Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\8 finału Club Challange 2012
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > ISS Online Club Challange 2012
lukasz44

W drugiej rundzie CC 2012 gramy systemem pucharowym. Pierwszą fazą jest 1\8 finału z której najlepsi awansują do ćwierćfinałów !

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie tej fazy to 12.08.12 (24:00)[
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Pamiętajcie że gramy tylko 1 decydujący mecz !!! Bez rewanży !!!
15 minut, losowa, dogrywka i karne włączone !

POWODZENIA !!!
Ferat

FeratSzopa1910

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Mario Gomez
Bale
Bale

Opis:
slaby mecz bayernu, zegnam sie z pucharem bez zalu, poniewaz nie przepadam za ta druzyna i wolalbym grac nawet hoffenheim:D zasluzone zwyciestwo kogutow, dzieki i powo dalej.

Bohater Spotkania:
Gareth Bale

Tobinho

TobinhoWoodi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Kleber
Aduriiz
Kleber
Tino Costa
Aduriz

Opis:
Chyba najlepszy mecz w moim wykonaniu. Porto od początku meczu atakowało bramkę gości wiedząc, że drużyna Valenci to bardzo ciężki przeciwnik:P Plan był taki: strzelić 2 bramki i się bronić. W połowie moi piłkarze go wykonali, gdyż prowadzili 1-0 później 2-1 jednak zabrakło skupienia co spowodowało fatalną stratę bramki po 26 minutach od mojej drugiej bramki. W gre wkradła się nerwowość i niecelne podania. Mielismy jednak szanse aby postawić kropkę nad i jednak tego nie potrafiliśmy, co gorsza straciliśmy bramkę w najgorszej chwili w meczu(ostatniej minucie) Sędzia nie pozwolił moim podopiecznym podejść pod bramkę. Odrazu zakończył spotkanie. Ja od siebie chciałbym dodać: "Bardzo dziękuję organizatorom za turniej oraz wszystkim graczom z którymi miałem okazje rywalizować. Zdobyłem tutaj cenne doświadczenie i nie ukrywam, że jestem zadowolony z mojej gry. Ostatni mecz to niestety brak szczęścia które dopisało Woodiemu. Dzięki za emocjonujące spotkanie:) Super się grało. Życzę Tobie wygranej:) Przynajmniej będę wiedział, że przegrałem z mistrzem. Powodzonka.

Okiem Woodi'ego:

Musze przyznać że przed meczem połowa podstawowych zawodników miała niebieska forme np. Soldado i Jonas dwóch najlpeszych snajperów Valenci :/ i wiedziałem ze to nie bedzie spacerek a cieżka przeprawa i tak też było :/ W 12 minucie po długim dośrodkowaniu Kleber atomowym uderzeniem z głowy bez problemu pokonuje bramkarza gości.... 8 minut później udało sie wyrównać po sprytnym uderzeniu Aduriza. Nadeszła 38 minuta spotkania rzut rożny dla gospodarzy, dosrodkowanie i Kleber znowu pakuje piłke do siatki dając drugi raz prowadzenie gospodarzom... Druga połowa to całkiem inna taktyka gości i więcej sytuacji podbramkowych. Mamy 64 minute meczu zamieszanie w polu karnym Porto piłke uderza Tino Costa ale ta odbija sie od obrońcy lecz ląduje znów pod nogami Costy, który stojąc plecami do bramki idealnie uderza w samo okienko bramki dając remis i nadzieje na awans Gdy już wszyscy zawodnicy i kibice myśleli o dogrywce świetne prostopadłe podanie dostał Aduriz przepychając jednego z obrońców gospodarzy z bardzo ostrego kąta uderza od niechcenia na bramke i...... GOOOOOOOOOL !!!!!!!! Valencia dzięki temu trafieniu przechodzi dalej
Słowa uznania również dla Tobinhio za gre fair play i naprawde bardzo wyrównany mecz do samego konca

Bohater Spotkania:
Aduriz i Kleber

niCejOke

niCejOkeSylwek

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
van Nistelrooy
Julio Baptista
Julio Baptista
Buonanotte

Saviola

Opis:
Meczem jako rozgrywka umiejetności. Sylwek nie istniał w pierwszej połowie nie oddał w ogóle strzału na bramke w drugiej może dwa oddał i chiał wygrać mecz. W drugiej wkoncu szczescie opusciło portugalczyków i Malaga wygrała na co zasłużyła.

Bohater Spotkania:
Sylwek i jego podejście
czubinho

CzubiTomek93

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
G. Rossi
G. Rossi
Cani
Diabate
Diabate

Opis:
Mecz bardzo ciekawy. Pierwsza połowa to dominacja Villarreal, 2-0 po 45 minutach gry. W tym śliczna bramka z woleja Cani'ego. Druga połowa zaczęła się od mocnego uderzenia Żyrondystów. Na boku zakręcił jeden z czarnoskórych piłkarzy Tomka i dośrodkował tak, że drugi czarnoskóry zawodnik , Diabate umieścił piłkę w siatce. Było nerwowo, do momentu kiedy to Rossi nie wpakował po raz drugi piłki do siatki(praktycznie bliźniaczo podobna sytuacja co w 1 bramkce) Chwile było spokojnie. Na 20 minut przed końcem znowu dośrodkowanie Francuzów i Diabate strzela drugą bramkę. Ostatnie 10 minut to mordercze ataki Tomka i defensywa drugiego Tomka ;p Na szczęście nic poważniejszego się Hiszpanom nie stało i awansowali dalej. Dzięki za mecz , pozdroo

Bohater Spotkania:
Rossi

JustMe1987

JustMe1987Wolrid

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Tore
Rudnev

Opis:

Mecze z Wolridem od pewnego czasu wygladaja nieziemsko efektownie dzieki jego nowemu stylowi gry. Nie inaczej bylo tym razem gdzie mimo niekorzystnego wyniku przyjalem porazke na klate bo rywal gral dobra pilke mimo ze w pierwszej polowie nie istnial 1(1) a czyste konto cudownymi interwencjami pozwolil zachowac bramkarz Mickel. W drugiej druzyna gosci zdobyla dwa gole i zasluzenie wywalczyla awans.

Bohater Spotkania:

Bez dwoch zdan to jego fenomenalne interewencje zapewnily awans druzynie gosci!

Szymson

SzymsonRybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ibrahimovic
Muntari
Robinho

Samobój
Ribas
Van Wolsfinkiel
Van Wolsfinkiel

Opis:
Musze pogratulować Rybsonowi bo zagrał super mevcz i skutecznie ograniczał moje poczynania,widać że wycisnoł maximum ze Sportingu,naprawde szczere gratulacje,byłeś lepszy,w mojej drużynie coś się zacięło i nie była to ta sama drużyna co w lidze;)Powodzenia dalej i wygraj to!!!

Bohater Spotkania:
Cały Sporting za super mecz

lukasz44

Mecz BlueOle10 - kuba12-15 przedłużony do jutra do 24:00 i to jest termin ostateczny, jeżeli nie rozegracie czekam na wniosek o WO.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.