Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: W oczekiwaniu na PES Access Italia PATCH
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
luis nazario de lima
Nie wiem jak wy ale ja nie moge sie doczekac tego patcha, jestem ciekaw jaki on bedzie, ponoc zapowiada sie bajerancki biggrin.gif, a tak poza tym moze ktos wie dokladnie kiedy on bedize ? bo wiem ze niedlugo tongue.gif
BoBaN
[B]JA mam nadzieję, że wyjdzie w najbliższych kilku dniach bo instalowałem te wszystkie patche i żaden w pełni nie spełnił moich oczekiwań. Najleprzy był Exklusiv ale były błędy przy zmianie piłki i przy grze na Bernabeu. No i jeszcze przy zmianie twarzy niektòrych zawodnikòw wychodziło do windowsa blink.gif
kosa
??? co to ma wspolnego z tematem?
jaculka
rolleyes.gif a kiedy ten patch??, czy ktoś wie co będzie dokładnie zawierał??
nadzinho
to jest link do strony gdzie ten path bedzie sie znajdowal
http://www.gamingaccess.com/index.php?game..._company=Konami
a to zdiecia
http://screenshots.gamingaccess.com/pictur...7&image_id=3227

Polska jedzie na ''MŚ''Germany 2006(wszystko moze juz byc pewne po meczu z Walią) smile.gif laugh.gif
Adanio
cos sie doczekac nie potrafimy na tego patcha tongue.gif niech go zrobia w koncu bo jak narazie to lipne te wszystkie patche tongue.gif
jaculka
QUOTE(Adanio @ Sep 9 2005, 12:18:56)
cos sie doczekac nie potrafimy na tego patcha tongue.gif niech go zrobia w koncu bo jak narazie to lipne te wszystkie patche tongue.gif
[right][snapback]34570[/snapback][/right]

biggrin.gif Bo nie wgrywa sie całego patcha tylko wyciąga się z niego co ciekawsze, mnie interesują tylko stadiony, nowe drużyny, nowe składy...i dziękuje...po co cała ta reszta.
nadzinho
niby patch jet na wykonczeniu ale ani slychu ani dychu
a jak juz co to po co moaja wypuszczac tak pozno jzeli i tak pes 5 za nie dlogowyjdzie
korszak1
ohmy.gif widzieliście to co ja!!!! Bramke Recoby ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ten patch daje mozliwość strzelania takich goli czy poprostu tak juz jest w grze??
kcma
Jest już tak w grze.
barca90
poprostu ten patch jest super
kosa
patch jest: http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=3293
barca90
QUOTE(kosa @ Sep 12 2005, 14:59:37)
patch jest: http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=3293
[right][snapback]34864[/snapback][/right]

zajebiscie wrescie wyszedl musieli dac w niego duzo roboty jezeli ma ok. 470 mb
korszak1
barca90 jezeli juz tak jest to jak to zrobic?? gram juz 2 lata i nigdy czegos takiego nie widzialem huh.gif
P.S.
Zobaczymy co nowego w tym patchu biggrin.gif
zajebiście ze ktos wogule przed premierą szòstki chcial zrobic patcha do 5 tongue.gif
Tomak
Korszak1 - Pewnie chodzi Ci o 'Krzyżaka' ? Temat wałkowany 100 razy...
ŁAP, może to Cię poratuje...
Winek
powiedzcie mi co wogòle ten patch zmienia blink.gif jest gdzieś to opisane ? smile.gif mam obsession patch i jest super i do tego nowy rosterek "jasminka" gdzie mam najnowsze sklady w grze online smile.gif
kOzi
haa ! ściągnołem już pierwszą część największą (246mb) tego patch'a, jeszcze dwie zostały... mam nadzieje że jutro już bede szarpał na pesitalia superpaczu! biggrin.gif dla łakomcòw napisze co bedzie dodawał/zmieniał/miał biggrin.gif ten patch ph34r.gif :

-MENU MUSIC PES4- - 0_sound-

Endgame music : Joey Ramone - What a wonderful love
Highlites background music : Passo brasileiro; Mixer; Sky Theme
Cup Winning background music : Queen - We are the Champions
Main menu : St Pauli - You'l never walk alone
Master League menu music : Domenica sprint
Championship and Cup menu : Tutto il calcio minuto per minuto
Option menu : Born slippy - Underworld
Stadium view : Little green bag - G.B.selection
Friendly match music : Controcampo
Half time pause music : Gianna Nannini e Edoardo Bennato - Notti magiche,Love Spit Love - How soon is now; Alizee Veni,vidi,vici; Lorenzo - Muco nasale (LOL)
Internal menu : Elisa & Rem

CHANTS
Chants team against team

juve: “fighters-che sara' di questa inter”
inter against juve
milan against inter
lazio against roma
roma against lazio

EDITED RIKY FORZAROMA

-MENU GRAPHICS- -I_TEXT-

Completely re-edited all the menus with new icons.

EDITED BY RIKY FORZAROMA

-MAIN PES4 PART- -0_TEXT-

Serie A referees with Diadora yellow, cyan, black kits by NT89
Flags and icons from the 18 neopromoted in the 6 leagues by Riky Forzaroma
New faces made the great Cigman + F.Totti by Riky Forzaroma + faces by Xavier75(n1-104) and Forzaroma(n1-15)

STADIUMS:

from SANTARELLI:

Bombonera
Monumental
Tardini
Bernabeu
Racing
Doble Visera

from ZEUSS

Arena auf schalke
Philips stadion
Dragao
Olympiastadion Berlin

from ACB

Delle Alpi

from XAVIER 75

Marassi
Barbera

from FORZAROMA

Olimpico

14 Stadiums re-edited; the rest modified to improve ‘em

Fantextures for the neopromoted

TEAMS KITS

73 completed kitsets edited by the best editers

Khris22 - NT89 - Tunevi - LRNZ90 - Forzaroma

Kitserver balls from various artitsts (thanks to Dart Wagner)
And, least but not last, 2 famous teams from me, Forzaroma :Roma2001 and FifaOnline team to honor the old friends.
Stats and transfers : Waldaz
Serie A stats and Transfers : Spooky
A special thank to : Paolo FCB-Navajo-28 Maggio for the audio files, precious advices and ispiration

peace cool.gif
Winek
a powiedzcie mi jeszcze czy ten patch jest tylko w języku włoskim czy angielskim też tongue.gif
Adanio
no w koncu sie ukazal dluuuuuuuuuugo zapowiadany patch smile.gif Mam nadzieje ze bedzie wart sciagniecia biggrin.gif hehehee pozdro smile.gif
Winek
jak ktoś ściągnie i zrobi go u siebie to niech napisze recenzje smile.gif bo niewiem czy jest wart ściągania tongue.gif
korszak1
wszystko jest ok tylko chcialbym miec menu w jezyku angielskim bo nie kumam włoskiego! jest jakas opcja do tego??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.