Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8 | 29.06 - 08.07 | kolejki 35-38
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 9 (II sezon MLO) > Sezon 9 - II liga
WKS

Tydzień 35
piecia1990 (Espanyol) - Bedziu (Benfica) 0:3
Filips (Trabzonspor) - JustMe1987 (Twente) 3:0
barthinio (Olympiacos) - GooFy (Spartak) 0:4
kuba12-15 (Ajax) - Tomek93 (Celtic Glasgow) 1:0
kksm (Hannover) - Witu (Hoffenheim) 2:2
Szopa1910 (Stuttgart) - nachos (Besiktas) 7:7
T-Mac (Bayer) - Wolrid (Athletic) 2:2
Waski90 (Fulham) - Adonim (WBA) 1:4
Grigorian (Blackburn) - przemosek123 (Parma) 3:1
tobinho (Newcastle) - zibii75 (Braga) 2:2

Tydzień 36
JustMe1987 (Twente) - piecia1990 (Espanyol) 3:4
GooFy (Spartak) - Bedziu (Benfica) 3:2
Tomek93 (Celtic Glasgow) - Filips (Trabzonspor) 2:1
Witu (Hoffenheim) - barthinio (Olympiacos) 8:1
nachos (Besiktas) - kuba12-15 (Ajax) 0:2
Wolrid (Athletic) - kksm (Hannover) 4:2
Adonim (WBA) - Szopa1910 (Stuttgart) 3:5
przemosek123 (Parma) - T-Mac (Bayer) 2:3
zibii75 (Braga) - Waski90 (Fulham) 4:0
tobinho (Newcastle) - Grigorian (Blackburn) 0:1

Tydzień 37
piecia1990 (Espanyol) - GooFy (Spartak) 4:3
JustMe1987 (Twente) - Tomek93 (Celtic Glasgow) 2:5
Bedziu (Benfica) - Witu (Hoffenheim) 2:1
Filips (Trabzonspor) - nachos (Besiktas) 1:0
barthinio (Olympiacos) - Wolrid (Athletic) 1:9
kuba12-15 (Ajax) - Adonim (WBA) 2:1
kksm (Hannover) - przemosek123 (Parma) 1:1
Szopa1910 (Stuttgart) - zibii75 (Braga) 1:2

T-Mac (Bayer) - tobinho (Newcastle) 3:0 WO (nieuprawniony zawodnik)
Waski90 (Fulham) - Grigorian (Blackburn) 1:2

Tydzień 38
Tomek93 (Celtic Glasgow) - piecia1990 (Espanyol) 1:3
Witu (Hoffenheim) - GooFy (Spartak) 3:2
nachos (Besiktas) - JustMe1987 (Twente) 2:3
Wolrid (Athletic) - Bedziu (Benfica) 2:2
Adonim (WBA) - Filips (Trabzonspor) 0:3
przemosek123 (Parma) - barthinio (Olympiacos) 8:0
zibii75 (Braga) - kuba12-15 (Ajax) 2:1
tobinho (Newcastle) - kksm (Hannover) 4:2
Griogrian (Blackburn) - Szopa1910 (Stuttgart) 2:2
Waski90 (Fulham) - T-Mac (Bayer) 1:3

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

3 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 8 (kolejki 35-38)
Kvist,Del Pierre(Szopa, Stuttgart)
Juan (Piecia, Espanyol)
Petrovic (Grigorian, Blackburn)

Hall(Bedziu,Benfica)

Welbeck (Zibii75, Sporting Braga)
Adriano (Grigorian, Blackburn)
R.Tylor (Tobinho,Newcastle)
Ilan(Wolrid, Athletic)
Orlando Sa (wĄski, Fulham)
Dernis (Justme, Twente)
Pogatez (KKSM, Hannover)
J. De Guzman (Witu, Hoffenheim)
Boriello, Diouf (Piecia, Espanyol)
Jeleń (Przemossek, Parma)

PAUZY:
czerwony - kartki
niebieski - lekka kontuzja
pomarańczowy - zawieszenia za żółte

Bedziu
37 kolejka
BedziuWitu

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Babel
Paulo Barreto
Paulo Barreto

Opis:
Testowałem nową taktykę i wyszło nienajgorzej. Niestety szybko straciłem bramkę, ale jeszcze przed przerwą wyszedłem na prowadzenie. Po przerwie mimo szans dla obu zespołów wynik sie nie zmienił. Dzięki i powodzenia dalej smile.gif

Kartki:
Jardel (Benfica) - ŻK

Kontuzje:
Babel (Hoffenheim) - lekka kontuzja

Bohater spotkania:
Paullo Barreto - zdobywca obu goli dla Benfiki.
wĄskI
38 kolejka
waski90Timac

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Tymoshchuk
Tymoshchuk
Itamar

Fred

Opis:
Mecz rozegrany w bardzo milej atmosferze, pierwsza polowa meczu bardzo wyrownana ale nie zaaowocowala taka gra bramkami. W drugiej czesci spotkania druzyny zaczely grac otwarcie co przynioslo 4 bramki na stadionie w Londynie

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Tymoshchuk- kreator gry niemieckiej druzyny

T-Mac
.. kolejka
T-MacWolrid
Screeny:

Składy

Strzelcy:
Cicinho
Derdiyok

Suazo
Jadson

Opis:
Dosyc fajny mecz, mimo ze przegrywalem 0-2 udalo sie zremisowac. Wolrid gra fajna pilke taka nieschematowa moim zdaniem, zycze awansu.

Kartki/Kontuzje:

brak

Man of the match:

brak
Wolrid
36 kolejka
Wolridkksm

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
David Suazo
Jadson
Jadson
Muniain

Schmiedebach
Aubameyang

Opis:
Wielki mecz na Stand Mames, otóz obie ekipy walczą o awans do drugiej ligi, i każdy punkt z tej rywalizacji jest na wagę złota. Od pierwszego gwizda wszystko wychodziło Baskom, Jadson swoją postawą na boisku, po raz kolejny udawadnia mi że jest najlepszych zakupem jaki zrobiłem w tym sezonie (jeszcze raz dzięki WKS <hehe> ). Pomimo wysokiego 3 : 0, nie zwykle zmotywowani Niemcy, mocno napierają całą drugą połowę i o mały włos nie dochodzi do wyrównania. Piękne parady Victora, pogrążają do reszty ekipy kksm-a, i to ja mogę cieszyć się z 3, ciężkow wywalczonych, punktów. Dzięki za pasjonujące spotkanie, obyśmy spotkali się jeszcze nie raz. w 1 lidze smile.gif

Kartki:
Żólta - Adil Rami (Hannover)

Kontuzje:

Bohater spotkania:

Jadson - Ostatnio to on przesądza o wyniku wielu spotkań.

PS.

Piękna bramka Schmiedebacha.

JustMe1987
Tydzien 36.
JustMe1987piecia1990

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Kanoute
Kanoute
A.Faye
Guerrero
Guerrero
Guerrero
Konko

Opis:

Mecz przyjazni. Cieszy ze gra byla nieszablonowa i mocno ofensywna z obu stron co przynioslo 7. goli jednoczesnie mimo wszystko nie tworzac jednostronnego widowiska. Walczylem dzielnie a piecia nie szedl na skroty. Jednak jego pilkarze bardziej sie go dzis sluchali niz moj asystent Espanyolu Guti ktorego dwie straty otworzyly droge do bramki gosciom. Dzieki za dobre widowisko. Szkoda ze znowu odrobine zabraklo aby ugrac cos wiecej. Powodzenia w "zielonej strefie" cool.gif

Kartki/Kontuzje:

Tchoyi

Joan Verdu

Bohater spotkania:

@=>José Paolo Guerrero

Z pojedynku Kanoute vs Geurrero ten drugi okazal sie dzis skuteczniejszy i to jemu przypada mvp!

adonim
36 kolejka
adonimszopa

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Opis:

Pierwsza połowa dla gości a druga dla gospodarzy któzry przy większej celności sam na sam mogli tego nie przegrać.

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:

Tino Costa. Defensywny pomocnik strzela 2 gole.

wĄskI
35 kolejka
waski90adonim

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Perisic
Palladino
Palladino
Okazaki
Fetfatzidis

Opis:
Ciekawy mecz 35 kolejki.Pierwsza polowa to przewaga gospodarzy jednak nie mogli sie wstrzelic,druga czesc to dominacja gosci ktorzy wykorzystali okazje bramkowe.Dzieki i powo dalej.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Fetfatzidis-mlody Grek popisal sie ladnym strzalem z poza pola karnego

T-Mac
.. kolejka
T-Mactobinho
Screeny:

Składy

Strzelcy:

Opis:
Slaby mecz, newcaslte byli skuteczniejsi i tyle.

Kartki/Kontuzje:

brak

Man of the match:

brak

WO dla T-Maca, nieuprawniony Taylor w składzie Newcastle
kksm
35 kolejka
kksmWitu

Screeny:

Strzelcy:
Aubameyang
Samobój
Theo Janssen
Ibisevic

Opis:
Wyrównane spotkanie. Dużo sytuacji choć strzały piłkarzy Hannoveru często w dobrych sytuacjach mijały bramkę. Dobra gra obu bramkarzy i trochę niefrasobliwości w poczynaniach obronnych obu zespołów. Na koniec spotkania przycisnął Witu ale wynik pozostał niezmieniony. Powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Oba zespoły za ciekawe spotkanie.

kksm
37 kolejka
kksmprzemosek123

Screeny:

Strzelcy:
Aubameyang
LuaLua

Opis:
Wielki mecz w Hannoverze. Kapitalna gra niemieckiego zespołu. To ekipa Hannoveru wyglądała jak lider rozgrywek. Zarysowała się naprawdę spora przewaga ale niestety tylko remis. Mnóstwo sytuacji jednak fantastyczny mecz rozgrywał bramkarz gości. Powodzenia dalej wink.gif W 1 lidze wink.gif

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Zespół Hannoveru i GK gości.

Filips
35 kolejka
FilipsJustMe1987

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Grosicki
Barrera
Grosicki

Opis:
Bez dwóch zdań każdemu życzę tylko takich meczy. Nie łatwo było zdobyć bramkę, a trenerzy obu zespołów pokazali że mają wyobraźnię. Gospodarze w pierwszej połowie rzucili się do ataku, jednak ani razu piłka nie przekroczyła linii bramkowej. Podobnie ze strony Twente, mieli swoje okazje, ale do teraz nikt nie wie, czemu w najlepszej sytuacji dla ich zespołu piłka minęła słupek kiedy to przed szansą stanął Kezman. To była najlepsza okazja dla gości. Chwilę później okazję miał Kanoute - złożył się do główki jednak fenomenalnie zachowywał się Fabiański i nie pozwolił aby piłka wleciała do bramki. W drugiej połowie inicjatywę przejeli goście. Rozpoczęli swoje ataki jednak jako pierwsi gola strzelili piłkarze Trabzonsporu, a mianowicie Grasicki - zaryzykował i uderzył z ostrego kąta, bramkarz był zaskoczony. Twente wciąż atakowało jednak niedługo później błąd popełnili obrońcu, Diego Tardelli odebrał piłkę w środku pola karnego, i choć nie zdołał sam umieścić jej w bramce, ta odbiła się i trafiła prosto pod nogi Barrery. Zrobiło się 2-0. Gospodarze grali troszkę luźniej, choć wiedzieli, że to tylko dwie bramki przewagi. Druga bramka odebrała trochę ochoty gościom, ale na pewno nie zabrała im nadzieji. Wciąż atakowali, a Trabzonspor wciąż kontrował i starał się nie stracić. Zbyt ofensywne poczynania Twente w końcówce odwróciły się przeciwko nim, kiedy to w 84 minucie sam na sam wyszedł Grosicki. Żaden obrońca nie zdołał go dogonić i umieścił on piłkę w siatce. To dobiło rywala i jasne już było kto wygra to spotkanie, choć nie takie rzeczy w futbolu widzieliśmy. Twente zapewne żałuje niewykorzystanych okazji, ale bramkarz dzisiaj pokazał klasę i udowodnił krytykom, że sprowadzenie go do zespołu z Turcji nie było pomyłką trenera. Szacunek za grę fair play i powodzenia dalej.

Kartki:
Douglas - żółta ( Twente )

Kontuzje:
BRAK

Bohater spotkania:

Łukasz Fabiański - bronił świetnie, ma nadzieje że ktoś to nagrywał.

Wolrid
38 kolejka
WolridBedziu

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Robbie Keane
David Suazo

Showunmi
Witsel

Opis:
No i cóż, znowu pewne prowadzenie 2 : 0 (z wieloma okazjami do podwyrzszenia), rozstwaniam bardzo choatyczną grą i tak naprawdę pozwalam rywalowi na to, aby doprowadził do wyrównania. Brawo dla Benficy za to że walczyła do końca. Dzięki

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:

Wolrid
37 kolejka
BartinhoWolrid

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Pizzaro

David Suazo
David Suazo
David Suazo
David Suazo
David Suazo
David Suazo
David Suazo
David Suazo
Robbie Keane

Opis:
Bilbao miało bardzo dużą przewagę, Olympiako oddał wprawdzie 14 strzałow, ale raczej wszystko z dystansu nie zagrażające Victorovi. Śmiało, mogę powiedzieć że Grecy mieli pecha, gdyż trafili na znajdujących się w znakomitych formach Keane'a, Rosickiego, Jadsona i Suazo. Ten ostatnio na 8 sytuacji sam na sam, pokonuje za każdym razem bez radnego Szczęsnego. Życzę powodzenia w dalszych rozgrywkach, dla Bilbao był to ostatni mecz w sezonie, miejmy nadzieję zakończony upragnionym awansem.

Kartki:
Torosidis (Olympiakos)
Makoun(Olympiakos)

Po żółtej

Kontuzje:
Rosicky - lekka

Bohater spotkania:

David Suazo

zibii75
38. kolejka
zibii75Kuba12-15

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Iaquinta
Omotoyossi
Odonkor

Opis:
Bardzo wyrownany mecz, obie ekipy interesowało jedynie zdobycie 3 punktów.
Wynik ustalił ten na kogo czekałem 15 meczy- Omotoyossi. Dzięi za wyrównane spotkanie i powo dalej Kuba.

Kartki:

Brak

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:
cHYBA JEDNAK JANOT TROCHE NAWYCIĄGAŁ DZIŚ.

wĄskI
37 kolejka
waski90Grigorian

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Dempsey
Kerzakov
Shevchenko

Opis:
Wyrownany mecz,moglo sie to podobac kibicom. Jednak to goscie mieli wiecej sytuacji pod bramka co przynioslo im zwyciestwo. Gratuluje

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Trudno okreslic

Tobinho
... kolejka
TobinhoGrigorian

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Sevchenko

Opis:
Mecz o ważne 3 pkt. Ponieważ gdybym wygrał miałbym prawie pewne utrzymanie w lidze. Jednak tak jak sie dzieje w potyczkach o punkty z trenerem Grigorianem. Cały mecz atak z obu stron a pada bramka pod koniec meczu dla kogo?? Dla ekipy z Blackburn. Juz poraz kolejny przegrałem w takim stylu. Ostatni mecz z Zibim bedzie walką o wszystko albo nic.

Kartki:
czysto

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Shevchenko

Tobinho
... kolejka
TobinhoKKSM

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Arshavin
Ameobi
Ameobi
Ameobi
Aubameyang
Aubameyang

Opis:
Wspaniały mecz. Walka za walke jednak po 30 minutach meczu było 3-0 dla ekipy z Newcastle. Hannover96 atakował i prawie zremisował to spotkanie doprowadzajac do wyniku 3-2 ale wspaniale dysponowany w tym meczu Ameobi pogrążył przeciwnika strzelając swoją 3 bramkę a 4 dla zespołu. Dzieki za mecz. Powo dalej
Kartki:
czysto

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Ameobi - strzelec hattricka:)

Witu
36 kolejka
Witubarthinio

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ibisevic
Ibisevic
Ibisevic
Ibisevic
Vagner Love
Babel
Salihovic
Estrada

Rafael Carioca

Opis:
Cóż tu mogę napisać... doskonały mecz w moim wykonaniu, praktycznie tym zwycięstwem zapewniłem sobie awans chociaż do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze jednego punktu i mam nadzieje, że w ostatnim meczu uda się mi się przypieczętować awans. Wracając do meczu od początku przeważała ekipa Niemiecka, jednak wygrana nie powinna być tak wysoka, ponieważ Olympiakos też miał swoje okazje, ale brakowało skuteczność co widać po statystykach na 12 strzałów tylko 2 celne, lecz mimo wszystko rywalowi udało się strzelić honorowego gola na którego zdecydowanie zasłużył. Dzięki za mecz i powo dalej.

Kartki:
Brak

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:

Vedad Ibisević - 4 gole mówią same za siebie, po prostu znakomity mecz w wykonaniu tego napastnika.
przemosekk
36 kolejka
Przemosek123Timac

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Verpakovskis
Verpakovskis

L. Bender
Itamar
Derdiyok

Opis:
Totalna dominacja goscia, aż żal opisywac. Mecz grany na wysokim poziomie ale wygral lepszy skutecznie. Dzięki za mecz Timak !

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
prędziej antybohater spotkania Keiren Westwood - totalna niedorajda przy bramce dopiero po 3 puszczonych (babolach) zaczął dobrze bronic

Filips
37 kolejka
FilipsNachos

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Barrera

Opis:
To był ostatni mecz w wykonaniu piłkarzy Trabzonsporu w tym sezonie. Wszyscy myślami byli już na wakacjach, jednak udało się wygrać zacięte spotkanie z zespołem z własnego krajowego podwórka. Nie brakowało okazji, brakowało goli. Najlepszą sytuację dla gości zmarnował gwiazdor zespołu Berbatov, natomiast w nie koniecznie najłatwiejszej sytuacji pilkę do bramki skierował Barrera odnajdując się w gąszczu nóg. Solidnie odpłaca się on za zaufanie jakim ostatnio darzy go trener gospodarzy. Powodzenia wszystkim zespołom w nadchodzącym sezonie. Piłkarze Trabzonsporu rozjechali się na wakacje.

Kartki:
BRAK

Kontuzje:

Kagawa - lekka ( Trabzonspor )

Bohater spotkania:

Łukasz Fabiański - troszeczkę się napracował, na szczęście był w zadowalającej formie.
Tomek93
36 kolejka
Tomek93Filips

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Izaguirre
Gudjohnsen
Afonso Alves
Opis:
Fajny meczyk, przez większość meczu przewaga gości, ale to ja w końcówcę przycisnąłem i szczęśliwą akcją w ostatnich sekundach zdobyłem 3 pkt.
Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Kartki:
Brak

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:
Huszi & Izaguirre

zibii75
... kolejka
ZIBII75WASKI90

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Omotoyossi
Omotoyossi
Omotoyossi
Iaquinta

Opis:

1 połowa ustawiła mecz, 2 to kontrola gry w środku pola i spokojne dowiezienie wyniku do końca. Dzięki za mecz Wąski.
Kartki:

Brak
Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:
Omotoyossi strzelec 3 goli. 15 meczy bez Niego i sezon do dupy tyle w temacie

nachos
36 kolejka
nachosKuba12-15

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Lodeiro
Lodeiro

Opis:
Dobre spotkanie druyny Ajaxu, która wystawiła aż 5 obrońców, co skutecznie uniemożliwiło strzelenie bramki ekipie z Besiktasu. Co prawda parę razy w dogodnej sytuacji był Keita, jednak nie znalazł sposobu na pokonanie Akinfeeva. W drużynie Ajaxu wyróżnil się Lodeiro, który często brał ciężar gry na swoje barki i nie bał się uderzać na bramkę.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Lodeiro - najleszy na boisku, dwukrotnie jego rajdy z piłką zakończyły się bramką.

JustMe1987
Tydzien 37.
JustMe1987Tomek93

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Kanoute
Recoba
Ljungberg
Huszti
Hauger
Owen
Obinna

Opis:

Przecietny mecz na koniec przecietnego sezonu. Wzmocnienia ktore mialy pomoc w zawojowaniu ligi najwyrazniej doprowadzily do przerostu tresci nad forma. Eksperymentujac ze skladem sam sie gdzies w tym wszystkim pogubilem i zamiast walczyc o lokaty w okolicach 6. miejsca wyladowalem znacznie nizej. Czuje rozczarowanie bo wydaje mi sie ze stac mnie bylo na wiecej w tym sezonie. Rywale okazali sie lepsi. Moze nie docenilem klasy coniektorych a moze nie umiem bezczelnie strzelac goli. W kazdym razie srednio bylo to i miejsce srednie. Gratuluje Tomkowi bo obnazyl moje bledy i zaprezentowal mi co robilem nie tak przez caly sezon ( miedzy innymi asysyty mojego GK do napastnikow rywali - w tym meczu takze taka sie przytrafila). Szereg czynnikow wplywa na to ze sezon w sezon przypada mi rola ligowego sredniaka. Moze to wina wieku i mlodsi koledzy bystrzejszym okiem lepiej oceniaja sytuacje i potrafia reagowac w sposob bardziej trafny? Nie mam pojecia. Wiem ze bylo kilkanascie spotkan w ktorych udalo mi sie dobrze bawic i z tego sie ciesze. Szkoda ze nie bylo ich dwadziescia pare..

Kartki/Kontuzje:

Bohater spotkania:

Trener rywali. Na pelnym luzie zagral swietny mecz!

Jason Bourne
35kolejka
pieciaBedziu

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Paulo Barreto
Paulo Baretto
Chamakh

Opis:
Żal zal zal zal zal z moejj strony żeby nie bylo. Najgorszy mecz a raczej najgorsze 45 minut jakie zagrałem. W 1 połowie ja dominowałem, no ale pech jak sam ..... W drugiej rywal nic nie wychodzilo nic, gorzej niz dziecko z piaskownicy. To jest zalosne co pokazalem. Brawo BEdziu ze taka pipke jak ja ograłeś jak nie powiem kogo. Wstyd, wstyd- pierwszy tak tragiczny mecz, porażka po prostu porażka. Rywal w 2 polowie gral z kompem na poziomie begineer. Powodzenia dalej Bedziu

Kartki:

Jardel żółta (Benfica)
Kontuzje:

Bohater spotkania:

Jason Bourne
38kolejka
TTomek93Piecia

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Obinna

Willian
Willian
Ziani

Opis:
Mecz wyrównany, jednak Espanyol zachował więcej zimnej krwi. 0-1 do przerwy, w 2 części Espanyol wyglądał znacznie lepiej i rajdy Williana dały 3 pkt. Dzięki i powo Tomek :]

Kartki:

Kontuzje:
-

Bohater spotkania:
Willian- zakup rodem z Ukrainy w tym meczu błyszczał niczym perła

Grigorian
35 kolejka
Grigorianprzemosek123

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Samaras
Alex
Samaras

A. Kone

Opis:

Mecz od początku bardzo wyrównany z akcjami po obu stronach. Gospodarzom udaje się strzelić bramkę do szatni. Po przerwie obraz gry się nie zmienił, a Rovers podwyższyli na 2:0. Gdy przyjezdni zdobyli kontaktową bramkę wydawało się, że mogą jeszcze odrobić straty ale dobrze dysponowany tego dnia Samaras po ładnej zespołowej akcji zapewnił zwycięstwo swojej drużynie. Dzięki i powodzenia w 1 lidze.

Kartki:

brak

Kontuzje:

brak

Bohater spotkania:

Samaras, który poprowadził Blackburn do zwycięstwa i obrona gospodarzy, która nie pozwalała na zbyt wiele napastnikom gości.
przemosekk
38 kolejka
Przemosek123Barthinio

Składy:

Screeny:
screenow z stasami, wynikiem, golami i kartkami nie mam poniewaz gracz barthinio wyszedl podczas meczu odkladnie w 70 minucie

Strzelcy:
A. Kone
A. Kone
A. Kone
Oduro
Oduro
LuaLua
LuaLua
Quaresma

Opis:
Totalna dominacja zespolu Parmy juz po pierwszej polowie było 6 - 0 dla Parmy. Szkoda że gracz w 70 minucie wyszedl, trudno. Dzięki za mecz Barthinio !

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Zespół Parmy

kuba12-15
35 kolejka
kubaTomek93

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Santiago Silva

Opis:
Mecz w pierwszej połowie to raczej moje ataki i stwarzanie sytuacji. A w drugiej drużyna Celticu wzięła się doroboty i byłą naprawdę bardzo blisko zeby wyrównać, ale mój fart był w takich sytuacjach ogromny

Kartki:
Eriksen -żółta

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Santiago Silva

kuba12-15
... kolejka
kuba1215Adonim

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Kewell
Kewell

Lucas Barrios

Opis:
Z tego meczu niezbyt coś pamietam, ale chyba był troszke wyrównany z moją lekką przewagą. Mimo iż przegrywałem to kewell dał impuls do ataku i zdołałem jeszcze wygrać.

Kartki:
brak

Kontuzje:

brak
Bohater spotkania:
Kewell - strzelec dówch bramek

Szopa1910
35 kolejka
Szopa1910NCHS
Screeny:

Składy:

Strzelcy:

Kuzmanovic
Berbatov
Nakamura
Berbatov
Jese
Jese

Berbatov
Misimovic
Berbatov
El Shaarawy
Berbatov
Tino Costa
Nakamura
Berbatov
Opis:
Mecz 100-lecia. Grad bramek, piekne akcje, asysty, doslownie wszystko. Nawet karny. Stuttgart pod koniec sezonu sposcil z tonu co widac po ostatnich wynikach. Dzieki za mecz, powodzenia.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

brak

Man of the match:

Obie jedenastki.
Szopa1910
37 kolejka
Szopa1910Zibi
Screeny:

Składy:

Strzelcy:

Tino Costa
Amara Diane
Amara Diane

Opis:
Koniec sezonu, awans w kieszeni i ciezko zmotywowac zawodnikow do dobrej gry. Dzieki za mecz, powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak

brak

Carvajal (lekka)

Man of the match:

Amara Diane

Grigorian
38 kolejka
Grigorianszopa1910

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Walcott
Karzhakov

Traore
Quagliarella

Opis:

Mecz w pierwszej połowie bardzo wyrównany z lekką przewagą Blackburn. Jednak cuda w bramce wyczyniał bramkarz przyjezdnych. W drugiej połowie to goście częściej atakowali, jednak jak to nazwał trener rywali "autobus" skutecznie uniemożliwiał mu zdobywanie bramek. Gospodarze także mieli swoje szanse i mecz ostatecznie zakończył się remisem. Powodzenia w 1 lidze.

Kartki:

brak

Kontuzje:

brak

Bohater spotkania:

Courtois - bramkarz przyjezdnych swoją postawą wyraźnie pomógł swojej drużynie nie przegrać tego spotkania.

Filips
... kolejka
AdonimFilips

Składy:
BRAK ss z mojej strony, może gospodarz będzie skłonny uzupełnić.

Screeny:

Strzelcy:
Diego Tardelli
Diego Tardelli
Colman

Opis:
Mecz z bardzo dużą przewagą gości.

Kartki:
Carragher - żółta ( WBA )

Kontuzje:
BRAK

Bohater spotkania:
Diego Tardelli

Strzelec dwóch bramek

Tobinho
... kolejka
TobinhoZibi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Ameobi
Del Piero

Omotoyossi
Ebans-Blake

Opis:
Moi pilkarze strzelili pierwsi ale mecz tak się ulozył ze od 71 minuty musieli gonic straty. Udało się to w 85 minucie Alexowi. Tak zakonczylismy swój udział w lidze. Bardzo dziękuje w imieniu moim oraz pilkarzy działaczom, fanom oraz sponsorom bez których byłoby nam cięzko. Mogę zapowiedzieć, że od nowego sezonu nasz klub będzie bardziej doswiadczonym kolektywem co pokazałem w rundzie rewanzowej wielu dobrym trenerom takim jak Witu, KKSM, Szopie czy Filipsowi. Jeszcze raz dziękuję bardzo. Powodzenia zyczę graczom, którzy konczą swoją walkę.

Kartki:
czysto

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Bramkarze obu druzyn zostali gwiazdami wieczoru:)

Jason Bourne
37 kolejka
pieciaGoofy

Składy:
niestety fraps zawiódł

Screeny:

*

Strzelcy:
Deco
Willian
Gervinho
J. Pereira

Agbonlahor
Dzyuba
Dzyuba

Opis:
Mecz jak każdy nasz dziwny. Pierwsza akcja i ....... karny. Deco wykonuje i 1-0. Później okresy raz mojej raz Goofiego przewagi. 3 minuta i 1-1. 24 minuta i 2-1 dla mnie po bramce Williana. Wprowadzenie Gervinho dało gola na 3-1. Wtedy ze spokojem grałem, myślac że już po meczu. Zmeinilem 2 piłkarzy wprowadziłem wiecznych rezerwowych i nagle zabawa w obronie moja skutkuje bramką na 3-2. Później atak prawa strona i ......... 3-3. W 90 minucie ostatni atak Espanyolu. Piłką operują Gervingo, Albin i podanie do Perreiry. I 4-3. Dzięki za dziwny mecz

Kartki:
Gabriel Milito- żółta (Spartak M.)

Kontuzje:

Bohater spotkania:
J. Pereira- bramka na wagę 3 pkt ;]

GooFy
36 kolejka
GooFyBedziu

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Maloney
Maloney
Enzo Perez
Kranjcar
Luuk de Jong

Opis:
Pierwsza połowa to inicjatywa gospodarzy i dwie strzelone bramki. W drugiej natomiast goście rzucili się do odrabiania strat, i udało im się wyrównać. Wtedy Spartak postawił wszystko na jedną kartę i zdobył zwycięską bramkę, choć trzech punktów nie mógł być pewien do końca.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:

Shaun Maloney - strzelił dwie piękne bramki i napędzał drużynę w ataku.
Witu
38 kolejka
WituGooFy

Składy:
Screen z pierwszych 70 min :

Screen z dogrywanych 20 min :

Screeny:
niestety rozłączyło nas w 71 min i dlatego nie mam po meczowych ss

Strzelcy:
Ibisevic
Ibisevic
Ibisevic

McGeady
Hamouma
Opis:
Ostatni mecz i mogę odetchnąć z ulgą wywalczyłem bo bardzo ciężkim sezonie. Wracając do meczu, GooFy zagrał ładną piłkę, ale szczęście sprzyjało drużynie gości a konkretnie Ibiseviciowi, który znowu błysnął i dzięki niemu w ostatniej kolejce tak prawdę w meczu o "pietruszkę" Hoffenheim wygrało mecz. Dzięki za mecz.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:

Vedad Ibisević - Kolejny hat-trick wink.gif

GooFy
37 kolejka
BartinhoGooFy

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Luuk de Jong
Luuk de Jong
Luuk de Jong
Luuk de Jong

Opis:
Mecz pełen zgrzytów. Na początku problem ze strojami. Później rozłączenie w 65 minucie. Chęć dogrania była, jednak mijaliśmy się na gg.

Kartki:
-

Kontuzje:
-

Bohater spotkania:
Luuk de Jong - 4 bramki. Trzeba coś dodawać?

Akutalka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.