Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mandaryna sie pogrążyła
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
kosa
Witam...

Dzisiaj uslyszalem w news'ach Radiostacji fragment koncertu mandaryny, przedstawiajacy jak żona wisniewskiego fałszuje... ludzie to że ona nie umie spiewac to juz wiedzialem dawno, ale ze tak okropnie?! Ona spiewa jak ludzie ktorzy odpadli w elminacjach Idola laugh.gif

daje 2 linki do tego nagrania, tyle ze calego...

http://media.putfile.com/mandaryna2
http://www.gieksa.gaa.pl/mandaryna.mp3

a tutaj news z Onet'u: http://muzyka.onet.pl/mr,1156450,wiadomosci.html
jano
O stary !! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Jaki lol nad lolami ja pierdykam tongue.gif ja o wiele lepiej śpiewam qrwa laugh.gif Nigdy się tak nie uśmiałem laugh.gif blink.gif tongue.gif
abus
laugh.gif laugh.gif o boże jak ona śpiewa laugh.gif kosa dziękuje ci że udostępniłeś te nagranie
dzięki Mandarynie jestem zdrowszym człowiekiem bo przecież śmiech to zdrowie biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
Blade
I tak ja uwielbiam tongue.gif Co za cialo... ACH
culles
Jako fan BJ się wypowiem... wkońcu ma zmasakrować ich piosenkę i jeszcze Jon się na to godzi... blink.gif ehhh... dlatego przejadę się po niej... a co sobie żałował będę... tongue.gif

Moim jakże nieskromnym zdaniem pani M. po prostu została nagrana przez ktòregoś z bliskich wspòłpracownikòw jak słusznie wywęszył to dzisiejszy SE... Pomarańczka uczyła się wtedy tej piosenki, stąd ten kaleczony angielski i koszmarny fałsz... wywnioskować można to z bardzo cichej i mało elektronicznej muzyki w tle nie jak jak na M. przystało... Do takiego hiciora doklejono "pozdrowienie" na wjazd i na "odwal się" dla publiczności... To byłby koniec tematu i wielka mistyfikacja... gdyby... unsure.gif nie to że pani Kiwi naprawdę śpiewa niewiele lepiej... resztę robi za nią komputer i sporo ludzi wokòł niej...
Teraz najgorsze... (fanfary):

W Polsce wystarczy mieć trochę kasy i każdy może być gwiazdą, za ktòrą pòjdą głuche nastolatki i debilni pełnoletni... (pozdro dla całej sceny HH... kij wam w oko) biggrin.gif
kosa
QUOTE(culles @ Aug 31 2005, 22:49:52)
Jako fan BJ się wypowiem... wkońcu ma zmasakrować ich piosenkę i jeszcze Jon się na to godzi... blink.gif  ehhh... dlatego przejadę się po niej... a co sobie żałował będę... tongue.gif

Moim jakże nieskromnym zdaniem pani M. po prostu została nagrana przez ktòregoś z bliskich wspòłpracownikòw jak słusznie wywęszył to dzisiejszy SE... Pomarańczka uczyła się wtedy tej piosenki, stąd ten kaleczony angielski i koszmarny fałsz... wywnioskować można to z bardzo cichej i mało elektronicznej muzyki w tle nie jak jak na M. przystało... Do takiego hiciora doklejono "pozdrowienie" na wjazd i na "odwal się" dla publiczności... To byłby koniec tematu i wielka mistyfikacja... gdyby... unsure.gif  nie to że pani Kiwi naprawdę śpiewa niewiele lepiej... resztę robi za nią komputer i sporo ludzi wokòł niej...
Teraz najgorsze... (fanfary):

W Polsce wystarczy mieć trochę kasy i każdy może być gwiazdą, za ktòrą pòjdą głuche nastolatki i debilni pełnoletni... (pozdro dla całej sceny HH... kij wam w oko) biggrin.gif
[right][snapback]34003[/snapback][/right]

I tą jakże optymistyczną wypowiedzią proszę sie kierowac w kolejnych postach... culles right
TeDi
QUOTE(Blade @ Aug 31 2005, 22:37:13)
I tak ja uwielbiam tongue.gif  Co za cialo... ACH
[right][snapback]34002[/snapback][/right]

tak tylko szkoda, że sylikonowe piersi ( ble, fuj, ja rządam naturalnych, nawet jak są małe).

A co do śpiewu. Tak mi się wydawało, że nie bardzo można połączyć takie tańczenie na scenie i do tego taki śpiew. Ja gdybym miał tak tańczyć to do mikrofonu już bym tylko sapał tongue.gif
korzen
Przeca wiadomo ze ona tak spiewa...tak samo spiewa wiele innych pięknych artystek (doda elektorda itp.) ...dla mnie to nie jest zadne zaskoczenie....chciałbym zeby to rozpowszzechnili i ludzie słuchajacy takiej "muzyki" zaskoczyli i słuchali czegos dobrego smile.gif
TeDi
QUOTE(korzen @ Sep 1 2005, 11:43:03)
chciałbym zeby to rozpowszzechnili i ludzie słuchajacy takiej "muzyki" zaskoczyli i słuchali czegos dobrego smile.gif
[right][snapback]34027[/snapback][/right]

Popieram!! smile.gif Ale pod warunkiem, że przeniosą się na hip hop polski lub amerykański cool.gif
korzen
eee to nie tongue.gif Ale w sumie chciałbys zeby to pasztectwo ktore tego słucha przeniosło się na HH i zrobiło z tego wioche? :> Niechciał bym zeby oni słuchali U2 smile.gif
culles
QUOTE(korzen @ Sep 1 2005, 11:43:03)
...doda elektorda itp...
[right][snapback]34027[/snapback][/right]

Doda i M. są podobne artystycznie... ale z tą ròżnicą, że Katoda... tfu Elektroda potrafi śpiewać... nie żebym za nią przepadał blink.gif

QUOTE(TeDi @ Sep 1 2005, 11:48:57)
Popieram!!  smile.gif  Ale pod warunkiem, że przeniosą się na hip hop polski lub amerykański  cool.gif
[right][snapback]34029[/snapback][/right]

...dołożył do pieca... laugh.gif
kosa
Wyobrażcie sobie ze mandaryna spiewa teksty: "yo crazy motherfucker!"
onix_the_chosen
No Mandaryna "spiewa" poprostu cudownie laugh.gif hah, ale sie usmialem, ona wogole nie nadaza za slowami: "jestescie zajebisci!" - ale klientka ja pierd.le cool.gif
BartekRym
I niech tonagranie usłyszy jak najwięcej osòb! Trzeba ich nawròcić na porządną muzykę.
snake
HEHE i pomyśleć ile kasy zbiła na tych swoich utworkach...
Przemo
lojej korzen zle mowisz!!jakby cala Polska miala sluchac tego co ja to bym sie zabil..tyle burakow wkolo i oni by mieli sluchac mojej muzyki??!!odrazu by mi sie wstyd zrobilo ze to slucham..niech dalej sluchaja to gow.. i sie odwala od mojej muzyki..
patrzcie co zrobila masòwka z hip hopem .ja bym sie wstydzil TERAZ tego sluchac..(z wyjatkiem undergroundu i niektorych wykonawcow znanych..)
lukasz0
heh laugh.gif dobre, dobre tongue.gif
BartekRym
QUOTE(Przemo @ Sep 1 2005, 14:29:51)
lojej korzen zle mowisz!!jakby cala Polska miala sluchac tego co ja to bym sie zabil..tyle burakow wkolo i oni by mieli sluchac mojej muzyki??!!odrazu by mi sie wstyd zrobilo ze to slucham..niech dalej sluchaja to gow.. i sie odwala od mojej muzyki..
patrzcie co zrobila masòwka z hip hopem .ja bym sie wstydzil TERAZ tego sluchac..(z wyjatkiem undergroundu i niektorych wykonawcow znanych..)
[right][snapback]34048[/snapback][/right]

Còż to jest batrdzo dobry argument. Zmieniam zdanie! On ma rację! Gdyby wszystkie buraki wookoło słuchały moich ukochanych SCORPIONS
Przemo
na gry np trzeba nawracac.. jak na pesa od fify bo to tylko rozpowszechnia gre.. ale co innego z muzyka ona obrazuje nasza dusze jakby mieli jej sluchac tak jak mandaryny czy ich troje to oznaczalo by ze jestesmy masòwka a przeciez kazdy chce byc oryginalny smile.gif
Tomak
Ja tam słucham Kelly Clarkson i nie mam żadnych problemòw smile.gif

Mandaryna... Fuj, 0 ( słownie : ZERO ) talentu, Silikony, żeby poprawić sobie wizerunek... Myśli, że jak ma znanego męża to jej wszystko wolno. Mam nadzieję, że ta ' gwiazdka ' zakończy karierę jak najszybciej, bo na $$$ to nie może narzekać...
StraY
chce miec z nia dzieci :] jak beda wygladaly tak jak ja i spiewaly tak jak ona to nie bede mial zahamowan przed zabiciem tego plugastwa biggrin.gif
culles
QUOTE(Tomak @ Sep 1 2005, 18:23:11)
Ja tam słucham Kelly Clarkson i nie mam żadnych problemòw smile.gif

Tomak... Kelly jest jak najbardziej OK biggrin.gif Sam lubię czasem posłuchać... tylko nie mòw mi, że Twoja playlista to 12 piosenek... bo niestety Kelly tyle ma... tongue.gif
Radarek
QUOTE(StraY @ Sep 1 2005, 20:57:51)
chce miec z nia dzieci :] jak beda wygladaly tak jak ja i spiewaly tak jak ona to nie bede mial zahamowan przed zabiciem tego plugastwa biggrin.gif
[right][snapback]34095[/snapback][/right]

Hm stary zastanow sie co piszesz bo w tej chwili czuje sie zniesmaczony. Jesli to mial byc zart to ci nie wyszedl - jest wyjatkowo niesmaczny. Forum-nie forum ale pewnych granic sie nie przekracza. unsure.gif
Tomak
QUOTE(culles @ Sep 1 2005, 19:34:48)
Tomak... Kelly jest jak najbardziej OK  biggrin.gif Sam lubię czasem posłuchać... tylko nie mòw mi, że Twoja playlista to 12 piosenek... bo niestety Kelly tyle ma... tongue.gif
[right][snapback]34101[/snapback][/right]

Wiem, że Kelly jest OK wink.gif Mam jej dwie piosenki w Winampie, znajdzie się jeszcze miejsce dla Good Charlotte, Franz Ferdinand, AAF, Rage Against Machine, Feeder'a i Dr.DRE biggrin.gif

PS. Album Breakaway Kelly Clarkson mam od wczoraj na twardzielu tongue.gif smile.gif
Czarny
Mandaryna to poracha od samego poczatku rolleyes.gif
kosa
QUOTE(Tomak @ Sep 1 2005, 21:44:05)
Wiem, że Kelly jest OK wink.gif Mam jej dwie piosenki w Winampie, znajdzie się jeszcze miejsce dla Good Charlotte, Franz Ferdinand, AAF, Rage Against Machine, Feeder'a i Dr.DRE biggrin.gif

PS. Album Breakaway Kelly Clarkson mam od wczoraj na twardzielu tongue.gif smile.gif
[right][snapback]34104[/snapback][/right]

no to stary... znasz sie na rzeczy, Ferdinand i Dr.Dre tworzą jedne z najlepszych piosenek w swoim gatunku
culles
Piszmy coś sensownego albo zakończmy ten offtop...
Viperdiesel
mad.gif Do Tomaka mad.gif

No to chłopcze mnie wkurwiłeś mad.gif chodzi o sygnaturkę, jak masz jakiś uraz to nie pokazuj go na forum tylko zachowaj to dla siebie, rozumiem jestes kibicem Barcelony a Real to głòwny przeciwnik w Primera Division do tytułu, ale z tymi "dowcipami" przesadziłeś.

Jaka jest ròżnica miedzy krojeniem koszulki Barcelony a krojeniem cebuli?
- Nikt nie płacze kiedy kroisz koszulkę Barcelony.

Jaka jest ròżnica miedzy wiadrem pełnym odchodòw a kibicem Barcelony ?
- Wiadro.

Jaka jest ròżnica pomiędzy kibicem Barcelony a trampoliną?
- Kiedy skaczesz na trampolinie zdejmujesz przedtem buty.

Dlaczego V. Valdes jest uważany za geja?
- Bo ma przed sobą dziesięć dup a za sobą 10 tysięcy kut**òw.

Ilu fanòw Barcelony trzeba żeby wymienić przepalona żaròwke?
- Żadnego. Oni dobrze czują się żyjąc w cieniu.

Jaka jest ròżnica pomiędzy psem leżącym na drodze i kibicem Barcelony leżącym na drodze?
- Przed psem są ślady hamowania.

I jak się teraz czujesz??

Post nie potrzebny ale...

P.S. Po pierwsze jakoś priv mi kompletnie wyleciał z głowy, a po drugi to może i lepiej, że napisałem o tym w poście, modzi możę zwròcą na to uwagę i coś z tym fantem zrobią
P.S.2 Jeśli kogoś uraziłem to sorry, ale trzeba zwracać uwagę na takie sprawy, prawda??
P.S. 3 Nie pisałem kolejnego postu bo to bez sensu, i nie chce nabijać sobie ilości postòw jakimś "gupim" tematem
P. S. 4 Znając życie Tomak jesteś jakimś znajomym adminòw, czyli ban gwarantowany/ Jeśli się mylę to przepraszam
kosa
rzeczywiscie Tomak i inni maja cos takiego w podpisach hmmm... niesmacznego blink.gif. ale na priv to mogles zalatwic dry.gif

Wracajac do tematu to w tej wypowiedzi mandaryny bylo napisane ze w walce o tego jakiegoś "zlotego slowika" czy "slowika publicznosci" nie bedzie spiewac z playback'u... ale marnie to widze. Ona ma zadyszke nawet jak nie spiewa!!
Tomak
Viperdiesel

Mogłeś to załatwić na priv, ale skoro tak pogrywasz... Założę się, że pozostali użytkownicy nie wybaczą Ci tego, że zniszczyłeś piękny temat o Mandarynie laugh.gif

PS. Sory, ale to nie moja wina, że koleś swoim postem rozwalił cały temat...
lukasz0
uuu Viperdiesel chyba przegieles!! dry.gif
yyy ino ze Kemot odszedl - ale ktos inny sie chyba nim zajmie:)

nieladnie- nieladnie!!

pozdro
malarkey
Popieram Viperdiesla......Tomak te "kawaly" o Realu nawet smieszne nie są no....ja jestem kibicem Realu i jakos nie bluzgam na Barce, takze wez chlopie zmien ta swoja sygnature
Tomak
QUOTE(malarkey @ Sep 2 2005, 18:12:06)
Tomak te "kawaly" o Realu nawet smieszne nie są ...
[right][snapback]34173[/snapback][/right]

Mnie to bawi. Mam specyficzne poczucie humoru. Poza tym sig jest dla mnie, a nie dla Was.

ja jestem kibicem Realu i jakos nie bluzgam na Barce

To już nie mòj problem...

takze wez chlopie zmien ta swoja sygnature

NIE !!

QUOTE(Viperdiesel @ Sep 2 2005, 16:37:30)
P. S. 4 Znając życie Tomak jesteś jakimś znajomym adminòw, czyli ban gwarantowany/ Jeśli się mylę to przepraszam

Nie, nie jestem żadnym znajomym adminòw... Jestem na forum trochę dłużej od Ciebie i nie życzę sobie, żeby ktoś taki jak Ty (albo malarkey) mnie pouczał.
dzenda_dzenda
Mandaryna RZ
Mario
Tomak...gdyby był kemot to dostał byś już bana, więc chłopie wrzuć na luuz i nie wymądrzaj się hasłami typu: Jestem na forum trochę dłużej od Ciebie i nie życzę sobie, żeby ktoś taki jak Ty mnie pouczał. a co do twojego siga to jest głupi i beznadziejny. pozdrawiam
norek
no fakt nie popisala sie ale te pisoneki ktore ma (everynight itd.) sama musiala nagrac i nie wyszlo to najgorzej....
Bakel
OT:
Tomak, mylisz się. Sygnaturka nie jest dla Ciebie, tylko dla ogòłu. Coś mòwi o Tobie innym forumowiczom (tak, tak dzieciaczki, nie "forumowiczą" sic! )
W gruncie rzeczy mògłbym skasować całą treść Twej sygnatury, ale dwa z tych kilku "dowcipòw" są na jakimś tam poziomie i są dość zabawne, zatem je zostawię wink.gif
Cinek
Tomak i Viperdiesel ban tongue.gif
Czarny
- ja jestem kibicem realu i real jest najlepszy!!!
- a ja jestem za barcelona i to wlasnie ona jest najlepsza!!!
- przestan najezdzac na moj super real!!!
- to ty przestan na moja hiper barcelone
- no to kto jest lepszy?
- moj real!
- nie moja barcelona!

zenada dry.gif nie spultajcie sie w gacie czasem...
_DEVIL_
Tomak jest taki cfaniaczek!Nie tak dawno w temacie transfery napisalem posta gdzie na barcelone napisalem Srarcelona i tomak mnie zaczoł jechac na priv!Na poczatku oddawalem u słòwkami ale po pewnym czasie zorientowalem sie ze on ma kasze w głowie i nie odpisuje juz na jego prowokacyjne teksty do mojego ukochanego klubu!
Raffels
QUOTE(Czarny @ Sep 3 2005, 12:30:26)
- ja jestem kibicem realu i real jest najlepszy!!!
- a ja jestem za barcelona i to wlasnie ona jest najlepsza!!!
- przestan najezdzac na moj super real!!!
- to ty przestan na moja hiper barcelone
- no to kto jest lepszy?
- moj real!
- nie moja barcelona!

zenada dry.gif nie spultajcie sie w gacie czasem...
[right][snapback]34212[/snapback][/right]

Otòż to. A co do mandaryny to założe się że długo tej swojej marnej kariery nie pociągnie.
kosa
ludzie kurwa (sorry, ale sie zdenerwowalem) robicie jakis wielki OT na temat podpisòw... przeczytajcie na spokojnie sobie polowe poprzedniej strony to zrozumiecie o co biega.

Do tematu: Oglądał ktos Sopot Festival? Ja przelaczylem po meczu na TVN i... patrze, a tu mandaryna kaleczy ang.(to dopiero poczatek zadawania ran...) nie śpiewajac z playback'u. ŻENADA... oczywiscie nie musze dodawac ze spiewac nie umie dry.gif
Jocker
Mandaryna baaaaardzo słobo zaspiewała na tym festiwalu. Duzo lepiej zaspiewala Doda. Ale ja i tak od początku wiedzialem ze Mandaryna nic nie wygra....

P.S Wiedziałem Tomak ze kiedys sie doigrasz....
P.S2 HALA MADRID ! biggrin.gif
ftomekk
Mandaryna baaaaardzo słobo zaspiewała na tym festiwalu. Duzo lepiej zaspiewala Doda. Ale ja i tak od początku wiedzialem ze Mandaryna nic nie wygra....

Nie wygrała,ale drugie miejsce w sms'owym głosowaniu publiczności to ròwnież jest coś.
Gwizdy były okropne. blink.gif I łezki było widać pod okularkami pięknej
"Margarynki'
matias
To jest tak jak się spiewa z playbacku nie wiedząć, że jest sie nagranym!(przykłąd: Enrique Iglasias) Ale nie zmienia to faktu bo w Sopocie pokazała jak daleko jej do talentu muzycznego, no sory .. w podstawowce dzieci tak nie fałszują...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.