Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/2 finału
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 9 (II sezon MLO) > Puchar Ligi IO
Ferat

Czas na rozegranie dwumeczu: 29-06-2012

Zwycięzca dwumeczu przechodzi do finału.

Wyniki wpisujemy wg szablonu, obowiązują ustawienia identyczne jak w lidze.

W razie równego bilansu bramek (gole na wyjeździe nie są liczone podwójnie), gramy trzeci mecz z włączoną dogrywką i karnymi.

W tej rundzie gramy juz na aktualnym rosterze wydanym po minionym oknie transferowym!! --> DOWNLOAD

lukasz44
1 mecz
lukasz44Edi092

Screeny:

Opis:
Mecz toczony w szybkim tempie z minimalną przewagą Zenitu. Świetnie grała obrona na czele z Cenim, ciężko było się przedrzeć anglikom. Cieszy fakt że znowu gola strzela obrońca, co tylko potwierdza że zmiana taktyki była strzałem w dziesiątkę. Świetna bramka Kolodina dała pewność przed rewanżem.

Bohater spotkania:

Denis Kolodin
Edi092lukasz44

Screeny:

Opis:
Gdyby nie kuriozalny błąd i gol samobójczy Kameniego ten mecz mógł się różnie potoczyć. Rywal sprezentował mi bramkę, a potem moi piłkarze pokazali wielki charakter i wręcz zmiażdżyli Anglików wchodząc w pięknym stylu do finału pucharu ligi. Dzięki za mecze w świetnej atmosferze i pokazujące jak można grać ładnie bez względu na to co jest stawką. Powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

Bance - świetny mecz w jego wykonaniu 2 jakże ważne gole

Skróty z obu spotkań:
(brakuje tylko 1 połowy z 1 meczu bo mi się skasowała przez przypadek)

wesoly89

Rybsonwesoly89

Screeny:

Opis:
od poczatku do konca dominacja gosci

Bohater spotkania:
LAVEZZI

wesoly89

wesoly89Rybson

Screeny:

Opis:
podobnie jak w pierwszym meczu dominowal zespol z holandii... Gracze z grecji zdolali uratowac swoj honor zdobywajac bramke w rewanzu

Bohater spotkania:
LAVEZZI

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.