Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: All Stars
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Gargus
Siemano mam pytanie ... czy jak zdobede wszystkie puchary w pesie4 to dochodza allstars??tak jak w iss2??na psx:P
saper
QUOTE(Gargus @ Aug 27 2005, 07:11:05)
Siemano mam pytanie ... czy jak zdobede wszystkie puchary w pesie4 to dochodza allstars??tak jak w iss2??na psx:P
[right][snapback]33665[/snapback][/right]

Zdobądź i zobacz smile.gif
Gargus
Bo mi sie chce myslisz:(((
Viperdiesel
QUOTE(Gargus @ Aug 27 2005, 05:11:05)
[right][snapback]33665[/snapback][/right]

Grałem w issy od jedynki ale w ISS2 nie przypominam sobie, żeby było jakieś allstar (oświeć mnie), a co do tego z PESem to raczej nic podobnego Ci się nie pojawi jak zdobędziesz wszystkie puchary smile.gif smile.gif
Crawler
QUOTE(Viperdiesel @ Aug 27 2005, 13:50:32)
Grałem w issy od jedynki ale w ISS2 nie przypominam sobie, żeby było jakieś allstar (oświeć mnie), a co do tego z PESem to raczej nic podobnego Ci się nie pojawi jak zdobędziesz wszystkie puchary smile.gif  smile.gif
[right][snapback]33691[/snapback][/right]
Oświecić cię ?? Ok. All-star to jest taka drużyna gwiazd smile.gif
Np. Owen,Raul,Zidane,Ronaldo itp.
Wiem że w Fifie 2002 world cup coś takiego było.
korzen
QUOTE(Gargus @ Aug 27 2005, 11:56:48)
Bo mi sie chce myslisz:(((
[right][snapback]33684[/snapback][/right]

Jak Ci sie niechce to po co dupe zawracasz? Jezeli ktoś odpowie Ci ze tak to i tak muszisz wszystko wygrac ... blink.gif
Gargus
Słuchaj bo jak by mi nikt niepowiedzial to bymi niechcialo sie przechodzis\c i wygrywac wszytkich pucharòw tam ich troche jest nawet, a jesli by all stars byli to bym przeszedł i zostawil opt.file smile.gifsmile.gif:)po to dupe zawracam jak bys chcial wiedziec;/
Guma
Przeszedłem i zdobyłem wszystko, nie ma drużyny All Stars w PES4:)

QUOTE(Lookkas_fan @ Aug 27 2005, 16:13:45)
Oświecić cię ?? Ok. All-star to jest taka drużyna gwiazd  smile.gif
Np. Owen,Raul,Zidane,Ronaldo itp.
Wiem że w Fifie 2002 world cup coś takiego było.
[right][snapback]33695[/snapback][/right]

Owen, Raul, Zidane, Ronaldo...w PES4 to sie nazywa REAL MADRYT biggrin.gif
_kamil_
a przeszdles wszystkie chalenge trening? i puchary Master Ligue?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.