Tak na szybkiego wiadomo nowe składy, mogą wyzwolić z graczy większe umiejętności

Motywacja wzrośnie, mam nadzieję, że sportowo również będzie jeszcze lepiej niż sezon temu. Co do faworytów. Jestem żółtodziobem I ligowych boisk, a ludzi znam przede wszystkich z gry w Ekstraklasie lub turach. Kto zdobędzie Majstra? Będę szczery- Faworyt nr 1
Ferat- na pewno nie popełni takich błędów jak sezon temu, kiedy to miał zwycięstwo na wyciągnięcie dłoni. Drugim do tyłu faworytem jest
WKS- dlaczego on? Wygrał T-Mobile, genialny start na Euro 2012 i skill, który bezdyskusyjnie posiada. Chłopak dorósł myślę do roli zwycięzcy. Do tej pory był żołnierzykiem w całej tej batalii- młokos, zdobywający experience. Teraz- Przeistoczył się w dowódcę, Gladiatora skazanego na sukces. Ten sezon może być jego. Dodatkowo wzmocnił się bardzo mądrze w każdej formacji. Kto 3 do tytułu? Myślę, że pomiędzy tą dwójką rozstrzygnie się walka o mistrza. Warty uwagi jest również
NiceJoke, Edi no i L44- chociaż ten ostatni jest skazany za pewne bądź co bądź na miejsce w środku- taki jego żywot

. A to dlatego, że czasem po prostu brakuje mu tzw. chamówki i zdobywania bramek blisko granicy zakazanych. Jeśli chodzi o szansę zawodników, którzy awansowali to nie wydaje mi się, aby ktoś z nas zawojował ligą. Mówię tu również o sobie, bo zaliczam się do tego grona. Co do spadku- to myślę, że nie na miejscu troszkę jest wymienienie tutaj konkretnych osób, bo znając życie w konfrontacji z nimi za wszelka cenę będą chcieli mi dopiec
Swoje szansę oceniam nijako, chcę się po prostu utrzymać.
"czarny koń" WKS
Największy faworyt: Ferat
Kto z byłych II ligowców: raczej nikt
podium: Ferat/WKS- 3 miejsce L44/Edi/Nice.
PS Nie brałem pod uwagę BlueOle, ponieważ nigdy z nim nie grałem i nie wiem na co go stać.