Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lookass faces
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
lookass
Siema. Zrobiłem dzisiaj twarz Pawła Brożka (moja czwarta ogòlnie). Mam nadzieję, że wam się spodoba. Jeśli będą chętni na bina to podam linka. Pozdrawiam.

user posted image
Paweł Brożek BIN

Reszta screenòw:

Screen 2
Screen 3
Screen 4
trelo
Ja jestem chętny daj bina zarąbczasta mordka
lookass
Dzięki. Miło mi że już pierwszej osobie sie podoba (pochwały miło widziane biggrin.gif). Kiedys robilem Rasiaka nie wiem czy ktos pamieta ale ryj mial jak pokemon bo nie wiedzialem jak sie bawic z tymi paletami ale juz sie tego nauczylem i widac efekty mam nadzieje ze niezle smile.gif
Zabieram się teraz za Frankowskiego jezeli nie wyjdzie mi postaram sie zrobic inna twarz (preferuje polakow)

Paweł Brożek BIN
>Kornel<
no jak na poczatkujacego to jest bardzo super biggrin.gif mam nadzieje ze nie spoczniesz na laurach i bedziesz dalej kleił dobre twarze biggrin.gif pozdro
T-Mac
temat do zamknecia wszyscy poczatkujacy daja swoje mordy do tematu z pokemonami a wtedy jezeli dobrze ci idzie bedzie awans w postaci wlasnego tematu
lookass
Fajne uczucie wiedziec ze morda ktora zrobiles komus sie podoba i uzyje ja w swojej grze. Jeszcze raz dzieki ale skoncze juz z tym dziekowaniem szkoda zasmiecac temat jak cos to piszcie czy wam sie podoba a ja bede robil kolejne. POZDRO!! biggrin.gif

Upps sorry przegladalem wszystkie tematy a do tamtego nie zajrzalem dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.