Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z padem (:
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
radek86
Witam. Mam problem z padem , przy ustawianiu klawiszy moge przypisac tylko cztery klawisze np. jak ustawie odpowiedniki kwadrat , kolko , trojkat , krzyzyk to nie moge juz ustawic L1 itd.Prosze o pomoc.
mati
Jakiego masz pada ?? dry.gif
radek86
Xtreme easy pad x-94202
mati
Możliwe że to wina sterownikòw, innego pomyslu nie mam . smile.gif
radek86
A skad mam wziasc te sterowniki jak znasz troche angielski to moze bys weszedl na ich strone i poszukal www.x-treme-int.com.Zgory dzieki
mati
Zajżyj tu : http://www.x-treme-int.com/pagine/94202.html smile.gif
radek86
ja to czytalem i niewiem oco im chodzi.
lukasso
panowie
takie sprawy to prywatnie sie załatwia tongue.gif
radek86
Przeciez kazdy moze sie wlaczyc do dyskusji.Niech wreszcie mi ktos powie co mam zrobic bo chce se pograc z bracholem.
Dino
Ja mam inny problem podpinam pada z przejsciowka pod USB ui pisze mi ze nieznane urzadzenie USB co to moze byc prosze o pomoc :/
mati
QUOTE(radek86 @ Aug 30 2005, 14:01:06)
ja to czytalem i niewiem oco im chodzi.
[right][snapback]33883[/snapback][/right]

Wchodzisz w Panel sterowania wybierasz Kontlorery gier, a puzniej to już robisz tak jak jest na tej stronie jaką podałem. smile.gif
radek86
Dino jak masz sterowniki to je zainstaluj.Mati zrobilem jak na tej stronie kaza (to akurat wiedzialem)ale moge kozystac tylko z czterech klawiszy z pozostalych 4 (R1 L1 itd.) nie.Niewiem moze do niego trzeba stery ale nie bylo ich z padem na stronce tez chyba niema.Co robic !!
mati
Jezeli zrobileś tak jak piszą to poprostu na tym padzie w Pesa nie pograsz, (mozliwe że się myle smile.gif ) .Miałem kiedyś takiego pada w ktòrym R1 oraz L1 działały tylko w Colinie jako zmiana biegòw, pewnie masz to samo. Zresztą na stronie ktòrą Ci podałem pisze wyraznie "4-BUTTO gamepad".Masz pecha zainwestuj w Dual Schocka 2 i przejściòwke Manty napewno będziesz zadowolony. smile.gif
Pozdrawiam.
radek86
Tam pisze ze 4 cos tam + 4.Tu chodzi oto ze moge skonfigurowac 4 klawisze R1 i L1 dzialaja jak przypisze im np. strzal albo cos innego ale start i select to juz wogole nie dzialaja jak by ich nie bylo.To chyba nie jest normalne.
Bakel
Pad jest czteroprzyciskowy. Klawisze R i L działają jako autofire dla 4 przypisanych buttonòw. Przyciski START i SELECT wstawione są niejako dla picu.
Sorry, m8, na tym padzie nie pograsz w większość gier.
radek86
Co to jest ten autofire ?
snake
Auto ogień laugh.gif laugh.gif
radek86
czyli co ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.