Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serie A, kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > ISS Online Club Challange 2012 > Serie A
lukasz44

Do drugiej rundy CC 2012 awansują po dwa najlepsze zespoły z grup.
Zostanie utworzona kolejna mini-liga w której zagra 10 najlepszych ekip turnieju.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie pierwszych czterech kolejek to 16.07.12 (24:00)
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje nie będą w tym turnieju liczone.

POWODZENIA !!!
Witu

WituStuart

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Gago
Osvaldo

Diego Milito

Opis:
Dziwny mecz... do 58 min czyli do pierwszej bramki wszystko było dobrze, a potem moi piłkarze wzorem Polskiej reprezentacji na Euro stanęli i przestali grać... efektem była stracona bramka na 1 : 1 i kiedy wydawało się, że skończy się na remisie to wtedy właśnie błysnął Totti, który przy pomocy wielkiego szczęścia biggrin.gif genialnie obsłużył Osvaldo i udało się po tej akcji strzelić gola na 2 : 1. Dzięki za mecz i powo dalej.

Bohater Spotkania:

Fernando Gago - Król środka pola w tym meczu.

WituChelsonik

Składy:
niestety brak :/

Screeny:

Strzelcy:
Fabio Simplicio
Fabio Simplicio
Fabio Simplicio
Bojan Krkic
Bojan Krkic
Totti
Osvaldo
Opis:
Zdecydowana dominacja Romy od pierwszej do ostatniej minuty, rywal próbował coś grać, ale nie wychodziło mu nic w tym meczu, do tego też błędy bramkarza i dziwny gol na 2 : 0, przy którym piłka odbiła się od powietrza (wtf?) na pewno trochę mogły podłamać. Dzięki za mecz i powo dalej.

Bohater Spotkania:

Fabio Simplicio - Genialne spotkanie, ukoronowane hat-trickiem.
T-Mac

T-MacJaxok

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Amauri

Cavani
Gargano

Opis:
Zagralem bardzo slaby mecz, byla szansa na remis ale obronca przeciwnej druzyny wybil pilke ktora przekraczala linie bramkowa.
Powodzenia dalej

Bohater Spotkania:
nikt

T-Macchelsonik

Składy:
zapomnialem

Screeny:

Strzelcy:
Jovetic x4
Amauri x2
swojak

Opis:
Wygrala skutecznosc, przeciwnik tez mial szanse ale widac szczescia to on dzis nie mial (tak jak i przy losowaniu ekip)
Powodzenia dalej

Bohater Spotkania:
Jovetic

chelsonik

chelsonikStuart17

Składy:
niestety, coś mi się stało ze zrobionymi screenami i został tylko jeden.

Screeny:

Strzelcy:
Zarate
Milito
Milito

Opis:
Większego pecha mieć nie mogłem. Dwie frajersko stracone bramki dodały skrzydeł interowi. Wynik sprawiedliwy, choć udine należała się jedna bramka. Dzięki za mecz, powodzenia dalej.

Bohater Spotkania:

chelsonikjaxok

Składy:
nie mam, gdyż jak wyżej napisałem coś się zepsuło z programem do screenów.

Screeny:

Strzelcy:
Floro Flores
Cavani

Opis:
Udinese zremisowało wygrany mecz.

Bohater Spotkania:

Marco de Sanctis - bramkarz Napoli.

Szymson

JaxokSzymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
E.Vargas
Hamsik
Hamsik

Ibrahimovic
Ibrahimovic
Ibrahimovic
Ibrahimovic

Opis:
Fajne ofensywne spotkanie,sporo sytuacji podbramkowych,działo się wiele na boisku,ale widać że Milan ma ogromny potencjał i będzie bił się o najwyższe cele w lidze;)Dzięki za meczyk i powodzenia dalej
PS.bramka Cavaniego to lama więc sie nie liczy,jeśli będzie problem że brakuje filmiku to rywal potwierdzi tą sytuacje;)

Bohater Spotkania:
Ibra-zagral genialnie i dał zwycięstwo w ostatniej minucie meczu;)

SzymsonWitu

Składy:
zapomniałem;/

Screeny:

Strzelcy:
Muntari
Ibrahimovic
Robinho
Robinho

Osvaldo
Osvaldo
Taddei

Opis:
Świetne spotkanie zaczęło się od prowadzenia Milanu 2:0,póżniej rozluznienie i walcząca Roma doprowadziła do stanu 3:3 w 89 minucie,kiedy wydawało się że spotkanie zakończy sie remisem akcja pod bramką Romy obrońcy gości fatalnie podają pod Robinho a ten pewnym strzałem daje zwycięstwo Milanowi,cieszy zwycięstwo na ciężkim rywalem;)dzięki za meczyk i powodzenia dalej;)

Bohater Spotkania:
Robinho-2 gole i ten 90 minucie dający 3 punkciki

Jaxok

JaxokKuba12-15

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Hamsik
Gargano

Marchisio

Opis:
Dobry dynamiczny mecz. Pierwsza połowa była pod moje dyktando, Juve oddało w niej tylko jeden strzał, do tego niecelny. Na początku drugiej odsłony meczu zaatakowałem by dobić rywala. Gargano pięknie strzelił główką po fenomenalnym dośrodkowaniu i było 2:0. Potem siadłem, a Juventus wyczuł swoją szansę. Po wielkim zamieszaniu gola strzelił Marchisio, ale był on trochę za późno, do końca meczu kontrolowałem go.

Bohater Spotkania:
-nikt-

kuba12-15

kuba12-15Timak

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Pirlo
Quagliarella

Ruben Oliveira
Marchionni

Opis:
Było tak jak już być zwykło w naszych meczach. Timak wychodzi na prowadzenie, ja zaczynam gonić wynik i udaje mi się to w samej koncówce kiedy na nastepną zmianę wyniku jest juz za późno. Szczęśliwy jeden punkt także jestem z tego wyniku zadowolony.

Bohater Spotkania:
Nie wiem kogo by tu wybrać

kuba12-15Szymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Del Piero
Elia
Pirlo
Opis:
Trzy szybko strzelone bramki zapewniły mi pewien dystans, który dzięki wspaniałemu Buffonowi udało się utrzymać do końca meczu.

Bohater Spotkania:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.