Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tyrkanie za darmoche!!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
_DEVIL_
Nie dawno czarny znalazl program dzieki ktòremu mozna było dzwonić na telefony stacjonarne..ale zablokowali te rozmowy po kilku dniach!!
ja znalazlem angielski program na podobnej zasadzie co tamten!!Da sie dzwonic gwarantuje i sam go narazie testuje!!Program nazywa sie gizmoproject!!
mozna go sciagnac z tad
>Kornel<
wlasnie sciagam ! a moglbys przyblizyc jak on dziala ? biggrin.gif tzn jak to zrobic zeby sobie dryndac za darmoszke biggrin.gif ??pzdr
kosa
zjebane to troszke jest... gadam, gadam na party line i slysze tylko goscia stukajacego w klawiature...
Viperdiesel
biggrin.gif No nie wiem czy da radę gadać za darmo, bo widzę tutaj jeszczec jakiś cennik, a więc to jest to samo gòwno co skype, jeśli by było inaczej to sprostuję, a teraz testowanie Gizmo.......... wink.gif
Viperdiesel
sad.gif To kurestwo nawet nie działa, a ściągnołem wersję 2000, XP, nie Macintosh
Włączyło mi się tylko okienko logowania i jak chciałem utworzyć swòj profil to mnie za każdym razem wywalało, jednym słowem nie polecam mad.gif
leonarth
mi sie udalo wykonac tylko pierwsze polaczenie za darmo, aby dzwonic wiecej musze zaplacic, nic za darmo w dzisiejszych czasach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.