Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa || Tydzien 4. || 16.VII-22.VII || kolejki 13-16
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 3
JustMe1987

Jason Bourne

Mecz numer:117
PieciaSzopa

Screeny:

Strzelcy:
Tadic

Opis:
Pełna kontrola spotkania. W pierwszej połowie Kielce dosyc zachowawczo Lechia na chill oucie ze spokojem i konsekwentnie rozgrywali piłe. Zdecydowanie połowa dla Lechii. 2 odsłona to już ataki scyzoryków, choć było to bicie głową w mur. od 46 do 60 min Kielce miały 2 okazję, pózniej znów spokój. Przez całe spotkanie, Scyzoryki nei potrafiły wypracować sobie 100 % okazji, no może to kiedy obrońca mój zamiast do zawodnika pobiegł w innym kierunku i piłkarz Korony uderzył zza pola karnego. Mecz na remis. Lider pokonany ;]. Pierwsza porażka Kielc w lidze, a nawet pierwsza strata pktów.

Bohater spotkania:

Tadic- za bramkę dającą 3 pkt
T-Mac

Mecz numer: 115
T-MacDonKryst

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Mecz na szczycie jezeli chodzi o potencjal druzyn smile.gif Lepsza druzyna okazalo sie Podbeskidzie, choc remis byl by tu najsprawiedliwszy. Dzieki za mecz, powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

Róbert Demjan

Stuart17

Mecz numer: 113
Stuart17lukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Marcin Żewłakow
Johan Voskamp
Dawid Nowak
Dawid Nowak
Dawid Nowak

Opis:
Mecz z wieloma sytuacjami pod obiema bramkami jednak to GKS był bardziej skuteczny. Gracze Śląska bili głową w mur i nie mogli pokonać dobrze dysponowanego bramkarza i przy wielu sytuacjach mieli po prostu pecha. Dzięki za mecz Łukasz i powodzenia w kolejnych spotkaniach.

Bohater spotkania:

Dawid Nowak

Witu

Mecz numer: 133
WituEdii

Screeny:

Strzelcy:
Zahorski
Zahorski
Dzalamidze
Cetkovic

Opis:
Cóż, zasłużona wygrana Ediego, ale zdecydowanie za wysoka. Niestety z taką skutecznością nie udało się strzelić nawet honorowego gola, który się mi należał, lecz nie będę narzekał, bo to pierwsza i mam nadzieje, że ostatnia tak wysoka porażka w tym sezonie. Dzięki za mecz i powo dalej.

Bohater spotkania:

Tomasz Zahorski

Stuart17

Mecz numer: 129
Stuart17Szymson

Screeny:

Strzelcy:
Tsvetan Genkov
Tsvetan Genkov
Tsvetan Genkov

Opis:
Całkowita klapa po stronie gospodarzy, świetna skuteczność Genkova i właściwie można by już skończyć opis. Zasłużona wygrana Wisły, bo pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć. W przerwie napisałem, że gorzej już być nie może i faktycznie nie było, bo wynik już nie uległ zmianie w drugiej części. Dzięki za mecz.

Bohater spotkania:

Tsvetan Genkov

Szopa1910

Mecz numer: 126
Szopa1910Stuart17

Screeny:

Strzelcy:

Korzym
Lech

Marcin Zewłakow
Dawid Nowak
Dawid Nowak

Opis:
Kolejna nieszczesliwa porazka. Slabsza dyspozycja trenera i zawodnikow przelozyla sie na ostatnie wyniki. Pomimo iz to Korona miala troszke wiecej okazji, nie potrafila ich wykorzystac i kolejny raz przegrala. Dzieki za mecz, powodzenia.

Bohater spotkania:
GKS Belchatow

Edi092

Mecz numer:123
EdiT-Mac

Screeny:

Strzelcy:
Demjan
Demjan

samobój

Opis:
Mecz do wygrania,goście byli mega skuteczni i to było kluczem do wygranej w tym meczu,dzięki !

Bohater spotkania:
Demjan

Mecz numer:142
EdiPiecia

Screeny:

Strzelcy:
Lukjanovs

Opis:
Przewaga Jagi nie została udokumentowana bramką którą wisiała w powietrzu, umiejetnie ustawiona defensywa i szybki kontraktak dał wygraną Lechi, dzięki za mecz i powodzenia dalej !

Bohater spotkania:
Defensywa gości

WKS

Mecz numer: 140
WKSRKST-Mac

Screeny:

Strzelcy:
Blanco
Albert Bruce

Opis:
Po wyprawie z Chorzowa, trzeba było na własnym stadionie podjąć "Janosików". Rywal z pewnością niżej notowany jednak futbol bywa nieprzewidywalny i w tym całe piękno. Piłkarze Legii byli ostrzegani przed lekceważeniem rywala gdyż Podbeksidzie nie ma nic do stracenia i przyjeżdza tutaj powalczyć o punkty nie mając na sobie presji. Legia miała pokazać pazury w pierwszych minutach i tak też było. Dwa szybkie trafienia zaliczyli Ismael Blanco a nastepnie Albert Bruce strzelając fajną bramke z 16 m. Wygrała drużyna mająca lepsze statystyki w Pesie i tyle. Timak mając lepszą drużyne mógłby z pewnością powalczyć jak równy z równym i tego jestem pewny. Dzięki za mecz i powo w kolejnych wink.gif na pewno sie przyda tongue.gif.

Bohater spotkania:

Jakoś nikt się nie wyróżniał ale gdyby nie jego bramka to kto wie jakby się potoczył ten mecz ?
lukasz44

Mecz numer: 120
lukasz44Szymson

Screeny:

Strzelcy:
Madej
Staszewski
samobój Wisły
Iliev
Iliev
Romell Quioto
Romell Quioto

Opis:
Początek meczu wyśmienity. Szybko zdobyte dwie ładne bramki i zdaje się komfortowa sytuacja. W jednej chwili kontaktową strzela Iliev i robi się nieciekawie. Do przerwy prowadzenie 2-0 rozpływa się do stanu 3-3 co źle wróży na drugą część gry. I nie myliłem się, grając bez podstawowych atakujących Diaza i Voskampa nie miałem nic ciekawego do wykończenie dobrych sytuacji i wszystko lądowało albo z boku bramki albo u bramkarza w rękach ;\
Rywal dobił mnię kontrą Ilieva na którą nie dałem rady odpowiedzieć. Wisła zrobiła różnicę dzięki Quoito i Ilievovi. Ja nie miałem czym się przeciwstawić i niestety kolejna porażka staje się faktem, mimo prowadzenia 2-0 już po 6 minutach. Taki pes już jest smile.gif Dzięki.

Bohater spotkania:

Romell Quioto
WKS

Mecz numer: 121
WKSRKSzibii

Screeny:

Strzelcy:
Samobój (Ukah)
Vrdoljak
Vrdoljak

Opis:
Na Łazienkowską zawitał Widzew Łódź. Mecz toczony był jak równy z równym. Defensywa Łódzkiej drużyny była kapitalna i raz po raz kasowała wręcz akcje Legionistów. Tak samo było po "drugiej stronie barykady" ponieważ duet Żewłakow-Choto również odpierali ataki grane przez Widzewiaków. Wynik otworzył dotąd spisujący sie fenomenalnie obrońca - Ukah. Nie dając strzelić napastnikom Legii sam postanowił wymierzyć sprawiedliwość swojemu bramkarzowi laugh.gif . Druga bramka to już dobra gra w Defensywie Bruce'a gdzie przeciął podanie, wypuścił piłke Vrdoljakowi i ten płaskim strzałem nie dał szans Mielcarzowi a później lekka kopanina w Polu karnym i słynne "Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta" i w tym wypadku piłka spadła Vrdoljakowi pod nogi a ten już zrobił z nią co chciał. Rozłączyło nas w 87 minucie. Dzieki za mecz, powo dalej.

Bohater spotkania:

Najaśniejsza postać dzisiejszego widowiska.

JustMe1987

Mecz numer: 141
JustMe1987Witu

Screeny:

Strzelcy:

Murawski
Murawski
Mięciel
Smoliński
M.Gancarczyk
Romańczuk

Opis:

"Stoi na stacji lokomotywa,
Ciężka, ogromna i pot z niej spływa -
Tłusta oliwa.
(...)
Już ledwo sapie, już ledwo zipie,
A jeszcze palacz węgiel w nią sypie.(...)"

ŁKS wita przyczajony za podwojna garda byl jak TGV w swoich kontrach. Mimo ze to ja mialem inicjatywe to Witu wygral dzieki skutecznej partyzantce.

Bohater spotkania:

Ekipa gosci za powtarzalna skutecznosc!

Stuart17

Mecz numer: 144
Stuart17Domino

Screeny:

Strzelcy:
Dawid Nowak
Krzysztof Mączyński
Samobój
Marcin Żewłakow
Prejuce Nakoulma
Aleksander Kwiek
Arkadiusz Milik

Opis:
Meczy, który można opisać tytułem "Futbolowe jaja". To co działo się na boisku przechodziło ludzkie pojęcie. Cało z tej sytuacji wyszedł Górnik, a bramkarz GKS-u powinien zawiesić po tym meczu buty na kołku. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

ŁUKASZ S.

donkryst

Mecz numer: 124
DonKrystWitu

Screeny:

Strzelcy:
R. Jurado
Cicman
Szczot
M. Gancarczyk
Romańczuk

Opis:
Hmm... kolejny mecz, w którym przegrywam 1 golem; kolejny, w którym zabójcze okazują się dla mnie dośrodkowania rywala. Dzięki i powo dalej wink.gif

Bohater spotkania:
Nikt szczególny.

Mecz numer:143
DonKrystSzopa

Screeny:

Strzelcy:
Kędziora
R. Jurado
Kiełb
Korzym
Korzym
Lech

Opis:
Spotkanie, w którym nie miałem zbyt wiele do powiedzenia, mimo, że dwa razy potrafiłem doprowadzić do wyrównania. Rywal był lepszy pod każdym względem. Dzięki i powo dalej wink.gif

Bohater spotkania:
Korzym.

Domino

Mecz numer: 125
Dominopiecia1990

Screeny:

Strzelcy:
Przybylski
Jonczyk

Surma
Marozas
Tadic
Przybylski
Opis:
Mecz bardzo wyrównany.Obie druzyny mialy mnóstwo sytuacji podbramkowych lecz drużyna z Zabrza wykorzystała ich wiecej i odnosi kolejne ważne zwycięstwo.Dzieki za mecz.

Bohater spotkania:

Mariusz Przybylski

Jason Bourne

Mecz numer: 134
pieciaDonKryst

Screeny:

Strzelcy:
A. R. Traore
Pozniak
Lukjanovs
Balic

Nalepa
Swiatek
Kedziora

Opis:
Wyrównany mecz pomiędzy Gliwicami a Lechią. Po porażce zasłużonej z Domino, przełamałem się choć gra daleka od tej na początku sezonu. Kryzys nadszedł smile.gif Dzieki Don.

Bohater spotkania:

Bramkarz z Gliwic- w 1 połowie w ost minucie obronił piłę niesamowitą, która dawałaby mi 2 bramki przewagi.
T-Mac

Mecz numer: 115
T-MacJustMe

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Kolejny mecz z duzo silniejsza ekipa i znowu w plecy. Grajac nimi mecze sie jak cholera, ale sie nie poddam smile.gif
Bylo pare sytulacji na strzelenie bramki ale brakowalo szczescia. Powodzenia dalej

Bohater spotkania:
-----

Wolrid

Mecz numer: 130
zibiWolrid

Screeny:

Strzelcy:
Okachi
Okachi

Sotirovic
Edi Adradina

Opis:
Niezłe widowisko w Łodzi, mocny początek Widzewa, już w 3 minucie Okachi strzela na 1 : 0... po słabej początku Pogoni, w 28 minucie nadchodzi przełamanie i Sotirovic strzela na 1 : 1. Obrona jak zywkle dziurawa, przepuszczała kazdy atak zibiego, jednak o dziwo wszystko wyciągał Jutkiewicz. Przez moment była nawet szansa na wygraną po bramce Ediego, jednak Okachi wszystko popsuł i mamy remis. Dzieki.

Bohater spotkania:

Okachi

Mecz numer:139
WolridTomek

Screeny:

Strzelcy:
Djousse

Piech

Opis:
Po wszystkich dotychczasowych porażkach, postanowiłem wyjść nie co bardziej defensywniej. Efekt jakiś tam jest, wynik 1 : 1 nie zły, jednakże 4 strzały na mecz nie powalają... Chorzowianie mieli kilka setek, jednak Smektała czy też Niedzielan w najwazniejszym momęcie tracili koncentracje i pudłowali. Dzięki za mecz.

Bohater spotkania:

Edi Andradina - Środek pola należał do niego... szkoda tylko że mam w drużnie jednego Ediego
Witu

Mecz numer: 116
WituDomino

Screeny:

Strzelcy:
Smolinski
Romanczuk
Kujawa

Nakoulma
Nakoulma
Nakoulma
Opis:
Co tu dużo pisać pierwsza połowa idealna w moim wykonaniu prowadziłem 3 : 0 i zje***em drugą połowę na maksa, Nakoulma strzelił 3 bramki i skończyło się na 3 : 3 szkoda bo mogłem wygrać, ale patrząc na moją grę w drugiej połowie to powinienem ten mecz przegrać... Dzięki za mecz i powo dalej.

Bohater spotkania:

Préjuce Nakoulma

Tomek93

Mecz numer:131
Tomek93WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Hubnik
Hubnik
Blanco
Blanco
Zyro
Opis:
BLAMAŻ!!! WSTYD!!! KOMPROMITACJA!!! Dobrze grający Ruch przerżnął z zawsze mocną Legią. Mecze z WKS'em to swoiste derby, może nie napinamy się się tak bardzo na wynik, ale po takiej porażce nie jest lekko sleep.gif. Zostaje mi pogratulować przeciwnikowi, oddać mu hołdy i dążyć żeby grać tak jak on biggrin.gif. Albo nie tongue.gif jednak zostaje przy swoim stylu biggrin.gif Dzięki za mecz i powodzenia dalej. Gratuluję wink.gif

Bohater spotkania:
Legioniści

woodi

Mecz numer: 110
woodiWKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
M.Traore
M.Traore
Samobój
Saganowski
Hubnik
Hubnik
Wolski
Wawrzyniak

Opis:
Kolejna porażka Zagłębia... Bramkarz jak zwykle wpuszcza 2 szmaty i po meczu... słaba skuteczność w ataku i ogólnie do dupy :/ dzieki i powo dalej

Bohater spotkania:
brak

Szopa1910

Mecz numer: 135
Szopa1910Domino

Screeny:

Strzelcy:

Kiełb
Jonczyk
Lenartowski
Nakoulma
Nakoulma

Kiełb

Opis:
Mecz stal na wysokim poziomie. Od poczatku Korona szanowala przeciwnika, lecz po 3 bramce przestala. Kolejny przyklad lecenia na latwizne. Jak nie mozna wygrac to trzeba zremisowac. Dzieki, powo.

Bohater spotkania:
Obie jedenastki.
lukasz44

Mecz numer: 137
lukasz44woodi

Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Mecz ciekawy i emocjonujący do końca. Słabo wyglądały obie ekipy w ataku, co rusz ktoś marnował dobrą sytuację strzelecką. Niemoc przełamał w drugiej połowie Voskamp po indywidualnej akcji i błędzie Reiny. Później gole już nie padły, choć blisko wyrównania byli Wożniak i Traore. Śląsk znowu nie zachwycił i mimo wygranej nadal kryzys trwa. Dzięki, powodzenia dalej.

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Voskamp - jedyna bramka w meczu
Wolrid

Mecz numer: 119
Wolridwoodie

Screeny:

Strzelcy:
Wilczek
Sernas
M.Traore
Pawłowski
Wozniak

Opis:
Pogoń.... zawsze spóźnieni, zawsze wolniejsi, zawsze dający się przepchać... szkoda strzępić języka. Zagłębie przeszło przez Szczęcin jak nawałnica, pozostawiając za sobą zniczenia i lament. Już nie wiem jak ustawić ten team, każda formacja okazuje się być gorsza od poprzedniej. Gratulacje dla rywala, i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Zagłebie Lubin

zibii75

Mecz numer:112
zibii75JustMe1987

Screeny:

Strzelcy:

Brak
Opis:
W tym meczu było wszystko, strzały, poprzeczki, faule( jednak na poziomie sportowym), kontra za kontre tylko jednego brakło GOLI!!!! Mecz wyrównany i raczej nie było widać słabszej kadry Widzewa a mecz rozgrywały równorzędne zespoły i remis chyba sprawiedliwy no może z małym+ dla Widzewa smile.gif
. Dzięki za fajny meczyk Just i do następnego
Bohater spotkania:

Szymson

Mecz numer:136
SzymsonGoofy

Screeny:
nie zapisały się;/

Strzelcy:
Melikson
Garguła

Ntibazonkiza
Suvorov
Visniakovs

Opis:
Bardzo ciekawe derby Krakowa,walka na całej lini,dramaturgia,2 rzuty karne dla Wisły,ale tylko jeden z nich wykorzystany;/i to chyba był właśnie klucz do przegranej;/Cracovia mądrze sie broniła i świetnie kontrowała;)gratki i powodzenia dalej

Bohater spotkania:
ciężko powiedzieć

Mecz numer: 111
SzymsonLizaku

Screeny:

Strzelcy:
Kirm
Kirm
Kirm
Nunez

Todorovski

Opis:
Udał się mecz Wiśle po nieudanych derbach Krakowa,chłopaki wypalili formą,grali fajnie dla oka i dawali rade ewidentnie;)Jestem osobiście zaskoczony postawą Kirma który zagrał super spotkanie;)A to co zrobił Przyrowski przy 4 golu dla Wisły to nie wiem co to było;d.Dzięki za mecz i powodzenia dalej;)

Bohater spotkania:
Kirm-3 gole mówią same za siebie;)

GooFy

Mecz numer:109
GooFyWolrid

Screeny:

Strzelcy:
Stoirovic
Grzelak

Opis:
Strasznie nudne spotkanie. Kopanina można rzec. Masa błędów z obu stron. Wynik sprawiedliwy.

Bohater spotkania:
Kopacze z Krakowa i Szczecina

GooFy

Mecz numer:127
GooFylukasz

Screeny:

Strzelcy:
Voskamp
Fojut
Centarski
Grzelak
Boljevic

Opis:
Śląsk wyszedł na prowadzenie, w pewnym momencie nawet 2 bramkowe, ale udało się zmniejszyć do 1. Dwoiłem się i troiłem, ale wyrównać się nie udało.

Bohater spotkania:

Tadic- za bramkę dającą 3 pkt
lizaku

Mecz numer:138
lizakuZibii

Screeny:

Strzelcy:
Brak

Opis:
Wyrównany mecz, sporo zmarnowanych 100 % sytuacji z obu stron. Nikt się nie przełamał i mamy 0-0. Dzięki za mecz i do rew smile.gif

Bohater spotkania:
Brak

woodi

Mecz numer:128
woodiLizaku

Screeny:

Strzelcy:
Sernas
Cani
Sikorski

Opis:
Mecz na remis ale jak zawsze w doliczonym czasie trace bramke przez zaje..... moja obrone i 1 pkt spierd... z przed nosa :/ dzięki i powo dalej

Bohater spotkania:
brak

JustMe1987

Mecz numer: 122
JustMe1987Tomek93

Screeny:

Strzelcy:

Murawski
Slusarski
Jankowski
Niedzielan

Opis:

Granie do konca zawsze poplaca. Prowadzilem 2. golami jednak rywal zmobilizowal sie w koncowce spotkania i odebral mi 2. punkty. Gdybysmy grali dogrywke pewnie strzelilby rowniez i zwycieskiego gola.

Bohater spotkania:

Rywale wykazali sie nieustepliwym dazeniem do celu. Szacunek za walke!

+
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.