Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ligue 1 & Sagres, kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > ISS Online Club Challange 2012 > Ligue 1 & Sagres
lukasz44

Do drugiej rundy CC 2012 awansują po dwa najlepsze zespoły z grup.
Zostanie utworzona kolejna mini-liga w której zagra 10 najlepszych ekip turnieju.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie pierwszych czterech kolejek to 16.07.12 (24:00)
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje nie będą w tym turnieju liczone.

POWODZENIA !!!
sylwek12b

Sylwek12bTomek93

Składy:
Nie zrobilem, przepraszam

Screeny:

Strzelcy:
Saviola
Saviola
Saviola
Gaitan
Gaitan
Jussie
Jussie
Henri Saivet
Planus

Opis:
Ciekawe spotkanie, gol za gol, co bramka to ładniejsza. Oby więcej takich spotkan. Moi zawodnicy mieli wiecej szczescia dlatego wygrali choc kazda z ekip miała szanse zwyciężyc.

Bohater Spotkania:
Zawodnicy obu ekip - za stworzenie fenomenalnego widowiska. Indywidualnie mozna wyróznic Planusa - za ładną bombę w okienko bramki strzeżonej przez Arthura.

wĄskI

waski90lizaku

Składy:
niestety brak :/

Screeny:

Strzelcy:
samoboj

Opis:
Srednie widowisko malo bramek, bardziej gra na remis. Jednak to po strzale Nene, bramkarz gosci mial problemy i sam wbil sobie pilke do siatki tongue.gif powodzenie dalej

Bohater Spotkania:
Trudno stwierdzic smile.gif

Tobinho

TobinhoRybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Hulk
Jeffren
Ribas
Ribas

Opis:
Mecz mogł się podobac kibicom:) Duzo sytuacji podbramkowych i co najważniejsze 4 bramki ale jakiej klasy. Wszystkie bramki zdobyte przez zawodników sportingu mieszczą się w klasie światowej:) Dziekuje za niezle widowisko. Gratulje:)

Bohater Spotkania:
Fantastyczny Ribas - popisał się fantastycznymi uderzeniami. Gdyby nie on byłby remis:)

Tomek93

Tomek93Tobinho

Składy:
Składy trzeba?!
Ni ma niestety, nie wiedziałem ...
Screeny:

Strzelcy:
Bellion
Diabate
Diabate

Opis:
Fajne spotkanie, przewagę miałem, ale bramki na fuksie wink.gif. Dzięki i powodzenia dalej!!!

Bohater Spotkania:
Diabate

sylwek12b

Sylwek12bLizaku

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Gaitan
samobój (Basa)
Saviola

Opis:
Dobry mecz w wykonaniu obu ekip, szybka bramka pozwolila na swobodniejsza i uwazniejsza gre zawodników z Lizbony. Dzieki za mecz, do rewanżu.

Bohater Spotkania:
Gaitan - jego gol otworzyl wynik spotkania

Rybson

RybsonSylwek12b

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Ribas

Nolito

Opis: Wyrównany mecz, dużo sytuacjibenfica była wyraźnie słabsza dopuki w 2 polowie nie pojawil się na boisku Nolito smile.gif ktory mało brakowało a przesądził by losy meczu , każdy mógł wygrać,... jedna bramka nie uznana przypadkowy Hiden ze strony Sylwka.

Bohater Spotkania:
Nolito

RybsonWąski

Składy:
przypadkowy brak ss

Screeny:

Strzelcy:

Ribas
Ribas
Izmailov
Izmailov
Jeffren
Diego Capel

Opis: Psg zagrało słabe zawody Sporting dominowął i demolował, bardzo udane zawody oby takich wiecej, Wąski zachował twarz i grał do konca! dzieki za emcz powodzenia dalej!.

Bohater Spotkania:

Ribas
Barthinio

Barthiniotobinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Hulk
Hulk
Gomis
Hulk

Opis:
Mecz bardzo zaciety w 2 połowie duzo bledow w obronie gospodarzy, oraz 2 nie potrzebne bramki w krotkim odstepie czsu gry zawazyły o zwyciestwie gosci. Mimo ilosci oddanych strzalów gosci mecz na remis stare powiedzenie jak zwykle sie sprawdza.

Bohater Spotkania:
Hulk

Tobinho

TobinhoWąski

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Varela
Varela
James Rodriguez
Hulk

Kevin Garneiro
Kevin Garneiro

Opis:
Mecz dobrze się ułożył gdyż w pierwszej minucie meczu zdobylem brameczkę. Poźniej na 2-0 i kontrolowałem dalszy przebieg meczu. PSG to ciężki rywal więc cieszę się z wycięstwa. Na 4 mecze w Club Chalenge 2 zwyciestwa i 2 porazki. Nie jest źle. Pozdrawiam Rywali i dziekuje trenerowi Wąskiemu za spotkanie.

Bohater Spotkania:
James Rodriguez - strzelec bramki i 2 asyst w meczu. Świetny mecz w jego wykonaniu.

Barthinio

BarthinioSylwek

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Saviola
Gomis
Briand
Bruno Cesar
Saviola
Saviola
Javi Garcia
Witsel
Witsel
Aimar

Opis:oncz
Mecz wyrownany z lekka przewaga gosci.Dzis to skutecznosc miala wplyw na wynik tego spotkania niestety dlamnie skonczyło sie to porazka bylem za bardzo nie skuteczny w strzałach oraz w obronie.Mimo porazki mecz bardzo fajny bo wkoncu walczyłem jak rowny z rownym Sylwek wykorzystal wszystko co mial a wynik mogl byc rozny.Mecz rewanzowy zapowiada sie bardzo ciekawo

Bohater Spotkania:
Benfica co za skuteczność
wĄskI

waskinachos

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Kevin Gameiro
Hoarau
Nene
Remy
Remy
Remy
Andre Ayew

Opis:
Mecz ciekawy, ale wynik nie sprawiedliwy. Remy 3 bramki z minieciem bramkarza haha smieszne ale spoko. Powo dolej
Bohater Spotkania:
brak

nachos

nachossylwek12bb

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Yannick Djalo
Yannick Djalo
Witsel

Opis:
Mecz był bardzo wyrównany, jednak było w nim mało sytuacji podbramkowych. Większą skutecznością wykazali się zawodnicy z Lizbony, którzy na 6 celnych strzałów strzelili 3 bramki! Świetne zawody rozegrał Yannick Djalo, który był nie do zatrzymania.

Bohater Spotkania:
Yannick Djalo

nachos

nachosbarthinio

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Gignac
Amalfitano
Brandao
Brandao
Brandao

Gomis
Lisandro Lopez
Lisandro Lopez

Opis:
Przy stanie 2-0 w pierwszym meczu nas rozłączyło w 26 min. Zapytałem przeciwnika w przerwie drugiego meczu, czy gramy do końca mecz, czy do określonej minuty, przeciwnik napisał ''jak chcesz'', więc myślałem że powinno być 7-3, na co rywal oburzony, ze jest 5-3. Chociaż jak tak teraz patrze, to skoro rozłączyło nas w 26 min, powinny liczyć się bramki do 64 minuty, więc powinno być 6-2, ale nieważne. Co do samego meczu, owocował on w spora liczbę sytuacji podbramkowych, gdzie jednak większą skuteczność zachowali moi zawodnicy, którzy oddali 3 razy więcej celnych strzałów na bramkę przeciwnika. Fajnie zaprezentował się Brandao, który z dużą łatwością wytwarzał sytuacje podbramkowe.

Bohater Spotkania:
Brandao - hat trick mówi sam za siebie

nachos

nachosrybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Amalfitano
Amalfitano
Gignac

Diego Capel
Diego Capel
Carrillo
Ribas

Opis:
Było już 2-0 dla przeciwnika, doprowadziłem do 2-2. Po chwili 3-2 dla rybsona, zdążyłem wyrównać. W doliczonym czasie gry rybson minął bramkarza i strzelił bramkę, jak widać chciał zdobyć 3 pkt za wszelką cene wink.gif Warte dodania jest tylko to, ze po moim meczu z waskim, gdzie mial pretensje o to ze mijalem GK, doszedlem do wniosku, ze skoro przeszkadza to innym to nei bede tak robil, i w tym meczu miałem okazje strzelic na pusta bramke po minieciu bramkarza, jednak tego nie zrobilem i wycofałem piłke, a jednak rybson mimo to sam pozniej to zrobil.
btw. pamietam jak niedawno byla akcja z tym, ze rybson wyszedl z jednego meczu, poniewaz ktos lamersko grał. powodzenia dalej ;]

Bohater Spotkania:
Amalfitano - dwie fantastyczne bramki po strzałach z dystansu.

Rybson
CYTAT(nachos @ Jul 22 2012, 23:45) *

nachosrybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Amalfitano
Amalfitano
Gignac

Diego Capel
Diego Capel
Carrillo
Ribas

Opis:
Było już 2-0 dla przeciwnika, doprowadziłem do 2-2. Po chwili 3-2 dla rybsona, zdążyłem wyrównać. W doliczonym czasie gry rybson minął bramkarza i strzelił bramkę, jak widać chciał zdobyć 3 pkt za wszelką cene wink.gif Warte dodania jest tylko to, ze po moim meczu z waskim, gdzie mial pretensje o to ze mijalem GK, doszedlem do wniosku, ze skoro przeszkadza to innym to nei bede tak robil, i w tym meczu miałem okazje strzelic na pusta bramke po minieciu bramkarza, jednak tego nie zrobilem i wycofałem piłke, a jednak rybson mimo to sam pozniej to zrobil.
btw. pamietam jak niedawno byla akcja z tym, ze rybson wyszedl z jednego meczu, poniewaz ktos lamersko grał. powodzenia dalej ;]

Bohater Spotkania:
Amalfitano - dwie fantastyczne bramki po strzałach z dystansu.

OMG... po minięciu mojego bramkarza oddałes strzałtongue.gif tylko ze miałes pecha bo trafił w obronców... których było tam pełno, co więcej po chwili szyukałes strzału na pustą bramkę... biggrin.gif ale znowu trafiłes w obronce... po 3 ja ci nie minalem bramkarza... przeciez to byl strzal sam na sam z ostrego kata... pretensje mozesz miec tylko do siebie:).

Tomek93

Tomek93Barthinio

Screeny:

Strzelcy:
Gomis
Diabate
Sertic
Khalfallah

Opis:
Zasłużone zwycięstwo gospodarzy. Dzięki za fajny meczyk i powodzenia w następnych spotkaniach.

Bohater Spotkania:
Diabate

lizaku

lizakuNachos

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Co tu dużo pisać, wynik mówi sam za siebie, wspaniałe widowisko, grad bramek. Przy 4-2 wydawało się że mecz juz jest wygrany przez gości, ale gosp doprowadzają do remisu i ciekawa końcówka w której wiecej szcześcia mieli piłkarze z Marsylii i wygrywają 5-4. Dzieki za mecz.

Bohater Spotkania:
Obie ekipy za wspaniały mecz

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.