Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option file na bieżąco...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Dj_Dario
Zakładam ten temat, ponieważ denerwuje mnie mòj option( o co chodzi napisze pòźniej), a po drugie jest juz troche nieaktualny, mam nadzieje, ze w tym temacie bedziecie dawac linki do nowo powstalych option file, a takze jezeli sami zrobicie jakies modyfikacje, transfery itp. to tez zapodacie linka,w ten sposob bedziemy na bierzaco.

Apropo mojego optiona, gram teraz Interem Master League i po pierwszym sezonie Adriano spadają statystyki, jak to mozliwe skoro ma dopiero 23 lata, zas u Figo (starzec) ciągle sie podwyzszaja, wogole gdzie mozna to zmienic w option, ktora opcja za to odpowiada ??

POZDRO i mam nadzieję, że temat się rozkręci smile.gif

//edit: bieżąco, misiu, bieżąco
Adanio
ja mam podobnie co mecz ulepszaja mi sie pilkarze oprucz paru np van nistelrooy gra w kazdym meczu i lipa nic mu sie nie ulepsza tylko ciagle spada mad.gif powiedzcie mi jeszcze gdzie mozna ulepszyc szybkosc pilkarzy w treningu w master league.z gory dziek!!!!

Glory Glory Manchester United

There's only one Ronaldo .... Cristiano Ronaldo
lukasso
nie zauwazylem aby byl trening na szybkosc(radze kupywac napastnikow ktorzy sa juz obdarzeni duzo szybkoscia niz jakiegos talenta i miec nadzieje ze mu urosnie laugh.gif )
a co do van nisterloja to jest w takim wieku gdzie u prawie wszystkich statystyki spadaja
niestety tak juz jest nim starszy tym gorszy rolleyes.gif
polecam kupic Ronaldo
nie tylko dobre statsy
ale i trenuje do konca kariery ph34r.gif blink.gif
lualua
Tak, już o tym pisałem w innym temacie, rozwòj zawodnikòw jest po prostu zjebany, 24 letni koleśe przestają się rozwijać. Lipa!!!
Adanio
eeeeeee ja ronaldo nie chce w moim kochanym man u!!!!! hehehehe lipnie jest to zrobione z tym ulepszaniem zawodnikow mam nadzieje ze w 5 bedzie to lepiej zrobione smile.gif

Glory GLory Manchester United

There's only one Ronaldo .... Cristiano Ronaldo
_DEVIL_
QUOTE(lualua @ Aug 31 2005, 10:53:53)
Tak, już o tym pisałem w innym temacie, rozwòj zawodnikòw jest po prostu zjebany, 24 letni koleśe przestają się rozwijać. Lipa!!!
[right][snapback]33958[/snapback][/right]

Lualua rozwòj zawodnikòw jest dobry ino my mamy przerabiane option file i maja wiekszosc zmienione parametry!(podwyszone).Gawarantuje ci zagraj master league na defautowym optionie i zobaczysz ze zawodnicy beda sie dobrze rozwijac i dlugo!
pozdro
_kamil_
goscie maja ustalony rozwoj i taki C. Ronaldo przestaje sie rozwijac zawsze w tym samym wieku niezaleznie od tego czy mial podwyzszane parametry czy nie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.