Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 5-wymagania
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
keithur
Czy wiadomo cos juz odnosnie wymagan PES'a 5? Jak myslicie, bedą wieksze?
Winek
QUOTE(keithur @ Sep 2 2005, 23:46:25)
Czy wiadomo cos juz odnosnie wymagan PES'a 5? Jak myslicie, bedą wieksze?
[right][snapback]34188[/snapback][/right]

muszą być większe ale myślę, że niewiele smile.gif mi na gf 4 tit 4200 musi pòjść chociażby na medium bo inaczej wymieniam karte dla jednej gry ...
onix_the_chosen
moim zdaniem wymagania sie nie zwieksza. Mi np PES3 chodzil gorzej niz PES4, chyba dlatego, ze KONAMI poprawilo lekko silnik, przez co wymagania byly mniejsze (poprawilo, ale nie w sensie wizualnym na lepsza grafe). Ja akurat nie mam problemow ze sprzetem, na szczescie. Mam nadzieje, ze Wy takze sobie dacie rade smile.gif
tomek_czyz
grunt żeby wymagania trybu online były mniejsze biggrin.gif
TeDi
I chyba wymagania nie będą większe, bo na pleyu 2 PES4 na 50 Hz lekko cioł a teraz podobno WE 9 lepiej chodzi. Więc może na kompa będzie podobnie jak z poprawieniem PESa 4 w stosunku do PESa 3.
korzen
QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 2 2005, 23:13:35)
moim zdaniem wymagania sie nie zwieksza. Mi np PES3 chodzil gorzej niz PES4, chyba dlatego, ze KONAMI poprawilo lekko silnik, przez co wymagania byly mniejsze (poprawilo, ale nie w sensie wizualnym na lepsza grafe). Ja akurat nie mam problemow ze sprzetem, na szczescie. Mam nadzieje, ze Wy takze sobie dacie rade  smile.gif
[right][snapback]34190[/snapback][/right]

dokładnie tak onix. ehh ciekawe czy mi ruszy na moim gf2 mx... ;/ bo w PESA 4 grałem na duble speedzie a to nie to samo.. ;/
_kamil_
dokładnie tak onix. ehh ciekawe czy mi ruszy na moim gf2 mx... ;/ bo w PESA 4 grałem na duble speedzie a to nie to samo.. ;/

raczej czarno to widze. moze na gf2 titanium ruszy ale na mx raczej na pewno nie. swoja droga to calkiem niezle karty mozna dzis juz kupic za grosze.
_DEVIL_
QUOTE(tomek_czyz @ Sep 3 2005, 00:46:02)
grunt żeby wymagania trybu online były mniejsze biggrin.gif
[right][snapback]34194[/snapback][/right]

żeby system online byl chociaż taki sprawny jak w FIFIE 2005 to byłby cycus glancuś!Na 128kb/s daloby sie spokojnie grać!
crusader
na MX'ach nawet nie ma co marzyc o plynnej grze, a czy to bedzie MX 4 czy 2 to jeden zbòj. ZEby sobie "pozadnie" pograc w miare bez stresu trzeba miec conajmniej ze stajni NVIDII fx'a 5500 a z ATI cos kolo r9100 lub wyzej (9200,9550 itd)
Zaobserwowalem mniej wiecej takie wymagania w pes'ie 4, 5'tka powinna miec lekko poprawiona grafe i silnik tak jak ktos napisal i moze sie tak okazac ze taki sam sprzet ktory wystarczal do gry w pes4 bedzie sie takze nadawal do gryw w pes 5
JEzeli chodzi o procka i pamiec obstawialbym cos kolo 1,5 GHz i conajmniej 256 ramu ale naprawde dzis standardem jest te 512 do ktorych i tak niedlugo trzeba bedzie dorzucic drugie tyle bo 1GB bedzie dopiero zaspokajajace
michau000
i wlasnie to jest wyzszosc konsoli nad pctami w tej kwestii
mackoo
Nie zebym sie chwalil, ja mam aktualnie 2.0 athlon xp , gf 6600gt, 1 gb ram i PES4 chodzi miodzio na 1280x1024, detale high!!! PES5 na bank pojdzie tak samo wink.gif
BartekRym
I nie wniosłeś nic nowego do tematu, tylko zaszpanowałeś sprzętem...

Ja na ATI Rage 128 nie mam nawet co marzyć o tej grze... Cyba że 640na480 low z double speedem... PES4 chodzi jmi bez zarzutu na takich ustawieniach i bez double speeda... może jednak copś z tego wyjdzie... biggrin.gif
snake
QUOTE(BartekRym @ Sep 3 2005, 17:17:37)
Ja na ATI Rage 128 nie mam nawet co marzyć o tej grze... Cyba że 640na480 low z double speedem... PES4 chodzi jmi bez zarzutu na takich ustawieniach i bez double speeda... może jednak copś z tego wyjdzie... biggrin.gif
[right][snapback]34249[/snapback][/right]

i jaki z tego wniosek ? smile.gif
grać trzeba w we2002 ! wink.gif
mackoo
QUOTE(BartekRym @ Sep 3 2005, 18:17:37)
I nie wniosłeś nic nowego do tematu, tylko zaszpanowałeś sprzętem...

[right][snapback]34249[/snapback][/right]

Ty takze nic nie wniosles!! wink.gif Tylko napisalem co mam tak jak ty!! Ale powiem wam ze ten sprzet to tylko dla PES !! Ja bez tej gry nie wytrzymuje !!! !!! !!! !!! Ja juz chce PES5 !!!!! ;(
onix_the_chosen
Moim zdaniem napewno duzo ludzi kupi nowe karty graficzne specjalnie dla PES5. Ja mialem tak samo. Na PES3 zaczynalem od Geforce 2 GTS 32 MB, musialem grac na double speed, bo inaczej nie dalo rady. Pozniej kupilem dla pesa Geforce 5200 i bylo troche lepiej, jednak to dalej nie dawalo mi satysfakcji z grania smile.gif W koncu kupilem Gecube 9550 Extreme i juz bylo duzo lepiej. Teraz mam 6600 gt i jest dobrze smile.gif Kazdy z Was pewnie wie, ze tak jak juz pisalo wczesniej, mozna kupic karte graf. za niewielkie pieniadze. Ja bylem tak "omamiony" PES-em ze zmienialem karty graficzne caly czas (przy okazji inne podzespoly). Zaczelem na Intel Pentium 3 1000 Mhz, 128 SDRAM, Geforce 2GTS ; a skonczylem na AMD Athlon 64 3000+, 512 DDR RAM, Gigabyte 6600 GT - a wszystko to oczywiscie dla Pro Evolution Soccer 3, potem 4. Teraz czekam na 5 cool.gif pozdro smile.gif
TeDi
Niech ktoś zamknie ten temat, bo się robi bez sensu, każdy teraz będzie szpanował sprzętem, a o wymaganiach pesa nie ma co mòwić, bo się jeszcze nie ukazał. ph34r.gif
Cziter
mnie najbardzie dziwi to, że np na gf2mx pes4 niechodzi bez uzycia 3danalize, a jak zarzucilem kiedys wersje demo na kompie w sql to gra śmigala na 20 fpsach nawet a byla tam jakas karta graficzna z przed 8 lat moze smile.gif ,tyle ze procek 2 ghz i 64 sdram
Shevchenko
mam nadzieje ze jescze popykam sobie w PES5 na moim złomie !! no coz jesli nie zostane przy WE8I !! ale jestem optymista biggrin.gif Mysle ze wielkich zmian nie zrobia jesli chodzi o wymagania biggrin.gif:biggrin.gif
dziku77
Mi demko na gf 2 mx 400 śmiga aż miło,jestem w szoku.
Brawo KCET !
mihalo
wymagania sa te same. łeb w łeb te same!!

moze komp zuzywa nieco wiecej mocy obliczeniowej czasem przy akcjach podbramkowych to widac
Pik
Wydaje mi się że na MX-ach jednack pòjdzie. Po pierwsze, skoro, jak to było w częsci 4, jeśli demo chodzi to full też pòjdzie. Po durgie, nie ma kibicòw, a jak wiadomo, po to żeby na słabszych pc chodziło lepiej, a pozatym zoptymalizowali kod, w poròwnaniu z częscią 4 i 3 i znacznie lepiej chodzi, przynajmniej demo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.