QUOTE(Cinek @ Sep 6 2005, 14:38:33)
Kjacek ty lobuzie uparles sie na te radeony

Prawda jest taka ze od dlugiego czasu Radeon wystawil wkoncu karte lepsza jak nVidia .Ja swojego 6600Gt mam od grudnia i to byl najlepszy wybor w tym czasie

. a kup teraz sobie tego x800 a za rok ci powiem ze to slaba karta bo jest w lepszej cenie jakas inna sporo lepsza

BLEDNE KOLO.... Pozdrowka

[right][snapback]34439[/snapback][/right]
Wersje 6800 z 128 ramku mozna kupic za okolo 740 zl(wersja AGP!) ,a zalet takiego rozwiazania w porownaniu z 6600gt nie bede przedstawial ,bo te sa oczywiste.
Mozna tez sie rozgladnac za 6800LE z 256 bitowa szyna pamieci.
Cinek na to tez byles slepy

Wasze 6600 GT i juz ,bo go macie.(Racjonalne wyjasnianie ,ze za ta sama cene lub porownywalna mozna miec cos bardziej wydajnego i z lepsza specyfikacja nie dociera

)
6600 gt w przeszlosci byl bradzo atrakcyjnym zakupem ,ale czasy sie zmienily i to bardzo.W nastepnych miesiacach wcale nie bedzie mial latwiej

O tym to juz mozecie poczytac na stronkach do tego stworzonych.
Dla mnie temat zamkniety i nie mam zamairu wiecej sie produkowac.
Kupujta co chceta

Pozdrowienia
PS Wersje LE i SE kupuje sie tylko "modowalne".
PS2 Karte 6600gt sam polecalem jeszcze jakis czas temu ,bo byla poprostu bezkonkurencyjna i do tej pory ma bardzo dobre osiagi. Jezli ktos juz takowa posiada to nie oplaca mu sie jej zmieniac.
Nowe modele GFwo oraz konkurencja ATI z nowymi modelami x800GT i z nadchodzacym w tym miesiacu x800GTO jednak robi swoje.