Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nocne Granie-Turniej PES4 Multikino Zabrze 24/09
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
MISZTAL
Witam,

Miło mi poinformować, iż w dniu 24 września o godz.20:00 rozpocznie się Wielki Turniej PES4 w Multikino Zabrze!!!!!
Koniec przewidziany jest na godz. 9:00 rano następnego dnia, jednak przy bardzo dużej frekwencji może zostać przedłużony.

Warunek jaki należy spełnić, aby zostać uczestnikiem turnieju to zakup karnetu o wartości 15 złotych, w kasach Multikina Zabrze w dniach od 1 września do 24 września do godz. 19:00

UWAGA!!! Nie ma żadnych zapisòw na turniej!!!, ani rezerwacji karnetòw. Warunek to zakupiony karnet, ktòry trzeba posiadać przy sobie w czasie każdego rozgrywanego meczu.
Karnety można kupić nawet w dniu imprezy, lecz do godziny 19:00.
I tutaj gorąca prośba, proszę aby chętni ze Śląska kupowali karnety jak najwcześniej, to ułatwi nam organizację, a w nagrodę - będziecie grać jako pierwsi.

Osoby, ktòre będą chciały zakupić karnet tuż przed turniejem, proszę o info na mail'a [email protected] - proszę podać imię, nazwisko i miasto, unikniemy w ten sposòb szoku, gdy przed samym turniejem zjawi się z 300 osòb , ale i tak damy radę.

UWAGA, UWAGA!!!
Nie ma żadnych eliminacji, od razu przechodzimy do fazy grupowej.

Regulamin turnieju będzie dostępny na stronie internetowej Multikina, czyli www.multikino.pl, ok.1 września.
Z pewnością przyda się mapka Zabrza, ktòra jest dostępna na stronie http://www.gis.um.zabrze.pl/map/gmap75.phtml
A także numery autobusòw, ktòrymi można dojechać do kina - http://multikino.pl/9212,9,okinie.html
Multikino Zabrze znajduje się na ul. Gdańskiej 18, blisko centrum. (kierować się w stronę Makro).

Fazę grupową będziemy rozgrywać na telewizorach, a pòźniej to czego jeszcze nie było - mecze na ogromnych ekranach kinowych, z podłączonym dźwiękiem do nagłośnienia kinowego!!!!

Nagrody będą zajefajne i będzie ich dość sporo

Zapraszamy Wszystkich na Wielki Turniej
>Kornel<
nie no pomysl calkiem w pyte biggrin.gif bardzo mie sie podoba biggrin.gif do zobaczenia w Zabrzu biggrin.gif ja juz dzisiaj cisne wroty do multikina biggrin.gif pzdr
rafios
chyba sie skusze tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
boberto
ja tez sie chyba tam zjawie .... zagrac na ekranie kinowym... czad
moj kuzyn gral w w colina na ekranie kinowym z kumplami w multikinie.
Bakel
No to szykuje się kolejny dzień w pracy z podkrążonymi oczami po nieprzespanej nocy :-) Wstępnie możecie liczyć na pojawienie się reprezentacji IO :-)
SZAKI
I po co zostawiać adres e-mailowy skoro po 4 dniach nie dostaje odpowiedzi na proste pytania!?!?!?Jeżeli taka sama będzie organizacja tego turnieju jak jaki kolwiek odzew na moje zapytania to ja podziękuje!
kuba-87
Juz pewne na 100% Jade na turniej hehe biggrin.gif Mam nadzieje ze zdaze kupic karnet przed turniejem. Na wszelki wypadek napisalem na maila podanego w 1 poscie tego tematu tongue.gif Wiec spotkamy sie na turnieju laugh.gif
SZAKI
To już dzisiaj !!! Do turnieju pozostało ok 10 h ! Ciekawe ilu będzie graczy ktòrzy tak jak ja kochają grac w PESa!Pozdro dla wszystkich maniakòw...
kuba-87
Czekalem 5 godzin na swoj pierwszy mecz. Ale warto bylo biggrin.gif Pierwsze miejsce w grupie ale wiem pamietam ktorej. Doszedlem do 1/64. Przegralem tylko jeden mecz(0-2), ale decydujacy o tym ze dalej nie gram sad.gif Mam nadzieje ze bedzie wiecej takich turniejow w tym rejonie polski bo nie bardzo mi sie usmiecha jezdzic do Szczecina czy Warszawy. Napiszcie jak wasze wyniki na tum turnieju jesli byliscie.
SZAKI
ja czekałem ponad 6 godzin na pierwszy mecz w grupie!Wyszedłem z grupy z 10pkt (3Win,1Draw,1Lost) a potem co się stało to koszmar!Organizatorzy się pogubili.Prawie każdy (opròcz nich) mòwił wtedy że ich to przerosło (Było ok 400 uczestnikòw) 1/16 i zrezygnowałem z turnieju z przyczyn nie zależnych ode mnie- moja ciotka miała msze w jej intencji i obiecałem jej dawno temu że się na tym pojawie.Wole imprezy mniej liczne.A teraz zdanie ktòre usłyszała moja ekipa z moich ust ok 7 nad ranem: "TO MIAŁO BY
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.