Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits by RuDi
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
RuDi
Witam. Zakladam ten temat zeby jak widac w temacie pokazywac moje stroje. Prosze odrazu zebyscie nie robili smietniku. Oceny mile widziane ale szczere. Zamowienia przyjmuje na gg (1411257) o ile mam czas. O tym ze przy zamawianiu fotki dajecie wy chyba nie musze mowic. To byloby na tyle.
Na poczatek Polska Home:
user posted image
Oraz nowy stroj Celtic:
user posted image
michau000
fajna polska, ale jakas taka szara ta biel sie wydaje. czyzby nie uzywano renomowanego proszku?
barca90
QUOTE(RuDi @ Sep 11 2005, 11:46:56)
Witam. Zakladam ten temat zeby jak widac w temacie pokazywac moje stroje. Prosze odrazu zebyscie nie robili smietniku. Oceny mile widziane ale szczere. Zamowienia przyjmuje na gg (1411257) o ile mam czas. O tym ze przy zamawianiu fotki dajecie wy chyba nie musze mowic. To byloby na tyle.
Na poczatek Polska Home:
user posted image
Oraz nowy stroj Celtic:
user posted image
[right][snapback]34748[/snapback][/right]

mi sie twoje koszulki podobaja
ocenie krotko lepsze sa Celticu gorsze polski-jak pocwiczysz bedziesz dobry rolleyes.gif laugh.gif smile.gif tongue.gif
michau000
tak na marginesie, jest jakis tutorial do robienia strojow? w wyszukiwarce nigdzie nie znajduje... (stroje do pesa4 ofkoz)
RuDi
tutorial kiedys pisalem ale niedokladny niedlugo napisze moze jakis dobry wiem ze byl jakis na stronie Ayay czy jakos tak ale po angielsku
kemocik
http://pes4.edgegaming.com/editkits.html
Tu macie ;p
RuDi
Kolejny wyrobek:
Chelsea Away 05/06
user posted image
Nastepny bedzie Chelsea home 05/06 prawdopodobnie jeszcze dzisiaj

Edit:
Chelsea Home 05/06
user posted image
jano
No RuDi stroje super (jak zawsze) cool.gif Dawaj dawaj następne a nie !!! smile.gif
norek
QUOTE(RuDi @ Sep 13 2005, 08:08:01)
Kolejny wyrobek:
Chelsea Away 05/06
user posted image
Nastepny bedzie Chelsea home 05/06 prawdopodobnie jeszcze dzisiaj

Edit:
Chelsea Home 05/06
user posted image
[right][snapback]34932[/snapback][/right]

ogolnie git ale krzywo wyciete znaczki zespolu...
T-Mac
jezeli chodzi o herby zespolow i nie tylko polecam stronke http://web.brandsoftheworld.com/ ale czuje ze rudi ja zna smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.