Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PROŚBA] Exlusiv patch - option file
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
tomek_czyz
Jako że mam ogromne problemy ze ściągnięciem tego patcha, a łącze też nie najlepsze prosiłbym kogoś kto ma 5 min, oraz tego patcha o przesłanie mi go.

Oto mòj mail : [email protected]

z gòry dzięki osobom ktòre wykażą inicjatywę biggrin.gif
lookass
TOPIC: Atenszyn!!
Jeszcze raz ktos poprosi o OF (option file) albo o linka do patcha (do gry nie wspomne) to banuje bez ostrzezenia...

Radze ciszybko zedytować ten temat zanim dostaniesz bana :|
>Kornel<
no nie ma to jak przeslac na maila 300 mb ! oby tak dalej ? a moze chcesz GTA San Andreas? Doom 3 moze byc ? pzdr biggrin.gif
lookass
Z tego co wiem każdy Option File (jak zaznaczył w temacie) ma 1 235 KB (1.25MB) ale moze twoj ma 300 MB tego nie wiem huh.gif
>Kornel<
wydaje mi sie ze nie jest jasno napisane ze chodzi o OF wiec cicho tam! a sa tacy ktorzy chca po 400 mb na maila wiec ... nie napisal dokladnie ! a szczerze proponuje obsession a nie exclusive !pzdr
baski18
W temacie masz wyraznie napisane ze chodzi o OF... i Ex jest lepszy od Ob.

Pozdro
Viperdiesel
QUOTE(tomek_czyz @ Aug 26 2005, 22:30:14)
Jako że mam ogromne problemy ze ściągnięciem tego patcha, a łącze też nie najlepsze prosiłbym kogoś kto ma 5 min, oraz tego patcha o przesłanie mi go.
[right][snapback]33641[/snapback][/right]

Czy tu jest napisane wyraźnie, że chodzi o OF?????? blink.gif blink.gif laugh.gif
tomek_czyz
Sorki że treść myli ale w temacie jest o option file i tylko tyle chciałem biggrin.gif, bo mi sciaganie nie idzie, 1 część patcha ściągała się ok 26 godzin biggrin.gif, więc lipa, a same składziki bym chciał.

A i dlaczego za to ban, jak nigdzie ich nie ma a nie moge go ściągnąć, to jak poprosze kogoś żeby mi go wysłał to że to niby przestępstwo?? nie zczajam ??

ok, więc sory za plątaninę, jak ktoś ma tego patcha (OF) to bardzo bym prosił
>Kornel<
oj dobra nie bede sie z Wami klocil bo szkoda czasu ! biggrin.gif a moglby ktos podac linka do tego patcha ? najlepiej do czesci VI ! z gory dzieki pozdro
Viperdiesel
biggrin.gif Heh macietutaj jest Obsession Patch 2005/2006, jego waga to 400 MB. Po pobraniu wystarczy tylko zainstalować (setup.exe) i tyle nic nie trzeba kombinować w ròżnych programach do PESa. Podziękowania mile widziane laugh.gif laugh.gif
Bo tak w ogòle to jest temat o Exclusive Patch. ale polecam ten pierwszy bo jest poprostu lepszy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.