Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy z grafiką
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Rokefeler19
mma wielki problem.moj komp to SEMPRON 2600 2x256 kingston 400 i grafika fx5200.nie wiem co sie dzieje gdyz na nowych sterach pokazowka nie dziala tzn jest dziek ktory sie przycina a obraz co jakis czas pokazuje sie po klatce.w innych grach to samo.w MENU GLOWNYM TEZ KJALTKUJE.nie ktorych gier nie moge przez to uruchomic.na straych sterach jest ok ale do wersji 44.30.a na tych nie moge grac bo lipnie juz pes4 chodzi tzn w polu karnym juz sie przycina na nowych sterach jest ok smiga pieknie.nie wiecie co moze byc nie tak?pes udaje mi sie uruchomic bo gdy sa napisy na poczatku typu KONAMI to naciskam enter i mija pokazowke.co sie dzieje w moim pc?please pomocy.sasiad ma identycznego komnpa i mu wszystk chodzi na tych sterach co ja mam sad.gif
Rokefeler19
mma wielki problem.moj komp to SEMPRON 2600 2x256 kingston 400 i grafika fx5200.nie wiem co sie dzieje gdyz na nowych sterach pokazowka nie dziala tzn jest dziek ktory sie przycina a obraz co jakis czas pokazuje sie po klatce.w innych grach to samo.w MENU GLOWNYM TEZ KJALTKUJE.nie ktorych gier nie moge przez to uruchomic.na straych sterach jest ok ale do wersji 44.30.a na tych nie moge grac bo lipnie juz pes4 chodzi tzn w polu karnym juz sie przycina na nowych sterach jest ok smiga pieknie.nie wiecie co moze byc nie tak?pes udaje mi sie uruchomic bo gdy sa napisy na poczatku typu KONAMI to naciskam enter i mija pokazowke.co sie dzieje w moim pc?please pomocy.sasiad ma identycznego komnpa i mu wszystk chodzi na tych sterach co ja mam sad.gif
kucharz
1.Inne Stery do Twojej karty smile.gif (Moze zainstalowanie starszych sterow by pomoglo) Masz za dobrego kompa zeby pes nie chodzil jak powinien tongue.gif
2.Kodeki.....mi kiedys pomogly biggrin.gif
3.W przeciwnym razie format chyba zostaje smile.gif
pozdro

P.S. jestem na lekcji informatyki biggrin.gif tongue.gif
Rokefeler19
napisalem ze na sterach 44.30 tylko chodzi pokazowka itp.ale gra chodzi kiepsko wtedy.w polu karnym zwalnia i tnie sie.kumpel ma taki sam sprzet i na wszystkich sterach mu smiga.kiedys mialem podobny przypadek na straym kompie.dostalkem nowy i znowu mi sie problem pojawil.format nie pomaga byl juz robiony kilka razy
TeDi
może to wina płyty głòwnej, niekiedy się zdarz, że płyta jest słaba i nie wykorzystuje całej możliwości procesora, karty oraz ram. I np. pomimo, że masz 512 ram on może wykorzystywać znacznie mnie przez co gra tak chodzi.
snake
to w czym problem, zainstaluj te starsze drivery...przecieżnowsze nie koniecznie znaczy lepsze... albo może spròbuj zmodyfikowane sterowniki, np. te od omegi ;-) cool.gif
JTK
Sprobuj przed instalacja nowszego sterwonika wyczyscic system np. Driver Cleanerem. Przy okazji posciagaj i zainstaluj sobie najnowsze sterwoniki do plyty glownej.
Rozumiem oczywiscie ze masz zainstalowanego najnowszego DX tongue.gif

Jezeli dalej bedzie wystepowal ten problem to moze byc wina kodeka video lub audio. Przypomnij sobie czy czasem nie byla jakas paczka instalowana ,albo jakies kodeki z gra smile.gif
Bushmen
QUOTE(Rokefeler19 @ Sep 6 2005, 09:56:24)
straych sterach jest ok ale do wersji 44.30.a na tych nie moge grac bo lipnie juz pes4
[right][snapback]34422[/snapback][/right]

czyzby mistrz ligi wydal jakies sterowniki ktore pomagaja wygrac lige biggrin.gif biggrin.gif A na serio polecam sterowniki dodane do karty graficznej smile.gif powino pomoc
ftomekk
Odpowiadajac na pytanie Rokefelera kierowal sie bede swoimi przejsciami z najnowszymi sterami do fx52009posiadam rowniez ta cudowna karte mad.gif )
Po zainstalowaniu najnowszych sterow wiekszosc odtwarzanych filmow byla albo bardzo jaskrawa,albo bardzo mdla.
Pewny bylem ,ze to wina kodekow ,wiec odinstalowalem wszystkie i zainstalowalem od nowa.Niestety nic to nie dalo.
Po paru dniach meczenia postanowilem -w akcie desperacji-robic format(nie robilem od ok .1,5 roku).
Przed formatem,zapodalem po raz wtory temat w google.
Przelecialem pare foròw(to jest poprawna odmiana??)i w koncu natrafilem na post pewnego goscia,ktory sprawe te rozwiazal osobiscie.
Tlumaczył,ze najnowsze streowniki FX5200 zostaly przez producenta wypuszczone pospiesznie i niestety z jakims bledem.
Wrocilem zatem do poprzednich sterownikow.Filmy odtwarzaja sie pieknie na pierwszy rzut oka wszystko jest ok.
Wlazczylem PESa,Przeszly napisy ,mialo zaczac sie intro i pojawil sie czarny ekran.
Zwiecha totalna.Pomaga jedynie ominiecie intra poprzez nacisniecie przycisku badz reinstalacja PESa.
Wyglada wiec na to ,ze instalacja nowych sterownikow miala negatywny wplyw na odtwarzanie sie intra w grze.
Dziekuje za uwage.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.