Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 13 | Master League Mini Cup | 31 sierpnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2
lukasz44

Zapraszamy do trzynastego turnieju z serii Master League Mini-Cup
Rozpocznie się on w piątek (31 sierpnia) około godziny 21:30

(Przed startem sezonu to prawdopodobnie ostatnia taka szansa na poważne testowanie graczy)
-------------------------
W zależności od chętnych będziemy grać w takich systemach:

8 (2 grupy po 4)
10 (2 grupy po 5)
12 (2 grupy po 6)
16 (4 grupy po 4)
20 (4 grupy po 5)
24 (4 grupy po 6)

Im więcej graczy tym lepiej, więc zapraszamy do zapisów
Turniej będziemy rozgrywać systemem grupowym, im więcej graczy tym więcej grup 4-osobowych
Jeżeli będzie nas mało to zagramy tylko jedną większą grupę.
Wyciąg z regulaminu:
CYTAT
Master League Mini-Cup
Innym sposobem na zdobycie gotówki będą krótkie-miniturnieje " Master League Mini-Cups" w których zwycięzcy będą zdobywać 2 miliony dopisywane do budżetu.

CYTAT
W turnieju może zagrać każdy, nie tylko ligowcy.
Lecz taka osoba wtedy nie otrzymujemy wyżej podanej nagrody jedynie punkty do rankingu

Do wyboru dla graczy spoza ligi są jedynie te ekipy:
CYTAT
Fenerbahce, Toulouse, Marsylia, Everton, Udinese, Getafe, Zenit, Bordeaux, Zaragoza, Stoke, Panathinaikos, Rangers, Wolfsburg, Szachtar, Sporting

Olympiakos, Benfica, Blackburn, WBA, Spartak, Twente, Hannover, Ajax, Besiktas, Espanyol, Parma, Trabzonspor, Stuttgart, Bayer, Newcastle, Celtic, Fulham, Hoffenheim, Bilbao, Braga

REGULAMIN TURNIEJU:

Patch - III Sezon Master League Online Roster final (DOWNLOAD)

Czas GRY - 15 minut
Kontuzje - Tak
Pogoda - Dobra
Forma - Losowa
Czas na zapisy - piątek do 21:15

Wyniki wpisujemy wg szablonu: <<<KLIK>>> (opis nie jest wymagany)
Stawką są również punkty w klasyfikacji generalnej PES6

CYTAT
Porozumiewamy się przez chat stworzony specjalnie na takie turnieje, gdyż ciągłe włączanie GG podczas meczy\po nich może powodować zamieszanie i lagi. Prosimy wszystkich którzy będą grać o obecność na nim.
Nawet włączony chat nie powoduje lagow podczas gry, takze spokojnie możemy zostawić otwarte okienko.

WEJŚCIE

CYTAT
PAMIĘTAJCIE ŻE SŁOMIANY ZAPAŁ PODCZAS TAKICH TURNIEJÓW BĘDZIE SUROWO KARANY BANAMI NA KOLEJNE EDYCJE !!!
Nie wycofujemy się po porażkach, nie obrażamy nikogo,
nie stroimy fochów !!!
NIE O TO CHODZI, to ma być świetna zabawa
Rezygnacje można złożyć najpóźniej pół godziny przed startem tura.

LISTA ZAPISANYCH:
1. Szopa1910
2. Outqer
3. Filips
4. GooFy
5. lukasz44

6. Wolrid
7.Witu
8. Grigorian
9. niCejOke
10. Ogryz
11. Tobinho
12. piecia1990

13. Edi092
14.
15.
16.
17.

18.
19.
20.

Szablon zapisu:
CYTAT
nick
drużyna - moja ligowa ekipa lub wybrana ekipa

Np.
piecia1990
Espanyol \ Moja ligowa ekipa

Na czacie proszę być od 21:10!
Szopa1910
Szopa1910
VfB Stuttgart
Outqer
Outqer
Aston Villa
Filips
Filips
Trabzonspor\ Moja ligowa ekipa
GooFy
GooFy - Spartak
lukasz44
l44- Zenit
Wolrid
Wolrid
Bilbao
Sieron94
siero94
HSV Hamburg
Witu
Witu
Hoffenheim
Grigorian
Grigorian
Blackburn Rovers
niCejOke
niCejOke Real Zaragoza smile.gif
Ogryz
Ogryz
Stoke City
Sieron94
Jednak rezygnuje, mam problem z netem od dłuższego czasu więc nie chce was narażać na rozłączanie:)
Tobinho
Tobinho/moja ekipa ligowa:D
Jason Bourne
piecia1990/espanyol
Edi092
znajdzie się miejsce?
zibii75
zibii75
braga
lukasz44

Kolejki gramy po kolei, pamiętajcie !!!

Jeżeli kogoś nie ma dostajecie WO w meczu z nim i macie to wpisać na forum że rywala nie ma.

Są 3 grupy- z A awansują 3 ekipy z B 2 i z C 3 --->1\4 - 1\2 - finał

Tak wyłonimy zwycięzce...

GRAMY USTAWIENIEM PO 15 MINUT !!!
Witu

WituOgryz

Nie wiem co się ze mną działo prowadziłem 1 : 0 od 1 min, ale to rywal wygrał zasłużenie, lecz według mnie za wysoko.

GooFy

GooFyOutqer

tylko tyle udało mi się zrobić zanim wyskoczył błąd Exe.

Obrona gości dziurawa jak ser szwajcarski. 7:0 to w tym meczu jeden z mniejszych wymiarów kary, bo Spartak marnował sytuację za sytuacją.

Jason Bourne

pieciatobinho

1-0 kOLEGA STRZELIL LAMKE MOJA 2 BRAMKA TEZ TAKA PODCHODZACA POD LAME.

Edi092

EdiSzopa

Zaciety mecz z którego najkorzystniej wyszli gospodarze wygrywając 3 bramkami przewagi,dzieki i powodzenia!

niCejOke

nicejokefilips

troche pech ale coż gg

Szopa1910

Szopa1910Nicejoke

Nie zrobiłem... :/

Popis kręcenia się w polu karnym na "c".

Filips

FilipsEdi

Dobre widowisko.
Wolrid

WolridGrigorian

Obydwie drużyny stworzyły ciekawe widowisko, wydaje się że bardziej przeważała drużyna z Baskonii, jednak nie można odmówić woli walki Anglikom.

lukasz44
lukasz44Wolrid

Świetnie widowisko, obie ekipy grały fajny futbol na "tak" więc i musiało to zaowocować sporą ilością goli. Dzięki, powo dalej.
Outqer

Outqerzibii

Bardzo mi przykro z tego powodu, ze są tacy gracze którzy przy niekorzystnym wyniku lecą tylko i wyłącznie na lame. 9/10 akcji w drugiej połowie to było wyciąganie bramkarza i podania. Do tego faule, za dużo fauli. Mecz "lecimy tylko po punkty". bg

GooFy

Wpisuję na prośbę Tobinho
TobinhoGooFy

Mecz grany na raty przez potworne lagi jakie miałem. Udało się dograć. Skromne zwycięstwo 1:0, mogło być równie dobrze odwrotnie. Dzięki za wytrwałość w dogrywaniu.

niCejOke

niCejOkeEdii

skuteczność zerowa w moim wykonaniu

Wolrid

WolridOgryz

z rozkojarzenia zrobiłem ss ze statami...

Genialny mecz Suazo i Victora który wybronił wiele setek, w końcu mogę powiedzieć że Bilbao zaczyna powoli grać swoją piłkę.

zibii75

zibii75Piecia

zibii75
CYTAT(Outqer @ Aug 31 2012, 22:53) *

Chyba jestes nacpany kolo, jeszcze nie zaczales grac w lidze a juz walisz kromu, dzieciaku. kose ty mi zapodałeś pod koniec meczu od tyłu człowieczku. A piszesz gupoty bambrze bo piszczysz jak jest remis a sie prowadziło heheh do przedszkola pani w rekaw sie wyplakac hehehe
Outqer

OutqerTobinho

Genialne widowisko, zacięty pojedynek pomiędzy angielskimi drużynami. Dominacja gospodarzy w 1szej połowie, jednak po 45 minutach z szatni gości wychodzi zupełnie inna drużyna, która zdołała 2 razy pokonać bramkarza. Przyznam szczerze ze zawodnikami meczu byli bramkarze, Krul i Brkic, łapali praktycznie wszystko. Dzięki za mecz, powodzenia dalej

Outqer
CYTAT(zibii75 @ Aug 31 2012, 23:16) *
Chyba jestes nacpany kolo, jeszcze nie zaczales grac w lidze a juz walisz kromu, dzieciaku. kose ty mi zapodałeś pod koniec meczu od tyłu człowieczku. A piszesz gupoty bambrze bo piszczysz jak jest remis a sie prowadziło heheh do przedszkola pani w rekaw sie wyplakac hehehe

Owszem, w ostatniej minucie sfaulowałem od tyłu. Miałem ci pozwolić na kolejne lame? Zobacz statystyki fauli, jeżeli ty nazywasz mnie "chamem", "dzieciakiem" i "naćpańcem", to nie wiem jakich określeń trzeba na Ciebie. Dla mnie koniec dyskusji
Grigorian

GrigorianWitu

Mecz bardzo wyrównany. Porażka przez głupi błąd Giveta. Aż miałem chęć wejść w monitor i mu j...ć.

GrigorianOgryz

Jak jeszcze raz "maszyna losująca" wybierze mnie do grupy z nim to rezygnuje z turnieju. Inna liga...

Wolrid

WolridWitu

Niezły mecz obfitujący w liczne sytuacje podbramkowe. I połowa dla gospodarzy, w II natomiast mecz się wyrównał.

Witu

WituLukasz44

Mecz na remis, ale udało się wygrać to spotkanie.

Tobinho

TobinhoZibi

Ciągła pogoń Zibiego za moją drużyną. Walczył do ostatniej minuty i zremisował to spotkanie przegrywając 3-1

Outqer

Outqerpiecia1990

Kompletna dominacja gości, nic dodać nic ująć. Gdyby bramkarz nie skakał jak małpka to było by więcej tongue.gif. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Jason Bourne

pieciaGoofy

Brak ss przepraszam

Lagi uniemozliwily normalna gre nam obu.

GooFy

GoofyZibi

Wyrównane spotkanie. W pierwszej połowie przeważała Braga a Spartak marnował sytuacje. W drugiej szczęśliwie udało się odrobić straty i wyjść na prowadzenie.

lukasz44

GooFy

GoofyWolrid

W spotkaniach grupowych wykorzystałem limit szczęścia na cały sezon. Tyle niewykorzystanych sytuacji jakie miałem nie ma w całym sezonie polskiej Ekstraklasy a tyle dziur co w mojej obronie nie ma na polskich drogach.
Filips

FilipsOgryz

Tobinho

TobinhoWitu

wygrana po dogrywce 2-1
Edi092

Edilukas

brak

awans był na wyciągnicie ręki,kilka setek zmarnowanych i to się musiało zemścić w karnych,dzięki i powodzenia dalej !

lukasz44
Tobinho

TobinhoOgryz

Wolrid

lukasz44Wolrid

Bardzo szczęsliwa wygrana, przypadkowy gol Suazo, i dużo szcześcia w dogrywce. Nie wykorzystane sytuacje się mszczą i ekipa Zenitu polegała w rzutach karnych.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.