Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ligowy off-top
board.issonline.pl > NBA2K12: Rozgrywka Sieciowa > NBA2K12 - Liga
Orange_91
W tym temacie piszemy o wszystkich sprawach związanych z rozgrywkami ligowymi.
Orange_91
Jak panowie wrażenia po losowaniu?
MauiWowie
W sumie powinienem być zadowolony, choć Portland to jedna z niewielu drużyn którą praktycznie nie grałem. Nie pozostaje mi nic innego jak "Go Blazers" wink.gif
Orange_91
Minnesota. Rubio i długo długo nic. biggrin.gif Niby Love ma overall 88, ale nie potrafi nic zrobić jest tak zwrotny jak moi centrzy rodem z Serbii. Pozytywnie zaskoczył mnie Johnson, który co prawda szybko się męczy, ale ładnie wsadza. Rezerwa to zadowolony jestem tylko z Ridnoura, który jest dobrym zmiennikiem Rubio. No nic walczymy o jak najwyższa lokatę, ale tak z 3 albo 4 miejsca byłby bardzo zadowolony.
DeAth_Life
A mi się trafiło Houston. No nawet ciekawie tongue.gif Przede wszystkim duet Lowry+Martin. Jest kilku gości, którzy potrafią rzucić za 3, do tego podkoszowy Scola, z dobrym rzutem. No zobaczymy jak to będzie biggrin.gif
Orange_91
Panowie grajcie na razie 7 pierwszych kolejek.
Orange_91
Można już grać rewanże.
Orange_91
Panowie przyspieszcie z tymi spotkaniami, trzeba już grać PO. Nie wiem co wyprawia GooFy, nie ma z nim żadnego kontaktu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.