Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy z Excluziwe Patch 2005/06
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Zielak89
sad.gif Niewiem cyemu ale wgraem sobie kosyulki y Excluziwe Patch i co sie okazuje jak daje opcje w P.E.S 4 Match mam orzginalne kosyulki ale jak dalem opcje Master League,New Game nagle sie okazuje ze mam stare koszulki bez logo jakies podrabiane szmatlawce a inne druzuny z ktorymi gram maja oryinalne stroje swiezo po wgraniu czemu sa takie jajca ze tylko w opcji Match mam dobre koszulki a w Master League sa inne mad.gif Prosze o pomoc z gorz dziekuje !!!
Davidinho
mam to samo ale nie mam pojecia dlczego takie cos sie dzieje u mojego kuzyna jest wsio dobrze ale tez nie wiem dlaczego jest dobrze smile.gif
Czarny
odczuwalny brak kemota... dry.gif
saper
QUOTE(Zielak89 @ Aug 30 2005, 14:38:36)
sad.gif Niewiem cyemu ale wgraem sobie kosyulki y Excluziwe Patch i co sie okazuje jak daje opcje w P.E.S 4  Match mam orzginalne kosyulki ale jak dalem opcje Master League,New Game nagle sie okazuje ze mam stare koszulki bez logo jakies podrabiane szmatlawce a inne druzuny z ktorymi gram maja oryinalne stroje swiezo po wgraniu czemu sa takie jajca ze tylko w opcji Match mam dobre koszulki a w Master League sa inne mad.gif  Prosze o pomoc z gorz dziekuje !!!
[right][snapback]33894[/snapback][/right]

Ja tez mam exulisive ale niemam takiego problemu. Gram normalnie na ML. A wgrales je kitserverem ? smile.gif
Zielak89
Saper widze ze stoisz za Manu tak jak ja wejdz kiedys na devilpage.pl bo jakos w komach Cie niewidze hehe :-))))
A excluziwe jakos poszedł ale czasami sie wcina i wnerwia mnie ciagłe reset ale ogòlnie jest spoxik tongue.gif dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.