Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Off-Topic CC 2012
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > ISS Online Club Challange 2012
Stron: 1, 2
lukasz44

Tradycyjny off-top turniejowy. Piszemy o wszystkim co związane z Club Challange. Tutaj otrzymasz odpowiedzi na nurtujące pytania odnośnie turnieju.
Barthinio
Drugą fazą będzie rywalizacja w play-offach aż do finału. mniej wiecej jak to bedzie wygladalo?
wychodza po 2 druzyny z kazdej ligi i graja miedzy sabą az do finalu?
lukasz44
Nie.

Postanowiłem że będzie system kolejnej mini-ligi do której awansują po dwie najlepsze z obecnych pięciu smile.gif
Być może dla tych z miejsc 3-4 z każdej ligi też coś będzie ale zobaczymy.
adonim
no do silniejszej obstawki trafić nie mogłem panowie co wink.gif

same koksy.
adonim
Panowie jest problem

podczas meczu online na rosterze Challenge Cup z userem Barthinio nie możemy przeprowadzać zmian zawodników

Czy wie ktos dlaczego ?
Stuart17
Jest ktoś chętny na spara swoim teamem ? wink.gif
zibii75
CYTAT(adonim @ Jul 12 2012, 16:08) *
Panowie jest problem

podczas meczu online na rosterze Challenge Cup z userem Barthinio nie możemy przeprowadzać zmian zawodników

Czy wie ktos dlaczego ?

złe ustawienie w kitsie, miałem to samo:) Łukasz wie co tam zmieniec smile.gif
lukasz44
Gdzie padło słowo "lamerskie granie" bo chyba sam je sobie dopisałeś ? smile.gif Chyba że sam już potrafisz się oceniać bez słów innych ;p

Chodziło o te akcje jak ta przy ostatnim golu, ciągłe podanie do skrzydła po czym Mata lub Kalou (bądż nie wiem kto inny tam był) schodzili do środka i walili z całej siły, po czym bramkarz ją wypluwał i strzelałeś do pustej. Owszem 3-4 razy udało się tak gola nie stracić, ale co z tego skoro dwa gole Drogby i ten Kalou padły dokładnie po takich akcjach ?
tak jak pytałem "nie nudzi Ci się takie granie" i tak też skończę tą gadkę. O "lamerski styl" Cię nie oskarżam bo to już mówiłem w ligowym dziale, gdzie jest to pokazane na filmikach...

Każdy wie co i jak jest. Dzięki za meczyk, powo dalej.
Ogryz
CYTAT(lukasz44 @ Jul 13 2012, 23:08) *
Gdzie padło słowo "lamerskie granie" bo chyba sam je sobie dopisałeś ? smile.gif Chyba że sam już potrafisz się oceniać bez słów innych ;p

Chodziło o te akcje jak ta przy ostatnim golu, ciągłe podanie do skrzydła po czym Mata lub Kalou (bądż nie wiem kto inny tam był) schodzili do środka i walili z całej siły, po czym bramkarz ją wypluwał i strzelałeś do pustej. Owszem 3-4 razy udało się tak gola nie stracić, ale co z tego, tak jak pytałem "nie nudzi Ci się takie granie" i tak też skończę tą gadkę.

Każdy wie co i jak jest, więc co mam tłumaczyć. Dzięki za meczyk, powo dalej.

Nie rozumiem twoich zarzutów w tym meczu wobec mnie. To, że poustawiałeś źle drużynę, że były dziury takie, że od połowy biegłem sam na sam to już nie moja wina. Zadaniem moim było wykorzystanie twoich słabych punktów i tak też zrobiłem. Nie moja wina, że twój bramkarz wypluwał wszystko pod nogi moich napastników. Nie zagrałem ani razu Q+D nie minąłem ani razu twojego bramkarza i nie strzeliłem na pustą, więc już czepiasz się bezpodstawnie. Zagęściłeś środek pola, a na skrzydłach były dziury takie, że szkoda było tam nie grać. Byś zmienił taktykę to na pewno by mi tak łatwo nie było. Obojętnie jakbym zagrał to po każdym przegranym twoim meczu ze mną byłoby to samo.

Dodaje tutaj skrót meczu również żeby każdy mógł sobie zobaczyć jak lamersko grałem w tym meczu:
Szopa1910
CYTAT(Ogryz @ Jul 13 2012, 23:05) *

[size="4"][/size]

Podania na 7 metr Łukasz... w Ekstraklasie taką samą straciłem właśnie z Tobą, a tu także narzekasz na styl przeciwnika. Panie Admin, NIEŁADNIE!

Jak Ty tu widzisz podania na 7 metr i lamerskie granie to gratsony dla Cb i sokolego oka xD Każdy wie kto jak gra i ja nie muszę się tłumaczyć z niczego, ciągle nagrywam skróty meczów czy to ligi czy turniejów wszystko każdy ma jak na tacy. Pozdruśka.
I co ma do tego funkcja admina ? Obojętnie kto jest rywalem jak przez cały mecz boi się oddać strzału z dystansu czy wrzucić na główkę powiem mu co o nim myślę i tym co gra, tak to już bywa smile.gif
lukasz44
Szopa1910
0:15 poczatek akcji. Po najmniejszej lini oporu, byleby dostac sie na srodek bramki i strzelic. Admin powinien swiecic przykladem, a nie leciec po bandzie jak idzie. Chyba masz juz taki schemat, Ekstraklasa przypomne jeszcze raz.

Poniżej umieszczam ten skrót z niby takim golem xD

Kolega widać chce się pokazać na forum i to jaki mocny jest w docinkach, ale uwierz, pokazujesz tylko to jak śmieszny jesteś smile.gif

TUTAJ FILMIK oraz na kanale reszta ligowych meczy w których można obejrzeć styl "lukasza44" xD
Grigorian
Mam pytanie, czy można się wycofać z Club Challange? Prośbę swoją motywuję dwoma powodami. Po pierwsze wczoraj się dowiedziałem, że jutro muszę wyjechać i nie będzie mnie przez cały tydzień aż do następnej niedzieli i nie będę miał dostępu do neta. Drugi powód to taki, że gorzej w losowaniu trafić nie mogłem i nie dość, że mam w grupie samych mocarzy to jeszcze trafiłem na najsłabszy zespół i nie chciałbym dostawać w każdym meczu 10:0, bo dla mnie to już nie jest wtedy zabawa.

Jeśli muszę to do końca rozegrać to spoko, najwyżej zrobię z siebie pośmiewisko, ale ja dopiero zaczynam przygodę z PESem i dużo mi brakuje do poziomu grupowych rywali tym bardziej mając najsłabszy zespół. Poza tym jeśli muszę dograć do końca to informuję, że od jutra mnie nie będzie i wszystkie mecze nadrobię dopiero w następnym tygodniu po 22 lipca. Pozdrawiam
Kubbas.
Jbc nie będę dostępny często do gry teraz do następnej niedzieli, kilka wyjazdów, czasami będę online ale nie z kompa do gierczenia

Za tydzień nadrobie wszystko
zibii75
CYTAT(Szopa1910 @ Jul 13 2012, 23:43) *
0:15 poczatek akcji. Po najmniejszej lini oporu, byleby dostac sie na srodek bramki i strzelic. Admin powinien swiecic przykladem, a nie leciec po bandzie jak idzie. Chyba masz juz taki schemat, Ekstraklasa przypomne jeszcze raz.

Poniżej umieszczam ten skrót z niby takim golem xD

Kolega widać chce się pokazać na forum i to jaki mocny jest w docinkach, ale uwierz, pokazujesz tylko to jak śmieszny jesteś smile.gif

TUTAJ FILMIK oraz na kanale reszta ligowych meczy w których można obejrzeć styl "lukasza44" xD

Po co to gadanie???? zabroniony jest hyiden i tyle, 40% goli pada po minięciu bramkarza na tak zwaną wajche ( strzał+podanie) kolejne 40% to gol z baniaka po rajdzie na skrzydle i tyle. Grałem z Kubasem i 2 gole to mijanka a 3 to strzał w bramkarza i odbicie piłki pod nabiegającego napadziora i nie napisałem ani słowa bo tak wolno i tyle w temacie. Każdy gra jak umie i lubi jeśłi ktoś zachwyca się rajdami bokiem i na baniaka to jego sprawa a następny podawaniem przez pole karne do momętu czystej pozycji też jego sprawa bo mu wolno, markowanie strzału przed bramkarzem jego sprawa bo tak wolno, więc chyba cała sprawajest o dupie marynie bo tak wolno smile.gif
chelsonik
Gigorian, odrazu chciałbyś wygrywać ? Ja gram dopiero mój drugi turniej po mini ekstraklasie. Trafiłem Udinese i chyba w Serie A gorzej nie mogłem.. Trzeba walczyć i starać się tracić jak najmniej goli, a nie narzekać i rezygnować z powodu losowania(bo nie tylko ty wyjeżdzasz na tydzień). Z tego co widzę grasz już w MLO, więc nie zaczynasz przygody z PESem smile.gif Ja też dostaję po 7;9 - 0 i nie narzekam na forum...
Barthinio
CYTAT(zibii75 @ Jul 15 2012, 20:10) *
Po co to gadanie???? zabroniony jest hyiden i tyle, 40% goli pada po minięciu bramkarza na tak zwaną wajche ( strzał+podanie) kolejne 40% to gol z baniaka po rajdzie na skrzydle i tyle. Grałem z Kubasem i 2 gole to mijanka a 3 to strzał w bramkarza i odbicie piłki pod nabiegającego napadziora i nie napisałem ani słowa bo tak wolno i tyle w temacie. Każdy gra jak umie i lubi jeśłi ktoś zachwyca się rajdami bokiem i na baniaka to jego sprawa a następny podawaniem przez pole karne do momętu czystej pozycji też jego sprawa bo mu wolno, markowanie strzału przed bramkarzem jego sprawa bo tak wolno, więc chyba cała sprawajest o dupie marynie bo tak wolno smile.gif

Zgadzam sie z toba ale l44 to chyba jedyny gracz ktory nie mija GK i próbuje wszystkiego ale nie tego:) Oczywiście nie przechwalajac go, bardzo mi sie podoba jego styl gry xD
Barthinio
Prosze o przedłuzenie nie rozegranych 3 spotkan poniewaz sie mijałem przynajmniej z sylwkiem a reszta niepotrafila mi nawet odp.
rozegram moze je w terminie ale wole dmuchac na zimne:)
Outqer
Piszę w sprawie przejęcia Barcelony, mój nick Outqer, gg: 9925449
Szymson
dajcie nowe kolejki nie ma co grać;p
kuba12-15
Właśnie wróciłem do domu i już dziś zacznę rozgrywać swoje mecze dziękuję za wyrozumiałość

lukasz44
Gracz SmolarO (MUTD) olał chyba turniej.

Zero kontaktu, zero odzewu, żaden mecz nie zagrany. W kolejkach 1-4 poleciały walkowery, jeżeli nie odezwiesz się do 25.07.2012 poleci też ban na wszystkie rozgrywki.
lizaku
Wie ktoś co się dzieje z nachosem? Zero kontaktu z nim, a mamy mecz z 1 tygodnia.
Jaxok
Panowie muszę się niestety wypisać z turnieju. sad.gif Okazało się, że wyjeżdżam wcześniej więc nie będę mógł rozgrywać meczy. Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe smile.gif
nachos
Sory panowie, ostatnio miałem multum spraw na głowie, i niestety, czasu na grę brakowało. ;/ Teraz biorę się do gry i będę wszystko rozgrywał w terminach, więc jazda! biggrin.gif
Barthinio
Przy stanie 2-0 w pierwszym meczu nas rozłączyło w 26 min. Zapytałem przeciwnika w przerwie drugiego meczu, czy gramy do końca mecz, czy do określonej minuty, przeciwnik napisał ''jak chcesz'', więc myślałem że powinno być 7-3, na co rywal oburzony, ze jest 5-3. Chociaż jak tak teraz patrze, to skoro rozłączyło nas w 26 min, powinny liczyć się bramki do 64 minuty, więc powinno być 6-2, ale nieważne. Co do samego meczu, owocował on w spora liczbę sytuacji podbramkowych, gdzie jednak większą skuteczność zachowali moi zawodnicy, którzy oddali 3 razy więcej celnych strzałów na bramkę przeciwnika. Fajnie zaprezentował się Brandao, który z dużą łatwością wytwarzał sytuacje podbramkowe.

Poprostu sie nie zrozumielismy ja myślałem ze skoro chcesz grac cały mecz to i bramki tamte beda anulowane. Ale to było przesada ze chciałes dodac jeszcze te 2 bramki z tego niedokonczonego meczu xD, nastepnym razem jak bedzie coś takiego to dokończymy tyle ile mmusimy i bedzie bez problemu. A tak na marginesie przed rozłaczeniem miałem dobra forme a juz po znowienu gry takiej juz nie mialem wiec mi to nie było na ręke a wina była po twojej stronie.Jak chcesz to napisz ten wynik 6:2 ja nie widze problemu.smile.gif
lukasz44
Wszystkie nierozegrane mecze przedłużone do 01.08.12 do 24:00.

Kto nie rozegra polecą wo według wniosków albo dla obustronne jeżeli nikt nic nie zgłosi.

Rewanże wstawione zostaną jak wszystkie od 1-7 będą zamknięte.

Nie wiem czy kolejna runda gdzie miało awansować po dwie najlepsze ekipy będzie rozegrana z tego względu że wszystko idzie jak po grudzie i bardzo ciężko jest u wszystkich z dotrzymaniem terminów. Być może mini-ligi skończymy bezpośrednio po rozegraniu wszystkich meczy w danej lidze bez dalszych rund.
lukasz44
Tabele i kalendarze uzupełnione i zamknięte.

Podjąłem decyzję że meczy rewanżowych nie będzie bo i już teraz było sporo walkowerów.
Kolejną fazą będzie play-off czyli 1\8 finału zamiast kolejnego systemu ligowego który za długo trwa... do 1\8 awansowały po dwie najlepsze ekipy z każdej ligi oraz i 5 z najlepszymi bilansami z trzecich miejsc + 1 lucky-luser z 4 miejsca.

Gramy panowie !
Barthinio
szkoda bo dlamnie to jest juz koniec zostala mi tylko TME i pa pa
Nieda sie cos z tym zrobic np. wpisywac wo jak termin sie skonczy na rozegranie Jest paru takich co sie wogole nie kwapia do gry i teraz przez takich nie ma 2 rundy.Sam tez musialem przedluzac bo ktos nie mial czasu wiec po co sie zapisali to nie wiem?
Kubbas.
No niestety ja też jestem pokrzywdzony na tym, ale co ma łukasz zrobić jak ludzie się zapisali a nie chcą grać? Grać za nich?
Barthinio
CYTAT(Norm@n @ Aug 2 2012, 19:26) *
No niestety ja też jestem pokrzywdzony na tym, ale co ma łukasz zrobić jak ludzie się zapisali a nie chcą grać? Grać za nich?

świete slowa
lukasz44
Okres wakacyjny, sporo wyjazdów i sporo wo które muszę wpisywać spowodowały to że kolejnej rundy nie gramy.
W mojej sytuacji też miałbym szanse na awans jakbyśmy grali rewanże, ale ze względu organizacyjnego najlepszym wyjściem jest granie już teraz fazy pucharowej, bo widzę jak mozolnie szło to pod koniec kolejek 1-7... (Ci którzy mają jakieś obiekcje niech spojrzą na to że grać te 7 meczów zaczęliśmy 11 lipca a skończyliśmy 2 sierpnia, czyli prawie 4 tygodnie) Granie kolejek 8-14 miałoby trwać kolejne 4-5 tygodni aby uniknąć masy walkowerów ? Panowie... bezsens

Spokojnie, będą kolejne turnieje i szanse na wykazanie się smile.gif
Barthinio
CYTAT(lukasz44 @ Aug 2 2012, 19:42) *
Okres wakacyjny, sporo wyjazdów i sporo wo które muszę wpisywać spowodowały to że kolejnej rundy nie gramy.
W mojej sytuacji też miałbym szanse na awans jakbyśmy grali rewanże, ale ze względu organizacyjnego najlepszym wyjściem jest granie już teraz fazy pucharowej, bo widzę jak mozolnie szło to pod koniec kolejek 1-7... (Ci którzy mają jakieś obiekcje niech spojrzą na to że grać te 7 meczów zaczęliśmy 11 lipca a skończyliśmy 2 sierpnia, czyli prawie 4 tygodnie) Granie kolejek 8-14 miałoby trwać kolejne 4-5 tygodni aby uniknąć masy walkowerów ? Panowie... bezsens

Spokojnie, będą kolejne turnieje i szanse na wykazanie się smile.gif

czyli mamy jakies szanse na turnieje?
Tobinho
Dziękuję bardzo za turniej i całą organizację. Nabrałem wiele doświadczenia w Club Challange:) gratuluje zwycięzcom:)

Jeszcze raz wszsytkim organizatorom. Wielkie dzięki i czekam na następny turniej:)
sylwek12b
Przegalem ale zauwazylem cos dziwnego

rywal specjalnie powodowal u mnie lagi majac wlaczone gg, jedna z zasad na forum mowi o tym ze tzreba miec wylaczone gg, przeciwnik zlamal te zasade
niCejOke
CYTAT(sylwek12b @ Aug 5 2012, 16:58) *
Przegalem ale zauwazylem cos dziwnego

rywal specjalnie powodowal u mnie lagi majac wlaczone gg, jedna z zasad na forum mowi o tym ze tzreba miec wylaczone gg, przeciwnik zlamal te zasade

to jest dopiero niCejOke
Filips
Może i nie można mieć włączonego gg, ale z drugiej strony udowodnij, że miał włączone. wink.gif. Ten ss, żaden dowód. ( jak dla mnie ) ;]
Witu
1.Udowodnić, że przez cały mecz miał wł. gadu jest niemożliwe 2. To samo można Sylwek o Tobie powiedzieć, bo na ss widać, że miałeś gadu włączone co prawda na niewidoku, ale miałeś włączone i nie wiadomo czy miałeś cały mecz wł. gadu czy tak sobie wszedłeś ( analogiczna sytuacja jest u rywala z tym, że on był dostępny ) 3. Gadu nie powoduje lagów, a jak już powoduje to nikłe i raczej problemów z lagami przez gadu nie powinno być ale fakt zabronione jest włączone gadu podczas meczu oczywiście to tylko moje zdanie na ten temat. wink.gif
Jason Bourne
No jak podobna sytuacja? Przecież musiał wziąć się na niewidoczny chociażby, żeby sprawdzić czy Nice jest jest dostępny. Miał lagi, coś mu nie grało, postanowił sprawdzić czy rywal ma wył. gg. Jak dla mnie jasna sytuacja. Powinno się wszystkie programy wyłączyć przed meczem w tym gg, aresy, etc. Nicejoke tego nie zrobił.
FIlips
dowodem samym w sobie chyba jest to, że ktoś jest na dostępnym w trakcie meczu? Chyba w przerwie nie wszedł na dostepny, żeby spr. czy ma jakieś wiadomości. To właśnie dowód- był dostępny- jaki chcesz większy jeszcze? 84 minuta kolega jest na gg dostepny, więc coś jest nie tak. Trochę powagi panowie. Pewnie l44 zadecyduje co dalej- bo on jest odpowiedzialny za CC.
niCejOke
nie byłem świadomy tego że nie wyłączyłem gadu. zresztą to nie powodowało lagów bo ja na hoscie sylwka również miałem zwiechy ale jako że jestem przyzwycczajony do tego ( pes6j) nie płacze. Zresztą skoro sylwkowi lagowało trzeba było mi napisać na początku a nie czekał bo liczył na dobry wynik. jak już było po ptakach to zaczął szukać dziury w całym. tyle z mojej strony.

@ mnie osobiście jeżeli lagi by przeszkadzały, przerywam mecz i od tego momentu dokańczam. Sylwek tego nie zrobił czekał do 8x min. czy to nie dzwine?
przemosekk
szczerze to ja juz widzialem podczas 2 polowy jak bylem na gg w telefonie i dlatego sylwka o tym powiadomiłem.
niCejOke
@przemoosek

po grzyba ta wypowiedz? skoro napisałem że nieświadomie nie wyłaczyłem gadu ? po prostu zapomniałem o tym.... zresztą sylwek mógł już na poczatku pisać o lagi a nie w koncówce teraz sam jest sobie winny .
T-Mac
podobna sytuacja jak w moim meczu z zibim
przez gg lagi - chyba ze 20 osob napisze do ciebie naraz
tak jak pisalem wczesniej, a skad moge wiedziec ze koles jest napewno niedostepny (przeciez moze byc na niewidocznym)
zreszta czemu takie szopki zaczynaja sie jak przeciwnik przegrywa, jak masz lagi to pauza i rozmowa co dalej
Barthinio
lagi powoduje wlaczone gg ale jak ktos ma slabego neta i albo jak ktos ma od h... wlaczonych stron i innych pierdol.
adonim ma 20 m/s a ja mam 15 m/s wiec lag nie powinno byc ale jak sie adonim zapomni z wylaczeniem innych internetowych bajerow to sa lagi nieraz mialem z nim taki problem ale zawsze sluchal i wylanczal jak mu pisalem ze cos jest nie tak.
Ale z drugiej stroniy nie bardzo mi sie chce wierzyc ze nicejoke zrobil to specjalnie. '' choc nigdy nie mow nigdy''
Jason Bourne
Mają być wyłączone wszystkie komunikatory, programy do ściągania i najlepiej do minimum kart otwartych w necie.
barth
Pamiętasz tura, którego opiekunem był Just czy Ferat? Kłóciłeś się Ty i adonim min. i jeszcze ktoś, że macie neta po 20 mb i nie może, nie ma prawa lagować. A jak się okazało mieliscie wiele rzeczy pootwieranych. Ludzi się skarżyli, każdy wasz przeciwnik, a wy się upieraliscie. Zrozumcie, dla świętego spokoju. Wyłączcie wszystko co możliwe. Bo uwierzcie nie ważne czy masz neta 1 gb, 40 mb czy 1 mb. Jeśli są inne programy pootwierane będą lagi.
niCejOke
Napisałem że nieświadomie zapomniałem wyłączyć gg. Ale kurde Sylwek mógł od razu od paczatku drugiej połowy pisać że cos nie halo z lagami. a nie w koncówce spotkania jak już było 4;0 dla mnie.....
Barthinio
CYTAT(piecia1990 @ Aug 5 2012, 22:45) *
Mają być wyłączone wszystkie komunikatory, programy do ściągania i najlepiej do minimum kart otwartych w necie.
barth
Pamiętasz tura, którego opiekunem był Just czy Ferat? Kłóciłeś się Ty i adonim min. i jeszcze ktoś, że macie neta po 20 mb i nie może, nie ma prawa lagować. A jak się okazało mieliscie wiele rzeczy pootwieranych. Ludzi się skarżyli, każdy wasz przeciwnik, a wy się upieraliscie. Zrozumcie, dla świętego spokoju. Wyłączcie wszystko co możliwe. Bo uwierzcie nie ważne czy masz neta 1 gb, 40 mb czy 1 mb. Jeśli są inne programy pootwierane będą lagi.

Tak pamietam my czesto razem z adonimem, grigorianem i tobinho gralismy z wlaczonym skype i nie tylko czasami lagi byly a czasami nie a najczesciej byly od rana do 17 zreszta wiadomo z jakich przyczyn i dlatego staram sie grac zawsze po 17 chyba ze termin goni to wtedy gram w poludnie.Ja zawsze wszystko mam wylaczone i nie przypominam zeby ktos sie skarżyl na mnie z powodu lagow. Zapamietalem tylko jednego gracza z ktorym czesto lagi mialem z filipsem jak on hostowal zreszta on tez mial lagi jak niby ja hostowalem i tego nie ukrywam, moze klamal moze nie tego niewiem, pewnie ma slabszego neta albo sie myle, bez obrazy Dlaczego zawsze piszesz cos po fakcie i dlaczego nikt nie mial cywilnej odwagi mi napisac ze mial zemna problemy z laczem, ze jak sie gra z Barthinio to sa zawsze lagi?Ja wiem ze moga wystapic lagi nawet jak ktos ma neta 40 mb przy otwarciu innych programow, juz o tym pisalem wczesniej jak bys zauwazyl.Zreszta T-Mac ma racje!
(i stawia kolacje) he.smile.gif
Edit: Tylko ja w tym tuze nie wystapilem pamietam szedlem na nocke jeszcze l44 mi kazal spadac!

PS Pisali Bart w sb w czasie tura, że nie da się z wami grać a wy się sprzeczaliscie, że macie super mocne łącze. Ale było minęło, ważne że teraz zwracasz na to uwagę
Kubbas.
Panowie, lagi zawsze są na hoście przeciwnika, czy ktoś ma 100 mb czy nie, już niestety taka natura PES'a, lekkie opóźnienie zawsze się ma. Goofy stawia zajebiste hosty, ma zajebisty upload i download, a itak opóźnienie się zdarzają.

I chciałem powiedzieć, że jeżeli o to chodzi, to jak z Gufem graliśmy kiedyś na pesj, to tam 100 razy lepiej się grało na hoście przeciwnika, gdyż mają lepszy serwer.

Co do tego gg, zawsze powinno się wyłączać, nawet z przyzwoitości i dla zabezpieczenia, i tak jak piecia się tutaj wypowiadał, tak już powinno być zawsze i każdy się powinien tego trzymać.
Ferat
CYTAT(Norm@n @ Aug 6 2012, 01:06) *
Panowie, lagi zawsze są na hoście przeciwnika, czy ktoś ma 100 mb czy nie, już niestety taka natura PES'a, lekkie opóźnienie zawsze się ma. Goofy stawia zajebiste hosty, ma zajebisty upload i download, a itak opóźnienie się zdarzają.

I chciałem powiedzieć, że jeżeli o to chodzi, to jak z Gufem graliśmy kiedyś na pesj, to tam 100 razy lepiej się grało na hoście przeciwnika, gdyż mają lepszy serwer.

Co do tego gg, zawsze powinno się wyłączać, nawet z przyzwoitości i dla zabezpieczenia, i tak jak piecia się tutaj wypowiadał, tak już powinno być zawsze i każdy się powinien tego trzymać.

amen.
lukasz44
Grajcie mecz na od nowa na wyłączonym gadu i bez świństw Panowie. Umowa niepisana jest taka ze jedyne co jest odpalone w czasie gry to antywirus i nic poza tym co może korzystać z internetu. Prędkość przesyłania mało ma wspólnego z zapchaną przepustowością łącza jakimś programem działający w tle.

Tak jak i justme napisał odnośnie meczu zibii - T-Mac przypinam do meczu niCejOke - sylwek12b.

Mecz ma być powtórzony.
niCejOke
wg mnie łukasz to troche nie fair ;] ale skoro tak ma być to tak będzie .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.