Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Xbox 360 nie dla Polakòw !!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
tomek828
http://gry.onet.pl/wia_item.html?DB=120&ITEM=1152932 sad.gif

Co o tym myślicie ?? blink.gif
korzen
i tak bym sobie nie kupił wink.gif
janol
Żadna niespodzianka, pierwszy X premierę w Polsce też miał dłuuuuugo po tej światowej (bodajże dopiero rok temu) ale problemòw z jego kupnem nie było. Moja rada: głowa do gòry - jak będziesz chciał kupić X'a360 to kupisz. Tyle tylko, że jeśli coś sie popsuje, to nie znajdziesz serwisu Microsoftu, ale kupując w jakimś sklepie z konsolami i tak dostaniesz gwarancję od tego sklepu, a jak nie to się kłòć wink.gif
tomek828
QUOTE(janol @ Aug 25 2005, 10:36:16)
Żadna niespodzianka, pierwszy X premierę w Polsce też miał dłuuuuugo po tej światowej (bodajże dopiero rok temu) ale problemòw z jego kupnem nie było. Moja rada: głowa do gòry - jak będziesz chciał kupić X'a360 to kupisz. Tyle tylko, że jeśli coś sie popsuje, to nie znajdziesz serwisu Microsoftu, ale kupując w jakimś sklepie z konsolami i tak dostaniesz gwarancję od tego sklepu, a jak nie to się kłòć wink.gif
[right][snapback]33402[/snapback][/right]

To że będe mògł kupić to ja wiem smile.gif mi chodziło o to że wszyscy nas (Polakòw) olewają sad.gif aż wymiotować się chce <blee> sad.gif

PS: dobrze że przynajmniej SONY nas nie zawiedzie smile.gif
TeDi
Microsoft myśli, że u nas jest małe zainteresowanie x-em. Może sugerowali się wynikami sprzedaży pierwszego x-a. Tak tylko jak u nas miała premiera konsoli miejsce rok temu to wielu ludzi kupiło sobie ją wcześniej z zagranicy. Sam tak zrobiłem.

A co do SONY. To mam nadzieje, że cena konsoli będzie podobna do tej z Europy. Bo przypominam sobie wejście Pleya 2, ktòry kosztował u nas ok. 3 tysiakòw, a gdzie indziej był tanszy. No i gdy na zachodzi zaczęły się promocje i cena konsoli gwałtownie spadała to u nas minimalnie poszła w dòł. Jak tak będzie i teraz to ja i tak sprowadzę ją z zachodu.
tomek828
według gazety PSX Extreme nowy Xbox ma kosztowac okolo 1700zl wiec nie jest tak zle smile.gif

PS sorka za pisownie ale klawiatura mi sie wali mad.gif
kosa
wersja podstawowa - 1200 PLN
dziku77
Kto będzie chciał kupić ,kupi bez pomocy piep....o Microsoftu!
norek
hehe fajnie posluchac:) kazda gazeta czy strona podaje co innego....lecz najlepsze wiesci sa na targach expo tak jak np w niemczech w te wakacje...bylem sobie tam i xbox wersja podstawowo ma kosztowac 300Euro a wersja z wiekszym dyskiem i padami bezprzewodowymi 350eurakow...wiem ze w belgi i niemczech ma sie ukazac w polowie listopada a zapewne do polski trafi ciutke pozniej jak nie w tym samym terminie....uwazam ze cena jak za takie cacko jest zajebiscie mala i nawet jesli odrazu nie trafi do polski to przeciez po co sa sklepy internetowe...smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.