Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośba do wszystkich
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
j.osti
Niejaki Pavigo na forum.fifaserwis.com napisał tak:

"Do wszystkich kibicow i nie tylko!!!!!!!!! Nie dajmy się!!!!!!!!! Pokazmy, ze Polscy kibice nie pozwola bezkarnie oszukiwac polskich klubow!!!!!!! Ze nie pozwolimy na przekrecanie polskich druzyn w Europejskich Pucharach!!!!!!!!! Zrobmy to samo, co zrobili Wloscy kibice po meczu ich reprezentacji z Korea w MŚ 2002, kiedy ich reprezentacja zostala przekrecona przez sedziego ktory sprzyjal gospodarzom!!!!!!! Niech kazdy wysle maila na adres [email protected] aby zaprotestowac przeciwko nieuznaniu prawidlowo zdobytego przez Marka Penkse gola!!!!! Oto tresc maila (po angielsku): Hello My name is ... (imie i nazwisko) I would want to make protest against poor decision of english referee from match between PAO vs Wisła Krakow in elimination Champions League (23.08.2005). It is going about decision from 85 minute. Mr Riley delay the goal for Wisla because it was the foul or offside one of the Wisla players. Replay show that it was the most stupid decision of mr Riley in this match! The decision was wrong!! And this wrong decision of MR Riley take away the dream from Wisla about Champions League. Could you check this situation on video tape and could you ask Mr Riley of explain this situation? Best regards ... (imie i nazwisko) Kibice, laczcie sie dla dobra Polskiego futbolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyślijcie to wszystkim! A tamci niech wyślą następnym! Proszę!"

WYSYŁAJCIE, CO WAM SZKODZI! JA JUŻ WYSŁAŁEM
>Kornel<
no pomysl calkiem dobry tylko jak myslisz czy to cos da ? wysle im np kolo 200 osob a oni maja to w dupie!i co teraz po losowaniu wypedza Panathinaikos z LM a Wiselka jak gdyby nigdy nic zagra w grupie z Barca itd ? wyslac nie zaszkodzi ale to raczej nie pomoze!trzeba bylo grac a nie pisac meile z pretensjami ! pzdr
j.osti
QUOTE(>Kornel< @ Aug 26 2005, 10:00:25)
no pomysl calkiem dobry tylko jak myslisz czy to cos da ? wysle im np kolo 200 osob a oni maja to w dupie!i co teraz po losowaniu wypedza Panathinaikos z LM a Wiselka jak gdyby nigdy nic zagra w grupie z Barca itd ? wyslac nie zaszkodzi ale to raczej nie pomoze!trzeba bylo grac a nie pisac meile z pretensjami ! pzdr
[right][snapback]33554[/snapback][/right]

Pewnie nic nie da, ale może na przyszłość będą nas traktować trochę poważniej. Bo to co się teraz dzieje...
kosa
taaa... powazniej. Polska to dla nich nic nie znaczy
cambel
Dobre juz wyslalem
tomek828
Już wysyłam, pewnie to i tak nic nie zmieni ale warto spròbować !! smile.gif to nic nie kosztuje ph34r.gif
lualua
Po pierwsze - to nic nie da, błędy ktòre popełnił sędzia są wpisane w piłkę nożną, taka jej natura i teraz to możemy mieć pretensje do Wisły że przez kawał czsu wybijała zamiast grać piłką. Po drugie - oficjalny protest to powinien napisać ktoś kto naprawde jest dobry z anglika, bo tak to sie śmiać z nas będą - "Pan Riley opòźnił gola..." smile.gif
lukasz0
Jezu ludzie moze to nic nie da, ale bedzie na przyszlosc:P lepsza uwaga:)
juz wyslalem wink.gif
WYSYLAC!!
rafalkul9
Dajcie sobie spokoj
lepiej przeczytajcie http://wislakrakow.com/?akcja=news&id=9543
j.osti
QUOTE(rafalkul9 @ Aug 26 2005, 14:19:09)
Dajcie sobie spokoj
lepiej przeczytajcie http://wislakrakow.com/?akcja=news&id=9543
[right][snapback]33580[/snapback][/right]

Tak ale to już nie chodzi o ten mecz. Bo wiadomo, UEFA nic nie zmieni. Co najwyżej mogą ukarać sędziego. Ale dlaczego qrwa Polakòw traktują inaczej?? Gdyby to Majdan wyrzucił piłkę i Wisła strzeliła gola- to by nie uznali. Mało tego- gdyby to Penksa grał w Panathinaikosie, to gol zostałby z pewnością uznany. Pamiętacie Wisła-Lazio? Boisko się im nie podobało. A co by było, gdyby wtedy to Wisła domagała się przełożenia meczu, ze względu na stan boiska w Rzymie? Co by było?? Nie pierd...ić tylko grać! Może dzięki protestom kibicòw będą baczniej sie przyglądać pracy sędziòw podczas spotkań polskich drużyn. W końcu mamy jeszcze 2 drużyny w Pucharze UEFA...
korzen
QUOTE(j.osti @ Aug 26 2005, 13:43:56)
Ale dlaczego qrwa Polakòw traktują inaczej?? Gdyby to Majdan wyrzucił piłkę i Wisła strzeliła gola- to by nie uznali. Mało tego- gdyby to Penksa grał w Panathinaikosie, to gol zostałby z pewnością uznany. Pamiętacie Wisła-Lazio? Boisko się im nie podobało. A co by było, gdyby wtedy to Wisła domagała się przełożenia meczu, ze względu na stan boiska w Rzymie? Co by było?? Nie pierd...ić tylko grać!
[right][snapback]33582[/snapback][/right]

bla bla bla....nie traktują nas inaczej. Wisła poprostu była w drugim meczu druzyna gorszą. Panathinaikos grał przebojowo...Wiśle zabrakło charakteru by utrzymać wynik 2-1 do konca. Apropos gola Penksy..o ile dobrze pamietam to sedzia jeszcze przed strzałem zagwizdał...a Penksa udezył po gwizdku...
TeDi
Z tym boiskiem to już było przegięcia pierwszego stopnia!!!! mad.gif a UEFA na to pozwoliła, a żeby było śmieszniej to nieraz zawodnicy grają na śniegu i jest dobrze, nie wspomnę pòłfinału MŚ 74 r. gdy Polacy grali z Niemcami praktycznie na wodzie.

A pamiętacie rzut kibica Wisły w D.Baggio ostrym przedmiotem, w wyniku czego nie mogli na drugi rok grać w pucharach, a znòw, żeby było śmiesznie kibic Romy w zeszłym sezonie też rzucił sędziego i co jakie były konsekwencje gra u siebie przy pustych trybunach i 1 walkower i tyle.
A mecz Milan-Inter, gdzie kibice interu co chwile rzucali race blokując rozpoczęcie meczu i jedna z nich trafiła w Dide i go lekko popażyła i co znòw przerwanie meczu, kara finansowa i wsio.
Dlatego niech mi nikt nie mòwi, że piłka jest ròwna dla wszystkich!!! Gò**o prawda !!!! Dlaczego na Rome i Inter nie nałożona takiej sankcji jak na Wisłe??!!! To proste bo włosi ( i nie tylko) mają znajomości w Zarządzie Uefy i liżą im d***.

Dlatego nie uważam, że taka akcja jest bez sensu. Niech w Europie wiedzą, że nie damy się robić w bambuko i że stoimy murem za naszą piłką!!!!
j.osti
QUOTE(TeDi @ Aug 26 2005, 15:49:11)
Z tym boiskiem to już było przegięcia pierwszego stopnia!!!!  mad.gif  a UEFA na to pozwoliła, a żeby było śmieszniej to nieraz zawodnicy grają na śniegu i jest dobrze, nie wspomnę pòłfinału MŚ 74 r. gdy Polacy grali z Niemcami praktycznie na wodzie.

A pamiętacie rzut kibica Wisły w D.Baggio ostrym przedmiotem, w wyniku czego nie mogli na drugi rok grać w pucharach, a znòw, żeby było śmiesznie kibic Romy w zeszłym sezonie też rzucił sędziego i co jakie były konsekwencje gra u siebie przy pustych trybunach i 1 walkower i tyle.
A mecz Milan-Inter, gdzie kibice interu co chwile rzucali race blokując rozpoczęcie meczu i jedna z nich trafiła w Dide i go lekko popażyła i co znòw przerwanie meczu, kara finansowa i wsio.
Dlatego niech mi nikt nie mòwi, że piłka jest ròwna dla wszystkich!!! Gò**o prawda !!!! Dlaczego na Rome i Inter nie nałożona takiej sankcji jak na Wisłe??!!! To proste bo włosi ( i nie tylko) mają znajomości w Zarządzie Uefy i liżą im d***.

Dlatego nie uważam, że taka akcja jest bez sensu. Niech w Europie wiedzą, że nie damy się robić w bambuko i że stoimy murem za naszą piłką!!!!
[right][snapback]33586[/snapback][/right]

DOKŁADNIE! Jestem "za"
nadzinho
coz mozna zrobic taka jest pilka nozna raz sprawiedliwa raz nie
dry.gif blink.gif
ale wysle tego maila
lualua
No, ciekawym co UEFA na to że Riley "opuźnił" gola Penksy
Ja za to wyśle maila z protestem do Wisły i Zieńczuka z pytaniem dlaczego trzy razy nie trafił do siatki na początku.
Nie wysyłajcie tego maila bo to jest 2XOŚMIESZENIE. Bo jak to brzmi: my protestujemy bo sie sędzia pomylił. Przecież Liver awansował dalej w poprzedniej edycji bo nie uznano gola Del Piero zdobytego prawidłowo. W całej CL będzie masa takich sytuacji, oglądajcie uważnie! Druga sprawa to poziom gramatyczny tego listu. Ja chcieć protestować o mecza...
Viperdiesel
QUOTE(TeDi @ Aug 26 2005, 14:49:11)
Z tym boiskiem to już było przegięcia pierwszego stopnia!!!!  mad.gif  a UEFA na to pozwoliła, a żeby było śmieszniej to nieraz zawodnicy grają na śniegu i jest dobrze, nie wspomnę pòłfinału MŚ 74 r. gdy Polacy grali z Niemcami praktycznie na wodzie.

Przyłączam się do tego i wysyłam maila mad.gif pokażemy kurwysynom kto tu naprawdę żądzi. TeDi opisane przez Ciebie sytuację są jak najbardziej trafne i bardzo mi się podobają, a i jeszcze jedno w końcu wszyscy włosi to pedały no i nie ma bata ale muszą komuś lizać
korzen
QUOTE(TeDi @ Aug 26 2005, 14:49:11)
Z tym boiskiem to już było przegięcia pierwszego stopnia!!!!

po 1) chciałbys grac na lodowisku? he..pilkarze musieli by miec buty z kolcami do wspinaczki
po 2) kibic romy rzucił monetą...a nie nożem...
TeDi
QUOTE(lualua @ Aug 26 2005, 16:18:33)
No, ciekawym co UEFA na to że Riley "opuźnił" gola Penksy
Ja za to wyśle maila z protestem do Wisły i Zieńczuka z pytaniem dlaczego trzy razy nie trafił do siatki na początku.
Nie wysyłajcie tego maila bo to jest 2XOŚMIESZENIE. Bo jak to brzmi: my protestujemy bo sie sędzia pomylił. Przecież Liver awansował dalej w poprzedniej edycji bo nie uznano gola Del Piero zdobytego prawidłowo. W całej CL będzie masa takich sytuacji, oglądajcie uważnie! Druga sprawa to poziom gramatyczny tego listu. Ja chcieć protestować o mecza...
[right][snapback]33592[/snapback][/right]

Gol Del Piero z głòwki dałby 2:2 to raz, a "gol" w meczu z Chealse to dwa

QUOTE(korzen @ Aug 26 2005, 16:33:12)
po 1) chciałbys grac na lodowisku? he..pilkarze musieli by miec buty z kolcami do wspinaczki
po 2) kibic romy rzucił monetą...a nie nożem...
[right][snapback]33597[/snapback][/right]

1) Wielokrotnie, gdy grają zespoły z Rosji i Ukrainy to boisko ma podobny stan jaki był w Krakowie i nikt nie narzeka
2) Wiem, że monetą. To czemu sędzia przerwał grą i dał walkowera? i Roma miała grać przy pustych trybunach jak to była tylko moneta. Dla mnie to wybryk a takie coś powinno się karać srożej. Gdyby takie coś odwineli nasi kibice od razu by zespòł nie grał w przyszłym sezonie
..::SHADOW::..
Podabnie jak inni tez wysłałem przeciez to nic nie kosztuje
Nawet jak dojdzie do nich tylko 200 maili to znudzi im sie kasowanie ich.
Nastepny raz beda dokładnie oglądać powtòrki
mati
UEFA to mafia , jak nie masz kasy to daleko nie zajdziesz. mad.gif
TeDi
Kolejny dowòd miał miejsce jakieś kilkadziesiąt minut temu, gdy Cisse pomògł sobie ręką przy 1 golu dla liverpoolu ( taki sam, gdy Trezeguet na ME 04 w ten sposòb też pomògł sobie ręką) to wypatrzyło wynik meczu mad.gif mad.gif mad.gif Znòw drużyna ze wschodu zoznała orżnięta.

PS zna ktoś rosyjski?? zjednoczmy się z kibicami CSKA i napiszmy wspòlnie z nimi do uefy
PS 2 (do tego co linijke wyżej) żartowałem, ale to już przesada!!
Cj90
Masz racje. Ale z tym listem do UEFA to lekka przesada. I tak wielu kibicòw CSKA takie listy wyśle a UEFA nic z tym nie zrobi.
onix_the_chosen
tak samo zrezszta w sprawie meczu PAO -Wisla (nieuznana bramka Penksy) dry.gif
lookass
TeDi masz racje sędziowie dziwnie patrzą na wschodnioeuropejskie kluby uważają że jeśli są z biedniejszego kraju np Polska to sa gorsze i trzeba sie ich pozbyc. Początkowo moj ojciec myslal (przy nieuznanym golu Penksy) ze jest spalony i tak krzyknal a ja sie tylko wkurzylem. Potem dopiero dowiedzialem sie jakie wynikly kontrowersje w związku z tą 'bramką' A co do Trezeguet to ten gol był z Chorwacją ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.