Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 9 (II sezon MLO) > Puchar Ligi IO
Ferat
W tym temacie wnosimy o przedłużenie terminu spotkania lub WO, stosujemy się do schematu:

Runda:

Mecz:

Powód:
nachos
Mecz: nachos (besiktas)- waski90 (fulham)

Powód: złapaliśmy się na gg dopiero wtedy jak były problemy z serwerem, teraz jużserwer działa więc niedługo rozegramy mecze
Filips
Runda:
eliminacyjna - rewanż
Mecz:
Olympiacos vs Trabzonspor
Powód:
Mieliśmy to dziś rozegrać, ale mam jakieś problemy z netem, umówiliśmy się już na jutro smile.gif
WKS
Nie wiem jak tutaj zrobić. Bo termin niby do jutra a przedluzenie do nast tygodnia raczej nie wchodzi w gre jezeli chodzi o Nalepa. Jezeli dałoby sie to przedłużcie spotkanie jego bo z tego co widze wiekszosc i tak nie jest rozegrana. A jak nie no to trudno WO dla rywala.
woodi
Mecz: Tomek93(Celtic) - woodi(Sporting)

Powód: Awaria kompa i brak czasu na rozegranie w terminie, nadrobimy to jak najszybciej smile.gif
Ogryz
Proszę o przedłużenie meczu w imieniu Nachosa ponieważ padł mu zasilacz. Jutro już powinien mieć sprawny komputer biggrin.gif
Jason Bourne
Witam. Proszę o przedłużenie mojego meczu z Ogryzem. Niestety sesja przyszła, egzaminy co chwila i brak czasu aby rozegrać spotkania.
Runda 1/16
Mecz: Piecia-Ogryz
powód: podany wyżej
lizaku
lizaku - andonim

Do wczoraj przeciwnikiem był gapa, z którym wogóle nie było kontaktu, z andonimem, który zastapił gape zagram na dniach.
Barthinio
Wnosze o wo na moja korzyść z tego wzgledu ze GooFy był wczoraj na gg i nieraczył mi odpisac juz nie wspominając jak ciezko było sie z nim umówic na mecz ligowy.Wystarczyło napisac przepraszam ale nie mam czasu. to tak wiele mysle ze nie.Wtedy napewno byłoby to zrozumiałe ale po co sie wyśilac jak jest sie opiekunem. Totalna olewka z jego strony!
GooFy
Nic nie poradzę, że kolega pracuje i ma czas od 18 do 20 a mnie akurat wtedy nie ma. W weekend natomiast wolał pojechać na żużel. W związku z powyższym wnoszę o przedłużenie.
Barthinio
przepraszam dzis byłem prawie od 15 do do teraz czyli do 1:15 wczoraj tak samo tylko ze od 20:00 do 1:00 zreszta moze to potwierdzic l44,Ferat,WKS,Przemosek i inni ligowcy ze zemna nie ma problemu z umowieniem sie na mecz.Czesto jestem niedostepny ale jestem i jak jest cos waznego to odpisuje a jak chodzi o mecz to tymbardziej odpisze.Kazdy z ligowców prawie pracuje lub sie uczy no i maja swoje zainteresowania tak jak ja np: żużel wiec nie wiem o co halo! Napisałem o WO tylko z tego powodu ze byłes na gg a nie umiałes mi odpisac co jak i gdzie to takie trudne?Nawet z nudów dzisiaj zagrałem spara z sylwkiem około godziny 15:30
gramy puchar
2012-06-02 20:49:25
?

?
damian
2012-06-02 22:25:10
jeszcze jestem gramy

?
damian
2012-06-02 23:27:27
jescze jestem
2012-06-02 23:27:34
jak cos to pisz
2012-06-02 23:27:42
do 24

damian
18:30:11
jak cos to jestem

damian
20:52:33
heloo
20:52:36
jestes
20:52:51
do dzisiaj mamy termin

?
damian
22:37:52
jestes
Jason Bourne
Mecz jest przedłużony. Chcemy, żeby było jak najmniej wo i o byle co nie stawiamy. Chyba, że ktoś ewidentnie ma w 4 literach przeciwnika. To, że był dostępny to nie oznacza, że musiał siedzieć na kompie. Ja np mam tak, że jeśli coś ściagam to często jestem na dostępnym, a wychodzę z domu. Mecz przedłużony i tyle w temacie. Czasem mam wrażenie, że co poniektórym większą radość da wo niż rozegranie meczu. Barthinio sporo spotkań jest przedłużonych więc na pewno zagracie.
przemosekk
Runda: 1/8 finału

Mecz: Pierwszy mecz: sylwek12b (Glasgow Rangers) - przemosek123 (Parma) i rewanż: przemosek123 (Parma) - sylwek12b (Glasgow Rangers)

Powód: Od 8 czerwca do 16 czerwca jestem w Warszawie i nie mam jak zagrac meczów. Proszę o przełużenie tych meczy do 19 czerwca. Dziękuję za wyrozumiałość.
Ogryz
1/8 finału

Ogryz - Rybson - Proszę o przedłużenie tego spotkania. Nie złapaliśmy się, a ja zaraz spadam i raczej dziś do gry już nie będę. Dajcie trochę czasu a na pewno zagramy biggrin.gif
Rybson
CYTAT(Ogryz @ Jun 13 2012, 20:39) *
1/8 finału

Ogryz - Rybson - Proszę o przedłużenie tego spotkania. Nie złapaliśmy się, a ja zaraz spadam i raczej dziś do gry już nie będę. Dajcie trochę czasu a na pewno zagramy biggrin.gif

oczywiscie prosimy o przedluzenie 2 meczy:)

z gory dzieki, rozegramy na bank!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.