Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "3 miesiące minęły bardzo szybko..." Podsumowanie I ligi w 9 sezonie
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Dział prasowy
lukasz44

Pisało się i dość szybko się napisało smile.gif
Podsumowanie 9 sezonu I ligi już na stronie głównej.

Link do newsa:
ISS ONLINE

Starałem się napisać kilka słów o każdym z Was, mam nadzieję że fajnie to wyszło smile.gif

Mile widziane jakieś komentarze jak się podoba i czy się podoba smile.gif

WKS
Jak już Ci napisałem na gadu. Czytało się mile dla oka, tekst ciekawił. Pojawiło się wiele pochwał dla graczy jak i krytyki, co sie musiało podobać. Znakomite podsumowanie sezonu. 11 Również cieszy szczególnie, że znaleźli się tam grajkowie z różnych druzyn. Nie było napakowanych zawodników z tego samego teamu i widać było różnorodność. Dzięki wielkie.
czubinho
Bardzo fajne podsumowanie. Moi emeryci obiecują, że w tym sezonie staną na podium. Ronaldinho- niewypał w 1 części rundy rewanżowej, natomiast pod koniec ratował mnię swoją zwrotnością i umiejętnościami technicznymi. Ale i tak wydaje mi się, że ten obieżyświat potrzebuje zmiany i z chęcią rozważę każdą propozycję.
lizaku
Fajnie napisane i nawet mój zawodnik się znalazł w 11 sezonu smile.gif. A odnośnie Barcosa to doceniam go i to bardzo, nawet bardziej niż Olica bo mi strzela fajne techniczne bramki i kosztował zaledwie 2 banie :-) . Problem w tym że w połowie męczy miał zniżki i dlatego nie grał. Jak by lepiej było z forma to stać by go było na 30 bram w sezonie. Anelka przy nim to amator biggrin.gif. Pisane z komórki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.