Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze Piłkarzy Idea Ekstraklasy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
WąSu
Proponuje założyć temat o twarzach ale tylko piłkarzy występujących w Idea Ekstraklasie. Mało troche mordek z otoczenia polskiej piłki

Na początek prosto z mojej początkującej ręk facemejkera 5 kopaczy warszawskiej Legii:
user posted image
Mile widziane ocenki
lookass
Moim zdaniem dobry temat. Mam nadzieję że nie zostanie zamknięty

Oto moje cuda biggrin.gif

PAWEŁ BROŻEK

user posted image
Paweł Brożek BIN

Reszta screenòw:

Screen 2
Screen 3
Screen 4

TOMASZ FRANKOWSKI (POPRAWIONY)

Jak Franek będzie dobry i będzie się podobał zarzuce wieksza iloscia screenow...

user posted image
Tomasz Frankowski BIN

Poprawiony Franek wydaje się być lepszy niż poprzedni. Zachęcam do oceniania (poprawia mi morale biggrin.gif)
WąSu
Żeby nie było że tylko Legioniści:

user posted image

Czekam na jakieś oceny

WąSu
Kolejny Legionista ,aczkolwiek jest on bardziej rozpoznawalny na boiskach III ligowych:

user posted image
WąSu
Bohater z Aten:
user posted image
korzen
Wąsuu...średnie twarzyczki popracuj smile.gif Klatt - Widać że to on ale to nie to... 3+
Szala - Zdecydowanie najlepsza twarz ze wszystkich twoich smile.gif 4+
Kuba Rzezniczak - 3
Kiełbowicz - niewiem czy mi sie tylko tak wydaje....ale to jest Giuly smile.gif
Sokołowski - Słabiutki

Nie zebym lepsze zrobił ale prosiłes o ocene wink.gif Zròb Karwana i Burkhardta ... smile.gif
Pozdro (L)
lookass
Korzen ocen też Franka i Pawła Brożka.
rafios
Frankowski troche slaby. w lewym dolnym rogu twarzy ( tongue.gif ) ma jakies kąty.Jest troche kwadratowy, a to niezbyt dobrze wyglada. ja moge wrzucic swojego (wg mnie troszke lepszy) :
user posted image

Radek Majdan :
user posted image

P.S. >Kornel< wyedytuj swoj post tak jak ja to zrobilem nie robimy OT.
>Kornel<
no ten Twoj "antybohater" abrdzo slaby jakis taki skwaszony biggrin.gif
PS. a gdyby nie ten Twoj "antybohater"byloby 7:1 !Anty to byl Zieńczuk !sorry za OT
korzen
lookass : Brozek fajny nawet, frankowski wdg mnie zbyt gruby na twarzy. smile.gif oby tak dalej. Dobry temat bo jestem miłosnikiem Ligi Polskiej :]
lookass
Rafios hehe nie wolno swojego Franka faworyzowac i mowic ze jest lepszy od innych tongue.gif (Majdan kompletnie ci nie wyszedl przynajmniej mi nie przypomina majdana sad.gif )
Moim zdaniem jest średni ( twoj franek ) a to dla tego ze oczy ma za duze chyba sprobuj mu zrobic bardziej zmruzone cos jak u mnie. (kolor oczu tez ma chyba inny i kolor galek ocznych najciemniejszy mojemu dalem). Oceniajcie mojego Franka troche odchudzlem mu twarz (chcialem zeby mial okragla bo ona taka ma smile.gif ale mi wyszla przez to kanciasta huh.gif - troche to poprawilem powiedzcie co teraz myslicie)
onix_the_chosen
Szala, Klatt, Sobolewski,Piechniak, P.Brozek - jestem na TAK, reszta na NIE cool.gif tongue.gif
abus
Tomasz Kłos
user posted image
T-Mac
nie podobny ;/
RuDi
abus boze wez lepiej pociwcz troche i nie pokazuj takich twarzy klos nie podobny i widac ze przod twarzy rozni sie kolorem od reszty i to mocno
lookass
No troche się ròżni kolorem :/ Myślałem że będą wrzucane tutaj jakies twarze ktore przypominaja chociaz ludzi (reszta ocenia czy podobny) a nie byle co huh.gif
Capitan Tsubasa
user posted image

Juz wczesniej w jakims temacie wrzucalem ta twarz, ale jak jest juz taki temat to dam i tu wink.gif
_DEVIL_
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Aug 29 2005, 22:36:54)
user posted image

Juz wczesniej w jakims temacie wrzucalem ta twarz, ale jak jest juz taki temat to dam i tu  wink.gif
[right][snapback]33856[/snapback][/right]

Dobra robota stary!Poprostu jak żywy.
PS.mozna prosic o bin? smile.gif
onix_the_chosen
QUOTE(T-Mac @ Aug 29 2005, 20:18:00)
nie podobny ;/
[right][snapback]33841[/snapback][/right]

to malo powiedziane cool.gif koles wyglada jakby sie wysmarowal samoopalaczem. A moze to opalenizna z Grecji, jaka przywiozl Tomek podczas pobytu w Atenach cool.gif A tak szczerze to te "twarz" trudno ocenic. Ja nie robie mordek (chociaz w przyszlosci chce sprobowac - potrzebuje tylko Adobe'a, troche checi i wolnego czasu), ale mam dla ciebie rade - rob twarze, ktore przynajmniej na pierwszy rzut oka beda rozpoznawalne smile.gif pozdro i pracuj dalej tongue.gif
kcma
QUOTE(onix_the_chosen @ Aug 29 2005, 22:56:23)
to malo powiedziane  cool.gif koles wyglada jakby sie wysmarowal samoopalaczem. A moze to opalenizna z Grecji, jaka przywiozl Tomek podczas pobytu w Atenach  cool.gif A tak szczerze to te "twarz" trudno ocenic. Ja nie robie mordek (chociaz w przyszlosci chce sprobowac - potrzebuje tylko Adobe'a, troche checi i wolnego czasu), ale mam dla ciebie rade - rob twarze, ktore przynajmniej na pierwszy rzut oka beda rozpoznawalne  smile.gif pozdro i pracuj dalej  tongue.gif
[right][snapback]33861[/snapback][/right]

@onix_the_chosen, zgadzam się z Tobą w 100%.
Statek
QUOTE(WąSu @ Aug 28 2005, 12:15:34)
Bohater z Aten:
user posted image
[right][snapback]33731[/snapback][/right]

Fajna mordka!!
lookass
Zrobiłem dzisiaj Boruca oceniajcie. Wydaje mi się że podobny ale sami oceńcie...

user posted image
Artur Boruc BIN

Screen 2
Screen 3
Screen 4
lukasz0
QUOTE(lookass @ Aug 30 2005, 12:29:18)
Zrobiłem dzisiaj Boruca oceniajcie. Wydaje mi się że podobny ale sami oceńcie...

user posted image
Artur Boruc BIN

Screen 2
Screen 3
Screen 4
[right][snapback]33889[/snapback][/right]

Boruc troche podobny choc mozna by go jeszcze porawic!!
ale i tak niezly smile.gif <brawo>

pozdro
kemocik
QUOTE(onix_the_chosen @ Aug 29 2005, 23:56:23)
(...) Ja nie robie mordek (chociaz w przyszlosci chce sprobowac - potrzebuje tylko Adobe'a, troche checi i wolnego czasu), (...)
[right][snapback]33861[/snapback][/right]

Ja tam robię fejsy w GIMP'ie, więc nie trzeba "piracić", żeby je robić tongue.gif

lookass - szczerze mòwiąc Boruc cienki smile.gif

PS: Nie widzę sensu kontynuowania tego tematu - jest przecież Pokemon Arena - i kto chce zobaczyć jakąś twarz wchodzi najpierw tam ... dry.gif
Mortin
QUOTE(abus @ Aug 29 2005, 19:29:26)
Tomasz Kłos
user posted image
[right][snapback]33835[/snapback][/right]

niech zgadne klos robiony na twarzy cannavaro ?;p
WąSu
Po ćwiczeniach poprawiłem Klatta i Kiełbowicz ,oraz zrobiłem Przyrowskiego:
user posted image
Mile widziane jakieś uwagi i ocenki. Piona.
>Kornel<
gdyby nie podpisy i to ze u Przyrowskiego widac herb Groclinu i pozycje GK nie wiedzialbym ze to on ! Legionisci slabo zrobieni ! sorry za krytyke ale forum chyba po to jest ! wiec trenuj i jeszcze raz trenuj!pzdr
barca90

ja mysle ze to do klosa nie podobne musisz popracowac smile.gif
WąSu
Była gwiazda naszej Orange Ekstraklasy:

Maciej Żurawski
user posted image

Oraz jego trzech kolegòw z reprezentacji:

Tomasz Frankowski
user posted image

Grzegorz Rasiak
user posted image

Tomasz Rząsa
user posted image

I najlepszy zawodnik ostatnich tygodni Orange Ekstraklasy:

Edi Andradina
user posted image

Piona!
michau000
do pokemonow go! tongue.gif
korzen
Rasiak nawet mi sie podoba reszta słaba....ale co ma Rasiak Rząsa i Zurawski do Orange Ekstraklasy? Mysle ze temat zajebisty, bo mało sie robi mordek do naszej ligi...tylko ciągle sie wałkuje tych samych piłkarzy jak Zurawski, Krzynowek, C.Ronaldo itp.

PS. Jak ktoś ma czas to niech zrobi :

-Karwana
-Burkhardta
-Bronowickiego

pozdro
WąSu
Zawodnik Odry Włodzisław:
user posted image

Przy krytyce zobaczcie z jakiego foto:
user posted image

P.S Jak sie usuwa kolczyki z fryzur? To jest fryz Cassano, jak z niego usunąć zakolczykowanie?Wie ktoś?
Karol Johnn
QUOTE(WąSu @ Sep 19 2005, 00:07:16)

Maciej Żurawski
user posted image

Oraz jego trzech kolegòw z reprezentacji:

Tomasz Frankowski
user posted image

Grzegorz Rasiak
user posted image

Tomasz Rząsa
user posted image

Edi Andradina
user posted image

Piona!
[right][snapback]35804[/snapback][/right]

Calkiem w pompke... Rasiak nawet nawet, Zurawski tez calkiem calkiem... Franek... oczy dobre... Rzasa wyglada jakby go stazi za mlodu saperką oklepywali po twarzy....
kostek
może ktoś zrobi dobrego Kowalewskiego do reprezentacji? Uważam też że ktoś by mògł się podjąć zrobienia dobrego Sebę Milę...bo narazie all jakie widziałem to marne...i może jeszcze cosik z zagłębia lubin? np. chałbiński albo iwański? pzdr
norek
QUOTE(::kostek:: @ Oct 12 2005, 21:33:09)
może ktoś zrobi dobrego Kowalewskiego do reprezentacji? Uważam też że ktoś by mògł się podjąć zrobienia dobrego Sebę Milę...bo narazie all jakie widziałem to marne...i może jeszcze cosik z zagłębia lubin? np. chałbiński albo iwański? pzdr
[right][snapback]38906[/snapback][/right]

chopie..."by sie przydalo" to nie wiem do kogo mozesz mowic...syp DOBRYMI fotami i zobaczy sie co da sie zrobic...adios
aaaaaa nie odpisuj na teog posta chyba ze masz foty..
tomek828
QUOTE(bartosz05 @ Oct 8 2005, 12:12:13)
Goliński
user posted image
[right][snapback]38385[/snapback][/right]

sredni ten golinski ph34r.gif nosa prawie nie widac smile.gif i oczy do poprawy ph34r.gif

POZDRO
lukasso
QUOTE(bartosz05 @ Oct 8 2005, 11:12:13)
Goliński
user posted image
[right][snapback]38385[/snapback][/right]

zbyt blady,popraw jeszcze nos i bedzie dobry
bzi-bzi
QUOTE(WaSu @ Sep 18 2005, 21:07:16)

Maciej Żurawski
user posted image

Oraz jego trzech koleg&ograve;w z reprezentacji:

Tomasz Frankowski
user posted image

Grzegorz Rasiak
user posted image

Tomasz Rząsa
user posted image

Edi Andradina
user posted image

Piona!
[right][snapback]35804[/snapback][/right]

Mozna bina do Rzasy ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.