Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spolszczenie
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
geforc
Witam Jest Gdzies Spolszczenie do Pes4 w necie obojetne jakie ?? jesli tak to prosze o Link albo namiary jakies z gory dziekuje za pomoc
Bushmen
patrz patch polska liga ekipy polevo smile.gif w newsach jest poszukaj torent\inne linki smile.gif
Crawler
Spolszenie jest w patch Fc Barcelona... oczywiście razem z patchem... Pozdro
kosa
wrzucilem je na rapidshare: http://rapidshare.de/files/4755076/mode_select_e.str.html
Capitan Tsubasa
Wielkie dziki Kosa za udostepnienie tego pliku bo FC Barcelona patch jest juz prawie nie do zdobycia wink.gif

EDIT : Heh, tylko musze dodac ze ten plik prawie wogole PESa nie spolszcza biggrin.gif
_DEVIL_
tu masz spolszczenie na tej stronce!
http://www.pes.szu.pl/
kosa
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Sep 5 2005, 17:42:53)
Wielkie dziki Kosa za udostepnienie tego pliku bo FC Barcelona patch jest juz prawie nie do zdobycia wink.gif

EDIT : Heh, tylko musze dodac ze ten plik prawie wogole PESa nie spolszcza biggrin.gif
[right][snapback]34393[/snapback][/right]

troche tam jest... ale i tak najlepsze jest wlasne spolszczenie...

devil905, nie wiem dlaczego wszyscy reklamuja ta strone... nie dosc ze transfer dupny to jeszcze Vadim vel Pocker tam macza palce dry.gif
_DEVIL_
QUOTE(kosa @ Sep 6 2005, 15:10:39)
troche tam jest... ale i tak najlepsze jest wlasne spolszczenie...

devil905, nie wiem dlaczego wszyscy reklamuja ta strone... nie dosc ze transfer dupny to jeszcze Vadim vel Pocker tam macza palce  dry.gif
[right][snapback]34435[/snapback][/right]

kosa o co ci chodzi? Gdzie ja ją reklamuje?Chcialem ino pomuc gosciowi nie!
Swoje spostrzeżenia zachowaj dla siebie!
Tomak
Devil905, a co zabraniasz komuś pisać na forum ? Forum jest właśnie po to, aby się wypowiedzieć !!

PS. Wybacz tongue.gif ...
_DEVIL_
QUOTE(Tomak @ Sep 6 2005, 17:41:40)
Devil905, a co zabraniasz komuś pisać na forum ? Forum jest właśnie po to, aby się wypowiedzieć !!

PS. Wybacz tongue.gif ...
[right][snapback]34450[/snapback][/right]

Miało być głupie spostrzeżenia tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.