Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bundesliga, kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > ISS Online Club Challange 2012 > Bundesliga
lukasz44

Do drugiej rundy CC 2012 awansują po dwa najlepsze zespoły z grup.
Zostanie utworzona kolejna mini-liga w której zagra 10 najlepszych ekip turnieju.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie pierwszych czterech kolejek to 16.07.12 (24:00)
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje nie będą w tym turnieju liczone.

POWODZENIA !!!
Wolrid

WolridFerat

Składy:

Screeny:
Nie stety w 74 minucie wywaliło Ferata, i nie mam ss :/

Strzelcy:
Tore
Tore
Rudnev
Rudnev

Robben

Opis:
Sam jestem w ciężkim szoku, przed meczem liczyłem się z tym że Bayern z Robbenem na czele może mnie pogromić, tym czasem to ja wygrywam 4 : 1. Pozytywnie zaskoczył Rudnev, który w sparingach nie pokazał nic ciekawego a tutaj w meczu o taką stawkę jest bliski hat-tricka. Pozostaje tylko życzyć Łotyszowi kolejnych zdobyczy bramkowych. Dzięki za mecz i powodzenia.

Bohater Spotkania:

Rudnev

Wolrid

PieciaWolrid

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Lucas Barrios
Lucas Barrios
Goetze

Son Heung-Min
Jarolim

Opis:
No cóż w pierwszej połowie bramka za bramkę, Barrios wprost nie do upilnowania. W drugiej połowie nie co większa dominacja Borussi, ale wydaje mi się że HSV miał konkretniejsze sytuacje pod bramkowe (poprzeczka Petricia, sam na sam Rudneva). Szkoda porażki, bo tak naprawdę sam sprezentowałem 3 bramkę pieci, podajac obrońcą pod nogi Goetze. Dzięki za mecz i powodzenia

Bohater Spotkania:

Lucas Barrios

zibii75

zibii75Edii

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Olic
Olic
Hitzlsperger
Josue
1 swojak jako
Opis:
Cyborg Olić jak sam nie strzelał to robił akcje dla innych, odechciewa sie grac z takimi graczami o takich statach spid, siła itp robi różnice.

Bohater Spotkania:
Cyborg Olić

zibii75
4 kolejka
zibii75Piecia

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Borowski
Borowski
Kagawa
Lewandowski

Opis:
Jednak chyba stracone 2 punkty i pozostaje cieszyć się remisem, zobaczymy jak bedzie dalej smile.gif

Bohater Spotkania:

Borowski za 2 gole.

Kubbas.

KubbasZibi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Mecz pod kontrolą, wprowadzona Włoska formacja w końcu w życie, bo mam personalia żeby tak grać, 3-5-2

Bohater Spotkania:
Formacja

Ferat

FeratGrigorian

Składy:
zapomniałem;/

Screeny:

Strzelcy:
Petersen
Petersen
Petersen
Petersen
Robben
Muller
Muller
Lahm
Ribery
samobój

Opis:
coz to pisac, najlepsza druzyna vs najslabsza, ciezko bylo nie wygrac tego spotkania, rywal troche zniechecony sama koniecznoscia gry hoffenheim.. bledem bylo zagranie bez bocznch obroncow majac naprzeciw takich skrzydlowych jak ribery i robben..

Bohater Spotkania:
petersen - godnie zastapil gomeza

FeratEdi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Mario Gomez
Muller
Olic
Mandzukic
Mandzukic

Opis:
jak to zwykle z edim, bez pomyslu i z niepotrzebna irytacja na barca style, co niekorzystnie wplywa na moja gre:D zabily mnie wrzutki, mandzukic chyba dwie strzelil z glowy albo jedna mandzukic i jedna olic, dzieki i powo dalej:)
Bohater Spotkania:
super mario

Wolrid

WolridKubbas

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Rincon
Castelen

Raul

Opis:
Ekipa z Hamburga wyszła na te spotkanie jakoś bardzo spięta. Każde podanie, próba dryblingu kończyła się nie powodzeniem. Schalke zdominowało środek pola i po kilku groźnych atakach, w końcu w 26 minucie Raul pokazuje swój nie samowity kunszt i piękną główką pokonuje Drobnyego. Stracona bramka podziałała jakoś orzeźwiająco, gdyż z minuty na minute to gospodarze dominowali na murawie. Do przerwy wynik jednak się nie zmienił. Druga połowa zaczęła się dla mnie fantastycznie. W 49' wyrównuje Rincon wychodząc na pozycje sam na sam, po błędzie jednego z defensorów Schalke. W 62' przepiękny strzał z dystansu daje prowadzenie. Piłkarze z Zagłebia Ruhry nie podali się i w końcówce byli bardzo bliscy wyrównania, zabrakło jednak trochę szczęścia. Dzięki za meczyk.

Bohater Spotkania:

Hamburger SV

Edi092

EdiGrigorian

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Rudy
----------
Patrick Helmes
Olic
Mandzukic

Opis:
Po dobrej grze całego sezpołu zasłużona wygrana która daje duży optymizm przed następnymi meczami.

Bohater Spotkania:
Mandzukic

EdiPiecia

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Patrick Helmes

Opis:
Bramke na wage 3 punktów strzela Helmes który po wątpliwym karnym podyktowanym przez sedziego pieczetuje miejsce lidera w tabeli bundesligi. Dzięki za mecze !

Bohater Spotkania:
Helmes - Bez niego było by ciężko

Grigorian

GrigorianWolrid

Screeny:

Strzelcy:

Babel

Son Heung-Min
Castelen

Opis:

Mecz pod dyktando gości z Hamburga, którzy byli jednak nieskuteczni co mogli wykorzystać gospodarze. Jednak nieporadność wśród zawodników Hoffenheim sprawiła, że goście wywieźli 3 punkty.

Bohater Spotkania:

Castelen - wyróżniał się wśród zawodników gości wieloma indywidualnymi rajdami

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.