Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa B
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2012 > EURO 2012
lukasz44

Do fazy pucharowej Euro 2012 awansują 2 najlepsze zespoły z każdej z grup (A-D)

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie fazy grupowej to 14.06.12 (24:00)
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje będą liczone:
Kontuzja lekka ---> Zawieszenie w 2 meczach fazy pucharowej EURO 2012
Kontuzja poważna ---> Zawieszenie na całą fazę pucharową EURO 2012
2 żółte kartki ---> Zawieszenie w 2 meczach fazy pucharowej EURO 2012
Czerwona kartka ---> Zawieszenie w 2 meczach fazy pucharowej EURO 2012

POWODZENIA !!!
WKS

WKSRKS nicejoke

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Aliev
Milevsky
Ibrahimović

Kartki\Kontuzje:
Clear

Opis:
Jezu... Możnaby powiedzieć, że szczęscie [fura szczęscia] stała po stronie Gospodarzy Turnieju. Remis byłby sprawiedliwy ale GK Ukrainy wyjmował wszystko włącznie z interwencjami obrońców. Czasami naprawde można uwierzyć, że ktos hackuje tą gre... Szkoda gadać. Przynajmniej cel jest jasny 2 m - 6 pkt jeżeli Szwecja marzy o wyjściu z grupy a będzie to trudne.

Bohater spotkania:
Bramkarz Ukraińców z formą tak czerwoną, ze spokojnie była purpurowa.

lukasz44

lukasz44WKSRKS

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Podolski
Khedira
samobój

Kallstrom
Ljungberg 3
Wilhelmsson
samobój

Kartki lub Kontuzje:
Boateng, Howades, Mertesacker - A.Svensson (żółte)
Schweinsteiger (czerwona)

Opis:
Mecz zapowiadał się ciekawie i taki był. Niemcy grali swój pierwszy mecz, Szwedzi zaś musieli wygrać aby zachować szanse na awans więc byli bardzo zmotywowani. Od początku to Niemcy starali się strzelić gola, jednak fantastycznie bronił Isaksson i był nie do zatrzymania. Później dość przypadkową bramkę zdobył Kallstrom i gra trochę się posypała. Co prawda udało się wyrównać za sprawą Podolskiego ale to było za mało, gdyż chwile później bramkę dołożył Ljungberg po fatalnym błędzie Neuera który podał mu piłkę. Wręcz śmieszne były zagrania za które moi piłkarze dostali w 1 połowie żółte kartki, przepychanki czy walka o piłkę i tak czy tak dostają Niemcy. Druga odsłona to popis Ljungbega, zdobył dwa gole w 63 i 67 i było praktycznie po meczu. Na domiar złego po zamieszaniu w polu karnym i dziwnym faulu od przodu ? czerwień dostał Schweinsteiger i był karny. Na szczęście nie trafiony. Cóż, dzisiejszego dnia wszystko było przeciwko mojej ekipie, fantastycznie bronił Issakson i nie miałem prawa tego wygrać. WKS wykorzystał co miał i zdobywa trzy punkty. Postaramy się powalczyć w dwóch kolejnych meczach.

Bohater spotkania:
Kubbas.

Kubbas WKS

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Kartki\Kontuzje:

Opis:
Grecka Tragedia, gratulacje dla Szwedów.

Bohater spotkania:
Ibra, ściągał uwagę całej obrony.

niCejOke

niCejOke Lukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Mario Gomez

Kartki\Kontuzje:
Brak

Opis:
Mecz pod dyktando Niemców. Ukraina była tylko tłem dla drużyny trzeciej rzeszy xD. Sporadyczne wrzutki i strzały Milevskiego nic nie dały. Skromne zwycięstwo, które zawdzięczam Shovkoskyemu ; ]

Bohater spotkania:
Shovkovsky Forma zielona podobnie jak w meczu ze szwecją a wyprawia cuda biggrin.gif

niCejOke

niCejOke kuubas

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Shevchenko
Shevchenko
Shevchenko
Voronin
Tymoshchuk

Salpingidis
Charisteas

Kartki\Kontuzje:
Lekka: Yarmolenko

Opis:
Mecz dla Ukrainy o być. Wszystko super szybkie prowadzenie i dominacja w pierwszej połowie. W drugiej się posypało i to greccy rzadzili. Znowu genialny Shovkovsky który wybronił multum sytuacji 100%. Dzięki niemu Ukraina może chodzić z uniesioną głową nawet gdy odpanie z turnieju.

Bohater spotkania:
Shovkovsky poraz kolejny kapitalny mecz GK gospodarzy turnieju.

lukasz44

lukasz44Kubbas

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Mario Gomez 3
Muller
Salpingidis 2
Gekas 2

Kartki i Kontuzje:
brak

Opis:
Cóż, przed meczem wiedziałem że muszę wygrać 5 albo 6-0 aby myśleć jeszcze o awansie i dlatego wyszedłem na ten mecz ustawiony tylko na atak. Do 30 minuty plan był wykonywany w 100%, 3-0 dla Niemców choć powinno być z minimum 5... I jak to zwykle bywa niewykorzystane sytuacje się zemściły gdy gola zdobył Salpingidis. Co prawda szybko odpowiedziałem trafieniem Gomeza ale to było za mało. Moja ekipa straciła wiarę w sukces gdy drugą bramkę dołożył przed przerwą Gekas... Druga odsłona to już spokojnie bicie głową w mur przez Niemców i kontry 2 na 1 Greków gdzie dzięki którym zdobyli dwie ostatnie bramki. Wynik 4-4 na zakończenie Euro, pora pakować walizki, wracamy smile.gif Dzięki za mecz, powodzenia dla Szwecji i Ukrainy w kolejnej fazie.

Bohater spotkania:

Tzorvas - bramkarz Greków, bronił fenomenalnie w 1 połowie gdy ciągle atakowali Niemcy
lukasz44

Rozgrywki w Grupie B EURO 2012 zakończyły się ! Awans do ćwierćfinałów EURO 2012 wywalczyły ekipy:

Szwecja (WKSRKS)niCejOke (Ukraina)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.