Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Club Edition Patch 2oo4/o5
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
kemot
Jak wiadomo juz sie ukazal, jakie uwagi itd. Mi osobiscie podobaja sie bandy, szczegolne dzieki dla gutteda za DUREXY, nie moge ze smiechu wink.gif

Linki(na wszelki wypadek):

http://issonline.pl/ce0405patch-polEvo.rar <--- sam patch(reszta na stronie)

Edit: I jeszcze jedno, glowny zarzut to duzo zmian w stosunku do umiejetnosci zawodnikow w porowaniu z beta, jak dal mnie: brawo T-MC, po to byla beta nie? biggrin.gif
T-Mac
duzy wklad w poprawki mial szczegolnie shai i soul oraz oczywiscie Gutted (grafika) zajebiste boardy
shai
patrz, timak umyl rece ;-)
kemot
laugh.gif
mino
chyba temat przeniosl sie do komentarzy :!:
siano
UWAGA :!:
Jesli macie problemy ze sciaganiem patcha via http /limity servera itp./ zapraszam do czynienia tego za pomoca protokolu bittorent.
Plik .torrent znajdziecie tu.
Jesli juz sciagniesz plik upraszam o pozostawienie wlaczonego torrenta, aby inni mogli sciagac smile.gif.
Tom_my
1. zamiast Del Piero mam Del Pmerco :|

2. espxe nie może mi zindentyfikować gry :/ gdy zakładam new game na jakiś servie nazywa sie nie club edition (itd) tylko unknown japan game, czy jakoś tak :/
gutted
primo- wczytujesz zla memorke
secundo - nie podmieniles pliku cpka.dll w katalogu plugins
Tom_my
primo - z memorkami to mam jeszcze inny problem (na każdej wersji tak mam) otòż gdy ładuje 1, to mam jakieś polskie nazwiska, za to wszystkie teamy, gdy ładuje 2 wyskakuje jakiś komunikat, więc nie ładuje żadnej i wtedy mam dopiero dobre skłądy ;]

secundo - dzięki, pomogło
gutted
z memorkami jest tak, ze kazda jest do jakiegos innego patcha, musisz zawsze uzywac wlasciwej. W Club Edition np. wczytujesz ce0405-polEvo.mcr
Tom_my
i znowu dzięki za pomoc smile.gif
saper
jak dla mnie ten patch to kosmos tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.