Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: III sezon MLO - Wyniki
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga > Dynamo Kijów
przemosekk
III sezon MLO - Wyniki Dynama Kijów
od 30.08 do 30.09

1 kolejka
ChelsonikPrzemosek123

Milevskiy
Milevskiy
Yarmolenko

Dynamo w tym meczu było bardzo skuteczne, dlatego wygrało. W grze BVB jedyne co się rzucało w oczy to rażąca nieskuteczność i liczba niedokładnych podań. Dzięki za mecz i powodzenia.

- brak
- brak

- brak

Przemosek123

aktualka kartek.

2 kolejka
Przemosek123Grigorian

Milevskiy
Milevskiy
Milevskiy
Milevskiy
Kravets

Formica
Carlos Fierro

Mecz bardzo ciekawy dla oka, szkoda zmarnowanych akcji bo byłby zupelnie inny wynik. Mecz grany w miłej atmosferze. Dzięki za mecz i powo dalej Grigorian !

żółte: Nelsen, Mandzukic, Hangeland

Leandro Almeida, Gusev ( Dynamo Kijów) - lekka kontuzja

Milevskiy - strzelec 4 goli

4 kolejka
Przemosek123GooFy

Milevskiy
Milevskiy

Lamela
Agbonlahor
Keirrison

Mecz bardzo ciekawy dla oka, szkoda zmarnowanych akcji bo byłby zupelnie inny wynik. Mecz grany w miłej atmosferze oraz zgodnie z zasadami fair play. Dzięki za mecz i powo dalej GooFy !

żółta: Lamela

czysto

Spartak - za gre fair !

6 kolejka
siero94przemosek123

Petric
Cahill

Ideye

Mecz bardzo wyrównany, akcje z jednej i z drugiej strony. Mladen Petric który wrócił do składu po długiej przerwie dał się we znaki obronie Dynamo i strzelił pierwszą bramkę, przemosek123 rzucił się na HSV i dopiął swego strzelając bramkę w przed ostatniej minucie 1 połowy. Druga połowa bardzo podobna i bardzo emocjonująca w 88 minucie karny dla HSV jednak Tore strzela w słupek! Gdy wydawało się, że mecz zakończy się podziałem punktów błysk geniuszu Cahilla i 2:1 dla HSV! Dziękuje przemoskowi123 za grę fair, życząc powodzenia dalej.

- brak
- brak

- brak

Tim Cahill, błysk geniuszu daje 3 pkt HSV.

7 kolejka
Przemosek123wĄski

Yarmolenko
Yarmolenko
Dudu
Kravets
Kravets
Kravets
Kravets
Correa

Leandro Damiao
Frings
Dembele
Dembele

Fantastyczny mecz Dynama Kijów. Mecz grany w spokojnej atmosferze. Dzięki za mecz i powo dalej wĄski !

- Frings
- brak

- brak

Cała drużyna Dynama Kijów !

9 kolejka
Przemosek123cichy21

Kerzhakov

Fantastyczny mecz Dynama Kijów cały czas był w przewadze ale niestety jeden blad obrony Kijowa i porazka glupia. Mecz grany w spokojnej atmosferze. Dzięki za mecz i powo dalej cich21 !

- Maresca
- brak

- brak

Cała drużyna Dynama Kijów ! - za ciągłe ataki do bramki Malagi, ale cóz jak to bywa w polskiej piłce pilka jest jedna a bramki są dwie.

przemosekk
11 kolejka
Przemosek123Nalep

Milevskiy

Pizarro
G. Dos Santos
Pizarro

Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia jak skomentować ten mecz, do 35 min wszystko było okey a pozniej sie wszystko zaczeło. Mecz grany w miłej i spokojnej atmosferze. Dzięki za mecz i powo dalej Nalep !

- brak
- brak

- brak

Cała ekipa Bordeaux

12. kolejka
zibii75Przemosek

Omotoyossi
Diaby
Ideye
Ideye
Milevskiy
Gerson Magrao

Po 1 połowie przy wyniku 1:2 dla Kolegi myślałem iż wyciągne choć remis.
2 połowa to ciągłe gonienie wyniku najpierw 1:2 po tem 2:3 i od 65 minuty zaczęły się "cuda"
Na początku myśłałem iż winny jest serwer jednka zdziwiło mnie że lagi wystepują jedynie w polach karnych z obu stron, przy jednej akcji zawodnik wyjechał mi za linie bączną pola karnego z piłką choć naciskałem przycisk strzału a poruszał się zrywami i tak każde pole karne obwitowało w brak odpowiedzi ze strony pada. W 80 min odpuściłem mecz i nie pisałem do Kolegi, jeśli lubi tak wygrywać to trudno a słuchanie tłumaczenia iż ja miałem tak samo w pierwszej rozwala mnie. NA 10 meczy jeden taki można ścierpieć.Tym sposobem Dynamo może cieszyć się z 3 punktów po grze na jednego zawodnika oraz za pomocą przycięc i lagów w polu karnym.
Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Ja nawet Antywira zamykam Kolego aby zapewnić tym co grają ze mną przyjemność z gry.
SORY PANOWIE NA EPITET NA SCRENIE ALE NERW MI PUŚCIŁ

Nagrałem jedynie koniec akcji meczu , jednak widac najpierw zwolnienie po tem nagłego spida i tak wyglądał gra w polu karnym.
http://www.youtube.com/watch?v=V5pLxLWgFeA...e=youtube_gdata

-Brak
- Brak

-Brak

13 kolejka
Przemosek123Kubbas

Hernan Perez
Hernan Perez

Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia jak skomentować ten mecz, w pierwszej polowie nawet nawet sie gralo gdyby nie bład GK Bogusha ktory zamiast zalapc pilke to patrzyl jak ona leciala do Pereza zas 2 polowa to byla dominacja Dynama Kijów ale niestety wszystko GK Villarealu bronil i jeden blad w obronie Kijowa i stracona głupio bramka. Mecz grany w miłej i spokojnej atmosferze. Dzięki za mecz i powo dalej Kubbas !

- brak
- brak

- brak

nikt się nie wyróżnił chyba ze GK Villarealu

14 kolejka
Sylwek12bPrzemosek123

Bellamy
Bellamy
Bellamy
Grosso
Kravets
Kravets

Wyrownany mecz, swiadczy o tym liczba celnych strzalow na bramke obu ekip. Wiekszą skutecznoscia wykazali sie piłkarze Rangersow i to oni odnieśli zwycięstwo w tym spotkaniu.

- brak
- brak

- brak

Bellamy - jego 3 bramki dały wygraną Rangersom

15 kolejka
T-Macprzemosek123

Derdiyok x2
Zeballos x4

Gusev
Ideye

Bardzo dobry mecz i wysoka wygrana. Swietnie zagral Zeballos strzelec 4 bramek.
Bardzo dobrze zagral Dante ktory czyscil wszystko co na niego szlo.
Przeciwnikowi potrzebna jest mocna przebudowa kadry bo na razie jest cienko.
powo dalej

- Schurrle
- brak

- Brak

Pablo Zeballos

16 kolejka
Przemosek123Outqer

Milevskiy

Kanoute

Fantastyczny mecz w wykonaniu obu druzyn! Bardzo dużo sytuacji do strzelenia gola ale tylko wpadlo zaledwie 2 bramki. Szkoda zmarnowanych sytuacji podbramkowych w moim wykonaniu byłoby z 3 sytuacje gdzie bym mógł strzelic gola, ale wszystko bramkarz Aston Villi bronił. Dzięki za mecz i powo dalej Outqer!!

- czysto
- czysto

- brak

Artem Milewski - za przepiękną bombe z 25 metrów która zdezorientowała bramkarza Aston Villi.

17 kolejka
Tomek93Przemosek

Veron
Ideye

Ten mecz powinienem wygrać, rywal nic nie zaprezentował poza grą na 2 napastników którzy wysunięci dostawali piłkę i próbowali klepką lub jakimś dryblingiem minąć moją obronę. Niestety jest remis wink.gif Dzięki i powodzenia dalej.

ENJOY THAT wink.gif

-
-

-

18 kolejka
Przemosek123Rybson

Voronkov
Milevskiy

Tuncay

Fantastyczny mecz w wykonaniu obu druzyn! Bardzo dużo sytuacji do strzelenia gola ale tylko wpadlo zaledwie 3 bramki. Już w 19 minucie przepieknym strzałem z okolicy 30 metrów z lewej strony boiska strzelil Voronkov w prawy górny rog i nic do powiedzenia nie mial De Sanctis. Później sporo okazji obie ekipy miały dokładnie jak sie nie myle były 3 poprzeczki najpierw głowka Maxi Lopeza i poprzeczka pozniej strzal Kravetsa i tez poprzeczka i pozniej akcja Julio Baptisty i tez poprzeczka. 2 połowa tez było pare groznych strzałow w tym gol Tuncaya ktory dobijal po interwencji Bogusha i w 88 minucie strzelil gola Milevskiy troche zaskakujacego i fuksarskiego. Dzięki za mecz Rybson i powo dalej w lidze !

- czysto
- czysto

- brak

Andriej Woronkow

19 kolejka
TobinhoPrzemosek

Mecz miły dla oka jednak niestety kibice nie mogli cieszyc sie zdobytymi bramkami przez swoich pupili. Dzieki Przemo

- Coloccini
- brak

- lekka Dudu(Przemoske)

Bramkarze obu drużyn

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.