Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Z Archiwum X
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
kcma
Witam, to co zobaczycie w tym poście jest niewytłumaczalne (przynajmniej ja tak sądzę), gość ktòry to zrobił jest mistrzem.

Pewnie dużo osòb tego niewidziało więc potem żeby niebyło pretensji:

Najpierw przeczytaj sposòb:

Oto bez watpienia jedna z lepszych iluzji optycznych, jaka widzialem.

Instrukcja:

1) Odprez sie und skoncentruj sie przez 30 – 45 sekund na 4 malych punktach w srodku obrazka (pelna koncentracja!)

2) Nastepnie spojrz powoli na pobliska sciane (lub na gladka powierzchnie jednego koloru, tylko musi byc ona dosc duza)

3) Po kilku sekundach utworzy sie jasna plama

4) Gdy mrugniesz kilka razy, ujrzysz powstajaca w tle plamy figure

5) Co widzisz? Albo inaczej: KOGO widzisz?

Tutaj

ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif

PS. Lece na mecz, po meczu zobacze wasze posty...
PS2. Wy tez zazucajcie jakies zludzenia!!!
WBman
No fajne, fajne, widziałem to już... ale to poprostu odwròcenie koloròw na obrazku, wez sobie do jakiegos programu to i wez zeby zrobił kontrast, odwròcił kolory i uzyskasz chyba to samo smile.gif
BartekRym
jak klikam w link to jest tylko biały ekran bez żadnych 4 punktòw
kcma
jak klikam w link to jest tylko biały ekran bez żadnych 4 punktòw

Poprawiłem na goze, teraz zobacz!!
_DEVIL_
Normalnie sie wczoraj przestarszylem!Ja wszedlem na forum w nocy i mysle ze to jakas pierdola!!Zrobilem wsystko jak pisalo patrzylem sie dluzej bylo moze po 1 w nocy patrze na sciane a tu 'ja pierdziele 'Jezus na mnie patrzy!!normalnie mnie ciarki przeszly to jest super!
Crawler
QUOTE(devil905 @ Aug 27 2005, 15:26:52)
Normalnie sie wczoraj przestarszylem!Ja wszedlem na forum w nocy i mysle ze to jakas pierdola!!Zrobilem wsystko jak pisalo patrzylem sie dluzej bylo moze po 1 w nocy patrze na sciane a tu 'ja pierdziele 'Jezus na mnie patrzy!!normalnie mnie ciarki przeszly to jest super!
[right][snapback]33698[/snapback][/right]

Co pierdoła ?? KCMA pierdoła czy ten obrazek tongue.gif biggrin.gif "patrze na sciane a tu 'ja pierdziele ' " , miałeś to napisane na ścianie ?? tongue.gif biggrin.gif Lubisz jak ciarki po tobie przechodzą ?? biggrin.gif tongue.gif Uważaj żeby po tobie nie przejechały, wtedy nie będzie super
biggrin.gif tongue.gif .
I jeszcze jedno. Przestraszyłeś się ?? Ty jesteś jakiś Omen czy co ??
Ps.Pisałem tego posta z małą ironią albo coś w tym stylu smile.gif Pozdro for all
TeDi
Zarąbista sprawa biggrin.gif udało mi się zobaczyć, udowodniłem sobie, że umiem sie skoncentrować
lukasz0
heh nawet fajne to zludzenie:D
kucharz
ja pierdole patrze na monitor i caly czas Chrystusa widze ph34r.gif nieeee no tak nie moze byc biggrin.gif
user posted image
kcma
ph34r.gif Znalazlem kolejne:

tongue.gif user posted image

huh.gif Spospb uzycia:

rolleyes.gif Patrz na obrazek przez minimum 30 sek., niemrogajac. Potem zamknij oczy i pochyl glowe do przodu, kogo zobaczyles? Ja zobaczylem Menrin Monroe (chyba tak to sie pisze).
BartekRym
Zajebiste te złudzenia. Normalnie myślałem, że mam objawienie!!!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.