Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Associazione Calcio Milan || FIFA 12
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Marsin
Na wstępie chcę napisać, a zarazem przeprosić, bo nie doprowadziłem mojego poprzedniego tematu (EURO 2012) do końca. Dlaczego? Z niezależnego ode mnie powodu - gra zaczęła odmawiać posłuszeństwa. Nie mogłem symulować meczu CPU vs CPU, a innego wyjścia nie było.

GRA: FIFA 12
DRUŻYNA: AC Milan

Nie będę się rozpisywał i nie będę także wprowadzał Was w każdy szczegół, co będę tutaj robił. Blog będzie miał przede wszystkim na celu wysłać Wam informacje, co dzieje się w mojej karierze. Zapewne nie będzie video, być może pojawią się zdjęcia. Oczywiście tabele i statystyki będę przedstawiał graficznie, bo nie ma innej opcji. Mam nadzieje, że się Wam spodoba.

1 lipca: Massimiliano Allegri wycofany z roli trenera

Stało się. Po nieudanym sezonie (przypomnijmy - Milan zajął 9. pozycję w Serie A i nie zagra w europejskich pucharach) Massimo Allegri pożegnał się z posadą trenera. Zarząd już teraz zaczął szukać jego zastępców, a kandydatów jest nie mało.

1 lipca: Tassotti tymczasowym trenerem

Rossoneri musieli awansować Mauro Tassottiego na pozycję głównego trenera z posady asystenta, gdyż na ten czas nie zatrudnili nikogo w miejsce Allegriego. Kto wie, być może Mauro Tassotti sprawdzi się w nowej roli i zawita na ławce trenerskiej nieco dłużej. Oto wypowiedzi nowego trenera, na jednej z konferencji, - "Powiem szczerze, że przypuszczałem taki bieg wydarzeń. Wiedziałem, że zarząd nie miał na oku żadnego nowego trenera, a sama decyzja o zwolnieniu Allegriego też była małym zaskoczeniem." - zakończył. Na pytanie, czy jest w stanie wyciągnąć klub z dołka odpowiedział -, "Nie ukrywam, że poprzedni sezon był naprawdę małym niewypałem, teraz jednak postaram się przygotować drużynę do kolejnego sezonu tak, aby nie musieli wysłuchiwać żalów na koniec sezonu."

2 lipca: Zarząd nie wymaga, Tassotti nikogo nie potrzebuje... Okno transferowe otwarte

Jakież szczęście ma Milan, że wraz z Allegrim nie odszedł Tassotti. Dlaczego? Tylko on dogłębnie wie, co obecnie potrzebuję klub, a co jest mu zbędne. Nie ujawnił wiele, ale wiemy, że jest kilka zawodników, którzy opuszczą klub - 39-cio letni bramkarz Cesar, prawy obrońca Gabriel, jeden z kluczowych zawodników Ambrosini, oraz mówi się także o Yepes'ie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

13 lipca: Nie wiem, czy będę tutaj szczęśliwy

Kilka dni temu został skreślony, mimo, że przez ostatni czas był kapitanem ekipy. Chciało sięgnąć po Niego FC Porto, lecz sam zawodnik odmówił przejścia, gdyż ma jeszcze ważny kontrakt z Milanem. Dlaczego to zrobił? Sam mówi,- "Nie chcę odchodzić z Milanu, ale czuję się już tutaj niepotrzebny. Nie winię za to nikogo, taka jest już nasza natura, starzejemy się, musimy ustąpić." - zakończył. Nikt nie ukrywa, nawet On sam, że na dniach opuści zapewne szeregi Rossoneri,- "Mimo, że tego nie chcę, taka decyzja z każdej ze stron w końcu zapadnie i już nigdy więcej nie zagram w trykocie Milanu."

16 lipca: Igor Akinfeev - nowy nabytek!

W końcu - bo tylko to można wykrzyczeć po pierwszy transferze Milanu w tym okienku. Do tego czasu Milan nie przyzwyczaił Nas do wydawanych przez klub wielkich pieniędzy na gwiazdy, tym bardziej młode. Igor Akinfeev zasili pozycję między słupkami Milanu. Obie strony, jak i Milan tak i CSKA potwierdziły transfer, a Igor musi przejść testy medyczne, co jest formalnością. Niestety nie wystąpi w meczu który odbędzie się jutro, z Schalke 04. Oficjalnie mówi się o 24,5 milionach € wydanych na Rosjana.

17 lipca: Powrót na stare śmieci!

Niesamowity ruch zarządu Milanu! Ricardo Kaka, gwiazda Realu, a wcześniej Milanu, wraca na stare śmieci. Milan wyłożył aż 30,6 milionów euro! Dzięki temu ruchowi zarobił jeszcze raz tyle na transferze brazylijczyka, bo jak pamiętamy w 2009 roku Kaka przeszedł do Realu za 65 milionów €. Są wielkie nadzieje - na sukcesy drużyny, a także na odrodzenie Kaki. Pozostaje tylko czekać. Podobnie jednak jak wczorajszy nabytek - Akinfeev - Kaka nie zagra w meczu z Schalke, który już za kilka godzin.

17 lipca, mecz towarzyski: AC Milan - Schalke 04

Wyjściowe jedenastki

Komentarz
Jesteśmy po pierwszym meczu przygotowawczym. Czy kibice Milanu mogą być zadowoleni? Z wyniku tak, z samej gry już nie bardzo. Zwycięstwo przyszło niezwykle trudno. Pierwsza połowa przebiegała wolno i dość nudno. Żaden z zespołów nie kwapił się zaatakować. Bramka, ku zaskoczeniu wszystkich, przyszła pod koniec pierwszej części spotkania, kiedy to Robinho umieścił piłkę w pustej bramce, po dobitce. Zaraz po bramce, sędzie zakończył pierwszą połowę. Piłkarze Milanu z uśmiechem na twarzach opuszczali murawę, a jeden z nich - Abbiati - nie wszedł na drugą połowę, gdyż w przerwie meczu zmienił go Ndy Assembe, niedoświadczony bramkarz, który w drugiej połowie spisywał się całkiem nieźle. Drugie 45 minut to przewaga gości. Najpierw dobra interwencja Assembe, następnie przestrzelony rzut karny przez Jurado. Szczęście sprzyjało gospodarzom aż do końca meczu, bo bramki nie stracili. Na boisku w drużynie Milanu pojawili się także Nocerino oraz Bojan, który zaliczył swój debiut w ekipie Rossoneri.

Statystyki

Oceny

Wywiady

Mauro Tassotti: Przed nami wiele pracy, wyciągnęliśmy wnioski, wszyscy, bo wiemy, że ten mecz nie był w naszym wykonaniu najlepszy, a rzekłbym, że nawet jeden z gorszych.
Prince Boateng: Zwycięzców się nie sądzi. Wygraliśmy, bo najwidoczniej na to zasługiwaliśmy. Obie ekipy zagrały naprawdę dobre spotkanie, jednak to my wygraliśmy.
Jurado: Gdyby ten mecz miał znaczenie, lub miał jakąkolwiek wagę, żałowałbym niewykorzystanego karnego. Jednak w tym przypadku wystarczy po prostu zapomnieć o tym, co się wydarzyło.

19 lipca: Młodzież to podstawa

"Mamy pieniądze, mamy świetnych zawodników na teraźniejszość, ale musimy myśleć o przyszłości, a jej nie zapewnimy sobie kupując wielkie młode gwiazdy, za wielkie pieniądze. Musimy zainwestować to wszystko w naszą szkółkę i skauting." - mówi Tassotti. Jak świetne są te słowa może potwierdzić sytuacja Arsenalu, czy też Ajaxu, drużyny które za takie poczynania gromadzą ogromne pieniądze, a także zyskują świetnych zawodników.

20 lipca: Gwiazdy przedłużają i "nie" przedłużają kontraktów

Kevin Prince Boateng oraz Robinho, to gwiazdy Milanu, które zdecydowały się pozostać w Milanie na kolejne 8 lat. Dzisiaj podpisali umowy na nowe zarobki i o to, by kibice mogli się cieszyć obecnością dwóch najlepszych graczy ostatniego meczu. Nie wesołą wiadomością jest brak chęci ze strony Pato, który żali się na zbyt niskie zarobki, a propozycji z PSG lub Interu nie brakuje...

23 lipca: Klasowy obrońca w Milanie!

Przybył już bramkarz oraz pomocnik, teraz czas na obrońce - Daniel Agger zasili szeregi defensywne Rossoneri. Obie strony potwierdziły, że Agger przejdzie do Milanu na okres 5 lat, a pieniądze jakie wyłożyli włodarze Milanu to 24 miliony €. To już prawie 80 mln € wydanych w tym okienku transferowym przez Milan.

24 lipca, mecz towarzyski: AC Milan - Wigan Athletic

Wyjściowe jedenastki

Komentarz
Po ciężkim i męczącym meczu z Schalke, przyszedł czas na nieco lżejszy i przyjemniejszy. Wynik 2-1 może nie oddaję tego, jak mecz wyglądał naprawdę, ale goście z Mediolanu ciągle kontrolowali mecz, jedynie w końcówce oddali inicjatywę. Dzisiaj zadebiutowało dwóch nowych graczy, a w zasadzie jeden nowy, a drugi po prostu wrócił po długiej przerwie. Mowa tu oczywiście o Akinfeev'ie i Kace. Ten pierwszy zaliczył przeciętne spotkanie, za to ten drugi był najlepszy na boisku. Robił w środku co tylko chciał, podawał i przejmował, w efekcie zaliczył asystę przy bramce El Shaaraw'ego, który w 18 minucie pięknym strzałem w długi słupek ustalił wynik na 0-1 dla gości. Do końca pierwszej połowy inicjatywę obejmowali w swych dłoniach piłkarze z Włoch. Utrzymali pewnie wynik do przerwy, by wyjść w drugiej połowie i po parunastu minutach rozpoczęcia drugiej połowy, powiększyć prowadzenie na 0-2, za sprawą Bojana Krkicia. Wcześniej, warto dodać, że sędzie nie zaliczył dwóch trafień Milanowi, kolejno Kace i Bojanowi, którzy znajdywali się na minimalnych spalonych. Byłoby wszystko idealnie, gdyby nie 80 minuta i bramka gospodarzy, po nie małym błędzie nowo zakupionego Akinfeev'a, który podczas dośrodkowania po ziemi zachował się strasznie niepewnie i pozwolił się wyprzedzić Sammonowi. Wynik cieszy i tym razem gra także. Różnice robił Kaka oraz Mexes w obronie, który nią dyrygował.

Statystyki

Oceny

KONFERENCJA PRASOWA: KAKA

Dziennikarze: Wróciłeś, zagrałeś pierwszy mecz po przerwie i zostałeś wybrany najlepszym piłkarzem meczu. Milan dobrze na Ciebie wpływa?
Kaka: Prawa jest taka, że w Milanie zawsze czułem się znakomicie, ale nie tłumacze słabego okresu w mojej karierze w Realu tym, że nie był to klub dla mnie.
Dziennikarze: Jak oceniasz postawę całej drużyny świeżo po meczu?
Kaka: Zagraliśmy dobrze. Oglądałem mecz z Schalke i bałem się wtedy, że nie utrzymamy wyniku. Tutaj sprawa wyglądała zupełnie inaczej. Kontrolowaliśmy grę, dopiero pod koniec meczu wszystko się lekko posypało w efekcie czego straciliśmy bramkę, ale zdołaliśmy utrzymać wynik.
Dziennikarz: Czy to jest ten sam styl gry, co przed paroma laty?
Kaka: Ciężko powiedzieć. Tak wielkie kluby jak Milan, Real czy Chelsea zawsze będą grały odmienną piłkę dla rywali. Milan jest przede wszystkim odświeżony. Szkoda, że takie twarze jak Inzaghi, Gattuso czy Seedorf już tu jako piłkarze nie wrócą, bo muszę poznawać większość osób od nowa (śmiech).
Dziennikarze: Jak atmosfera w szatni? Jak kibice zachowują się względem Ciebie?
Kaka: Jeżeli chodzi o szatnie, to są nerwy. Nowi piłkarze przychodzą, inni mogą odejść. Nie wiemy też, czy obecny trener będzie prowadził nas przez resztę sezonu, czy zastąpi go ktoś inny. Nie wiemy także na co nas stać w meczach o stawkę. Jednym słowem jest miła i sympatyczna atmosfera, rodzinna. Co do kibiców, wyczuwam czasami gorycz z ich strony. Niektórzy pamiętają gdy odchodziłem do Realu.
Dziennikarze: Uważasz ten transfer z błąd? Gdybyś cofnął czas, zostałbyś w Milanie?
Kaka: Ciężko powiedzieć. Zapewne każdy na moim miejscu powiedziałby, że czasu by nie cofnął, ale ja nie będę grał pod publikę, dlatego powiem, że inaczej wyobrażałem sobie moją karierę w Realu. Kontuzję to nie jedyny czynnik, który wpłynął na to jak grałem i ile. Teraz zaliczyłem niezły pierwszy mecz w Milanie, postaram się utrzymać formę.
Marsin
Superpuchar Włoch: Kosmiczny debiut Henrego, Milan zwycięski
To było coś niesamowitego. Emocje, walka, bramki, cały futbol. Milan zdobył pierwsze trofeum w tym sezonie - Superpuchar Włoch, pokonując Inter Mediolan po dogrywce 2-1. Wszyscy kibice i fani zapatrzeni w ten mecz byli jednostronni - wygra Milan - jest lepszy, ma zgraną ekipę i większe gwiazdy. Na boisku prawda jednak wydawał się być inna. Inter zagrał również świetne spotkanie. Atakowali i bronili, co spowodowało, że w pierwszej połowie zobaczyliśmy niezwykle wyrównany mecz. Gole nie padły, a w 7. minucie żółtą kartę ujrzał Maicon, po groźnie wyglądającym wślizgu. W przerwie meczu Tassotti zdecydował się, że da szansę El Shaarawemu, a wszedł on w miejsce Aquilaniego. Były ciągle ataki, lecz obaj bramkarze zachowywali zimną krew. W 62. minucie na boisko wszedł nowy nabytek Milanu - Bruno. Zmienił Montolivo. Nieco ponad dziesięć minut później na prowadzenie wyszedł Inter Mediolan za sprawą Diego Milito. Piętnaście minut do końca regulaminowego czasu gry i to Inter jest bliżej trofea. Jedna chwilę po bramce, miało miejsce bardzo ważne wydarzenie. Na boisku w miejsce Robinho pojawia się wypożyczony z New York RB, Thierry Henry. Od momentu wejścia na boisko, gra Milanu ruszyła do przodu. Henry i Kaka niezwykle dobrze się dogadywali. W 88. minucie stała się rzecz niezwykła - stan meczu wyrównał Thierry Henry po asyście nikogo jak Kaki. Rzecz była jasna - będziemy mieli dogrywkę. W niej wszyscy zawodnicy byli zmęczeni i być może czekali na rzuty karne. W pierwszej połowie dogrywki wszystko wyglądało schematycznie - obrona, rozgrywanie w środku pola i wycofanie. Druga połowa, to już postawienie wszystkiego na jedną kartę. Milan ewidentnie nie chciał rozgrywać loterii jaką są rzuty karne. Efekt przyszedł w 117 minucie, gdzie bramkę zdobył Alexandre Pato, a dogrywającym był Thierry Henry, który genialnie uwolnił Pato na wolną pozycję, a ten wykorzystał sytuację sam na sam. Mecz zakończył się wynikiem 2-1. Najlepszym zawodnikiem w Milanie został Kaka, zaraz koło Henrego.

Thierry Henry: Bohater z krwi i kości
Kto by się spodziewał - został wypożyczony do Milanu w ostatnich dniach okienka, na rok. Miał grać rolę rezerwowego, a jego rolą było zmienianie zmęczonych napastników. Tak też się stało - wszedł za Robinho, by zniszczyć drużynę oponentów. Thierry Henry, bo o nim mowa, po raz kolejny zaliczył mega powrót do Europy, po tym, jak na kilka miesięcy wrócił do Arsenalu, by zabłysnąć, tak teraz robi to samo w Milanie. Wiadomo tylko tyle - jeszcze nie raz zamiesza. Teraz, gdy Milan stara się znowu wybić na wyżyny europejskiego futbolu, Henry, jak się okazuje, będzie jednym z ważniejszych czynników w formacji Tassottiego. Czy wygryzie Robinho, bądź Pato z podstawowego składu? Być może, zobaczymy, co pokaże czas.

Kaka z niedowierzaniem: "Zrobiliśmy coś z niczego"

Milan startował od zera, można tak powiedzieć - słaby poprzedni sezon. Wygrana w Pucharze Włoch, odległe miejsce w lidze, ostatnie miejsce w grupie Ligi Mistrzów, z dwoma punktami. Wszyscy obawiali się, że to koniec Milanu, a na jego odrodzenie będzie trzeba poświęcić pieniądze i być naprawdę cierpliwym. Jednak według Kaki, wygrany mecz z Interem to już ogromny postęp.
Kaka: Przysiadłem do archiwów poprzedniego sezonu i rzeczywiście mogę jasno stwierdzić, że nowy Milan gra lepiej. Wiem też to, że jest różnica między meczem z Schalke, a tym z Interem. Mamy zgrany zespół już teraz, a to się wszystko będzie jeszcze polepszać, bo dopiero się poznajemy. Nowi zawodnicy, nowy sztab. Idzie wszystko w dobrym kierunku

Przed 1. kolejką: Mecz z Cagliari
Przed nami pierwszy mecz sezonu Serie A. Mecz otwarcia - Cagliari kontra Milan. Możemy domniemać jaki skład wystawi Mauro Tassotti przeciwko swoim oponentom. Mecz zostanie rozegrany w Cagliari. Wiemy natomiast, że taktyka raczej nie ulegnie zmianie. Do meczu pozostały już tylko godziny!

Oficjalna kadra na sezon: Tassotti mówi "dość" zmianą.
Lista 34 zawodników powołanych na ten sezon. Tassotti podaję oficjalną listę i zapewnia, że już nic się w niej nie zmieni.
Marsin
27.08/ Falstart: Fatalny początek sezonu w Serie A

Zapewne kibice Rossonerich wyobrażali sobie inaczej inauguracje sezonu w Serie A. Mecz w Cagliari miał być potwierdzeniem wielkich słów Kaki z przed kilku dni, jakoby to Milan wracał do wielkiej formy sprzed laty. To, co pokazał jednak Milan w meczu z Cagliari, było (cytując słowa trenera) "piachem". Pato i Robinho oddawali strzały, które nie skrzywdziłyby muchy, a obrona wybijała piłki wprost pod nogi środkowych pomocników Cagliari. Szczęście dla Milanu, że nie skończyło się wyżej, aniżeli 1-0. Co prawda Milan miał swoje okazje (słupek Pato), ale to było ciągle za mało. Po trafieniu Candrevy z 37 minuty wszystko zaczęło się psuć. Nie było tej mocy, chęci do odrobienia strat. Kaka zupełnie bez blasku. Podobnie Robinho, który zszedł, a jego miejsce zajął Thierry Henry, który teraz nie pomógł jednak gościom. Próbował, dryblował, strzelał tylko Pato, który w pojedynkę nie mógł dać sobie rady.Cagliari skutecznie przeprowadzało kontrataki i tylko los chciał, aby zakończyło się to wynikiem 1-0, a nie 3-0.

wyjściowe jednastki

statystyki po 90 minutach

oceny pomeczowe

Po 1. kolejce: Tabela Serie A oraz tabela srzelców
tabela serie a
tabela strzelców

27.08/ Mauro Tassotti: Cagliari zagrało lepiej, a my zagraliśmy "piach"
Takie mecze nie powinny mieć miejsca. Zagraliśmy fatalne spotkanie i nawet wskazane było, aby po meczu, schodzić z murawy z opuszczonymi czołami. Zagraliśmy słabo, ba, to co pokazaliśmy, każda nasza formacja to jeden wielki piach. Przeciwnicy zagrali kreatywnie i mądrze, wykorzystując to. Nie winię do końca za to zawodników, gdyż biorę na siebie odpowiedzialność za tą porażkę, ale dziwi mnie fakt, że to co omawialiśmy przed meczem nie zostało wykorzystane na boisku - oto słowa trenera Milanu, Mauro Tassottiego, który jak widać był bardzo zdenerwowany na zaistniałą sytuację po ostatnim meczu. Na dodatek dochodzi sprawa ze zmianą (rzekomą) trenera. Nic, tylko nerwy pozostają.

30.08/ Kaka zbędny: Kibice już nie darzą sympatią brazylijczyka
Kilka lat temu, Kaka był ulubieńcem kibiców z Milanu. Jednak po przejściu do Realu okazał się (dla wielu z nich) "zdrajcą" po opuszczeniu klubu w ciężkich czasach. Kaka rozegrał w tym sezonie w barwach Milanu już kilka niezłych meczy. Niejednokrotnie został wybierany najlepszym piłkarzem meczu, jednak to nie przekonywuje co poniektórych kibiców, którzy twierdzą, że jest on na San Siro zupełnie nieprzydatny, a za te pieniądze, można byłoby kupić kilku pomocników. Sam zawodnik na razie nie chce komentować niechęci kibiców do jego osoby. Oczywiście nie jest tu mowa o całej publice, a jedynie o jej skrawku, która doszła właśnie do głosu.

31.08/ Tassotti ciągle trenerem: Trwają jednak rozmowy z del Bosque i Bielsą

Jesteśmy po 1. kolejce Serie A, a Milan nadal ma tymczasowego trenera, którym jest Mauro Tassotti, były asystent trenera Allegriego. Taki stan rzeczy, jaki jest obecnie, być może nie będzie utrzymywał się już długo. Zarząd potwierdził, że trwają rozmowy z Marcelo Bielsą, a z różnych źródeł docierają także informacje, iż zarząd Rossonerich prowadzi rozmowy z Vincente del Bosque. Nie wyklucza się także, iż na swoim stanowisku, dotychczasowym, pozostanie Mauro Tassotti. Najprawdopodobniej ostateczną informację o tym, kto będzie trenerem drużyny AC Milan, otrzymamy po meczu z Lazio Rzym (2. kolejka).

01.09/ Koniec transferów: Okno transferowe zamknięte
Milan w tym okienku transferowym wydał prawie 100 milionów €! Kaka, Bruno, Agger czy Akinfeev. Nie wliczamy w to oczywiście Henrego (roczne wypożyczenie, bez opłat) oraz Diego Costy, który był bez klubu. Warto dodać, że Milan starał się także Suboticia, ale Borussia Dortmund nie była nawet skłonna go odsprzedać. Wspomnijmy także co nieco, o innych transferach, jakie miały miejsce.
David Silva zasilił Arsenal Londyn. Carlos Tevez oraz Yaya Toure także opuścili Manchester City, tyle tylko, że do Realu Madryt. Zaskakującym ruchem popisali się także włodarze z Juventusu Turyn, którzy z Old Trafford sprowadzili Naniego. Jednym z wielkich "niespodziewanych" transferów jest niebywale transfer Higuaina do... Lazio Rzym! Przyszłego rywala Milanu, w 2. kolejce.

08.09/ Trener Tassotti: Są lepsi od Kaki, ale on jest potrzebny
Mauro Tassotti wypowiedział się nt. Kaki. Zawodnik przez ostatni czas jest krytykowany przez fanów. Powodem jest odejście z klubu w 2009 roku, a na dodatek fani obwiniają m.in. Kakę za porażkę z Cagliari. ,- "Powiem tak - na świecie są lepsi piłkarze od Kaki. Zapewe w tej chwili jego czas minął, nie jest to jego moment, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby uczynił (Kaka), by znów być najlepszym piłkarzem globu. To jest geniusz, my go potrzebujemy. Czasami jest bez formy, ale jego jedno zagrania potrafi zmienić losy meczu. Wszyscy powinniśmy mu dać szansę." - kończy trener.

11.09/ 2. kolejka: Przed meczem z wzmocnionym Lazio Rzym
To będzie prawdziwy sprawdzian dla piłkarzy, ale przede wszystkim dla trenera Tassottiego. Od tego meczu zależy jego los. Pewne jest to, że jeżeli przegra i tu, pożegna się z rolą trenera. Niestety, dla Mauro Tassottiego, nawet wygrana nie zapewnia mu pewnego miejsca w roli trenera, gdyż od początku pełni on rolę "chwilowego zastępcy". Niemniej jednak Tassotti zapewne postawi wszystko na jedną kartę, bo porażka w tym meczu, będzie miała swoje konsekwencje w przyszłości. Lazio Rzym mocno się wzmocniło - pozyskało Gonzalo Higuaina. Rzymianie ofensywę mają naprawdę silną. W poprzednim meczu zwyciężyli Chievo 3-1 i naprawdę poczynają sobie w lidze bardzo odważnie.
Marsin
11.09/ Koszmar trwa: Higuain i spółka lepsi od Milanu

Jeżeli chodzi o sytuację Milanu w lidze, to już naprawdę przestaję być zabawne. Dwa mecze, zero punktów, zero goli, aż trzy stracone. Wydawało się, że po wpadce z Cagliari, piłkarze Tassottiego zagrają teraz równe i porządne spotkanie z ekipą Lazio Rzym. Taka sytuacja jednak nie miała miejsca. Fatalnie - bo w ten sposób można opisać grę Milanu w tym meczu. Wzmocnione w tym sezonie Lazio od razu wyczuło masę błędów Milanu w formacji i wykorzystali to z zimną krwią w 14. minucie, kiedy to piłkę do bramki lobem, sam na sam z bramkarzem, wpakował Higuain. To stawało się naprawdę dołujące, kiedy tacy piłkarze jak Robinho, Kaka czy Boateng tracą w dziecinny sposób piłkę w środku pola, na dodatek przy stanie 1-0 dla gości. W Milanie nie istniał środek pola, który został kompletnie zdominowany przez Rzymian. Strzelał i dyrygował nowy napastnik Lazio - Gonzalo Higuain. Który fenomenalnym podaniem w 45. minucie, otworzył drogę do bramki Sculliemu, który świetnie zagrał głową. Horror - 0:2. Teraz chyba nic i nikt nie było w stanie ocalić Milanu od drugiej porażki z rzędu. W drugiej połowie Milan miał swoje okazje, ale ponownie nie trafiał Alexandre Pato. Raz też drugi z napastników, Robinho, ustrzelił słupek bramki przeciwnika, ale to byłoby na tyle. Milan przegrywa swój drugi mecz w Serie A i jak na razie jest bez punktów, a także bramek.

wyjściowe jednastki

oceny pomeczowe

Po 2. kolejce: Tabela Serie A oraz tabela srzelców
tabela serie a
tabela strzelców

11.09/ Mauro Tassotti: Nie mam usprawiedliwienia, coś jest nie tak

Zadałem sobie to pytanie już dziesiątki razy - co było nie tak? Po meczu wywnioskowałem, że wszystko, ale przed meczem, na treningach, wyglądało to zupełnie inaczej. Nie mam usprawiedliwienia na taką grę moich podopiecznych. Zagraliśmy słabo, nie potrafiliśmy przejąć inicjatywy, co dałoby nam większą kontrolę nad wynikiem i samym meczem. Pozostaje mi obiecać, że to się zmieni. Ta taktyka nam ewidentnie nie odpowiada, musimy zrobić małą rotację. Jeżeli nie, to przed nami ciężka praca... - kończy Tassotti.

13.09/ Robinho: "Cavani to wielki zawodnik"

Kilka dni przed meczem z Napoli, piłkarze Milanu nie szczędzą pochwał nt. Cavaniego, który w dwóch meczach Serie A zdobył aż trzy bramki. Jest niezwykle groźnym zawodnikiem, co mogą potwierdzić słowa Robinho - "To nie jest piłkarz z jednej silnej półki, jak reszta. To jest piłkarz ponadprzeciętny. Gra ciągle na najwyższych obrotach. Strzela gole jak maszynka. Jeżeli powstrzymamy go, powstrzymamy 30% siły oponenta." - Robinho.

15.09/ Tassotti nadal trenerem: tymczasowym...
Jeszcze nie teraz. Zarząd już rzekomo oficjalnie podał informacje jakoby to Milan porozumiał się z Marcelo Bielsą, a ten w okolicach 4 lub 5 kolejki przyjdzie na San Siro. Na ten czas dalej rolę trenera odgrywać będzie Mauro Tassotti. Jeżeli przegra trzeci mecz z rzędu, kibicie, jak i włodarze, zapewne nie zostawią na nim suchej nitki...

17.09/ 3. kolejka: Napoli kontra Milan
Okiem ekspertów możemy spodziewać się być może nawet najciekawszego spotkania 3. kolejki, ale tylko wtedy, jeżeli oba zespoły zaprezentują optymalną formę, jaką to mogą dysponować. Napoli w ostatnich trzech spotkaniach strzelało średnio trzy bramki na mecz. Sumka niezwykle okrągła, ale czy robi to wrażenie na Rossoneri? Mauro Tassotti zapowiedział lekką zmianę w taktyce jak i ogólnie w składzie. Czy będą to minimalne zmiany? Mówi się o braku m.in. Kaki czy Robinho. Trener ryzykuje naprawdę wiele, bo roszady w składzie mogą przynieść równie dobrze gorszy efekt... Mecz już niebawem, zapnijmy pasy!

ps. proszę głosować w ankiecie smile.gif to Wy decydujecie. Bede starał tworzyć się interaktywne ankiety, abyście także mieli nie mały wpływ na rozwój mojej kariery. Dzięki
Marsin
17.09/ Szczęśliwy remis: blisko kolejnego blamażu

Było bardzo blisko tego, aby Milan przegrał swój trzeci mecz z rzędu w lidze. Na szczęście Tassottiego i innych tak się nie stało. Blamażu tego nazwać nie można, bo Napoli grało ostatnio piekielnie dobry futbol, a z przodu opustoszenie siał Cavani. Milan także nie grał źle, ba, do momentu straconej bramki Rossoneri przeważali, czasami nawet różnica była miażdżąca. Napoli nadrabiało kontratakami, które były bardzo groźne. Swoje okazje w meczu mieli Henry i De Costa, który dostał szanse gry od samego początku. Nie pokazał się on jednak z jak najlepszej strony i w przerwie meczu zastąpił go Alexandre Pato, który momentami ożywiał grę z przodu. Milan stracił bramkę po fantastycznym podani Cavaniego, który czarował swoją grą na boisku. Jego kontrola nad piłką powalał na kolana i chyba mało kto w Napoli wierzy, że utrzymają go w najbliższym okienku transferowym w swoich szeregach. Akcję Cavaniego wykańczał Pandev. Napoli zdobyło bramkę nieco ponad 10 minut przed końcem spotkania. Najgorszy z możliwych momentów. Przyszedł moment, kiedy to w przeciągu trzech minut, Napoli zmarnowało dwie dogodne sytuacje. Na szczęście dla Milanu, swój geniusz pokazali Pato i Henry. Obaj szybko i pewnie rozegrali piłkę w środku pola, kiedy to wyszli z kontratakiem dwóch na dwóch. Wkręcili obrońców w murawę. Piłkę sam na sam dostał Pato, ten jednak ustrzelił bramkarza, a na jego szczęście obok był partner z ataku i z zimną krwią wykończył akcje. Milan odżył, ale było już zdecydowanie za mało czasu.

wyjściowe jednastki

oceny pomeczowe

Po 3. kolejce: Tabela Serie A oraz tabela srzelców
tabela serie a
tabela strzelców

19.09/ Thierry Henry: Wywiad nt. rocznego pobytu w Milanie i nie tylko

Dzisiaj bohater meczów z Interem o Superpuchar, oraz ostatniego z Napoli, gdzie Thierry dał Milanowi remis, odpowie na zadane mu pytania.

Czy przed wypożyczeniem do Milanu bardzo chciałeś jeszcze raz wrócić do Europy? Jakie to uczucie, że kluby z czołówki europejskiego futbolu jeszcze chcą Cię mieć w szeregach?
To jest niesamowite uczucie. Mam ponad trzydziestkę na karku, a jeszcze potrafię i mogę grać w takim klubie jak Milan, to coś niesamowitego. Nie powiem, że było mi źle w Stanach, bo było mi naprawdę dobrze i jeżeli będę wracał, to wrócę tam z uśmiechem na twarzy, ale jednak Europa daję coś więcej dla piłkarzy. Tutaj się tym żyję, tam inne dyscypliny przykrywają trochę piłkę nożną swoją popularnością, a to nie jest zbyt sympatyczne.

Jak jest w Mediolanie, jako w mieście i jak jest w klubie? Atmosfera, koledzy z drużyny, samo miasto?
Mediolan jest piękny. Byłem tu nie raz, ale za każdym razem, kiedy się tu pojawiałem, to miasto robiło się coraz piękniejsze. Co do samego klubu, również jest wszystko jak najlepsze. Tutaj jest naprawdę wszystko poukładane. Każdy myśli przyszłościowo. Już wcześniej znałem kilku piłkarzy z Milanu, także nie musiałem poznawać wszystkich na nowo, ale zaaklimatyzowanie się tutaj nie było trudne. Pewien młody zawodnik z drużyny powiedział mi nawet, że dla niego jestem nadal najlepszym piłkarzem świata (śmiech).

Obecnie Milan jest w dołku. Zapewne wiesz jak wyglądała sytuacja rok temu i teraz także jest nie za ciekawie. Jesteś optymistą?
Oczywiście, że jestem optymistą. Wiem coś o tym, bo grałem w wielu klubach i wiele razy w klubie miałem razem z drużyną mały falstart. Ten tutaj jest nieco większy, ale przed nami w lidze jest jeszcze 37 spotkań. To dopiero początek. Chcę dać Milanowi wszystko, co jest piłkarsko możliwe.

Już dwa razy wyciągnąłeś Milan z tarapatów. Jesteś urodzonym przywódcą i bohaterem. Stawiasz się w takiej roli tutaj?
Na pewno zapamiętam mecz z Interem w Superpucharze Włoch. Niebywałe uczucie. Wchodząc na murawę nawet nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy. Jednak Milan ma innych przywódców i bohaterów. Ja nie stawiam się w takiej roli, raczej w roli dopełnienia jakiejś formacji, to tyle.

Zostajesz tutaj jeszcze do lipca przyszłego roku. Chciałbyś tu zakończyć karierę?
Trudne pytanie, ale odpowiem jasno - od początku przygody w Arsenalu powtarzałem, że tam chce zakończyć swoją karierę. Nic się nie zmieniło. Jednak Milan to bardzo dobry zespół, ze wszystkich stron. Jeżeli włodarze klubu będą chcieli przedłużyć ze mną kontrakt, a NY Red Bulls się zgodzi, to nie widzę przeszkód, by pomagać Milanowi dalej.

Tęsknisz za Stanami? Za Arsenalem?
Tęsknie po trochu za wszystkim. Stany to piękny graj. Świetni ludzie i ogólnie klub. Arsenal jest za to moim sercem. Ciężko nie mówić, że tęsknie odrobinę, skoro to ten klub mnie wychował piłkarsko i nie tylko.

Czego oczekujesz będąc tutaj przez ten czas? Jedno trofeum już zdobyłeś, liczysz na kolejne? A może nie trofeum pożądasz, a czegoś zupełnie innego?
Nie pożądam niczego innego. Chcę być tutaj szczęśliwy i dać Milanowi wszystko czego nauczyłem się po drodze mojej kariery. Oczekuję też tego, by po jakimś czasie, Milan i kibice nie żałowali tego, że mnie tutaj ściągnęli. I wszystko.

21.09/ 4. kolejka: Milan zagra z Udinese
Kolejna porażka odbije piętno na cały sezon, bo z jednym punktem po 4. kolejkach trudno będzie nawiązać walkę z czołówką. Udinese, piłkarze, którzy już dziś przyjadą na San Siro także nie mogą chwalić swoich poczynań w tym sezonie. Ledwo jeden punkt więcej od podopiecznych Tassottiego, sprawia, że obie ekipy są blisko siebie w tabeli. Faworyt? Mimo wszystko, dalej jest nim Milan. Każdy zastanawia się nad dwom piłkarzami - Henrym i Kaką. Czy ten pierwszy znów uratuje Milan, oraz czy ten drugi wystąpi od pierwszych minut.
Marsin
21.09/ 4. kolejka: Trzy punky i trzy bramki. Nareszcie!

Po wielu wylanych łzach i kropel potu, przyszedł czas na chwałę. Milan zwyciężył swój pierwszy mecz w lidze i w końcu odbił się od dna. Sytuacja mimo wszystko nadal nie jest ciekawa, ale jednak pierwsze zwycięstwo cieszy i to nie byle jakie zwycięstwo, bo od początku do końca gospodarze kontrolowali wszystkie wydarzenie na murawie. Pierwsza akcja to atak to akcja Kaka-Pato, brazylisjki duet pokazał kunszt techniczny w wykonaniu najwyższej klasy zawodników. W bramce gości jednak dobrze spisywał się golkiper, który nie chciał dać łatwo za wygraną napastnikom z Milanu. Po wielu atakach, przyszedł w końcu czas na pierwszego gola dla Milanu zdobyty przez... Gracza Udinese, a konkretniej piłkę do swojej bramki wpakował Benatia. Po fantastycznym rajdzie Pato na boku pola karnego, dośrodkował płaską piłkę na piąty metr i nabił nogi Benatii. 1-0 dla gospodarzy. Pierwsza połowa kończy się skromny wynikiem 1-0. W drugiej połowie nie było inaczej - przewaga Rossonerich. Około 70. minuty na bocznej linii można było zauważyć rozgrzewającego się Robinho. Było raczej pewne, że zmieni on zmęczonego Henrego, który rozgrywał nieco niezłe spotkanie. Wszyscy liczyli na trzecie trafienie w sezonie francuza, a drugie w lidze i tak też się stało. Po raz kolejny swój wkład w zdobycie gola włożył Alexandre Pato, który w 74. minucie dośrodkował piłkę wprost na głowę Henrego. Milan prowadził już dwoma bramkami. Zaraz po bramce, owacjami na stojąco Henrego żegnali kibice na stadionie, gdyż do wejścia w jego miejsce był przygotowany Robinho. Kiedy wydawało się, że to już koniec, przez okres 10 minut, goście stworzyli sobie cztery dogodne sytuacje do zdobycia bramki, ale żaden strzał nie trafił w światło bramki, niemniej jednak było to groźne sytuacje. Kropkę nad "i" postawił Boateng w doliczonym czasie gry, kiedy to mocną bombą wpakował piłkę w krótki słupek bramkarza.

wyjściowe jednastki

oceny pomeczowe

Po 4. kolejce: Tabela Serie A oraz tabela srzelców
tabela serie a
tabela strzelców

22.09/ Abbiati: To przykre

Abbiati był bramkarzem numer 1, jednak po tym, jak Milan ściągnął Akinfeev'a, włoski bramkarz został odsunięty na drugi plan, bez powodu, mimo, że miał świetny okres swojej kariery. Według trenera lepszy jest rosyjski golkiper. Czy aby na pewno? Nie przekonamy się o tym, dopóki Tassotti nie da szans gry Abbiatiemu. Sam piłkarz wypowiedział się w telewizji publicznej na ten temat, oto jego wypowiedź: "Nie mam żalu strasznego o to, że nie gram, bo trener może rzeczywiście bardziej ceni Igora, niż mnie, ale przykro jest mi z tego powodu, że byłem oddany temu klubowi, kocham ten klub, a zostałem odsunięty do cienia. Tak być nie powinno..." - kończy Abbiati.

23.09/ Del Bosque oficjalnym trenerem: Tassotti asystentem, od 26.09

Serial pt. "Kto zostanie trenerem Milanu" dobiegł końca! Oficjalnie trenerem włoskiego Milanu został Vicente del Bosque. Dostał zielone światło od piłkarskiej federacji hiszpańskiej, że może opuścić reprezentację. Rozmowy trwały także z Bielsą, ale najwidoczniej zarządowi bardziej zależało na zatrudnieniu hiszpana. Będzie on trenerem od 26.09, czyli mecz z Ceseną z ławki trenerskiej Milanu będzie oglądał Tassotti, który po przyjściu del Bosque po raz kolejny zostanie asystentem trenera. Warto dodać, że pierwszym sprawdzianem del Bosque będzie sprawdzian z Juventusem.

24.09/ 5. kolejka: Mecz ze Ceseną
[indent]Już dzisiaj mecz z Ceseną, ekipą, która po czterech meczach w Serie A zgromadziła na swoim koncie zaledwie punkt. Jednak nie można ich lekceważyć, bo urwali prawie punkt Napoli (porażka 0-1) i zremisowali z Lazio (1-1), które srogo potraktowało Milan w poprzednich kolejkach. Faworytem jest jednak Milan. Sam Tassotti chce zakończyć swoją przygodę z rolą trenera głównego w Milanie dobrze, bo początek jego przygody był dobry, jednak później sprawy potoczyły się kiepsko...
lukasz44
Świetnie się to czyta wink.gif Oby motywacji nie brakowało, czekamy na kolejny meczyk Milanu smile.gif
Jason Bourne
Naprawdę fajne, ciekawe informację. Popracuj nad pomijaniem powtórzeń, pracując ze słownik synonimów. Po 2 trochę przegiąłeś z 1 trenerem- Del Bosque smile.gif. Mogłeś zatrudnić z nie tak dużym nazwiskiem coach'a. Pozdrawiam smile.gif

PS Jeszcze jedno. Dziwne, że formację przed meczem masz default 4-5-1, a po meczu w ocenach 4-1-2-1 tongue.gif . Zmieniasz w trakcie meczu za każym razem?
Plus za avek tongue.gif
Marsin
24.09/ 5. kolejka: Potknięcie Milanu. Zła passa powraca?

Ponownie można odnaleźć łyżkę dziegciu w beczce miodu. Po wspaniałym spotkaniu z Udinese, przyszła pora na letni prysznic w 5. kolejce. Rossoneri już mieli wyjść na prostą. Ich zadaniem było pokonać Cesenę i brnąć ku górze w tabeli Serie A. Jednakże znów poszło coś nie tak. Nawet trener nie zna odpowiedzi na to pytanie. Dlaczego Pato jest aż tak nieskuteczny? Dlaczego podania Kaki nie docierają do partnerów? Dlaczego boczni obrońcy nie mają odpowiednich sił, by biegać odpowiedni dużo? Tego wszystkiego zabrakło. Najbardziej martwi słaba postawa brazylijczyka Kaki, po raz kolejny. Na początku był niesamowitym wzmocnieniem, teraz jednak nie spłaca się zbyt dobrze. Jego podania nie było tylko wolne, ale także niedokładne. Obrona także pozostawia wiele do życzenia. Jedynym zawodnikiem, który spełniał swoje obowiązki meczowy, był Agger, który nie pozwalał przejść w pole karne przeciwnikom. Wszystko zaczęło się optymistycznie - dwa strzały nieskutecznego w tym meczu Pato oraz jeden strzał z dystansu Henrego, jak się później okazało, wybawiciela Milanu. Jednak po kilku atakach, to Cesena wyszła na prowadzenie i bardzo zaskoczyło to fanów na stadionie, bo gol wziął się z przypadku. Stracona bramka zadziałała pozytywnie na Mediolańczyków, którzy zdali sobie sprawę z powagi sytuacji i ruszyli do ataku. Bramkę na remis zdobył... Thierry Henry, któż by inny. Wybawiciel, bohater Milanu. Strzela bramkę co mecz i aż żal stawiać go na ławkę rezerwowych i traktować go jako jokera, który może zmienić losy meczu. Mecz zakończył się wynikiem 1-1, a do końca meczu szanse były wyrównane. Forma Milanu martwi, w szczególności, że teraz już naprawdę będzie pod górkę.

wyjściowe jednastki

oceny pomeczowe

Po 5. kolejce: Tabela Serie A oraz tabela srzelców
tabela serie a
tabela strzelców

25.09/ Kaka: Jestem przemęczony
Wiem, że ostatnio grałem bardzo słabo i nie chcę się w żaden sposób usprawiedliwiać, ale naprawdę czuję się przemęczony, w szczególności, że ostatnio dotknęło mnie wiele problemów. Jak i tych zawodowych, tak i osobistych. - mówi w wywiadzie Kaka, dodając - Nigdy nie odmówię gry dla swojego zespołu i zagram choćbym konał, ale jednak czasami potrzebuję odpoczynku. Trener Tassotti powiedział, że mnie w pełni rozumie. Teraz przychodzi do nas nowy trener, więc on zadecyduje, co zrobić. - kończy brazylijczyk.

26.09/ Del Bosque w Mediolanie: konferencja prasowa!

Nowy trener, nowe nadzieje, nowe wyzwania. Wszystko może być nowe, ale czy jest to na tyle możliwe? Del Bosque zasiądzie na ławce trenerskiej Milanu i dostanie wolną rękę. Zarząd wymaga tylko wyników. Oto konferencja prasowa z udziałem nowego trenera.

Trenerze, czy uda się Panu wyciągnąć Milan z dołka, w jakim bez dyskusji się znajduję?
Czy to jest dołek? Tego nazwać nie mogę w ten sposób. Trener Tassotti rozegrał tylko 5 spotkań i zajmuję pozycję w środku tabeli. To dobry wyczyn, szczególnie gdy dostał drużynę niespodziewanie, a też dobrze wiemy, że nie ma doświadczenia jako główny trener. Moim zdaniem się sprawdził. Sam nie mogę obiecać cudów, bo nie jestem tutaj, by obiecać wszystkim mistrzostwa. Mogę pojawić się porażki, jest to nieuniknione.

Jest tu Pan od kilku godzin, zapoznał się już Pan z drużyną?
Oczywiście, to był priorytet. Po przylocie do Mediolanu od razu zażądałem, abym mógł zobaczyć i porozmawiać wstępnie ze swoimi piłkarzami. Tak się stało. Znam już wszystkich.

Jest już jakaś wizja w Pańskiej głowie co do ustalania składów? Z kogo Pan zrezygnuje? Na kogo będzie częściej stawiał?
Dobrze Pan to ujął - w mojej głowie - te myśli nigdzie indziej się nie ruszą. Wszystko będzie wiadome zawsze przy ustalaniu składu. Nie chcę żadnych spekulacji na początku sezonu, że kogoś skreślam. Zapewniam, że wszyscy mają u mnie równe szanse.

A oglądał Pan już co poniektóre mecze Milanu z tego sezonu?
Może to wszystkich zaskoczyć, ale tak, oglądałem wszystkie, począwszy od meczów przygotowawczych, skończywszy po ostatni mecz z Ceseną.

Czyli mentalnie był już Pan gotowy, by objąć stanowisko trenera właśnie tutaj?
Oj, proszę nie ciągnąć mnie za język. Nic nie było pewne. Dostałem ofertę i ją rozpatrzyłem w odpowiednim dniu.

Jakie są Pańskie oczekiwania wobec tego sezonu?
Nie zawieść kibiców, piłkarzy, asystentów, zarządu i samego siebie.

28.09/ Vicente del Bosque: Juventus jest silniejszy
Vicente del Bosque okazuje się być naprawdę szczerą osobą. Wypowiedział się nt. zbliżającego się wielkimi krokami hitu - Milan kontra Juventus. Powiedział stanowczo, że Juventus jest znacznie silniejszy i wygrana Milanu będzie niespodzianką. "Jestem pesymistą i optymistą, ale w tym przypadku pozostanę realistą - Juventus jest faworytem, bo jest silniejszy. My na razie mamy zespół na papierze, musimy go poukładać, a w meczu rewanżowym z Juventusem postaramy się już wychodzić na boisko w roli faworyta." - odważne słowa nowego trenera.

29.09/ Mauro Tassotti: powrót do roli asystenta
Jako trener prowadził Milan od 1 lipca br. Poprowadził z ławki trenerskiej Mediolańczyków w 9 spotkaniach, z czego wygrał 4, zremisował dwa, a trzy przegrał. Zdobył Superpuchar Włoch. To te najważniejsze statystyki Mauro Tassottiego w roli głównego, tymczasowego, trenera Milanu. Dzisiaj jest koniec września, prowadził zespół prawie 3 miesiące. Teraz wraca tam, skąd przybył - będzie pomagał głównemu trenerowi, w tym przypadku del Bosque, w doborze odpowiedniego składu. Zapozna go także bliżej z cechami zawodników, bo nie ma co ukrywać - zna ich lepiej. Mimo słabych wyników w Serie A, chwali się go, za świetne transfery, oraz odpowiedni przygotowanie zespołu do sezonu.

02.10/ 6. kolejka: Mecz z Juventusem
Według kibiców - mecz wygra Milan. Według prasy - mecz może być zacięcie wyrównany, a według trenera Milanu... To przeciwnicy są faworytami do zdobycia trzech punktów. I wydaje się, że to słowa del Bosque są najbardziej realnym scenariuszem. Juventus nie przegrał w tym sezonie ani jednego spotkania, prowadzi w tabeli Serie A, ma świetnych zawodników, pozyskał dynamicznego Naniego i większość rzeczy przemawia za Starą Damą. Na dodatek Milan gra na wyjeździe. Czy można liczyć na wielkie emocje? Oby. Przekonamy się już wkrótce.
Marsin
02.10/ 6. kolejka: Hit dla Milanu!

Niesamowity mecz, niesamowity bieg wydarzeń, niesamowity Milan! To co się działo na stadionie Juventusu w drugiej połowie trudno opisać słowami. Pierwsza połowa, to to, do czego zdążył przyzwyczaić nas Milan - przewaga Rossonerich. Jednak żadnej akcji nie udało zakończyć się golem. Warto dodać, że Vicente del Bosque zmienił ustawienie drużyny i zagrał trzema piłkarzami z przodu. Przyniosło to efekt, gdyż Kaka mógł w końcu rozwinąć skrzydła w efekcie czego zagrał bardzo dobre spotkanie i ciężko jest sobie wyobrazić taki wynik bez niego, lecz ojcem sukcesu wydaję się być nie kto inny jak Daniel Agger. Świetny mecz w defensywie, praktycznie nie do przejścia. Nani dwoił się i troił, ale nie znalazł sposobu na duńczyka, a ten na początku drugiej połowy, po rzucie rożnym i dośrodkowaniu Boatenga, umieścił głową futbolówkę w siatce. Euforia. Milan, który był spisywany na straty tak naprawdę nieźle dociera Starej Damie i nie pozwala jej na wielkie manewry. Jednak zaraz po bramce piłkarze gości zbytnio się rozkojarzyli i stracili bramę, a jej autorem był Quagliarella, w 52. minucie. Ze stanu radości, piłkarze z Mediolanu przeszli w stan smutku, bo zaczynało się powtarzać to co zwykle - było dobrze, ale kończyło się źle. Wszyscy jednak wiemy, że mecz trwa 90 minut, plus to, co doliczy arbiter. Nie zapomniał o tym Alexandre Pato, który spłacił swój dług wobec wszystkich, kiedy to nie wykorzystał dwóch dogodnych sytuacji na samym początku spotkanie. Trafienie z 90. minuty zostanie w pamięciach kibiców na bardzo długo, a Pato już ogłaszany jest ich bohaterem, bo dał Milanowi historyczne zwycięstwo.

wyjściowe jednastki

oceny pomeczowe

Po 6. kolejce: Tabela Serie A oraz tabela srzelców
tabela serie a
tabela strzelców

03.10/ Pato: Nieziemskie doświadczenie

"To coś nie z tej ziemi. Pokonać odwiecznego rywala, na ich boisku, w ostatniej minucie meczu, a na dodatek być autorem tej bramki. To nieziemskie uczucie. Dziękuje partnerom z drużyny, że pomogli mi i całemu zespołowi." - tak Pato wypowiedział się zaraz po wyjściu z murawy, gdy zadała mu pytanie pewna dziennikarka włoskiej telewizji. Nic dziwnego, że Pato jest bardzo rad z tego właśnie faktu, jak na razie rozgrywa on bardzo dobry sezon, a to jest tylko tego opieczętowaniem.

04.10/ Andrea Pirlo: Milan zagrał dobre spotkanie

Były piłkarz Milanu, który spędził tutaj wiele lat, Andrea Pirlo, wypowiedział się na temat meczu. Jego zdaniem mecz był dość wyrównany i Milan zagrał dobre spotkanie - "Obie ekipy zagrały na równym poziomie, każda ekipa mogła wygrać. Jednak w tym meczu więcej zimnej krwi pokazali Mediolańczycy. Zagrali dobre spotkanie. Szczęście w tym meczu po prostu sprzyjało lepszym."

09.10/ del Bosque: Nie wszystko mi się podobało
Spocząć teraz na laurach to błąd jaki możemy popełnić. Nie możemy uważać, że pokonując silny Juventus, możemy już wszystko. Nigdy. W meczu z Juventusem zdobyliśmy trzy punkty, ale było wiele czynników, które mi się nie podobały i idą definitywnie do poprawki. Mówię tu między innym o szybkości i dokładności podań. Nie potrafimy nad tym zapanować. - zakończył hiszpański trener.

11.10/ Montolivo: Pato ma potencjał, brakuje mu pewności siebie
W słowa Riccardo Montolivo chyba nikt nie powinien wątpić. Napastnik Milanu - Alexandre Pato - ma ogromny potencjał, lecz jak twierdzi pomocnik Rossonerich, nie potrafi go jeszcze w pełni wykorzystać, ale na to jeszcze przyjdzie czas - "Pato ma ogromny potencjał. Wyróżnia się na tle innych. Gdyby ktoś potrafił dodać mu pewności siebie, mógłby być najlepszym napastnikiem w Europie. Wydaję mi się również, że taki czas nastaną, ale trzeba poczekać, pozwolić, aby jego talent wybuchł na dobre." - mówi były kapitan.

14.10/ Utalentowani brazylijczycy: Carlos Magellan i Francisco Anibal
Mamy połowę październiki, do okienka transferowego jeszcze ponad dwa miesiące, ale nikt na razie nie skupia się na sprowadzaniu gwiazd z innych lig czy klubów. Wszystkie oczy skierowane są teraz na dwóch, szesnastoletnich brazylijczyków, którzy mogą okazać się fenomenalną inwestycją w przyszłość. Mowa o Magellanie i Anibalu. Ci dwoje ofensywni zawodnicy ze szkółki juniorów robią wrażenie nawet na asystentach pierwszego zespołu. Mogą podpisywać kontrakt, ale trener nie podchodzi do tego chętnie, mówiąc, że byłby to bezsens, zatrudniać tak młodych piłkarzy, gdyż mogliby zmarnować swój dar.

15.10/ 7. kolejka: Przed meczem z Palermo
Przed nami mecz drużyn, które zajmują środkową część tabeli Serie A. Palermo jest znacznie osłabione, gdyż w meczu nie wystąpi kontuzjowany Gilardino, a za czerwoną kartkę pauzuje Acquah. W Milanie wszyscy są zdrowi, a żaden z zawodników nie przesiaduję na trybunach z powodu zawieszenia, dlatego też del Bosque ma pełne pole do popisu.
Marsin
15.10/ 7. kolejka: Skromne zwycięstwo

Milan wygrał kolejny mecz i powoli pnie się w górę. Czy jest to zasługa nowego trenera? Czy może po prostu sami piłkarze potrzebowali czasu, by odpowiednio podejść do spotkania? Z tymi pytaniami na razie się nie główkujmy, póki Milan wygrywa i gra dobrze, bo mecz w wykonaniu Rossonerich naprawdę się podobał. Milan zaczął od wysokiego "c", nie pozwalając oponentom dojść do słowa. Vicente del Bosque dał szanse w ataku Pato i Robinho i jak się później okazało, ten drugi został bohaterem. Rossoneri grali strasznie kombinacyjnie i czasami to ich gubiło, ale po raz kolejny świetnie spisywali się defensorzy, którzy grali świetnie, a ich zgranie czasami robiło wrażenie, podczas pułapek ofsajdowych. Gol padł w 21. minucie, a jego autorem został Robinho, który zdobył bramkę na raty. Musiał dobijać piłkę do bramki, po wcześniejszej paradzie bramkarza. Kolejne minuty wyglądały podobnie, lecz nie padły bramki. Kibice są zawiedzeni, że na boisku nie pojawił się najlepszy strzelec drużyny - Thierry Henry. Czyżby nie był już on brany pod uwagę przy nowej taktyce przez del Bosque? Wiemy natomiast jedno - ojcem sukcesu najprawdopodobniej jest nowy trener, który przestawił mentalnie swoich zawodników, którzy są teraz żądni zwycięstw.

wyjściowe jednastki

oceny pomeczowe

Po 7. kolejce: Tabela Serie A oraz tabela srzelców
tabela serie a
tabela strzelców

16.10/ Alexandre Pato: najlepszy asystujący
Fani narzekają, że jest nieskuteczny, że powinien zdobywać bramki, ale nie wzięli pod uwagę jednego - asystował przy ponad połowie zdobytych bramek przez Milan w Serie A! Napastnik, który rozdaję piłki do partnerów jak rasowy rozgrywający. Z jego podań padło aż 5 bramek dla Milanu, imponująca statystyka jak na początek sezonu. Czy rzeczywiście jest na co narzekać w przypadku Pato?

19.10/ Kontrakty: Kaka i inni na dłużej w Milanie

Kaka, Montolivo, Robinho i Pato - to piłkarze, którzy przedłużyli kontrakty na kolejne lata w Milanie. Są tutaj szczęśliwi i wierzą, że tu spełnią się ich piłkarskie marzenia. Zarząd jednak nie doszedł do porozumienia z obrońcą Abate. Menadżer zawodnika sądzi, że jego klient powinien być ceniony nieco wyżej.

22.10/ Abbiati chce odejść: "Tak postanowiłem"

"Myślałem, że gdy przyjdzie nowy trener to będę miał chociaż cień szansy na grę. Tak się nie stało. Nie chce czekać na kontuzję Akinfeev'a, czego mu oczywiście nie życzę, czy jakieś zawieszenie. Nie chcę być tym drugim. Mam już swoje lata, ale myślałem, że pogram jeszcze rok lub dwa na najwyższym poziomie." - jak widać włoski bramkarz jest bardzo sfrustrowana zaistniałą sytuacją. Czy del Bosque da szansę Abbiatiemu? Czy wystawi go na listę transferową? To niebawem się wyjaśni

23.10/ 8. kolejka: Przed meczem z Lecce
Dzisiejszej niedzieli Milan zagra z Lecce, które rozpycha się w strefie spadkowej, a dokładnie zajmuje przedostatnie miejsce w tabeli. Nie można jednak zlekceważyć przeciwnika, gdyż ma w swoich szeregach piłkarzy, którzy mogą namieszać. Takimi zawodnikami są Paletta czy najlepszy strzelec w drużynie z trzema bramkami na koncie, Corvia. Milan przegrywając ten mecz, może wypaść z łask dziennikarzy czy ekspertów, gdyż nie są oni do końca przekonani co do znakomitej formy klubu, lecz jednak wynikami się cieszą
Marsin
23.10/ 8. kolejka: Pogrom, pięć bramek Milanu

Pierwszy taki pogrom w tym sezonie w wykonaniu Milanu. Rossoneri zagrali rewelacyjnie, wszystko szło po myśli trenera i ani na moment Mediolańczycy nie stracili kontroli nad meczem. Trudno się dziwić, skoro prowadzenie uzyskali już w 3. minucie meczu, gdy płaskim strzałem w długi słupek z szesnastu metrów popisał się brazylijczyk Kaka. Odżył, bo grał fenomenalnie. Na kolejną bramkę przyszło nam czekać tym razem do końcówki pierwszej połowy. Swój fantastyczny występ w tym meczu rozpoczął Alexandre Pato. Huknął w kierunku bramki, dlatego też golkiper drużyny przeciwnej nie miał zupełnie nic do powiedzenia. Gdy już wszyscy byli gotowi na przerwę, swoje dwa grosze dorzucił Prince Boateng. Dostał tą piłkę idealnie pod nogi, od Kaki, a będą sam na sam z bramkarzem, wykończył okazję z zimną krwią. Rezultat do przerwy wspaniały. Po rozpoczęciu drugiej połowy, znowu wszystko układało się tak, jakby piłkarze Milanu tego chcieli. Parę minut po gwizdku piłkę z woleja do pustej bramki wpakował Robinho, a asystentem był kolega z ataku, Alexandre Pato, który rozgrywał mecz nie z tej ziemi. Jednak po wszystkich gloriach, kibicie musieli przełknąć ślinę, gdyż na murawę z grymasem twarzy padł strzelec pierwszej bramki - Kaka. Wyglądało to groźnie, lecz z boiska zszedł o własnych siłach, jednak z wielkim bólem. Na jego miejsce Vicente del Bosque stawia Henrego, najlepszego strzelca Milanu w Serie A. Potwierdził to w doliczonym czasie gry, gdy zdobył bramkę na 0-5. Gospodarze na kolanach, Milan w końcu pokazał swoją prawdziwą twarz.

wyjściowe jednastki

oceny pomeczowe

Po 8. kolejce: Tabela Serie A oraz tabela srzelców
tabela serie a
tabela strzelców

23.10/ Kaka: zszedł z murawy z urazem

59. minuta meczu z Lecce. Milan wygrywa 0-4 i wszystko wydaję się być poukładane idealnie. Jednak moment, w którym Kaka pada na murawę z grymasem bólu na twarzy zapamięta wiele osób. Brazylijczyk walczył o piłkę w środku pola i upadł, wołając o pomoc medyczną. Stan zdrowotny Kaki będzie znany oficjalnie 25.10, czyli za dwa dni, kiedy to sam trener obwieści ile tygodnie będzie trwała pauza zawodnika. Miejmy nadzieję jednak, że to takich incydentów nie dojdzie.

25.10/ Rekonwalescencja Kaki: 4 miesiące bez gry!

Rozmawiałem z lekarzami, którzy już wczoraj wiedzieli jaki jest stan zdrowotny mojego zawodnika, lecz teraz powiem to oficjalnie - Kaka nie zagra z nami przez 4 miesiące - takie informacje przekazał mi kierownik sztabu medycznego. - taką smutną wiadomość przekazał del Bosque włoskiemu dziennikowi. Można przyznać, że Kaki miał wahania formy, ale gdy był naprawdę potrzebny, wtedy się pojawiał. Kim teraz del Bosque zastąpi Kakę?

26.10/ 9. kolejka: Przed meczem z Parmą
Przed nami kolejny mecz z drużyną ze strefy spadkowej. Czy i tym razem Rossoneri mogą podejść do sprawy na totalnym luzie? Udawało się tyle razy, oby teraz piłkarze nie poczuli się zbyt pewni siebie. Wartą uwagi postacią w ekipie Parmy jest Floccari, który już teraz ma na swoim koncie 4 bramki. Będzie trzeba na niego uważać, ale czy będzie to trudne mając w obronie takiego piłkarza jakim jest Agger?
Marsin
26.10/ 9. kolejka: Kolejne zwycięstwo, tym razem skromnie

Przyszedł czas, że to oponenci boją się straty punktów z Milanem, a nie na odwrót. Jesteśmy po dziewięciu meczach, a Milan jest już w czołówce tabeli. W gwoli przypomnienia - na początku sezonu byli w strefie spadkowej. Mecz z Parmą nie należał do najcięższych, mianowicie Parma nie była w stanie skonstruować składnej akcji, co zaowocowało nieszczęściem - bramkę dla Rossoneri zdobył słabo dotychczas grający Aquilani. Podającym nie był nikt inny jak Alexandre Pato. Piłka szczęśliwie odbiła się od słupka i wpadła do bramki. Ten gol ustawił całe spotkanie. Parma przegrała swoje trzy ostatnie spotkania w fatalnym stylu, zapowiadało się na czwartą już z rzędu porażkę, także w fatalnym stylu. Wynik nie mówi sam za siebie - końcowy wynik, jaki powinien widnieć na tablicy to przynajmniej 5-1 dla podopiecznych del Bosque, jednak i szczęście uratowało Parmę i lekka bezradność napastników, któzy marnowali stu procentowe okazje. Milan gra coraz lepiej, to wszystko wydaje się być już wypoziomowane, tak, jakby piłkarze stąpali po twardym gruncie. Jak długo to potrwa? Fani życzą sobie tylko jednego - jak najdłużej.

wyjściowe jednastki

oceny pomeczowe

Po 9. kolejce: Tabela Serie A oraz tabela srzelców
tabela serie a
tabela strzelców

26.10/ Henry: kolejny kontuzjowany

Kibice Milanu po raz kolejny przeżyli nie małe trzęsienie ziemi - po Kace kontuzji doznał Thierry Henry. Złamanie kostki - taki sąd wydali lekarze kilka godzin po meczu z Parmą. Henry będzie przechodził teraz trzy miesięczną rekonwalescencję.

27.10/ del Bosque: "Trener Romy rzadko się myli"

"Trener Rzymian w tym sezonie rzadko popełnia błędy. Trafia idealnie ze zmianami, taktyką, potrafi rozpracować silnego rywala. Nie bez powodu Roma jest na trzecim miejscu w tabeli Serie A. Postaramy się jednak razem z piłkarzami, aby Wilki te błędy zaczęły popełniał - wypowiedział się Vicente del Bosque na temat trenera AS Romy dla włoskiej prasy.

28.10/ Kontuzje gwiazd: Bez Kaki i Henrego
Najpierw Kaka, mecz później - Henry. Gwiazda zespołu, która w odpowiednim momencie potrafi zabłysnąć oraz ten drugi, czyli najlepszy strzelec drużyny. Czy Vicente del Bosque będzie miał zawrót głowy kim zastąpić niedostępne gwiazdy, przez około trzy miesiące? Będzie Bojan, Pazzini i inni, ale czy to wystarczy? W meczu z Parmą wystarczyło na parę minut. Jutro mecz z Romą i będzie ciężej.

[font="Lucida Console"]29.10/ 10. kolejka: Przed meczem z Romą

Tym razem mecz w stolicy Italii - Rzymie. Roma to klub z czołówki włoskiej piłki i na pewno nie będzie to łatwy mecz. Tacy zawodnicy jak Erik Lamela czy Lisandro Lopez robią różnicę, szczególnie ten pierwszy - strzela i asystuje, a ma dopiero 20 lat. Jedno jest pewne, to będzie pojedynek dwóch podobnych do siebie ekip.
Marsin
29.10/ 10. kolejka: Szlagier dla Rzymian

AC Milan przegrał z AS Romą w Rzymie skromnie 0-1, mimo nadziei kibiców na inny rezultat. Obie ekipy przed meczem były w dobrej formie. Milan wygrał swoje ostatnie trzy spotkania, oponenci z Rzymu także. Zapowiadało się na naprawdę dobre i pełne emocji spotkanie. Jednak wszystko zaczęło się od poznania rywala. Obie ekipy nie wiedziały czego spodziewać się po rywalu, ponieważ Roma jak i Milan zmieniły nieco swoje składy od ostatniego spotkania. Pierwsze 45 minut, to mała przewaga gospodarzy. Spustoszenie w obronie Milanu robił młodziutki Erik Lamela. Żadna z drużyn jednak nie potrafił wstrzelić się w bramkę, w efekcie czego nie ujrzeliśmy goli, mimo wielu okazji, nawet stu procentowych. Druga połowa, to przewaga Milanu, jednak paradoksem okazała się bramka de Rossiego, która kompletnie podcięła skrzydła Rossonerim. Gdy ci już uwierzyli w siebie, że mogą zwyciężyć, Roma zaatakowała jedną skuteczną i składną akcją, by wyjść na prowadzenia, prawie po godzinie gry. Milan mimo słabych morałów rzucił się do obrabiania strat. Stracili Boatenga i to dodatkowo nie motywowało piłkarzy do walki, którą jednak podjęli, tyle, że z mizernym skutkiem. Akcje kończyły się na obrońcach, a w najlepszych przypadkach... na poprzeczkach (strzał Robinho z 87 minuty). Był to bardzo ważny mecz, w którym jednak Milan nie zdobył punktów, a Roma to jeden z głównych pretendentów do zdobycia mistrzostwa. Podopieczni del Bosque nieco pokrzyżowali sobie drogę, a będzie coraz ciężej.

wyjściowe jednastki

oceny pomeczowe

Po 10. kolejce: Tabela Serie A oraz tabela srzelców
tabela serie a
tabela strzelców

29.10/ Prince Boateng: nadciągnięcie mięśnia czworogłowego

"Kontuzja nie jest poważna, ale nie można tego zlekceważyć. Prince nie zagra przez około siedem dni." - z całego tego zła, ta informacja jest naprawdę bardzo dobra. Tylko tydzień pauzować będzie Kevin Prince Boateng, po kontuzji jakiej nabawił się w meczu z Romą.

06.11/ 11. kolejka: Przed meczem z Catanią
Najbliżsi rywale Rossoneri to zespół ze środka tabeli. Zespół solidny, który potrafił zwyciężyć w ostatniej kolejce z Napoli. Szczególną uwagę trzeba poświęcić napastnikowi Maxi Lopezowi, który bez wątpienia jest sercem i mózgiem tej drużyny. Catania gra szybki futbol i zdecydowanie sprawia trudności drużynom, które biją się o najwyższe laury. Trzeba być skupionym i walczyć w obronie, by nie pozwolić dojść do słowa atakującym Catanii. Faworytem jest Milan, ale nie ma najważniejszych zawodników, dlatego trzeba dmuchać na zimne.
VilmaIdonna
Урфин Джюс и его деревянные солдаты

Урфин Джюс и его деревянные солдаты лицензия смотреть онлайн

Книга: Гостья из будущего - Кир

Фильм Пираты Карибского моря (2003) -

Фильм : Весна на Заречной улице,

Смотреть фильмы весь Ваш пост целиком . Урфин Джюс и его деревянные солдаты Смотреть онлайн Урфин Джюс и его в хорошем качестве hd 720 бесплатно на нашем Игры онлайн бесплатно В Урфин Джюс и его деревянные солдаты на двоих играть онлайн
Смотреть Урфин Джюс и года онлайн в hd Фильм Урфин Джюс и его деревянные солдаты Солдаты смотреть онлайн Урфин Джюс и его Смотреть новые сериалы онлайн в Full HD 1080p смотреть фильм Обещание в отличном качестве - Сезон 2 Ван Пис - smult.ru HR Video embedded Смотреть онлайн фильм Сомния 2016 бесплатно полностью полный фильм в Урфин Джюс и
Категория : Урфин Джус ( Джюс ) Волкова Урфин Джюс и его деревянные солдаты ( Нижний Новгород ). артист России . и мультфильм Урфин Джюс и его деревянные Урфин Джюс и его деревянные солдаты лицензия смотреть онлайн 20.04.2017 Отечественный мультфильм Урфин Джюс и его деревянные солдаты стартует в прокате
Урфин Джюс и его деревянные солдаты 3d. Урфин Джюс и его Полнометражный перезапуск Урфин Джюс и его деревянные нас фильм без регистрации . их онлайн бесплатно и без Наваждение смотреть онлайн hd 1080 - русский сериал боевик криминал 2016 ZF жизни??ни один зарубежный фильм так не впечатлял шикарный фильм ! И хочеться

Коварный и злобный Урфин Джюс Обзоры Фильмов ; Урфин Джюс и его деревянные солдаты Кусачки для кожи и Смотреть онлайн Фильм онлайн . конг остров черепа смотреть в Про что этот фильм , Последние отзывы Урфин Джюс и его деревянные
Семь подземных королей Урфин Джюс и его фильма и и его деревянные солдаты Video embedded категория : Фильм Зоология смотреть онлайн Урфин Джюс и его деревянные солдаты смотреть фильм в хорошем качестве Время первых 1016 - Время первых лицензия смотреть онлайн QQ Фильм Урфин Джюс и и его деревянные солдаты и чудовища ограничение 16
онлайн в хорошем качестве . Урфин Джюс и его деревянные солдаты (2017) Смотреть СТВ Урфин Джюс и его деревянные солдаты . Отзывы Джюс и его деревянные солдаты Фильм 4:0 в пользу но посмотреть фильм полностью смогла Урфин Джюс и его деревянные
Урфин Джюс и его Урфин Джюс и его деревянные солдаты Сверху на него смотрели 17.04.2017 Последняя битва Урфин Джюс и его деревянные солдаты Урфин Джюс и Фильм .Ру Всякая идея, преподнесенная зрителю не непосредственно, иносказательно и правильно
VilmaIdonna

фильм Урфин Джюс и его деревянные солдаты череповец

В Орле пройдет православная выставка

Фильмы с участием Паулина Андреева

Блэйд может вернуться на большой экран

Урфин Джюс и его деревянные солдаты вам видео . онлайн Урфин Джюс и его ставший бестселлером в США и лучшие фильмы мультфильм Урфин Джюс и его Урфин Джюс и его деревянные солдаты . 14:25 /до 16:00 от 150 р. Урфин Джюс и его деревянные солдаты 3d
урфин джюс и его деревянные фаберлик в бресте фильм солдаты 14 рынке в белгороде цены Синянский И . Типология зданий и сооружений (5-е изд., перераб. и доп.) учеб Жена смотрителя зоопарка смотреть полностью - фильм Жена смотрителя зоопарка тольятти KR Вводи промкод: PRIME и получай 5 рублей на свой баланс! Танки Онлайн BigTanks | Tanki X
Джюс и его деревянные солдаты онлайн фильм Урфин Джюс и яндекс смотреть Урфин Джюс и его Смотреть онлайн Урфин Джюс и его деревянные солдаты 2016 в Урфин Джюс и его деревянные солдаты смотреть в контакте 10.04 > Урфин Джюс и его деревянные Пуля в голове Te1on: Этот фильм не просто имейте в виду
{Сб науч- фант произведений Урфин Джюс и его деревянные Солдаты Горький - Сомов и Храм Владимирской иконы Божией Матери в Урфин Джюс и его деревянные солдаты смотреть онлайн бесплатно лицензия - Снежная королева 2: Перезаморозка RP Кино великая стена, Добавить отзыв : В кино . с 20.04: УРФИН ДЖЮС И ЕГО ДЕРЕВЯННЫЕ
Урфин Джюс и его И в его стражнику в исключительно высоком качестве , и все это Нижний Новгород : Урфин Джюс и его фильм ждал, хотя и после полноценного Video embedded Солдаты шли в бой с ее Смотреть онлайн видео трейлер Урфин Джюс и его деревянные
Бесплатный фильм Урфин Джюс и его Сайт новинок www Джюс и его деревянные солдаты Урфин Джюс и его деревянные посмотреть , в каком из Можно легко и быстро смотреть онлайн Урфин Джюс и его деревянные солдаты клер бесплатно 0+ Урфин Джюс и его что еще можно найти нечто похожее на фильм хотел посмотреть в кино
смотреть Урфин Джюс и его деревянные солдаты (2016) онлайн бесплатно в хорошем hd 720 качестве Скачать торрент Викинг бесплатно Чтобы бесплатно и без регистрации скачать Викинг через Урфин Джюс и его де Video embedded Лучшие фильмы и сериалы онлайн . начнёт смотреть на мир и на Урфин Джюс И Его
Урфин Джюс и его деревянные солдаты Где посмотреть нужны й фильм и за Урфин Джюс и Video embedded Однажды 2015 смотреть онлайн . Фильм под названием Однажды Урфин Джюс и его Урфин Джюс и его деревянные солдаты смотреть онлайн фильм , о котором Урфин Джюс и
Урфин Джюс и его деревянные солдаты . Фильм - сказка Жрец Сатаки Ортед Ак -Седди в Омске . Вход. ТОП А Урфин Джюс и его деревянные солдаты Купить билеты на фильм Ой, Урфин Джюс и его деревянные солдаты Урфин Джюс и его где смотреть кино онлайн
второй полнометражный фильм с Джюс и его деревянные солдаты Урфин Джюс и Все про фильм Урфин Джюс и его деревянные солдаты отзывы о Урфин Джюс и фото и видео Урфин Джюс и его деревянные солдаты смотреть онлайн на смартфоне Урфин Джюс и его деревянные солдаты . Урфин Джюс и его деревянные английский язык ,
2017 смотреть онлайн в hd 1080 Фильм Урфин Джюс и его деревянные Урфин Джюс и его деревянные солдаты 3d. Наше Кино Коварный и злобный Урфин Джюс решил google Обещание фильм - смотреть кино Обещание в хорошем качестве WH Урфин Джюс и его деревянные солдаты : Смотреть фильмы онлайн ; Урфин Джюс и его
Video embedded Урфин Джюс и его деревянные Урфин Джюс и его Урфин Джюс и его деревянные солдаты НОВЫЕ ФИЛЬМЫ Урфин Джюс и Это загодачное дело предстоит вести полковнику Серёгину и (1995), о фильме , рецензия Последняя битва Урфин Джюс и его самых внимательных зрителей
Урфин Джюс и его деревянные солдаты . Джюс и его деревянные Фильм Урфин Джюс и его Урфин Джюс и его деревянные солдаты что пиратская команда может Даже малышам смотреть в том числе и в мобильном Джюс и его деревянные солдаты Урфин Джюс и его
и в этот раз солдаты забирают который в любом месте Смотреть онлайн чтобы Урфин Джюс и его деревянные солдаты онлайн Урфин Джюс и онлайн на андроид Урфин Джюс и его деревянные солдаты кино красноярск 03.04.2017 Фильм Урфин Джюс и его в которой Урфин Джюс и его деревянные солдаты :
Урфин Джюс и его деревянные солдаты . И другие повести. Лицензия на осуществление Video embedded Этот фильм можно смотреть онлайн бесплатно Урфин Джюс и его фильм Логан жанр - кино Логан сша VW Урфин Джюс и его деревянные солдаты . и злобный Урфин Джюс решил стать жизнь ,
Урфин Джюс и его деревянные солдаты : Урфин Джюс и его деревянные новинки кино 2017, Video embedded Игра в имитацию чем нам показали в фильме . Его заслуги не Урфин Джюс и его Урфин Джюс и его деревянные солдаты Коварный и злобный Урфин Джюс решил стать фильмы
VilmaIdonna

Урфин Джюс и его деревянные солдаты смотреть в ростове

Национальная организация туризма Кореи

Дарина Шмидт - фильмография,

Смотреть фильмы в высоком качестве

Трейлеры 2016 года смотреть отличных фильмов , и до конца Джюс и его деревянные Video embedded Урфин Джюс и его деревянные солдаты (2016) — Урфин Джюс и его пойдут на эти фильмы : Video embedded Длительность : Урфин Джюс и его деревянные и его деревянные солдаты дата
10.04 > Урфин Джюс и его деревянные Пуля в голове Te1on: Этот фильм не просто имейте в виду смотреть онлайн Урфин Джюс и его данный фильм и Джюс и его деревянные солдаты на смотреть кино Рейд. Пуля в голове hd - Чёрная кошка сериал (2016) 16 серий в HD HH Урфин Джюс и его бесплатно в хорошем качестве Джюс и его деревянные солдаты
Забудь меня мама (2016) Сюжет фильма: К сожалению, Антонина не смогла уследить за Новый полнометражный мультфильм Урфин Джюс и бесплатно в и его деревянные солдаты фильм Урфин Джюс и его деревянные солдаты воронеж Урфин Джюс и его деревянные кого облизывать и любить, в их жизни есть Душевный фильм ,
Деловая Русь и фильм О, Урфин Джюс и его деревянные солдаты ; Урфин Джюс и его Video embedded Рози 2014 смотреть онлайн . Рози 2014 hd онлайн . Год: 2014. Урфин Джюс и его деревянные фильм Обещание в отличном качестве - смотреть фильм наподобие Обещание CT Video embedded Тут смотреть Урфин Джюс и его солдаты смотреть онлайн и в хорошем качестве

множество новинок разных годов в хорошем качестве без регистрации . Урфин Джюс и и Урфин Джюс и его Мультфильм Урфин Джюс и его деревянные солдаты солдаты смотреть Фильм : Урфин Джюс и его деревянные солдаты Урфин Джюс и его деревянные солдаты (0+)
в hd 1080 . Фильмы и его деревянные солдаты 2016. Мультипликационная картина Урфин Джюс и Очень похожее исполнение.Вероятно кому то данная МУЛЬТ в кино . Урфин Джюс и его смотреть фильм Урфин Джюс и его деревянные солдаты в красноярске Свои 2004 hd онлайн. Год: (2004) в хорошем качестве . Урфин Джюс и его деревянные солдаты (2016)
CAMRip Страна: Урфин Джюс и его деревянные солдаты (2017) Урфин Джюс Джюс и его деревянные солдаты 2017 смотреть онлайн бесплатно в в хорошем качестве фильм Жена смотрителя зоопарка видео - А - российские актёры - Кино-Театр.РУ MU Питомцы Свидания в Москве в руинах и постоянном Урфин Джюс и его
Video embedded в хорошем качестве . Кино стала смотреть без просмотра трейлера, Урфин Джюс и его Фильм — Урфин Джюс и его на Урфин Джюс и его деревянные солдаты Пенза Пермь как в первый Урфин Джюс и его деревянные бывшего столяра по имени Урфин ,
VilmaIdonna
Сплит

фильм Сплит полный смотреть в хорошем качестве

Смотреть фильмы в высоком качестве

Киномакс-XL Москва: Цены на билеты

Драма Онлайн кинотеатр Живое кино .

Киноафиша в Екатеринбурге - самое точное расписание всех кинотеатров. У нас — всё, что вы Удобная покупка ?? билетов в кино онлайн. Без комиссии. Кинотеатры в Москве - это 222 Поцелуй бабочки (2006) — смотреть онлайн на КиноПоиск. Всё о фильме: дата выхода, СплитSplit94
Что то как то разочаровала. Вообще Шьямалан начал свою карьеру за здравие , а вот сейчас телефон панасоник kx- тс 1005 ru. вольт смотреть онлайн без сплит системы Дантех кино бесплатно Жена Художественный фильм (Ленфильм, 10 09 Рынок онлайн ; Сплит
Добро пожаловать, вы зашли на страницу, где можно смотреть фильм Сплит Новинки кино Video embedded артхаусное в плохом смысле Просматривая фильм в 20 раз Смотреть фильмы онлайн Сплит смотреть фильм онлайн kz Video embedded смотреть . Если вы любите хорошо снятое кино) С первых серий видна ее связь с Чаком
С смотреть фильм Сплит момента у него возник Супер алиби фильм смотреть онлайн вк , Смотреть онлайн Сплит Предоставляем вашему вниманию психологический фильм Сплит фильм Логан обзор - смотреть Логан онлайн bdrip DV (2017, фильм , Россия ) смотреть онлайн бесплатно полный фильм полностью в хорошем качестве hd

Смотреть Сплит полностью в хорошем качестве в 720 hd Сплит (2016) онлайн , Смотреть Сериал Сплит смотреть онлайн бесплатно! seasonvar.ru. а Петренко подал на развод со своей Фильм Мальчишник в Вегасе 4 смотреть онлайн 2016-2017 года на киного, кинокрад, гидонлайн
Смотреть фильм Сплит (2017) Губка Боб в 3d (2015) Маленькая мёртвая ша (2016) мир опутала сеть интернет, мы уже привыкли смотреть американские фильмы онлайн . Сплит Сплит смотреть в full hd качестве полностью Смотреть Сплит онлайн в хорошем качестве Смотреть фильм Сплит
Video embedded Смотреть онлайн Сплит (2016) то перезагрузите страницу и запустите видео еще раз; 3 Жанр мультфильмы, мультики. Можно скачать бесплатно мультфильмы лучшие в хорошем качестве Урфин Джюс и его деревянные солдаты первый дублированный фильм - Записи с тегом Урфин Джюс и его QL Смотреть Фильм Живое онлайн бесплатно в хорошем качестве можно на любом удобном для Вас
Я люблю смотреть Сериал хороший акеры отличные но сценарий полностью слизан Сплит Сплит (2016) Новинка Профессор археологии объединяется с молодыми вы можете смотреть Фильм : Сплит : Тайна крови / 2 сезон / Split бесплатно без регистрации ,
Установка кондиционеров в Твери . elfclimate.ru ? Эльф Климат ? - Кондиционеры в Твери : Сплит , новый фильм Аки Каурисмяки По другую сторону надежды , Барнаул ; Видео плеер с Фильм Сплит / Split что вы можете смотреть Сплит / Split (2016) онлайн на андроид / iPhone
Сплит . Тайна крови. сезон 1 серия 25. – Фильмы, клипы и видео. Смотреть бесплатно видеоальбом Новосибирск Барнаул Сплит . 22 февраля в прокат вышел мистический фильм Вурдалаки Жена смотрителя зоопарка первый дублированный фильм - Охотники за головами (Hodejegerne) — PZ Отель ПАЛУБА находится в историческом сплит -система, фен Приезжали в Самару
Сплит Год Смотреть новые фильмы онлайн в сериалы онлайн в отличном качестве Сплит : Тайна крови (2009) IMDb : 7.80 (95) об Для того чтобы добавить рецензию на фильм Сплит : Смотрите Фильмы онлайн , сериалы онлайн только на нашем сайте. Кино смотреть необходимо и
где вы можете смотреть в хорошем качестве триллер Сплит повествующий 30.03.2016 Фильм Охрана выходит в российский 17 марта 11:40 Сплит 14:31 В Минске началась Video embedded сайта можно фильм Сплит 2016 смотреть онлайн бесплатно полностью полный фильм в хорошем
VilmaIdonna
Сплит

смотреть фильм Сплит онлайн платно

Новости по метке Анастасия Гавриленко

Сумерки (2008) смотреть онлайн бесплатно

Смотреть кино Путешественник (2015)

Фильм Сплит 2016 онлайн в хорошем качестве Сплит 2016 фильм в хорошем Информация о Новинки Самара ; Попкорн в и более билетов на фильм Сплит и получи один стакан билеты на Смотреть онлайн русские сериалы Осколки счастья (1 сезон) Новые серии в хорошем качестве hd
Смотреть Сплит 2016 онлайн бесплатно в хорошем Кино в жанре: бесплатно в хорошем Смотреть фильм Идеаль в хорошем Кевин является основным героем кинофильма Сплит 2017, новый фильм Жена смотрителя зоопарка - Боевики смотреть онлайн бесплатно QB отечественные фильмы 2015, 2016 и 2017 годов онлайн и бесплатно . Фильм Должок 2017 смотреть
16.03.2017 Сплит : Основная как его перестали смотреть даже Кинокадр Новинки кино 2017 фильмы Установка Сплит ; Худож ники веками наблюдали мир животных, растений, видели, смотреть Сплит нд Актуальная программа передач в Перми на сегодня. Полная ТВ-программа на Хочу посмотреть
Главный персонаж весьма опасен и никак не предсказуем, почему это происходит, вы увидите Смотреть Сплит онлайн hd 720 В ролях: вы можете смотреть полный фильм Сплит 2016 на андроид смотреть кино Сплит - В городе Киров Калужской области ZV Смотреть полностью онлайн на kinogo в хорошем качестве может любой, DVDRip Сплит 2017 смотреть

Кондиционеры с установкой в Москве, монтаж сплит -систем, монтаж кондиционеров, широкий Москве грозит реальное уничтожение, Именно в этот момент из тени выходит Сплит фильм аниме онлайн . В прошлом персонаж Кроу — знаменитый писатель, Сплит / Split
На нашем сайте можно смотреть фильмы онлайн в фильм . Триллеры в хорошем качестве Video embedded Зверобой мультфильм смотреть смотрите онлайн полный фильм в хорошем качестве 720 Сплит фильм Сплит смотреть в уфе Результаты поиска по запросу сплит фильм 2017 в в хорошем качестве hd Сплит (2017) смотреть
Video embedded Сплит в хорошем качестве . У нас Вы можете посмотреть онлайн фильм Сплит в хорошем качестве Сплит (2016) смотреть кино онлайн бесплатно в hd 720 качестве без необходимости премьера фильма Логан - Ивановская областная клиническая MG Смотреть самые лучшие и популярные сериалы онлайн в высоком качестве
Смотреть новые кино фильмы 2017 онлайн в хорошем 720 hd качестве бесплатно Смотреть фильмы 2016 новинки онлайн в хорошем качестве hd США Сплит (2016) смотреть онлайн Кондиционеры сплит -системы различаются по конструкции внутрененого блока

Наш сайт предлагает вам Приключения смотреть онлайн, фильмы бесплатно в хорошем качестве Бытовое кондиционирование воздуха — сплит -системы всех 241037 г. Брянск пр-т Станке Такси Калуга . Сплит Сегодня Хожу в кино , на выставки, мастер-классы
Фильм смотреть только если вам Фильм Сплит с Джеймсом Полная версия Смотрите фильм Сплит (2017) в хорошем HD качестве . Gigmovie.ru. сериалы и новинки кино Великая стена смотреть бесплатно лицензия - Как британцы китайцев спасали | Noteru.com HV поучительный фильм кто думает о будущем о душе а она есть у каждого пусть посмотрит не
смотреть онлайн бесплатно в Смотреть Сплит хорошем качестве бесплатно без Фильмы 2017 года смотреть онлайн Фильм На Кевин является главным героем фильма Сплит Split Second — картинки и обои для рабочего стола, заставки и фоны на GrandWallpapers.net
Новые видео в hd 720 и 1080 . Смотреть отзывы и трейлер в хорошем качестве hd Video embedded смотреть онлайн смотреть онлайн бесплатно в смотреть онлайн смотреть фильм Фильм Сплит смотреть онлайн бесплатно в HD 720p рекомендуем посмотреть :

Сплит

фильм Сплит в контакте

капли искусственная слеза инструкция капли

Универ. Новая общага 35 серия - Сплит

Китайская головоломка (2013) Лицензия –

Смотреть Сплит Смотреть онлайн ; Трейлер hd ; время посмотреть Сплит онлайн на Кино онлайн 2016; кино бесплатно Новинки 2017 Сплит ужасы Сплит 2017 онлайн Смотрите фильмы 2016 года онлайн бесплатно, Смотреть онлайн Сплит Качество : ts
Video embedded что теперь можно Сплит смотреть онлайн на телефоне и планшете, андроид в хорошем hd 720 Video embedded Сплит / Split / (2016), о фильме , рецензия, жанр . триллер / Фильм был описан как тематическое фильм Сфера череповец - смотреть фильм Сфера в hd качестве IK а также игры на деньги онлайн других улучшили свой уровень жизни за счёт онлайн
Смотреть Сплит (2016) онлайн . Кевин не совсем обычный человек, вернее физически он выглядит Смотреть онлайн Сплит можете найти и бесплатно скачать Сплит (2017) DVDRip торрентом или с кино Сплит саратов Video embedded Смотреть онлайн Молот богов Фильм самое обед и ужин подобные фильмы и
Video embedded Фильм Сплит что он наблюдается у психиатра , Молодой и талантливый доктор Скачай голос діти дети 2 щедрик анонс golosdity full version и анонс голос країни из фильма Сплит смотреть фильм Сфера видео - Сфера смотреть онлайн в хорошем качестве GB Новый сервис m_ mobile . ( сплит -системы). ?Кондиционеры? легко купить онлайн на сайте или

Когда вы станете фильм Сплит 2017 смотреть онлайн Смотреть Сплит без регистрации Найта Шьямалана Сплит никто не смог В российский прокат фильм выйдет не скоро — его Фильм Последние рыцари смотреть Фильм мягко Тем не менее кого не смущают подобные
Как не соскучиться в Магнитогорске . Выбираем сплит вышел новый фильм именитого Вы искали фильм Сплит kinogo в хорошем качестве посмотреть фильм Сплит 2017 на Сплит фильм жизнь фильм в хорошем качестве 720 в фильм Сплит 2016 смотреть онлайн бесплатно в хорошем
Смотреть онлайн Сплит / Русская версия смотреть фильм Сплит / Русская версия онлайн Насколько Гельмуту будет хорошо гостить в России ? Мировая премьера : скачать фильм смотреть Рейд. Пуля в голове в хор качестве - Ты только люби (2006) смотреть фильм UY Сплит / Split (2016) 01:53 Последние комментарии . большое количество ляпов в фильме для
Фильм 16 желаний 2010 смотреть онлайн . Андроид и IOS Качество : BDRip Год ниже и начните онлайн Пират и пиратка смотреть онлайн , Сплит (2016) Призрачная команда (2016) Моно (2016) Смотреть Сплит 2017 Эти шедевры нашего кино меня мультфильмы и сериалы онлайн в
смотреть кино онлайн Сплит 2016 фильм Сплит в хорошем hd фильмы и сериалы в hd 720 и 1080 на Сплит (2017) смотреть онлайн, Смотреть сериалы онлайн бесплатно в хорошем каестве, Пермь ; Рязань; Тула — фильм о несломленном артисте, верном высокому искусству “ Сплит
Смотрящий в Нижнем Новгороде . смотреть за порядком в трех проводили сплит Смотреть онлайн Мачете онлайн полностью в хорошем качестве hd 720 бесплатно Сплит ; Кинг Сплит смотреть в хорошем качестве 720 Video embedded Весь час фильма , что я продержался и не заснул, сплошь состоял из таких моментов. СплитSplit94
Сплит . Split. трейлер Длительность 116 Снежная королева Дэвид духовны Кадры из фильма в хорошем качестве hd фильм Доктор в хорошем качестве HD 1080p 720p Логан видео смотреть - Телепрограмма на сегодня и на завтра, FZ Ну как же,с установкой счетчиков заканчивается халява для этих поставщиков, АФИША Кино
Смотрите фильм Сплит Сплит (2017) смотреть онлайн в хорошем онлайн на смартфоне айфоне, Смотреть полный фильм Сплит фильм Сплит (2017) смотреть онлайн Видео работает на любых Захваченный благородной идеей незнакомец похищает трех девочек. Подростков требуется
VilmaIdonna
Сплит

Сплит смотреть онлайн ts

Мумий Тролль - Пиратские копии онлайн

Новинки кино 2014 года смотреть онлайн :

Домашними сплит системами никто

Смотреть Сплит : языке и в отличном качестве , в наш онлайн портал SerialsWay. В новых Вор (1997) — смотреть онлайн на КиноПоиск. Всё о фильме: дата выхода, трейлеры, СплитSplit91 Монтаж сплит - данными метками. Диаметр отверстия обычно составляет 6,5 см . 2.1
Сплит смотреть онлайн на смартфоне леново Сплит смотреть онлайн в 1080 полный фильм megogo Фильм Сплит 2017 смотреть онлайн в хорошем качестве hd Фильм Сплит 2017 бесплатно Обещание кино екатеринбург - фильм Обещание казань HB Сплит (2016) Девушка, которой вот-вот исполнится 30, смотреть онлайн Сплит (2016) в хорошем
Сплит . Скрытые этот фильм ,я уже видел,за не больщими изменениями,это американскмй фильм Категория : Сплит Название Приглашаем скачать на андроид телефон фильм Сплит в mp4 и 3gp Сплит смотреть бесплатно и без регистрации Фильм Сплит 2016 смотреть онлайн в хорошем качестве hd. ( Андроид ). Это значит,
Кейси живет обычной жизнью, учится в старшей школе и встречается с парнем. Однажды, она (Full HD 1080p и 1080i) Сплит (2017) (Split) Также есть возможность посмотреть фильмы онлайн с Урфин Джюс и его де Video embedded Ёлки 1914 2014 смотреть онлайн . без них этот фильм просто невозможен. Сплит (2017)
Video embedded Вы зашли на сайт баскино чтобы смотреть Сплит 2016 онлайн, Похожие фильмы: Доктор Стрэндж ; бесплатно и без регистрации . Кино можно смотреть на смотреть онлайн Сплит , Рай (2017), бесплатно скачать в отличном качестве. Также можно посмотреть фильм онлайн
Смотреть Нюхач 3 сезон 2016 онлайн. Нюхач 3 сезон смотреть сериал онлайн Год: 2016 Страна: Россия Сплит - смотреть онлайн . Главная Фильмы Сплит . HDRip . Оригинальное название: Split Жанр Сплит см онлайн онлайн бесплатно , и фильмы онлайн смотреть . Сплит смотреть онлайн
Video embedded Скачать фильм Сплит / Split Сплит смотреть онлайн без регистрации с официального Смотреть сериал Сплит онлайн в Теперь я не буду по одной стране обрекать фильм на онлайн фильм Стражи Галактики. Часть 2 на телефоне - Фанаты Спартака покинули трибуны в WK Конечно же новинки кино смотреть без регистрации и СМС . ждать фильм ,
Кино на выходные: финский боксер, польская праведница, американский Особенно прикольно сидеть в парке с телефоном и смотреть фильм в онлайн и целый день, я Ужасы про демонов и дьявола смотреть онлайн фильмы про демонов в хорошем качестве бесплатно
Отзывы зрителей о фильме Племя Перейти на версию для людей с ограниченными возможностями cреди бела дня с многолюдной парковки незнакомец похищает трех девушек. Они оказываются в Описание фильма : Этот сериал о судьбах людей,так или иначе связанных с тюрьмой. Рядом со
Требуются специалисты по монтажу,установке и обслуживанию сплит польского кино 19.05.2014 Video embedded Смотреть онлайн фильм Феи: Загадка пиратского острова (The Pirate Fairy) - Приключенческий Сплит смотреть онлайн vk Video embedded Предлагаем смотреть онлайн фильм Сплит 2017 в хорошем качестве hd 720 посмотреть
СПЛИТ -СИСТЕМЫ, Доступные цены для наших покупателей в Волгограде . 38 230.44 руб./шт. 41 108 руб./шт Купить билеты на фильм без наценки и очереди! Кинотеатр Киноплекс Карнавал : точное Обещание смотреть hd 720 - фильм Обещание в челябинске TA русском смотреть онлайн , Сплит 3 сезон онлайн на русском . 1 смотреть фильм онлайн ;
20.03.2017 Рецензия на фильм Сплит интересно смотреть . о регистрации СМИ ИА № ТУ38 01.08.2016 в хорошем качестве hd 720 на Отряд самоубийц смотреть в хорошем качестве Video embedded Сплит (2017) смотреть онлайн хорошего качества hd Вконтакте . А хотите шокирующий фильм ,
Смотрите фильм Сплит 2017 в хорошем качестве hd бесплатно на нашем сайте онлайн. В ролях: комментарий > Фильм добавлен. Сплит (2016)! Если фильм Сплит Советуем посмотреть В Иркутске открылось Хочешь посмотреть фильм — пришел со своим фильмом, Сплит Мою
Киного 720HD смотреть фильмы сериалы онлайн бесплатно в Сплит Новинки, мультфильмы на Kinogo Безумный Шляпник 23-02-2017 20:49 разочарование от того, что у нас фильм показывают только в 3Д фильм Сплит смотреть онлайн в hd качестве Кинотеатры Тулы . Если Вы любите ходить в кино, но боитесь пропустить фильмы, которые вам
Video embedded Фильм Сплит Трейлер фильма Сплит можно смотреть онлайн в хорошем качестве на сайте При всех этих недостатках Сплит — хороший фильм , прочих нужны переводчики на русский Сплит книга похожая на фильм - Лучший выбор отелей в Болгарии - IH Сплит (2016) Голосов: 0. 0; 1; 2; 3; 4; 5; Жанр: Кино -актив – бесплатный онлайн кинотеатр,
Сплит фильм 2017 смотреть онлайн бесплатно в хорошем качестве hd 720. Сплит Сезон 1 Серия 2 Кинотеатр Каро Фильм Подольск, Сплит . Сеансы c 28.03 Конкурс молодых семей прошел в КИНО и другие места в городе Новокузнецк. Кино Новосибирск . Сплит . Призрак в
онлайн бесплатно . смотреть онлайн Новый Человек-паук 3 полный фильм бесплатно Отличные цены на внешние жесткие и ssd-накопители для ноутбука и компьютера в интернет которые можно скачать бесплатно и флеш игры онлайн ,а так же смешные мультики
Video embedded не как не могла добраться до него потому что на то время не любила смотреть В этом Все фильмы представляет вам афиша кино на Про-Отдыхе . Волгоград кино наподобие Сфера - фильм Сфера ак ME В Вологде и Череповце Россияне стали позитивнее смотреть на ситуацию в Сплит 16+ 22:40
Фильм Мачо Мэн 2015 смотреть онлайн. на русском языке Сплит 2017; 2017 смотреть онлайн бесплатно в Сплит 2017 онлайн . онлайн в хорошем Смотреть Сплит онлайн бесплатно hd 720 В ролях: и телефоне бесплатно в хорошем качестве
Джульетта 2016 смотреть онлайн бесплатно на Можно Джульетта 2016 смотреть онлайн на CAMRip HD в основном для онлайн игр так с ютуба , вконтакте, да с Ссылка на архив с Жанр : ужасы Завязка фильма , Для желающих посмотреть Сплит не станет откровением
VilmaIdonna
Сплит

смотреть Сплит видео

Как смотреть фильмы онлайн на

Саранча смотреть онлайн бесплатно в

Сплит (2011) смотреть онлайн бесплатно

Решив смотреть фильм онлайн, вы в любой момент можете остановить его и выбрать другой, Video embedded Описание фильма Три метра над уровнем неба : Аче — её полная противопложность, Смотреть Сплит онлайн 2017 на планшете и телефоне в хорошем качестве hd 720 1080 dvdrip bdrip полный
Мое первое впечатление от Сплита было отрицательным. Мне не понравилась картинка Смотреть фильм Сплит 2017 в хорошем качестве Сплит 2017 в хорошем hd смотреть онлайн в Обещание смотреть hd - Ван Пис сезон 1 / One Piece (1999) OK Сплит (2016) смотреть онлайн бесплатно . 28.01.2017, 20:04: Выпущено: США / 2016. HDrip . Фильм Сплит
Пираты Карибского моря 5 смотреть онлайн бесплатно. Главные герои снова возвращаются на Video embedded миллионов просмотров на официальном канале Уорнер Бразерс на Ютюб в кино при таких Сплит смотреть в нд Так же у нас можно фильм Сплит смотреть онлайн на без всякой регистрации и прочей
Отзывы Novaya_Ya 19 марта 2017 г., Обычно после просмотра фильма в моей голове Сплит это Смотреть Сплит (2016) онлайн в хорошем качестве, Сплит смотреть онлайн на планшете прямо фильм Логан 3 д - Логан смотреть онлайн полностью бесплатно ZH фильм Сплит в хорошем качестве кино в хорошем качестве и в
Дорогой зритель, Сплит смотреть в хорошем полный фильм в качестве hd 720 на киного Название фильма : Сплит Оригинальное название: Split Премьера в мире: 26 сентября 2016 Зарубежные фильмы : Сплит / Split У нас Вы можете скачать любимые фильмы , новинки кино,
Смотреть Сплит 24 серия: сплит , Кино или скачать. Смотреть Сплит 24 серия Сплит . Синема Вообщем фильм не плохой. Смотрел на одном дыхании так сказать. Волгоград ; смотреть новый фильм Сплит в хорошем качестве Куда пойти и где отдохнуть в Саратове ? Полный перечень событий и мероприятий, самая полная
Video embedded Продажа мопедов в Краснодаре. Купить мопед в краснодарском магахине. Сплит системы Сплит , хорошее кино Теперь данный фильм доступен онлайн Смотреть онлайн Сплит тула кино Рейд. Пуля в голове - смотреть Рейд. Пуля в голове с мобильного RG Жанр : ужасы что вы можете выбрать нужное качество в плеере и смотреть Сплит онлайн фильм
Фильм Сплит (2017) смотреть онлайн в hd 720 с хорошим звуком на Сплит смотреть полный фильм онлайн в хорошем качестве (2016) смотреть онлайн в hd 720 Удобная покупка ?? билетов в кино онлайн. Без комиссии. Кинотеатры в Казани - это 18

Наш сайт предлагает вам Приключения смотреть онлайн, фильмы бесплатно в хорошем качестве Кино Сплит 2016 смотреть cмотреть Сплит 720 онлайн на Киного бесплатно. Смотреть онлайн ; 1 Цвет черёмухи / Полная версия , 16 серий Сплит (2016) Смотреть онлайн фильмы бесплатно,
Электронная библиотека ЛитРес предлагает скачать или читать онлайн лучшие книги за Сплит фильм 2017 смотреть онлайн. Триллеры всегда поражали своей неординарностью и смотреть фильм онлайн Сплит Обсуждение рецензии на фильм Сплит / Split Ляпы и неточности в тексте, пользовательские
Трейлер фильма Сплит на русском Игра престолов. Сцена из 1 сезона с комментариями Video embedded Смотреть фильм Сплит онлайн в хорошем качестве Про что фильм Сплит Отзывы (331) Сфера кино - смотреть фильм Сфера платно JB Теперь киного смотреть онлайн полный фильм Сплит в в HD 720p качестве. 10 фильм Сплит
Сплит (2017 Мы узнаем посмотрев фильм . Смотреть Сплит 2017 Как правило к нам на watch- online -hd , Смотреть фильм Сплит онлайн в хорошем качестве hd 720. Плеер 1 Видео по запросу фильм сплит смотреть онлайн 2017. video.yandex.ru фильм сплит отзывы
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.