Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 \ 07.09 - 16.09 \ kolejki 6-10
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 10 (III sezon MLO)
lukasz44

Kolejka 6
BlueOle10 (Fenerbahce) - witu (Hoffenheim) 1 : 2
Szymson (Wolfsburg) - Edi092 (Everton) 3 : 1
niCejOke (Saragossa) - kuba12-15 (Ajax) 3 : 0
kksm (Hannover96) - woodi (Sporting) 3 : 4
piecia1990 (Espanyol) - lukasz44 (Zenit) 1 : 5
Ferat (Udinese) - lizaku (Getafe) 4 : 0

Kolejka 7

witu (Hoffenheim) - Szymson (Wolfsburg) 1 : 3
BlueOle10 (Fenerbahce) - niCejOke (Saragossa) 6 : 6
Edi092 (Everton) - kksm (Hannover96) 3 : 5
kuba12-15 (Ajax) - WKSRKS (Szachtar) 0 : 5
Wolrid (Athletic) - piecia1990 (Espanyol) 2 : 0
lukasz44 (Zenit) - lizaku (Getafe) 4 : 2

Kolejka 8

niCejOke (Saragossa) - witu (Hoffenheim) 4 : 3
kksm (Hannover96) - Szymson (Wolfsburg) 7 : 3
WKSRKS (Szachtar) - BlueOle10 (Fenerbahce) 5 : 5
piecia1990 (Espanyol) - woodi (Sporting) 4 : 2
lizaku (Getafe) - Wolrid (Athletic) 2 : 3

Kolejka 9

witu (Hoffenheim) - kksm (Hannover96) 2 : 3
niCejOke (Saragossa) - WKSRKS (Szachtar) 3 : 6
Edi092 (Everton) - piecia1990 (Espanyol) 4 : 2
kuba12-15 (Ajax) - Ferat (Udinese) 2 : 2
woodi (Sporting) - lizaku (Getafe) 0:3 WO

Kolejka 10

WKSRKS (Szachtar) - witu (Hoffenheim) 1 : 1
piecia1990 (Espanyol) - Szymson (Wolfsburg) 4 : 4
Ferat (Udinese) - BlueOle10 (Fenerbahce) 6 : 3
lizaku (Getafe) - Edi092 (Everton) 2 : 4
lukasz44 (Zenit) - kuba12-15 (Ajax) 4 : 2

pomarańczowo- przedłużone (w nawiasie do kiedy)
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 2 (kolejki 6-10)

Juan, Diego Alves (Piecia, Espanyol)

Rosicky (Wolrid, Atletico)
Rakitić (WKSRKS, Szachtar)
Taiwo (Ferat,Udinese)
Diego Milito (Czubinho, Tuluza)
Diarra (L44, Zenit)
Durica, Ozturk (BlueOle, Fenerbahce)

PAUZY:
czerwony - kartki
niebieski - kontuzja
pomarańczowy - zawieszenia za żółte
Szymson
6 kolejka
SzymsonEdi

sorry ale przez przypadek wyszedłem z meczu

Odemwingie
Odemwingie
Nene

Neves

Fajne szybkie spotkanie widać że drużyny się docierająwink.gif.Podoba mi się w mojej drużynie to że potrfią naprawde szybko przejść z obrony do kontrataku i przy okzji wymienić kilka fajnych podań,tak jak było to przy golu Nene,kiedy Ben Arfa do spółki z Nene kapitalnie rozklepali obrone Evertonu:)Myśle że zasługiwałem na te 3 punkty,ponieważ stworzyłem sobie więcej dogodnych sytuacji;)dzięki za mecz i powodzenia dalej,pozdro;)

czysto
-
-

bez
-

Odemwingie-2 jego gole dają pierwsze 3punkty w lidze Wolfsburgowi

Jason Bourne
10 kolejka
PieciaSzymson

El-Hadji Diouf
El-Hadji Diouf
Kezman
Cesar Delgado

Ben Arfa
Ben Arfa
Eduardo
Eduardo

W 1 połowie ja grałem- Szymson strzelał. Bodaj 3-0 już było. Dziwne to uczucie, ale kolega grał fair. W 2 części nieco się wyrównało, jednak nadal więcej do powiedzenia mieli Hiszpanie. W pewnym momencie 3 moje akcje i w końcu 3 bramki. 4-4 i wtedy przez 10 minut otwarty mecz bez obrony tylko atak. W końcówce słupek Wilków i akcja 1-1 Delgado jednak chciał nie wiadomo co zrobić, za co został ukarany, zabraniem piłki. Świetne spotkanie dla kibiców, dzięki Szymson za grę zgodnie z duchem gry, a nie lamienie. Jeden z moich meczów z tych, gdzie nie liczyło się co z tyłu, a co z przodu. Powodzenia
PS Nie ma jak grać Bramkarzem na fioletowej formie ;p

czysto
-
-

bez
-

Chyba oba zespoły

niCejOke
8 kolejka
niCejOkeWitu

Luis Fabiano
Luis Fabiano
Aruna Dindane
Senna

Ibisevic
Toure
Babel

Mecz mrożący krew w żyłach do ostatniej sekundy. Pierwsza połowa pod dyktando gości. Mimo to na prowadzenie wychodzi Zaragoza po akcji Cassano i strzale Fabiano. Szybkie wyrównanie jednak przez Niemców. Druga połowa to piękny bramka z dystansu Toure, chwilę póżniej Fabiano prezentuje coś pi,ękniejszego i strzałem z 30m nie daje szans Carizzo. Wynik 2;2. niCejOke decyduje się na zmianę i w 70' wpuszcza Dindane. Trzy minuty póżniej po rzucie rożnym Dindane strzela bramkę głową. Zaragoza ponownie na prowadzeniu. Wieśniaki są uśpieni, gospodarze nadal atakują. Głupi faul na 20m. Do piłki podchodzi Elano i Senna. Ten drugi po wysunięciu strzela w krótki róg bramki Carizzo a ten bezradny wyjmuję piłkę z siatki. Wszytsko wydaje się być rozstrzygniętę. Ale Witu się nie poddaję i w 84' Babel po pięknej akcji Ibisevic'a strzela bramkę kontaktową. Końcowe minuty to już jednak zimna krew gospodarzy. Wynik 4;3. Mecz kapitalny. Tym razem beniaminek musiał uznać wyższość rywali. dzięki za mecz i powodzenia dalej smile.gif)

-
-

-

Fabiano

Stary mistrz przypomina o sobie. Piękny występ co miał to strzelił + kapitalna bomba z 30m!

WKS
9kolejka
NicejokeWKSRKS

Hoarau
Hoarau
Hoarau
Doumbia
Doumbia
Crusat
Cassano
Cassano
Luis Fabiano

Nareszcie jakiś dobry mecz od czasu początku ligi. Czy zremisowane czy wygrany nie cieszyły mnie bo Szachtar nie pokazał tam nic. Pierwsza połowa była prawdziwym koncertem w wykonaniu graczy z Doniecka. Jednak jak to bywa...ehh. Prowadzenie 4:0 a później 6:0 i moim grajkom już zaczynało brakować motywacji a rywal z każdą minutą się wzmacniał co potwierdził strzeleniem trzech bramek. Szczerze mówiąc wole nie myśleć co by było jakby przyszło zagrać drugie tyle minut tongue.gif . Jednak to nie zmienia faktu, że Szachtar pokazał klase i taką gre kibice chcieliby oglądać. Wstawiam ja bo byłem przekonany ze jestem gospem a Nicejoke nie zrobił screenów no i postanowilismy się zamienić.

Only PPV.

-
-

-

Cała drużyna Szachtara...no przynajmniej za pierwszą połowe i początek drugiej.

lukasz44
10 kolejka
lukasz44kuba12-15

Zidan
Bance
Bance
Bance
Naismith
Kevin Gameiro

Od początku gdy zobaczyłem składy wiedziałem że znowu będzie bardzo ciężko o zwycięstwo, z powodu słabych form nie mogli zagrać : Bruno Alves, Donovan, Danny i Grafite a więc cztery filary ekipy Zenitu. Szansę dostali Ignashevich, Damian Diaz, Zidan i Aliev... O dziwo pomimo nieobecności tych kluczowych piłkarzy już od początku udało się narzucić swoje tempo, a piękne gole zdobyli Zidan i Bance co dało trochę spokoju na dalszą część meczu. Z każdą minutą przewaga Zenitu rosła, ale jednak to goście przed przerwą zdołali zdobyć kontaktową bramkę, a dokładniej Naismith. Drużyna Ajaxu wzięła się do odrabiana strat od razu po przerwie, a bramkę głową zdobył Gameiro który chwilę wcześniej pojawił się na boisku. Przy wyniku 2-2 trzeba było mocniej zaatakować, mimo narażenia się na kontrę. Udało się zdobyć bramkę na 3-2 za sprawą Bance i to już był decydujący moment. Później pilkarze Ajaxu jakby się połamali przez co stracili jeszcze dwa gole (choć ten Sessegona był hiddenem i oczywiście od razu go nie uznaliśmy). Wynik 4-2 po świetnym widowisku i świetnej grze zmienników. Kuba pokazał wolę walki, bo mimo stanu 2-0 potrafił odwrócić wynik, ale jednak dziś gospodarze pokazali znowu wielką klasę w decydującym momencie. Dzięki, powo dalej.

-
-

-

Aristide Bance - pod nieobecność Grafite pokazał wielką klasę i zdobył hat-tricka
Jason Bourne
6 kolejka
pieciaL44

Kezman
Denisov
Aliev
Bance
Kewell
Donovan

W pełni zasłużony mecz wygrany juz w 1 połowie. Espanyol grał zadziwiająco przed sezonem, teraz z Zenitem nawet nie zagrał lepiej niż oponent, nawet nie był lepszy. W 1 połowie 3 celne strzly i.....3-0. W drugiej istna dominacja i zero ochoty do gry Espanyolu. Brawo dla przeciwnika i szkoda, że nie wbił 2 bramek, wtedy decyzja byłaby nieodwołalna. Jeśli nic się nie zmieni- Espanyol wycofa siez rozgrywek rundy rewanżowej. Jedyny Keżman uratował własny honor. Kibice żegnali własnych piłkarzy i wyrażali swoją opiniędosyć jednoznacznie- na stadionie byliśmy świadkami panolady- tak reagowała publiczność zza miedzy- Barcelony- niegdyś na wyniki i styl Barcelony.

PS Panolada to nic innego jak machanie białymi chusteczkami, wyrażający dezaprobatę FANÓW i złość na trenera, piłkarzy i cały klub.

- El-Hadji Diouf (Espanyol)- Donovan (Zenit)
-

-

Cały Zenit

WKS
10 kolejka
WKSRKSWitu

Babel
Mutu

Nie wiadomo czy rewanż się odbędzie bo szkoda mi tracić kolejne 15 minut mojego życia. Zdecydowanie wole warna. Poleciłem Ci lige do której możesz ochoczo dołączyć. Mam nadzieje, że tam pójdziesz i słuch na ISS o Tobie zaginie. Nie dzieki, postoje.

- Andre Santos
-

- Makukula (lekka)

smile.gif
Witu
7 kolejka
WituSzymson

Ibisevic

Asamoah Gyan
Asamoah Gyan
Asamoah Gyan

Asamoah Gyan był tego meczu nie do zatrzymania, dosłownie robił co chciał z moją obroną i ciężko było wywalczyć korzystny wynik, chociaż starałem się to mimo wszystko 3 bramki wbite przez tego napastnika mnie dobiły. Dzięki za mecz i powo dalej

Asamoah Gyan - hat-trick mówi sam za siebie.
niCejOke
6 kolejka
niCejOkeKuba 12-15

Luis Fabiano
Cassano
Elano

Ajax starał się uśpić mnie nudnymi wymianami podań w obronie i raz po raz atakując. Przyniosło to korzyśc ale tylko w 45 min. Druga połowa to już odważna gra Zaragozy i 3 bramki. A mogło być wyżej.Graliśmy u Kuby gdyż zapisane mam na kartce że to on jest gospodarzem. Mój błąd. thx i powo dalej smile.gif

-
-

-

GroBkreutz

Wiele przechwytów i wygranych pojedynków był wszędzie. Myślę, że zasłużył na miano mvp.

czubinho
6. kolejka
CzubiWolrid

Mecz dogrywany, w 1 meczu w 1 polowie wynik 0-0

Raul
Raul
David Suazo
David Suazo

Znowu, Tuluza prowadzi 2-0 znowu doprowadza do nerwowki pod koniec czego skutkiem jest strata bramek. Źle grają Francuzi w tym sezonie, będzie cięzko o medale..

- Llorente(Tuluza)
-

-

na pewno nie obrona Tuluzy

Zapomniałeś o żółtku dla Llorente/Wolrid
Jason Bourne
8 kolejka
Piecia1990Woodi

[/UR]

Santa Cruz
Santa Cruz
Kezman
samobój

Bukharov
Schieber

W końcu pierwsze 3 pkt! Tak! Upragniona zdobycz jest w moim posiadaniu! Znów prowadziłem- tym razem wysoko 4-0 i znów dałęm tyłka i kolega gonił. Na szczęście nie dogonił :X. Czy były kartki- yyyyy w tym uneisieniu zapomniałem zrobić ss tongue.gif

-
-

-

Santa Cruz za 2 brameczki.

Wolrid
7 kolejka
WolridPiecia

David Suazo
David Suazo

Mecz na styku, świetna postawa Victora w bramce który to bronił każdą setkę, na spore słowa uznania zasługuje Pirlo, który zdominował środek pola. Dzięki za meczyk i do rewanżu smile.gif

-
-

-

David Suazo/Victor

WKS
8 kolejka
WKSRKSBlueOle

Makukula
Makukula
Kallstrom
Gundogan
Doumbia
Demba Cisse
Demba Cisse
Demba Cisse
Demba Cisse
Totti

*Bramka Sow'a sie nie liczy. Wspólnie uznaliśmy, że to hidden.

Mecz jak to z BlueOle. Musiało paść wiele bramek. Znów nie udało się wygrać niestety tongue.gif, jednak patrząć na mecz remis myślę zasłużony i nie ma w tym temacie dyskusji. Patrząc na to co robił Demba Cisse stwierdzam, że mam dobrą obrone tylko poprostu Cisse jest maszyną a chłopaki z defensywy robili co mogli. Dzieki za mecz, powodzenia dalej.

-
-

-

Co można powiedzieć ? Mam chyba tylko jedno słowo : "Cisse" i to tyle ;D

lukasz44
7 kolejka
lukasz44lizaku

Grafite
Grafite
Grafite
Bance
Olic
Barcos

Obie ekipy nastawiły się na ofensywną grę stosując taktyki z trzema obrońcami. W pierwszej połowie to Zenit prowadził grę, ale nie mógł zdobyć gola, gdy zdawało się że nikt już nie strzeli tuż przed przerwą indywidualną akcję ładnym strzałem wykończył Olić i zrobiło się 0-1 dla przyjezdnych. Wiedziałem że muszę coś zmienić, przestawiłem mexesa na stronę olicia, oraz podwoiłem krycie co przyniosło pozytywny skutek. Najważniejszy gracz z pierwszej połowy został wyłączony z gry i mogłem się skupić na odrabianiu strat. Na 1-1 trafił Grafite, w 63 podwyższył na 2-1, a minutę później Bance dobił rywali którzy wręcz podali mu piłkę a ten w sytuacji sam na sam nie mógł się pomylić i z fatalnego wyniku 0-1 zrobiło się pewne 3-1. Chwilę grozy kibice przeżyli gdy na noszach boisko opuścił Danny (wszedł na nie chwilę wcześniej) ale jednak wrócił bez kontuzji i wszyscy odetchnęli z ulgą. Getafe nawiązało kontakt dzięki golowi Barcosa, jednak parę minut później cios znowu zadał Zenit, tym razem po wrzutce Artety ładnie głową uderzył bohater Grafite i tego meczu gospodarze przegrać już nie mogli.
Zenit mimo trudnej sytuacji znów potrafił wyjść z opresji w ładnym stylu, i po raz ósmy wygrał ligowy mecz. Sen trwa dalej, takiego początku sezonu nie spodziewał się nikt, ale prawdziwe testy przed ekipą będą dopiero teraz gdy spotkamy takie ekipy jak Saragossę, Szachtar czy Udinese.
Jednak co by się nie stało, nie będzie zmiany stylu, z formacją 3-4-3 będziemy grać ofensywnie z każdym rywalem, nie będzie walki o to aby zdobyć punkty, na pierwszy miejscu stoi nadal zagranie ładniej piłki a to co z tego wyjdzie nie jest już tak ważne. I tak już dokonaliśmy wielkiej rzeczy.

- brak
- brak

- nikt

Grafite - dał sygnał do ataku gdy drużyna biła głową w mur, świetny mecz uwieńczony hat-trickiem.
niCejOke
8kolejka
bloe_OleniCejOke

Demba Cisse
Demba Cisse
Sow
Sow
Sow

Luis Fabiano
Luis Fabiano
Senna
Senna
D'Alessandro
Luis Garcia

Wstawiam na prośbę Blue. To tak z statystyk mecz na korzyść gości. Też tak było na boisku. Zremisowałem na własne życzenie. Ole tylko kontrował i strzelał bramki w różny sposób po wyjściu sam na sam. Moja obrona tragedia. Atak u Ole super skuteczność u mnie mizernie. Gdybym wykorzystał wszytskie sety byłby wynik dwucyfrowy. A tak po raz drugi Zaragoza traci punkty na wyjeżdzie w tym sezonie. Spadek formy.... thx i powo dalej

-
-

-

Myślę, że napad Fenerbahce. Dobry występ formacji ofensywnej turków.

BlueOle10
6 kolejka
blueole10Witu

Podolski
Ibisevic
J. de Guzman

chyba za pewnie druzyna Fenerbahce podeszla do tego spotkania, Hoffenheim zebralo lepsza paczke, a Witu to wykorzystal, strzelajac decydujacego gola w 90 minucie spotkania smile.gif

-
-

-

Chyba jednak De guzman gdyz dal 3 punkty Wiesniakom smile.gif

Szymson
9kolejka
SzymsonCzubinho

Ben Arfa
Andy Johnson

Llorente
Raul

Pierwsza połowa to przewaga drużyny z Francji,ale w drugiej moja ekipa wzięła się w garść i powalczyła,kapitalna końcówka spotkania,gdzie obaj mieliśmy sporo okazji ale nic nie wpadało,myślę że podział punktów w tym spotkaniu jest sprawiedliwym rezultatem;)Dzięki i powodzenia dalej,pozdro;)

...

....
-
-
...

...
-
....

Obie drużyny za walke;)

Aktualka
lizaku
8 kolejka
lizakuWorlid

Scholes
Colunga
Pienaar
David Suazo
Barcos

Dobry wyrównany mecz. Po pierwszej połowie mamy 1-2. W drugiej szybka bramka i wydawało się że jest po meczu. Dobrze się wydawało ale bramka na 2-3 narobiła trochę zamieszania, lecz nie udało się zremisować. Dzięki za mecz.

-
-

-

Nikt się nie wywyższył

lizaku
[font="Tahoma"]10 kolejka
lizakuedi

Mauro Zarate
Colunga
Martin Petrov
Mauro Zarate
Colunga
Esswein

Żal opisywać ten mecz. Do 60 min było to fajne widowisko. W 60 min edi minął mojego bramkarza i strzelił na pustą bramkę, brawo, naprawdę brawo !!!

-
-

-

Anty edi

Zobaczcie sami:
http://www.youtube.com/watch?v=qRyiOSi18i8...eature=youtu.be

kuba12-15
7 kolejka
kuba12-15WKSRKS

Hoarau
Hoarau
Mutu
Mutu
Mutu

No cóż trochę ciężko pisac o takim meczu, ale prawda jest taka, że byłem gotów na porażkę, ale myślałem, że cokolwiek zdoła mi się ugrać. Chodzi tu oczywiście o mniejszą różnicę bramek. Miałem dwie może trzy sytuacje to strzelenia bramki, ale nie udało mi się go strzelić. Szachtar zagrał bardzo dobry mecz i zasłużył na to zwycięstwo. Dzięki i powo dalej

- Cris
-

-

Adrian Mutu - zdobywca hat-tricka

9 kolejka
kuba12-15Ferat

Aissati
Jakubko

Ballack
Di Natale

Sądzę że wynik zasłużony. Obie druzyny miały swoje sytuacje. Dobry mecz moich graczy mimo że Udinese jest wyżej notowaną drużyną. Dzięki i powo dalej

-
-

-

Nikt się zbytnio nie wyróżnił

Ferat
10 kolejka
FeratBlueOle10

Podolski
Semih Senturk
Emre
Carew
Ballack
Moussi
Emana
+ dwie samobóje

jak zawsze z BlueOle duzo bramek i grad sytuacji, antybohaterem Stambulu - Volkan, ktory zrobil duzo by Fenerbahce nie wywiozlo z Udine kompletu punktow, dobra spotkanie jego vis-a-vis Handanovicia, dzieki i powo dalej.

-
-

-

antybohater - Volkan

Witu
9 kolejka
Witukksm

samobój
Ibisevic

Adam Johnson
Adam Johnson
Lisandro Lopez

Co ja mam napisać ? Prowadziłem do 85 min 1 : 0, nagle pada gol po na 1 : 1 po błędzie Kinga który nie wyskoczył do piłki, szybka moja odpowiedź, dośrodkowanie z lewej strony boiska przedłużenie piłki przez Babela i ładny techniczny strzał z woleja Ibisevicia i w 87 min znowu prowadzę. Minęła minuta kolejny koszmarny błąd mojej obrony i 2 : 2... minęły kolejne 2 minuty i po raz kolejny błąd obrony i rywal jakimś cudem strzela bramkę dającą mu 3 pkt i tu mi się nasuwa pytanie, jakim cudem mój rywal w ciągu ostatnich 5 min tracąc jednego gola zdołał strzelić 3 bramki i wygrać... dzięki za mecz i powo dalej.

Adam Johnson - strzelca dwóch goli.
Witu
9 kolejka
Witukksm

samobój
Ibisevic

Adam Johnson
Adam Johnson
Lisandro Lopez

Co ja mam napisać ? Prowadziłem do 85 min 1 : 0, nagle pada gol po na 1 : 1 po błędzie Kinga który nie wyskoczył do piłki, szybka moja odpowiedź, dośrodkowanie z lewej strony boiska przedłużenie piłki przez Babela i ładny techniczny strzał z woleja Ibisevicia i w 87 min znowu prowadzę. Minęła minuta kolejny koszmarny błąd mojej obrony i 2 : 2... minęły kolejne 2 minuty i po raz kolejny błąd obrony i rywal jakimś cudem strzela bramkę dającą mu 3 pkt i tu mi się nasuwa pytanie, jakim cudem mój rywal w ciągu ostatnich 5 min tracąc jednego gola zdołał strzelić 3 bramki i wygrać... dzięki za mecz i powo dalej.

Adam Johnson - strzelca dwóch goli.
kksm
8 kolejka
kksmSzymson

Aubameyang
Aubameyang
Lisandro Lopez
Lisandro Lopez
Lisandro Lopez
Lisandro Lopez
Lisandro Lopez

Seydou Keita
Ben Arfa
Eduardo

Mecz mnóstwa okazji po obu stronach. Z początku szybko się wystrzelałem, a po przerwie to Szymek zaczął przejmować inicjatywę. Przyznam, że zagrałem trochę zbyt stanowczo przez co później strzelałem to co mogłem i spotkanie zakończyło się moją wygraną. Powodzenia dalej wink.gif

Lisandro Lopez - dobrze ustawiony celownik pozwolił ustrzelić kilka bramek w jednym meczu

czubinho
8. kolejka
CzubiEdi

Pogrebnyak
Llorente
Negredo

Ciekawy mecz, nareszcie zwyciestwo Francuzów po cięzkim meczu. Dzięki

- Chedjou Sissoko
-

-

Riquelme- dobre dośrodkowania dały zwycięską bramkę w meczu

Ferat
6 kolejka
FeratLizaku

Carew
Carew
M.B.Diouf
M.B.Diouf

mecz jakich wiele, nic szczegolnego, jedni strzelili 4 bramki drugim sie nie udalo, wynik 4-0, wygrywaja gospodarze ktorzy tym samym inkasuja 3 punkty. bohaterami Carew i M.B.Diouf.

-
-

-

duet Carew&Diouf zapewnil udinese zwyciestwo

Edi092
7 kolejka
Edi KKSM

Tinga
Tinga
Mauro Zarate
S.Larsson
Ya Konan
Oduro
Oduro
Adrian

Zasłużona wygrana gości którzy potrafili wykorzystać swoje sytuacje pod bramką,dzieki za mecz!

- Czysto
- Czysto

-

9 kolejka
Edi Piecia

Mauro Zarate
Mauro Zarate
Lucas
Esswein
Santa Cruz
Pablo Hernandez

Spotkanie ze sportowego punktu widzenia bardzo dobre, padło troche bramek z czego więcej do wyciągania z siatki miał bramkarz gości,dzieki za mecz!

- Riise (Espanyol)

-

-

Nikt się nie wyróżnił

Aktualka
kksm
6 kolejka
kksmwoodi

Lisandro Lopez
Lisandro Lopez
S.Larsson

Elmander
Diego Capel
Amauri
Amauri

Zacięte i wyrównane spotkanie. O jedną bramkę lapsi zawodnicy Sportingu. Trochę szkoda, gdyż Hannover prowadziłjuż 3-1 ale prowadząc otwartą grę trochę się to zemściło.

Amauri - zdobywca decydujących bramek w spotkaniu.

------------------------------------
STRZELCY
------------------------------------
aktualka

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.