Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Premier League, kolejki 5-7
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > ISS Online Club Challange 2012 > Premier League
lukasz44

Do drugiej rundy CC 2012 awansują po dwa najlepsze zespoły z grup.
Zostanie utworzona kolejna mini-liga w której zagra 10 najlepszych ekip turnieju.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie kolejek 5-7 to 28.07.12 (24:00)
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje nie będą w tym turnieju liczone.

POWODZENIA !!!
Szopa1910

Szopa1910Lukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Lennon
Adebayor
Adebayor

Podolski
Podolski
Walcott
Walcott
Vermaelen

Opis:
Wspaniala gra gosci, ktorzy przewazali na boisku. Swietne zgranie trenera z zespolem. Niestety, znow "zagralem" jak totalny lamus. Cos znow nie pasowalo przeciwnikowi w grze mojego zespolu. No coz niektorym nie dogodzi sie za chiny. Niesportowe zachowanie Lukasza po niewykorzystanych sytuacjach Tottenhamu. Gratuluje tak bardzo upragnionego zwyciestwa i pieknej w przeciwienstwie do mnie gry.

Bohater Spotkania:
LUKASZ44

BlueOle10

Blueole10Szopa1910

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Suarez
Downing
Caroll
Caroll
Kranjcar
Adebayor

Opis:
Mecz wyrownany, z tym ze poczatek nalezal zdecydowanie do Szopy. Wiele sytuacji, w ktorych ratowal mnie fart, lub Reina. Pozniej przez wiekszosc spotkania szachy, nadal z przewaga Tottenhamu. Decydujace okazalo sie koncowa zmiana formacji m.in ustawienie Carolla na srodku ataku. Strzelil 2 bramki po ladnych akcjach no i zwyciestwo na Anfield smile.gif

Bohater Spotkania:
Caroll- dwie decydujace brameczki smile.gif

Ogryz

OgryzJustMe1987

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Drogba
Samobój(Hart)

Aguero
Opis:
Bardzo wyrównane spotkanie w wykonaniu obydwu ekip. Piłkarze gości postawili w tym meczu na obronę i grę z kontry. Cięzko było się przebić przez szczelnie ustawioną obronę oraz 2 defensywnych pomocników Manchesteru City. Udało się jednak w pierwszej połowie strzelić 2 bramki. Najpierw po dośrodkowaniu Salomona Kalou Drogba sprytnie wyskoczył nad obrońca gości i strzelił na 1-0. W 42 minucie Lukaku wychodzi w dogodnej sytuacji sam na sam z Hartem, ale Hart odbija ten strzał który zmierza na rzut rożny. Nie wiadomo czemu Hart zamiast złapać tą piłkę wbił sobie piłkę do własnej bramki po kuriozalnej bramce. Do przerwy mamy 2-0. Po przerwie zespół gości szybko zdobywa gola kontaktowego, a konkretnie Aguero. Po tej bramce piłkarze gości bardziej zaatakowali, ale nie potrafili groźnie zagrozić bramce Cecha. Zawodnicy gości mieli rzut karny w 2 połowie, ale fatalnie przestrzelił Pizzaro i dalej mieliśmy wynik 2-1. Taki wynik utrzymał się do końca meczu żadna ze stron nie potrafiła zdobyć w tym meczu już bramki i 3 punkty w tym meczu zdobywa Chelsea.
Kuriozalny samobój Harta:
SKRÓT SPOTKANIA:

Bohater Spotkania:
Joe Hart - Antybohater tego spotkania jego kuriozalny samobój pozbawił punktów Manchester City.

Filips

FilipsSzopa

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Van Der Vaart
Adebayor
Ben Arfa
Lennon
Demba Cisse

Opis:
Mecz prowadzony w bardzo przyjaznej atmosferze - więcej takich smile.gif. Spotkanie wyrównane jednak jednego gola więcej strzelił Tottenham i to on zapisuje 3 pkt. Przepraszam za krótkie opisy w moim wykonaniu ostatnimi czasy, ale po prostu czas nie pozwala na zagłębianie się w szczegóły. smile.gif

Bohater Spotkania:
Lennon

lukasz44

lukasz44BlueOle10

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Van Persie
Bellamy
Gerrard
A. Carroll
Luis Suarez

Opis:
Tak jak myślałem tak i to spotkanie przebiegało.
Pograłem sobie w demko pes 13 i całkiem odzwyczaiłem się od szósteczki xD Brakowało wyczucia i precyzji, co było widać i to bardzo, zarówno w defensywie jak i ofensywie. Nie ma sensu granie tak trudnych meczy z marszu po tygodniowej czy dłuższej przerwie od 6-tki, i to widać po wyniku.
Rywal zrobił swoje, ja byłem tylko tłem. Dzięki, powo dalej, w rewanżu tak łatwo nie będzie uwierz smile.gif

Bohater Spotkania:
cała ekipa gości.

lukasz44

lukasz44JustMe1987

Screeny:

Strzelcy:
David Silva

Opis:
Obaj jesteśmy bez formy i to było widać, ja kompletnie nie mogę się pozbierać bo przerwie od grania i nadal nie czuję gry, przez co to chyba 3 albo 4 porażka z rzędu w lidze ekstraklasy i CC. W przeciągu całego meczu chyba więcej szans miał Arsenal, ale jednak to City udało się zdobyć decydującego gola po indywidualnej akcji Silvy. Dzięki za dobry mecz, powo dalej.

Bohater Spotkania:

JustMe1987

JustMe1987Filips

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Dzeko
Dzeko
Dzeko
Dzeko
Aguero
Aguero
Aguero
Balotelli
Balotelli
Gai Assulin
Ben Arfa

Opis:

Serio nie wiem co mam powiedziec. Jestem lekko oniesmielony rozmiarami tej wygranej. Gratulacje dla rywala za charakter i podejscie. Dzielnie zniosles ta kanonade. Oby i Tobie przytrafil sie taki mecz cool.gif

Bohater Spotkania:

Niesamowity fart strzelecki gosci!

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.