Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cos nie tak z Obsession Patch 2005/2006
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Maszrum
Gram na Obsession Patch 2005/2006 i po kilku rozegranych meczach gra wychodzi do windowsa...Czasem dzieje sie tez cos dziwnego z grafika,obraz jest jakby zamazany i widac jakies dziwne rzeczy!! prosze o pomoc:)co moze to powodowac??
Viperdiesel
QUOTE(Maszrum @ Sep 4 2005, 15:53:44)
Gram na Obsession Patch 2005/2006 i po kilku rozegranych meczach gra wychodzi do windowsa...Czasem dzieje sie tez cos dziwnego z grafika,obraz jest jakby zamazany i widac jakies dziwne rzeczy!! prosze o pomoc:)co moze to powodowac??
[right][snapback]34313[/snapback][/right]

dobra dobra masz tu moze to pomoże, jeszcze gdzieś był podobny temat ale mi się nie chce szukać,
a i bym zapomniał zobaczto może też się nada tongue.gif ale to tak na przyszłość
>Kornel<
Ty Viperdiesiel nie cwaniacz tak bo ciekawe jaki Ty byles kozak na poczatku ! myslisz ze to jest smieszne?no to chyba Ci cos nie wychodzi...jak masz tak pisac to idz sobie w PACMANA i sie nie udzielaj ! a co do pytania byc moze masz za wysokie detale i rozdzielczosc nie taka ? ustaw na low i 640 !sprobuj !pzdr
Maszrum
Viperdiesel wlasnie o to chodzi,ze przeszukalem cale forum chyba ze trzy razy i nie znalazlem odpowiedzi na moj problem:)Faktycznie kilka razy ktos wspomnial o podobnym problemie,ale jakos rozwiazana go nie widzialem:)Dlatego postanowilem zalozyc ten temat,liczac ze w koncu ktos pomoze mi i wszystkim innym majacym takie zmartwienie jak ja...Tylko tyle:)

P.S.>Kornel< Dzieki za zrozumienie i wyrozumialosc,bo w faktycznie jestem tu nowy,ale nie znaczy to ze od razu trzeba na mnie najezdzac:)

Nadal licze na pomoc!!
Adanio
ja mam to samo cos dzieje mi sie z grafika i wychodzi mi do pulpitu:/kompa mam dobrego pentium 4 3gh 512 ramny radeon 9600 128 mega wiec detale nie wchodza w gre:) jesli moglby mi ktos pomoc to bylbym wdzieczny z gory dziekuje:)aaaaaa na wolfie nic mi sie takiego nie dzialo!!!!

Glory Glory Man United
there's only one Ronaldo..... Cristiano Ronaldo
>Kornel<
nie wiem w ktorym momencie najezdzalem na Ciebie ale dobra ... biggrin.gif
Maszrum
>Kornel<Zle mnie zrozumiales,Ty na mnie nie najezdzales:)ale faktycznie troche zakrecilem i mogles tak to odebrac:)Chodzilo o to ze Viperdiesel napisale takiego posta jak napisal...a Ty go utemperowales i za to dziex

P.S.Mam nadzieje ze teraz bedzie wszystko jasne
Bakel
QUOTE(>Kornel< @ Sep 5 2005, 11:39:44)
nie wiem w ktorym momencie najezdzalem na Ciebie ale dobra ... biggrin.gif
[right][snapback]34365[/snapback][/right]

Umiejętność interpretacji tekstu czytanego leży odłogiem.

QUOTE(Viperdiesel)
dobra dobra masz tu moze to pomoże, jeszcze gdzieś był podobny temat ale mi się nie chce szukać,
a i bym zapomniał zobaczto może też się nada tongue.gif ale to tak na przyszłość

Podobne komentarze zostaw moderatorom. Taka dobra rada na przyszłość.
Tapicer
Też mam problem, ale z piłkami, na replayach widziałem, że ktoś miał, żòłtą, niebieską, czerwoną itd piłkę nike, ja mam zainstalowany Obsession patch i mam standardowe piłki, co z tym fantem zrobić?
motylll
nacisnij B albo V lub R jak jesteś w menu przy wybieraniu koszulek, możesz nacisnąć też 1 albo 2 i następne czary powstaną
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.