Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Capitan Tsubasa
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
Capitan Tsubasa
Witam, zakładam ten temat gdyz chcialbym sie podzielic z wami moimi " mordami". Ocenki oczywiscie mile widziane smile.gif Jesli dacie mi fotke jakiegos zawodnika to chetne go zrobie...

Na początek mordka Baszczyńskiego

IPB Image

I Richa

IPB Image
Karol Johnn
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Sep 11 2005, 16:26:34)
Witam, zakładam ten temat gdyz chcialbym sie podzielic z wami moimi " mordami". Ocenki oczywiscie mile widziane smile.gif Jesli dacie mi fotke jakiegos zawodnika to chetne go zrobie...

Na początek mordka Baszczyńskiego

user posted image

I Richa

user posted image
[right][snapback]34761[/snapback][/right]

Proszzzzz cie... pokazywales te mordy w pokemonach i to chyba ze dwa razy, wiec po kij zakladasz nowy temat i znowu te same mordy pokazujesz a za piekne to one nie sa... poziom pokemonow narazie jeszcze....
RuDi
jak dla mnie nawet ladne (moze sie nie znam) dawaj wiecej
Capitan Tsubasa
To moze wrzuce 5 ostatnio zrobione mordki i zabieram sie za kolejne, chce poprostu zeby je ktos ocenil i podpowiedzial co zle robie :

user posted image
Jakbyscie sie przyczepiali do uszow to on takie wlasnie ma smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
RuDi
Fletcher troszke usta (chociaz moze tak ma), miller troche usta i nos berbatov wyjebany tylko ze on ma niebieskie oczy (ale to szczegol tongue.gif)
Capitan Tsubasa
user posted image

Zaraz poprawie Berbatova tongue.gif
Capitan Tsubasa
Berbatov Eyes Colour Update...

user posted image
jano
No capitanie robota all 5+/6 smile.gif Pozdro !
Twarze Git zreszto jak zawsze !! wink.gif
lukasz0
twarze dobre.... 8/10 ale Giggs moim zdanie lekko za mlody zrobiony tongue.gif

BartekRym
Mordy fajne, tylko czemu każdy kto zakłada temat o mordach to nazywa się on Faces by...? Przecież nasz język jest piękny i można chyba nazwać temat Mordy od... biggrin.gif
korzen
QUOTE(BartekRym @ Sep 11 2005, 18:00:52)
Mordy fajne, tylko czemu każdy kto zakłada temat o mordach to nazywa się on Faces by...? Przecież nasz język jest piękny i można chyba nazwać temat Mordy od... biggrin.gif
[right][snapback]34801[/snapback][/right]

oni pewnie myśla ze tak jest modniej tongue.gif
Adanio
mordki calkiem wporzo tylko giggs taki jakis lewy juz lepiej jest zrobiony w pesie biggrin.gif fajnie ze robisz twarze man u smile.gif mzoe by tak cristiano ronaldo biggrin.gif albo silvestre bo ma leb jak jajo tongue.gif pozdro czekam na kolejne twarze man u
kcma
Ten Giggs to mi zalatuje Figo, moim zdaniem twarze slabe (2/6), a Giggs 1/6. Co masz poprawic u Giggs'a, wszystko, zrob od nowa.
barca90
no nie takie zle te twarze
Giggs zalatuje od Figo
chyba najlepszy Baszczu
Capitan Tsubasa
Nie ma jego dorej foty w necie...
user posted image
Capitan Tsubasa
user posted image
Capitan Tsubasa
user posted image
HAIR BY CIGMAN !!!

user posted image

Oceniajcie prosze moje twarze !!!
T-Mac
chyba wrocisz do tematu z pokemonami bo naprawde nie zaslugujesz jeszcze na swoj temat
Adanio
popracuj jeszcze nad twarza cristiano bo jest jeszcze troszke niepodobny tongue.gif saha jest beznadziejny tongue.gif
Capitan Tsubasa
user posted image
HAIR BY CIGMAN ! ! !

Zrobilem zupelnie nowe BMP mniej nasycone i zmnienilem w modelu twarzy ksztal oczu i kilka innych rzeczy ...
Adanio
jakbys mogl to daj bina do cristiano smile.gif pozdro smile.gif
Capitan Tsubasa
user posted image

-------------------------------

user posted image

C. RONALDO FACE AND HAIR BIN

Włosy C. Ronaldo są Cigmana !!!
T-Mac
Ronaldo podoba mi sie, ale simao to porazka nie pokazuj takich twarzy bo ci naprawde zamkne temat
kcma
Co do Simao, to totalna poraszka.
Co do Ronaldo, to totalna perfekcja. Najleprzy C.Ronaldo jakiego widziałem w grze. Bravo.
Capitan Tsubasa
Dobra cicho juz z tym Simao tongue.gif nie wyszedl mi, juz go z twardziela wywalilem ... biggrin.gif

I dzieki za ocenki za Ronaldo

Not Finished
user posted image

A co powiecie na parka ???
Johnes
Park niezły ale bardzo duża ròżnica między szyją a twarzą
T-Mac
on jest wkoncu azjata czy indianinem ?? bo tu taki czerwony smile.gif
Capitan Tsubasa
v. 2
user posted image
saper
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Sep 30 2005, 09:20:41)
v. 2
user posted image
[right][snapback]37512[/snapback][/right]

Może go bardziej rozjaśni :>

A jak chcesz to tu masz v.Nistelrooy`a smile.gif
user posted image
Adanio
popraw prawy policzek cristiano i wtedy bedzie suuuper biggrin.gif
mientkivv
rzeczywiscie siedzi tam jakis babol tak poza tym to jest swietny !
Adanio
park nawet spoczko a cristiano to kupa w porownaniu z tym co zrobil norek biggrin.gif ale przynajmniej sie starasz i robisz twarze man utd biggrin.gif respekt smile.gif smile.gif mam nadzieje ze kiedys bedziesz robil suuuper twarze smile.gif
kobuz
Zamieścileś screen bardzo fajne go rossiego, ale bez bina. Zapodaj!
Capitan Tsubasa
Po baaaaaardzo dlugiej przerwie (rok ?) postanowilem zrobic sobie mordke tongue.gif

Bardsley (preview)
IPB Image

EDIT :

po drobnych poprawkach w BMP

Bardsley v.2 (preview)
IPB Image
Capitan Tsubasa
Bardsley ( Final )
IPB Image

Ocenki !!! ...
Adanio
Noooooooo Bardsley zajebioza smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif Oby wiecej takich twarzy zawodnikow ManU happy.gif Jak mozesz to daj bina do bardsleya.Licze na jakis fajny pack ManU moze ktos go w koncu zrobi!!!!Pozdrawiam smile.gif
dawdi17
Całkiem niezła ta twarzyczka, ale wydaje mi się, że nos trochę krzywy.
Capitan Tsubasa
Fletcher (Preview)
IPB Image

Oceniajcie !!!
Adanio
Wyostrz troche bmp a bedzie zajebista mordka.Capitanie mozesz mi powiedziec za jakie numery twarzy i wlosow wgrywasz twarze takich zawodnikow jak Bardsley O Shea czy Flecher dry.gif Moze teraz czas na Rossiego przyszla gwiazde ManU smile.gif Pozdrawiam i czekam na wiecej twarzy zawodnikow ManU smile.gif
P.S. kiedy beda biny dry.gif
Capitan Tsubasa
Poprawilem Fletchera ...

Fletcher
IPB Image

PROSZE O OCENKI !!!
Nelson
Dopiero zauważyłem temat... Kurde,dla mnie ten Saha jest wyjebany w kosmos,DASZ BINA?? Prosze.

Z góry dzięki,

Pozdro
Adanio
Zrob flechera troszke bardziej bladego bo cos za mocno opalony jest smile.gif Twarz oceniam na 9/10
Capitan Tsubasa
Zrobilem jak mowiles Adanio

Fletcher
IPB Image

Prosze oceniajcie moje twarze, bede mial wieksza motywacje !!!

PS. Nelson nie mam niestety binow do tamtych starych twarzy sad.gif
Capitan Tsubasa
Se Xavi'ego zrobilem wink.gif

Xavi (preview)
IPB Image
rav
Wystarczyło tylko nie skopać BMP, bo model w grze jest bdb (do tego w SuperPatchu pewnie poprawiony). W sumie to ten od KONAMI bardziej mi się podoba.
Capitan Tsubasa
QUOTE(rav16 @ Apr 2 2006, 00:06:09) [snapback]59992[/snapback]

Wystarczyło tylko nie skopać BMP, bo model w grze jest bdb (do tego w SuperPatchu pewnie poprawiony). W sumie to ten od KONAMI bardziej mi się podoba.

Robilem go na podstawowym modelu od Konami, nie na tym od kolesi z Super Patcha ...
rav
A to sorka, to przez te tło w Edit Mode wink.gif Fajny nawet ten Xavi. Byłby jeszcze lepszy z nowymi włosami. BMP całkiem przyzwoite. Poprzednia ocena - była noc, mało widziałem tongue.gif
Capitan Tsubasa
Ferdinand (preview)
IPB Image

Oceniajcie !!!
rav
Zrób kogoś, kogo nie ma w grze, albo jest zupełnie niepodobny. Bo teraz (i przy Xavim, i przy Rio) nie ma jak oceniać. Chyba, że samo BMP.
kostek
powoli pokemon arena schodzi na przysłowiowe psy...wszyscy robię te same twarze a jest w chuj fotek piłkarzy którzy nie byli robieni...ale większość (nie tylko do Ciebie kapitanie) wli iść na łatwizne...cóż...szkoda
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.