Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OFICJALNE MISTRZOSTWA POLSKI W PES4
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
StraY
yyy... redaktorzy IO wstydzcie sie!! laugh.gif w chuja lecicie czy jak? blink.gif za 4 dni oficjalne mistrzostwa polski w pes4 a nawet niusa o tym nie widzialem? :| dupy daliscie tongue.gif macie linka ziomki i inne siana biggrin.gif
ps. jak cos pisaliscie to moj blad biggrin.gif
Bakel
Przyznaję, daliśmy.
Na swoje usprawiedliwienie mogę dodać, iż ostatnio zajęci byliśmy sprawami zlotu, nowej edycji Ligi IO, organizacją sprzedaży kubkòw i jakoś udało nam się to przeoczyć.
Czemu nie jesteśmy partnerami turnieju :x
Pyrex: chcesz kopa za oficjalnego prztyczka w issonline'owy nos tongue.gif
culles
A w pizdu z takimi mistrzostwami dry.gif 1h po otwarciu rejestracji się zgłosiłem i już miejsc nie było... jednym słowem lyypa...
TeDi
Że tak nieskromnie powiem to ja już ogłaszałem, że takie coś jest
http://forum.polevo.pl//index.php?showtopi...50&hl=oficjalne
ale fakt faktem, że na takiej stronie jak issonline powinien być jakiś news
StraY
TeDi, nie widzialem twojego posta bo w złym dziale jest tongue.gif a szukac mi sie nie chcialo bo leniwy jestem biggrin.gif
onix_the_chosen
Czemu IO nie jest partnerem turnieju ? cool.gif A jakies WP czy tam Multikino sa ? smile.gif
BartekRym
bo one dają na to kasę.... tongue.gif
Edek
Mamy Mistrza Europy w PES4!
Finalista MP - Esiek wczoraj zdobył 1 miejsce na Mistrzostwach Europy na, ktòre wyjazd był głòwną nagrodą na I Oficjalnych Mistrzostwach Polski!!!

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.