Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak strzelaz z przewrotki i nozyc ?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
suffering
? :ph34r:
korzen
normalnie.
Viperdiesel
wink.gif Hmmm dość trudno ustrzelić bramę z przewrotki, ale postaram się Ci to nakreślić, a więc trzeba ustawić sie zawodnikiem mniej więcej tak jak jest to pokazane na screenach, osobiście pare razy udało mi się strzelić przewrotką, ale naprawdę trudno tego dokonać, jeśli w czymś pomogłem to fajnie. PzDrO

user posted image

user posted image

PS. Jeśli już ktoś założył taki temat to chciałbym się spytać w jaki sposòb można strzelać krzyżakiem bo w tutorialach w PESie tego nie ma, a widziałem już taką bramkę.
PS2. Można ją pobrać TU w dziale:
Repley's
» Wasze powtòrki « laugh.gif
suffering
dzieki, bede probowal smile.gif mi osobiscie udalo strzelic sie brameczke nozycami ze dwa razy tyle ze nie wiedzialem jak biggrin.gif
..::SHADOW::..
Viperdiesel moze ten tekst ci pomoże:
La Bona Shot - specjalne uderzenie ze skrzyżowanych nòg. W grze potrafią wykonać je tylko niektòrzy zawodnicy. Lewo-nożni powini wbiegać z prawej strony bramki wtedy może wykonać strzał swoją mocniejsza noga w jej długi ròg.
Odwrotna sytuacja tyczy sie zawodnikòw prawo-nożnych. Uwaga to zagranie może zostac wykonane tylko przy dobrej kondycji zawodnika.
Tekst pochodzi z poradnika ze strony Pes.szu.pl
TeDi
Po co zakładacie temat, ktòry już istnieje sad.gif Znòw nie chce się wam szukać
http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=699&st=0
Viperdiesel
biggrin.gif Dzięki SHADOW, napewno coś tam znajdę bo widzę, że dużo artykułòw, jeszcze raz BIG DZI
Radarek
QUOTE(TeDi @ Aug 28 2005, 20:16:00)
Po co zakładacie temat, ktòry już istnieje  sad.gif  Znòw nie chce się wam szukać
http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=699&st=0
[right][snapback]33778[/snapback][/right]

Tak taki temat juz byl ale nie wynika z niego nic. Ja tez nie strzelilem w pes4 z przewrotki [w pes3 udalo mi sie to raz]. A jakos nie widzialem zeby ktos z was zamieszczal gole strzelone z przewrotki na forum [nawet w zadnej z kompilacji nie bylo zadnego takiego gola]. Widzialem takie gole na zagranicznych forach... ale tutaj nie :].
Viperdiesel
smile.gif Hmm napewno miałem notę 9.5 jakimś zawodnikiem, tylko za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jakim. I jeszcze kiedyś po rozegranym meczu w ML 6* dostałem notę 10 (to jest najwyższa nota) Maradoną, strzelił 4 bramki i miał 2 asysty (nie piszę tego żeby się chwalić, ale po to żebyście wiedzieli, że w PESie4 można zdobyć najwyższą notę). Drugi raz już nigdy nie udało mi się zdobyś wiekszej noty od 9.0. Fakt, że ocenianie w PES4 i wcześniejszych wersjach to kompletna porażka, ale to już inna sprawa. dry.gif

Tak się rozpędziłem i napisałem tego posta do nie odpowiedniego działu, proszę o usunięcie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.