Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moje Loga TV!!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
tV2
Beznadziejnie słabe i do tego z plagatem...
michau000
ladna robota, szkoda tylko, ze to same loga... przydalby sie caly taki layoucik:) np. TVP, no ale to jest pewnie trudniejsza robota
Cj90
Mnie w PES-ie wkurza jedno, ale to pozadnie. A dokladnie to ze jakies glupie flagi sa tam gdzie jest wynik podany. Widzieliscie kiedys jak gral no np. Real i Barca zeby ich flagi byly pokazywane w scoreboardzie? Moze da sie to zmienic?

PS. Swietne te loga biggrin.gif
Teco
QUOTE(Wirus2 @ Sep 9 2005, 18:44:35)
Beznadziejnie słabe i do tego z plagatem...
[right][snapback]34595[/snapback][/right]

Takiś mądry to zròb sobie sam i zobaczymy!!Nie brałem od nikogo żadnego loga.Są wyłącznie mojej roboty!!Wiec nie wciskaj mi kitu ze to plagiat!!
lukasz0
Teco - bardzo ladne te loga!! najbadziej widzi mi sie "polsatsport"
tV2
QUOTE(Teco @ Sep 9 2005, 19:26:05)
Takiś mądry to zròb sobie sam i zobaczymy!!Nie brałem od nikogo żadnego loga.Są wyłącznie mojej roboty!!Wiec nie wciskaj mi kitu ze to plagiat!!
[right][snapback]34606[/snapback][/right]

Ocena subiektywna kotku, jak się nie podoba, to pech...
Kusik
Gdybys jakis scoreboard zrobil... Same loga telewizji. Nic w tym nie widze fajnego a ich jakosc tez moglaby byc lepsza. Jak masz zamiar odpisac mi w sposob "zrob lepsze" to lepiej zamilcz bo nie ma nic lepszego niz krytyka. Potem sie idzie tylko do przodu (ponoć tongue.gif)
RuDi
QUOTE(Cj90 @ Sep 9 2005, 19:18:44)
Mnie w PES-ie wkurza jedno, ale to pozadnie. A dokladnie to ze jakies glupie flagi sa  tam gdzie jest wynik podany. Widzieliscie kiedys jak gral no np. Real i Barca zeby ich flagi byly pokazywane w scoreboardzie? Moze da sie to zmienic?

PS. Swietne te loga  biggrin.gif
[right][snapback]34604[/snapback][/right]

Takie cos jest w Winning Eleven 9 i bedzie pewnie w pes5. Jak graja kluby to sa same loga i troszke wystaja za ten obrazek
barca90
nawet fajne te loga przydadza sie
ph34r.gif
smile.gif
wink.gif
kcma
A mi najbardziej podoba sie logo "TVP 1" i napewno zaraz sobie wgram do PES'a 4.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.