Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OFF-Topic | II liga
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 10 (III sezon MLO) > Sezon 10 - II liga
Jason Bourne

Piszemy o wszystkim i o niczym - Hyde Park smile.gif

wĄskI
Problemy z kompem trochę większę niż myślałem, płyta główna (odsyłam na gwarancje,(ile to potrwa 2tyg? 3tyg? nie wiem,trzeba czekać ))
Mam nadzieje, że Ci którzy mają mecze ze mną w pierwszych kolejkach będą cierpliwe czekać aż będę gotów grać. Nadrobie wszystko jak najszybciej się to da. Wiadomość dla Adminów, Medatorów myśle, że to zrozumiecie i nie polecą bezsensowne WO.
Z poważeniem waski90
zibii75
W szablonie prezentacji wyników brak kodów z 2 ligi.
niCejOke
istnieje możliwość że Waski zeby za bardzo nie przedłużał wszystkiego może zagrać mecze u mnie. mieszkamy blisko siebie i dałbym mu taka możliwość jeżeli oczywiśćci administracja wyrazi zgodę smile.gif
Tobinho
ciekawe rozwiazanie:D:P jednak zawsze nachodzi pytanie:D A czy to nie grał NiCejOke za Wąskiego:D:P:D
hehe
GooFy
CYTAT(niCejOke @ Sep 4 2012, 11:23) *
istnieje możliwość że Waski zeby za bardzo nie przedłużał wszystkiego może zagrać mecze u mnie. mieszkamy blisko siebie i dałbym mu taka możliwość jeżeli oczywiśćci administracja wyrazi zgodę smile.gif

Wporzo, jeśli tylko chcecie, nic nie stoi na przeszkodzie.
wĄskI
no to dzieki, ustalimy jakis termin i bedziemy dzialac
Grigorian
Wąski to pisz do mnie w takim razie jak będziesz to zagramy
Tobinho
Witam Stuart sie nie odzywa. Wie ktoś co z nim sie dzieje??
chelsonik
Jest chory, nie ma opcji narazie, aby wszedł i zagrał jakikolwiek mecz. Wszystko napewno nadrobi jak wyzdrowieje smile.gif Mamy 5 meczy do rozegrania w I tygodniu, a ja mogę zagrać tylko 2 tongue.gif Stuart - chory, Waski - rozwalony komp, Adonim - wogóle się nie odzywa.
Tomek93
Miałbym szanse na rozgrywanie meczy z wyprzedzeniem? Bo niedługo studia mi się zaczynają, będę poza domem, pewnie też czasu nie będzie. Sami wiecie o co chodzi biggrin.gif
Miło by było jakby opiekunowie pozwolili mi na takie rozwiązanie blush.gif
zibii75
Może Panowie uaktualnijcie kody z logami bo są nieaktualne, jest Braga a ma być SportingBraga to samo dotyczy Celticu i nie wiem czego jeszcze.
Trochę robi nam to pod górkę.
T-Mac
nie lepiej tak
wejsc w tabele ligowa kliknac na danego uzytkownika z ktorym gralismy
wyswietli sie jego karta wraz z herbem druzyny smile.gif
prawy przycisk myszki i dalej wiadomo
Kubbas.
Ze stuartem to co się dzieje? Bo mam mecz z nim w lidze i w pucharze i ani widu ani słuchu
Nalep
Jest w szpitalu.
Kubbas.
Aaa... sad.gif
GooFy
Zapowiadaliśmy, że jeśli Stuart i Wąski nie odezwą się do niedzieli zostaną wydaleni z ligi. Wąski rozegrał jedno spotkanie i poinformował nas, że niedługo będzie już w pełni dostępny. Niestety Stuart nie dał znaku życia, więc jego miejsce zajmuje gracz cichy21. Niedługo na stronie oraz forum pojawią się poprawione terminarze.
sylwek12b
Co sie dzieje z Goofym? pisze do niego o mecz a on nic nie odpowiada
sylwek12b
Miałbym pewną prośbe. WYjezdzam na uczelnie 29 wrzesnia, a prawdopodobnie przez tydzien bd pozbawiony internetu i nie bd mogl grac. W moim imieniu brat bedzie wystawial listy transferowe (chyba ze bd mial dostep do neta - wiec nie bedzie musial). Chciałbym jak najszybciej rozegrac mecze w lidze i pucharze z osobami z ktorymi jeszcze ich nie rozegrałem, sa to: Domino i Goofy(liga) oraz Łukasz44 i Edi(puchar). Prosze odpiszcie do mnie na gg, zagramy mecz i bedzie po klopocie, pozdrawiam i miłej gry życze:D
Nalep
Wiecie może co się dzieje z Domino? W ogóle nie odpisuje na GG. Nie widać go, nie rozgrywa meczów etc.
Domino
Witam wszystkich.Z osobistych powodów jestem zmuszony do rezygnacji z ligi. Sorki
Kubbas.
Nic sie nie stało ! Zagrasz jeszcze kiedyś?

----

...
Domino
Kiedys napewno tak wink.gif
Kubbas.
Widzę nie skumałeś sarkazmu.
chelsonik
hahahaha ;x
przemosekk
Chciałbym dowiedziec się czy wobec tego iż gracz Domino odszedł z ligi będzie anulowana czerwona kartka, którą otrzymał Popov w meczu PSG - Dynamo Kijów?
lukasz44
Nie. Kartki zostają, jedynie strzelcy zostaną usunięci...
przemosekk
Aha. Dziękuję za informację.
Tobinho
Witam wszystkich tutaj informacje ze strony Grigoriana.

Jest teraz na studiach i poprosil mnie o przekazanie informacji, ze mecze nierozegrane z 4 kolejki zagra w poniedzialek lub we wtorek. Pozdrawiam całą ekipę Issonine:)
Galaktyczny
Rezygnuje z MLO. Jutro wylatuje do Anglii pracować.
Przepraszam ,że tak wyszło.
Pozdro i dzięki za dobrą zabawę.
Tobinho
To moze Barthinio moglby zagrac za ktoregos z Domino i Galaktycznego??
zibii75
Ja jestem za tym, aby zagrał milerinho, oczywiście, jeśli jest możliwość zastępstw.
WKS
nie.
Kubbas.
Mam problemy ostatnio z prędkością neta i PES mi przez to laguje, nie mogę rozgrywać meczy jak na razie.
Jason Bourne
Ani jeden ani drugi. Obaj Panowie nie wykorzystali swoich szans. Będzie mniej meczów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.