Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: W jakie gry teraz gracie
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
barca90
chcialem sie was zapytac w jakie gry teraz gracie bo ja obecnie gram teraz w Demon Stone (PC)
ale czekam teraz na takie hity jak F.E.A.R. (First Encounter Assault and Recon)-PC
,NFS MOST WANTED , PES 5 i Metal Gear Solid 3: Snake Eater (PC)
TeDi
Ja teraz codziennie gram w Wolfenstein - Enemy Territory przez internet. I mogę stwierdzić, że gra jest zarąbista i wciąga na długie godziny tongue.gif
T-Mac
hmmmmm we2002 tongue.gif jak mam czas smile.gif
RuDi
Ja na PC preferuje tylko granie po necie. Obecnie tne w Enemy Territory. Na ps2 gram tylko w Winning Eleven 9 biggrin.gif
przemasem
Ja gram przeważnie w PES4(PC), GTA:SA i Brothers In Arms, no i czasami w Battlefielda2 po necie.
kucharz
Niezapomniene przezycia razem z kolegami grajac w Call of Duty (w sieci) biggrin.gif
Ostatnio rowniez wrocilem do kultowej giercy....."The Settlers IV" jaaak ona wciaga rolleyes.gif
ale czekam teraz na takie hity jak.........................MOTO GP (PC)

na Moto GP czekasz??? smile.gif Przeciez juz wyszla 2 ktora posiadam tongue.gif moze cos Ci sie pomylilo wink.gif pozdro
user posted image
tomek828
ja natomiast gram w Fife 2005, Need for speed : underground 2, NBA Live 2005 i GTA SA smile.gif
onix_the_chosen
Ja gram w PES4, NHL 06, Fable: The Lost Chapters, Dungeon Siege 2, Moto GP 3 i demko Fify 06 tongue.gif cool.gif
lazy_bum
Nieśmiertelne Slicks and Slide. (-: Ostatnio też Open Transport Tycoon Deluxe.
lukasz0
ja w PES4, NBA2005, FAR CRY, GTA_SA, UT2004 (po necie)

wszystko oczywiscie na PC tongue.gif
Viperdiesel
smile.gif hmm ja teraz opròcz czwartego PESa odkurzam stare tytuły np. SSX 3, Burnout 3, WRC 4 (wszystko PS2), i od czasu do czasu zdaży mi się zagrać w/na Eye Toy/Eye Toy'u
(niepotrzebne skreślić) biggrin.gif i to tyle smile.gif
korzen
ja ostatnio pogrywam w Trainz Railiroad Simulator 2005 (symulator Pociągowy) i demko Fify 06 ktore jest przyzwoite
barca90
czasem gram z mojimi kolegami w internetowa gre Mu online gra jest wsciagajaca jezeli ci co w niej graja siedza nad nia kilka miesiecy grajac 5 godz dziennie jest to gra tymu linage II lub WoW czyli chodzi o zdobywanie lvl
Tomak
Kolej na mnie tongue.gif

1. FM 2005
2. MGS 2 : Substance
3. PES 4
4. PES 1 na emulatorze smile.gif
5. GTA : San Andreas

To by było na tyle tongue.gif
stQ
1.Pes4
2.Counter Strike 1.6 i Source po niecie
_DEVIL_
1.Pro Evolution Soccer 4
2.Doom3
3.GTA SA
4.Medal of Honor Pacific Assault
5.Silent Hill 2
6.Resiedent Evil :Code Veronica
qazwsx
QUOTE(Tomak @ Sep 11 2005, 13:58:47)
Kolej na mnie tongue.gif

1. FM 2005
2. MGS 2 : Substance
3. PES 4
4. PES 1 na emulatorze smile.gif
5. GTA : San Andreas

To by było na tyle tongue.gif
[right][snapback]34755[/snapback][/right]

Praktycznie w to samo pogrywam Tomak wink.gif
+ conflict desert storm 2, Ballance i czasami w gre thorgal klątwa odyna (polecam jak ktoś lubi przygodòwko-zrecznościòwki) ale zato niegram w pesa 1 bo niemam go na obrazie płyty sad.gif
kemocik
Tylko WE 2002 !! smile.gif
snake
1. WE2002 !
2. CS
3. MGS 2
4. Nowe Settlersy
5. 3D Driving-School
6. FM 2005
7. pare tytułòw z PSX-a.
wink.gif
Raffels
1. WE2002 ;p
2. PES4
3. GTA:SA
4. FM2005 (ostatnio rzadziej gdyż oczekuje już nowej odsłony 2006 ;p)
5. Moto GP3
Jocker
Ja narazie czekając na PES'a 5 gram w Pro 1 na emulatorze i niekiedy w GTA: SA !

P.S POZDRO 4 ALL !
tomek828
Ja od wczoraj gram w "3D Sex Villa" smile.gif czy ktoś oprucz mnie grał w tą gre ??
snake
ja grałem tongue.gif
Nawet fajna jak na niecałe 10megabajtòw.
ph34r.gif
kcma
1. PES 4
2. GTA SA
3. The Sims 2
4. Ford Racing 2
5. FIFA 2006 (Demo)
tomek828
QUOTE(snake @ Sep 12 2005, 18:55:05)
ja grałem  tongue.gif
Nawet fajna jak na niecałe 10megabajtòw.
ph34r.gif
[right][snapback]34887[/snapback][/right]

No jak na 10MB to zajebista biggrin.gif grafika doskonale przedstawia wszystkie walory kobiecego ciała biggrin.gif a mam jeszcze pytanko do Ciebie tongue.gif grałeś w pełno wersję ?? czy demo ??
snake
pełna
www.tdt.org.pl
Guma
PES,Tactical OPS, CMyi manager online Hattrick,Charazay,Online Hockey Arena i tak w kołko smile.gif
TeDi
QUOTE(snake @ Sep 12 2005, 21:27:18)
pełna
www.tdt.org.pl
[right][snapback]34903[/snapback][/right]

sorka, że nie na temat, ale ta stronka z torrentami mi nie działa i przekierowuje mnie na www.pajacyk.pl
j.osti
A ja gram ostatnio (jeśli oczywiście mam czas) w:
PES 4 i WE 2002
FM 2005
LEGO STAR WARS
Emergency 3
JK3 Jedi Academy w sieci
i ostatnio Moto Racer 3 i Tennis Master Series 2003 (ale tylko w 2 osoby)

ale teraz jest TdP i startuje Liga Mistrzòw, więc wogòle nie będę miał czasu na giercowanie wink.gif
onix_the_chosen
QUOTE(tomekronaldo @ Sep 12 2005, 18:08:31)
Ja od wczoraj gram w "3D Sex Villa"  smile.gif  czy ktoś oprucz mnie grał w tą gre ??
[right][snapback]34880[/snapback][/right]

ja gralem, ale musze powiedziec, ze wole robic to na zywo niz podniecac sie sztucznymi panienkami smile.gif cool.gif
cro1
No więc tak smile.gif : Pro4, FM 2005, San Andreas a od wczoraj NHL 06, jak zwykle wypas. Pozdrawiam cieplutko.
-Radek
tomek828
ja gralem, ale musze powiedziec, ze wole robic to na zywo niz podniecac sie sztucznymi panienkami

Ja nie gram w tą gre żeby podniecać się sztucznymi panienkami, tylko żeby się czegoś nauczyć biggrin.gif
Osemek
QUOTE(tomekronaldo @ Sep 13 2005, 06:30:20)
Ja nie gram w tą gre żeby podniecać się sztucznymi panienkami, tylko żeby się czegoś nauczyć  biggrin.gif
[right][snapback]34930[/snapback][/right]

To raczej w realu powinienes cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc... rolleyes.gif Praktyka czyni mistrza!!! biggrin.gif NaRkuA:)
snake
QUOTE(TeDi @ Sep 12 2005, 22:51:20)
sorka, że nie na temat, ale ta stronka z torrentami mi nie działa i przekierowuje mnie na www.pajacyk.pl
[right][snapback]34922[/snapback][/right]

Własnie, wie ktoś coś na temat Torrent Dream Team ?
EDIT: http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...ic=46277&hl=tdt
A tu cośjeszcze lepszego http://torrent.net.pl/tort.php?ok&id=daf3e...c1fee20d7d28f0c
Cytuje: "W dolaczonych plikach sa zrzuty ekranow ostatniego watku na forum TDT.ORG.PL.
Sam nie wiem czy to sciana placzu czy, jak zwykle zalosna proba pokazania ludziom, ze KLUSEK, RDKM i ten debil DROPS to zwykla banda zlodziei."
QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 12 2005, 23:40:49)
ja gralem, ale musze powiedziec, ze wole robic to na zywo niz podniecac sie sztucznymi panienkami  smile.gif  cool.gif
[right][snapback]34925[/snapback][/right]

Ano wszystko jest lepsze w realu niż w VR, sex najbardziej ;-)

QUOTE(Osemek @ Sep 13 2005, 07:18:43)
To raczej w realu powinienes cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc... rolleyes.gif Praktyka czyni mistrza!!! biggrin.gif NaRkuA:)
[right][snapback]34933[/snapback][/right]

Ale z wszystkiego można się czegoś nauczyć.
tomek828
To raczej w realu powinienes cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc...  Praktyka czyni mistrza!!!  NaRkuA:)

Chodziło mi o to że w tej grze mogę nauczyć się jakiejś pozycji ktòrej nie znam i potem mogę uczyć się jej w realu smile.gif
Yearman
GTA SA, PES4, Tekken 3 na emu.Piłkarzyki w Pubie smile.gif
Przemo
dzieciece gadanie o seksie tongue.gif
zrozumiale ze niekazdy moze sobie tak cwiczyc bo moze nie miec na kim albo byc zbyt krotko a gra to gra z ciekawosci mozna zagrac.. smile.gif

a co do gier to cm 01/02 niesmiertelny demo fma2006 i tyle obecnie
Tymi
1. PES4
2. The Chronicles of Riddick
3. SWAT 4
4. Collin McRae 2005

ale niedługo klasyfikacja ulegnie zmianie, bo przecież:
PES5, NFS:MW, Call of duty II, Quake IV itp. itd. tongue.gif
saper
TYLKO WE2002 - tongue.gif

Niemam nic innego na kompie, osobiscie szukam jakiegoś przyzwoitego MMORPGa smile.gif

I hattrick
snake
QUOTE(saper @ Sep 21 2005, 13:45:16)
TYLKO WE2002 -
mientkivv
PES4
Soldiers
Panzers
Silent Storm
.....
lukasso
pes5
fm2005
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.