Opis: Cóż można powiedzieć. Mecz na remis. Michal Hubnik wykazał się instykntem i po "wypluciu" przez Przyrowskiego strzału Saganowskiego , jako pierwszy dobiegł do piłki i uderzył szczupakiem. Cała moja linia ofensywna praktycznie zabalowała i Blanco,Ljuboja czy Gol nie byli w stanie podejść na profesjonalnym poziomie do Derbów Warszawy ;d. Dlatego było 10 vs 11 (nie oszukujmy sie Astiz bajecznym PŚ nigdy nie był xD) Jednak W Wawie tylko Legia . Powodzenia Dalej.
Opis: Wstawiam na prośbę Wolrida. Takie mecze jak ten są piłkarskimi świętami. Na trybunach zgoda a na boisku walka o każdy centymetr boiska. Do 70 minuty sensacyjnie Pogoń prowadziła 2:1 z Legionistami i robiło się nieciekawie. Jednak trener WKSRKS postawił wszystko na jedną karte i wpuścił Blanco (blue) i to przyniosło skutek. Skończyło się 2:4 i gospodarze nic z tym nie mogli zrobić. Dzięki za mecz, powodzenia dalej.
Bohater spotkania:
Daniel Ljuboja - Załatwił Legionistom 3 pkt.
lizaku
Aug 8 2012, 12:03
Mecz numer:223 lizakuJustMe
Screeny:
Strzelcy:
Opis: Najlepszy mecz Polonistów w tym sezonie bez dwóch zdań. Zaczęło się od przepięknej bramki Caniego z około 30 metrów - już było wiadomo że to jest jego dzień. W 43 minucie ponownie Cani i mamy 2-0. Pewni swego Poloniści byli już myślami w szatni no i dostali bramkę właśnie do szatni i sytuacja się trochę skomplikowała. Poloniści jednak podwyższają na 3-1 zaraz po zmianie stron za sprawą Sikorskiego i było już niemal przesadzone kto zgarnie 3 pkt. W 77 min Cani podwyższa na 4-1 i udowadnia swoja wartość dla klubu. Na 5-1 podwyższa Grunt, który wszedł za Sikorskiego (Grunt to taki czarny koń, rzadko gra, ale jak wejdzie to zawsze bramkę strzeli i już ma 4 w sezonie). Mecz się zakończył zasłużonym zwycięstwem Polonistów, ale warto dodać że goście też mieli swoje sytuację co widać po statystykach i jakby je wykorzystali to różnie mogło być. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Bohater spotkania: Cani - jedyny chyba który nie zawodzi w tym sezonie w Polonii i udowodnił to w tym meczu. Ale warto pochwalić całą drużynę tym razem
Jason Bourne
Aug 8 2012, 12:53
Mecz numer:252 pieciawitu
Screeny: Strzelcy: Szczot Opis:
Mecz na remis, nieporadny i nudny z obu stron. Nie wiem jak kolega, ale ja czuje juz wielkie zmęczenie pesem. Bramkę na wagę 3 pkt zdobył w ładnym stylu Szczot. Bohater spotkania:
Witu
Aug 9 2012, 09:54
Mecz numer:233 WituTimak
Screeny: Strzelcy: Szczot
Demjan Demjan
Opis: ŁKS szybko objął prowadzenie i grał dobrze do 28, potem Podbeskidzie przejęło inicjatywę i nie oddało jej do końca meczu, na uwagę zasługuję fakt, że wszystkie 3 gole padły po strzałach głowach . Dzięki za mecz i powo dalej.
Skrót spotkania:
Bohater spotkania: Robert Demjan - Dzięki niemu Podbeskidzie cieszy z 3 pkt.
lizaku
Aug 9 2012, 13:46
Mecz numer:241 lizakuWorlid
Screeny:
Strzelcy: Brak
Opis: Trochę nudny mecz, było parę okazji do strzelenia bramek, ale żadnej z drużyn się to nie udało. Bardzo słabo trafiłem z formą, 5 podstawowych miało znizki, a i tak 2 musiało zagrać w 1 składzie, może to był powód u mnie nie mocy strzeleckiej. Dz i powo dalej.
Bohater spotkania: Nie było takiego.
Tomek93
Aug 10 2012, 10:05
Mecz numer:222 Tomek93Witu
Screeny:
Strzelcy: Artur Golanski Artur Golanski Opis: Fajny wyrównany meczyk, lepsi okazali się goście. Dzięki i powo dalej.
Bohater spotkania: Artur Golanski
WKS
Aug 10 2012, 17:33
Mecz numer: 246 WKSRKSSzymson
Screeny:
Strzelcy: Hubnik Blanco Blanco Kirm
Opis: Mecz na szczycie ekstraklasy. Legia, która zmierza po mistrzostwo spotyka się z Wisłą, która w tym sezonie strasznie zawodzi, mimo wszystko Wisła była jedną z drużyn, która mogła urwać punkty Legionistom. Warszawiacy zagrali u siebie bez skrupułów i już w pierwszej połowie wyszli na dwubramkowe prowadzenie nie dając Wiśle żadnego pola do popisu. W drugiej połowie już nie za bardzo kwapili się Legioniści do ataków a Wisła wyszła jakby na nowych siłach. Biała Gwiazda miała szanse zdobyć więcej bramek ale defensywa Legii grała dzisiaj na najwyższym poziomie. Tylko raz urwał się Kirm i strzelił obok bezradnego Dusana Kuciaka. Thx, za mecz. Powo dalej.
Bohater spotkania:
Cały zespół - Za spełnienie swoich przedmeczowych założeń na boisku
Domino
Aug 10 2012, 17:37
Mecz numer: 227 Dominowoodi
Screeny:
Strzelcy: Milik Sernas Sernas Galkevicius Sernas Wodecki Milik Danch Marozas
Opis: Mecz zaczal sie pieknie dla gospodoarzy,po dobitce do pustej bramki przez Milika.Potem inicjatywe przejeli przyjezdni i zdołali doprowadzic do wyniku 4:1.Kibicie gospodarzy juz chcieli opuszczac stadion,lecz przed koncem 1 polowy bramke strzela Wodecki i wróciły nadzieje.2 połowa to piękna i skuteczna gra Górnika i doprowadzenie do wygranej 5:4.Dzieki za fajny mecz.
Bohater spotkania: Marozas(za zwycieska bramke) i Sernas(za hattricka)
T-Mac
Aug 10 2012, 18:57
Mecz numer: 242 T-MacPiecia
Screeny:
Strzelcy:
Opis: Przewaga janosikow i co z tego 85min pilka meczowa nalezala do Demjana, przestrzelil z 5m wolejem - gdyby strzelal glowa pewnie by to wladowal do siaty
Bohater spotkania: brak
Domino
Aug 11 2012, 17:58
Mecz numer: 243 DominoTomek93
Screeny:
Strzelcy: Marozas Marozas Milik
Opis: Bardzo dobry mecz w wykonaniu Górnika.Zdominowali całkowicie mecz , nie doposzczujac druzyny przyjezdncyh do wielu sytuacji sam na sam.Kolejny dobry wystep Marozasa.Dzieki za meczi powo dalej
Bohater spotkania: Marozas
Szopa1910
Aug 11 2012, 18:45
Mecz numer: 229 Szopa1910Gracz2
Screeny: Strzelcy:
Kaczmarek Korzym Korzym
Opis: Mecz trudny, jak większośc ostatnimi czasy. Gol Kaczmarka obudził Koronę, która rzuciła się do odrabiania strat, jak widać skutecznie. Dwie bramki Macieja Korzyma zapewniły 3 punkty gospodarzom. Dzieki za mecz, powodzenia.
Bohater spotkania: Maciek Korzym - zapewnił 3 punkty Koronie.
zibii75
Aug 12 2012, 09:24
Mecz numer: zibii75Domino
Screeny:
Strzelcy: Ben Dhifallah Dudu Paraiba Marozas G. Nowak Wodecki
Opis:
Zdecydował 1 gol i to zawodnicy Górnika inkasują 3 oczka, trochę irytująca gra gość, którzy co 2 próbę wyprowadzenia akcji przerywali wślizgiem.
Opis: Szybkie prowadzenie Piasta,ale Wisła walczyła i pożniej już już kontrolowała to spotkanie i wzgrała wzsoko przy okazji prezentując fajną piłke,walczymz o pudło dalej,dzieki za mecz i powodzenia dalej
Opis: Gram ponad 2 lata w pesa ale takiego meczyu jeszcze nie miałem,to sie dyiało bzło niesamowite efektowna gra w ofensywie,pewna gra w obronie,pogrom na maxa,Just chciał coś ustrzelic ale za bardzo nie mogł nic zrobic,nie wiem czy to sygnalizacja znacznego wzostu formz czy jednorazowy mecz,dziekuje za mecz i gra fair mimo niekorzystnego wyniku,pozdrawiam
Bohater spotkania: Był niesamowity
Wolrid
Aug 12 2012, 19:40
Mecz numer: Wolridłukasz44
Screeny:
Strzelcy: Edi Andradina
Voskamp
Opis: Mecz napewno nie zawidół, od pierwszego gwizdka do ataku przystąpiła Pogoń, co zapewne trochę zaskoczyło piłkarzy z Wrocławia. Strzelona bramka w 20 minucie, dodała sporo motywacji. Z minuty na minutę, Śląsk atakował co raz groźniej i był bardzo bliski strzelania bramki. W drugiej połowie na boisku grał tylko Śląsk, i można mówić o sporej ilości szczęścia że spotkanie zakończyło się wynikiem 1 : 1. Dzięki za meczyk.
Bohater spotkania:
Bartosz Fabiniak
lukasz44
Aug 12 2012, 21:57
Mecz numer: 239 lukasz44wks
Screeny:
Strzelcy: Diaz 2 Ljuboja Radovic Blanco 2
Opis: Mecz bez historii. Cieszy ładny gol z wolnego Mili (choć zapisany jako samobój Kuciaka). Śląsk starał się grać ładną i ciekawą piłkę i to mnie cieszy, bo już widać starą formę, ta przegrana nie jest obiektywna...
woodi
Aug 14 2012, 16:02
Mecz numer: 218 woodiSzopa1910
Screeny:
Strzelcy: M.Traore Małkowski Sernas
Korzym Sobolewski Lech
Opis: wpisuje remis mimo iż wszystkie moje bramki były prawidłowe, ale pierwsza moja bramka to zajebi.... lamerskie zagranie coś jak Wesoły w meczu z łukaszem... Nie chciałem tak zagrać bo chciałem podać do całkiem innego zawodnika ale podanie na tzw "pustaka" dostał Traore, który bez problemu położył bramkarza i wbił gola... Nie chce by ktoś zapamietał mnie z takiej właśnie gry byle strzelić gola. Nie o to w tym chodzi więc te bramke anuluje i wpisuje remis a co do meczu to drużyna przeważającą byli gospodarze, którzy częsciej atakowali i stwarzali sobie dogodne sytuacje ale nie potrafili postawic kropki nad "i" ale za to na początku drugiej polowy w ciągu 5 minut pokazali jak sie gra z klepki i nokautuje rywala wbijając aż 3 gole później gra sie wyrównała gospodarze uspokoili gre juz nie atakowali tak agresywnie i popełnili błąd bo goście zaczeli stwarzac sobie sytuacje do zdobycia bramki i zdobyli w końcówce aż 2 dzięki za mecz i powodzenia dalej
Bohater spotkania: Nikt sie nie wyróżnił
Szopa1910
Aug 15 2012, 21:54
Mecz numer: 251 Szopa1910T-mac
Screeny: Strzelcy:
Demjan Opis: Mecz rozgrywany jakis czas temu, wpisany dopiero teraz, poniewaz nie mialem ostatnio za duzo wolnego czasu. Bicie glowa w mur Koroniarzy wykorzystali gracze Podbeskidzia i zgarneli 3 punkty. Dzieki za fajny meczyk, powodzenia dalej.
Bohater spotkania: Robert Demjan - przechylil szale zwyciestwa na strone Podbeskidzia.
donkryst
Aug 15 2012, 22:09
Mecz numer: 247 DonKrystZibi
Screeny:
Strzelcy: Kędziora Oziębała Oziębała
Opis: Wyrównane spotkanie, jednak tą jedną bramkę więcej udało się strzelić rywalowi. Dzięki i powo dalej
Bohater spotkania: Oziębała - zapewnił 3 punkty łodzianom.
zibii75
Aug 16 2012, 20:36
Mecz numer:220 zibii75Piecia1990
Screeny:
Strzelcy: Bruno Pinheiro
Opis: Mecz wyrównany i sprawiedliwy był by remis, jednak szczescie dzis po stronie Widzewiaków i gol w doliczonym czasie daje 3 punkty. Dzięki za mecz .
Bohater spotkania:
+
Jason Bourne
Sep 3 2012, 13:44
Mecz numer:231 PieciaTOmek
Screeny: Strzelcy: Pozniak
Sultes Piech
Opis: Co tu pisać. Kolejny brak szczęścia ^^. Rywal miał dziś więcej happiness i zwyciężył. Ale fajnie się grało, bo można było bez obawy grać normalnie, a nie oczekiwać kolejnych lamerskich zagrań. Brawo Tomek
Bohater spotkania: Chyba cały Ruch i trener
+
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.