Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa F
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2012 > Eliminacje Euro 2012
lukasz44

Do turnieju Euro 2012 awansują 2 najlepsze zespoły z każdej z grup (A-F) oraz 2 z najlepszym bilansem z trzecich miejsc. W taki sposób skompletujemy finałową 14-tkę do której dołączą ekipy Polski (T-Mac) i Ukrainy (similo14) które mają automatyczną kwalifikację.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie pierwszych 5 kolejek będzie podany po wydaniu rostera ze składami.
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje będą liczone:
Kontuzja lekka --->
Zawieszenie w rewanżach meczy eliminacji \Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012
Kontuzja poważna --->
Zawieszenie na rewanżowe mecze eliminacji i cały turniej EURO 2012
2 żółte kartki --->
Czerwona kartka ---> Zawieszenie w rewanżach meczy eliminacji \Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012

Pierwsze 5 kolejek gramy dopiero gdy zostanie wydany patch z powołaniami. W żadnym wypadku proszę nie rozgrywać spotkań wcześniej !

POWODZENIA !!!
Bedziu

Bedziu Ferat

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Robben
Sneijder
Derdiyok
Babel
van Bommel
Shaqiri
van Persie

Opis:
Bardzo ciekawe spotkanie, z pewnych względów dla nas derbowe. Jak zawsze między nami mecz wyrównany, a o zwycięzcy zdecydowała skuteczność. O wygranej zdecydowała pierwsza połowa z przewagą Holendrów. Szwajcarzy przejęli inicjatywę w drugiej części gry, lecz razili nieskutecznością. Dzięki i powodzenia w kolejnych spotkaniach.

Bohater spotkania:
Wesley Sneijder był jednym z lepszych aktorów tego widowiska. Zdobył piękną bramkę, która pozwoliła wyjść na dwubramkowe prowadzenie. Był to jeden z najważniejszych momentów dla losów tego spotkania.

woodi

woodi Edi092

Składy:
zapomniałem zrobić :/

Screeny:

Strzelcy:
Amauri
Motta
Doyle

Kartki\Kontuzje:
brak

Opis:
Fajny mecz w super atmosferze na luzie i wogóle smile.gif Włosi mieli troche farta bo zdobyli 2 gole z rożnych i na bramce mieli Buffona biggrin.gif Irlandczycy groźnie atakowali i tez zdobyli gola z główki ale z akcji a nie z stałego fragmentu biggrin.gif powodzenia dalej dzięki biggrin.gif

Bohater spotkania:
obie ekipy grały śpiewająco biggrin.gif

Jason Bourne

piecia1990 Bedziu

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Kahlenberg
Frei
Frei
Shaqiri
Shaqiri
Shaqiri
Shaqiri

Kartki\Kontuzje:
Sorensen- czerwona kartka
Jakob Poulsen- żółta

Opis:
Mecz ustawiła czerwona kartka na samym początku. Niestety zbyt ofensywna gra została nagrodzona 6 straconymi golami. Mówi się trudno. Brawo dla przeciwnika za wykorzystanie przewagi

Bohater spotkania:

Shaqiri- to 95 % akcji przechodziło przez tego piłkarza, który był nie do upilnowania przez 3 defensorów duńskich
Ferat

Ferat Edi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Theo Janssen
van Persie
Robben
Duff
Ireland

Kartki\Kontuzje:
czysto tongue.gif

Opis:
Ciezki mecz z wymagajacym rywalem, udalo sie wywalczyc 3 punkty, mimo trudnej sytuacji na boisku. Dobre zawody skrzydlowych Robbena i Elii (kij wie jak to odmienic:P).

Bohater spotkania:
Robben - przeprowadzil akcje na wage trzech punktow.

(Fe) Rat piecia v5

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Theo Janssen
van Nistelrooy
Van Bommel
Sneijder
Jorgensen

Kartki\Kontuzje:
czysto tongue.gif

Opis:
Zdecydowane zwyciestwo Holendrow, Dunczycy stwarzali zagrozenie w powietrzu, ale najczesciej stal na posterunku Stekelenburg lub tez pudlowal Bendtner, dobre zawody srodkowych pomocnikow Oranjes, Van Bommel, Janssen i Sneijder rzadzili w tej strefie boiska.

Bohater spotkania:
Van Bommel - czyscil srodek i dorzucil piekna glowke:)

KOD
AKTUALKA

Ferat woodi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Theo Janssen
Theo Janssen
Babel
Robben
G.Rossi

Kartki\Kontuzje:
czysto tongue.gif

Opis:
Pewne zwyciestwo oranjes, nie pozwolili Wlochom rozwinac skrzydel, sami strzelili 4 gole dzieki czemu bylo mozliwe zwyciestwo, znow swietny mecz srodkowych pomocnikow.

Bohater spotkania:
Theo Janssen - strzelec dwoch goli.

Bedziu

Bedziu woodi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Bunjaku
Derdiyok
Amauri
Totti

Opis:
Świetna moja pierwsza połowa. Dobrze grałem w obronie i zabójczo skutecznie w ataku. Niestety druga połowa już dla mnie gorsza i rywal w końcówce doprowadził do remisu. Dzięki i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Francesco Totti może nie błyszczał w tym spotkaniu, ale dał Włochom gola na wagę jednego punktu.

woodi

woodi piecia90

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
S.Larsen
Pazzini
Pirlo
Kartki\Kontuzje:
brak

Opis:
Mecz pod dyktando gości którzy rozdawali karty przynajmniej w 1 połowie, która kończy sie wynikiem 0:1 dla gości... Druga połowa to lekkie przebudzenie gospodarzy którzy tego dnia nie grali dosłownie nic :/ najpierw porażka z Holendrami 4:1, później wymęczony remis 2:2 ze szwajcarią... Ale w końcu w 64 minucie Pazzini dostaje podanie od Amauriego i z przed pola karnego bez zastanowienia uderza po ziemi i piłka ląduje w siatce, na tablicy wyników 1:1 a do końca spotkania dużo czasu... gospodarze ożyli po tym trafieniu i ruszyli do przodu, 72 minuta faul przed szesnastką duńczyków... Do piłki podchodzi pirlo, przymierza bierze rozbieg i... GOOOOOL pięne uderzenie w okienko bramki Sorensen bez szans smile.gif Rozłościło to duńczyków którzy zaczeli szalenczy pościg i do konca meczu nie wychodzili z polowy Włochów, na szczęscie w bramce włosi mają nie zawodnego Buffona, który mimo niebieskiej formy spisywał sie znakomicie i dzięki niemu włosi mają kolejne 3 pkt smile.gif dzięki za mecz i do rewanżu biggrin.gif

Bohater spotkania:
Pirlo - pięknym technicznym strzałem z wolnego daje 3 pkt Włochom biggrin.gif

Jason Bourne
1 kolejka

Piecia Edi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Jorgensen

Duff
Best

Kartki\Kontuzje:
żółta Kvist, Kroldrup
czerwona Kroldrup

Opis:
Mecz wyrównany jednak Edi miał więcej jaj i jego zespół kończy swoje okazję. Druga połowa dogrywana i zdecydowana przewaga oponenta. Moim piłkarzom nieco puściły nerwy za co wstyd im. Rzut karny pes podarował ediemu, zaś czerwona kartka to ryzykowne wejście- 50 na 50- albo red albo zapobiegnięcie utraty bramki. Wyszło że red. dzięki. No niestety nie liczylem na wiele będąc w tej grupie i z taką drużyna.

Bohater spotkania:
Nikt się nie wyróżnił

Edi092

Edi Biedziu

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Robbie Keane
Robbie Keane
Long

Derdiyok
Kartki\Kontuzje:
Czysto

Opis:
Mecz w którym skuteczność dała zwycięstwo, spokojne kontrolowanie gry na boisku, Biedzu zasłużył na 1 bramką którą strzelił pod koniec meczu,dzięki i do rewanżu smile.gif

Bohater spotkania:
Cała Drużyna Gospodarzy
lukasz44

Do turnieju Euro 2012 awansują 2 najlepsze zespoły z każdej z grup (A-F) oraz 2 z najlepszym bilansem z trzecich miejsc. W taki sposób skompletujemy finałową 14-tkę do której dołączą ekipy Polski (T-Mac) i Ukrainy (similo14) które mają automatyczną kwalifikację.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie pierwszych 5 kolejek będzie podany po wydaniu rostera ze składami.
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje będą liczone:
Kontuzja lekka --->
Kontuzja poważna --->
Zawieszenie na rewanżowe mecze eliminacji i cały turniej EURO 2012
2 żółte kartki --->
Czerwona kartka ---> Zawieszenie w rewanżach meczy eliminacji \Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012

Kolejne 5 kolejek gramy dopiero gdy zostanie wydany patch z powołaniami. W żadnym wypadku proszę nie rozgrywać spotkań wcześniej !

POWODZENIA !!!
Bedziu

Bedziu Edi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Robbie Keane
Ireland
Long
Long
Long
Long

Opis:
Pierwsza połowa wyrównana, rywal wykorzystał dwie szybkie kontry. W drugiej zaatakowałem co skończyło się kolejnymi kontrami. Dzięki i powodzenia dalej smile.gif

Bohater spotkania:
Long w drugiej połowie dobił bezradnych Szwajcarów.

Bedziu Piecia

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Derdiyok
Derdiyok
S.Larsen

Opis:
Moja ogromna przewaga przez cały mecz. Rywal praktycznie oddawał mi piłkę, lecz wykorzystałem to tylko dwa razy. Niestety rywal nie potrafił zachować się fair i po stracie bramki na 2-0 notorycznie fauluje ile się da. Od tyłu, od przodu... Niestety przez to kontuzjowany jest mój zawodnik. Podobna sytuacja miała miejsce w spotkaniu ligowym. Nie potrafił też napisać głupiego "sorry".

Kartki/kontuzje:
ŻK: Bunjaku
ŻK: Rommedahl
ŻK: Simon Poulsen

Lekka kontuzja: Philipp Degen

Bohater spotkania:
Derdiyok który strzelił oba gole dla Szwajcarów.

Jason Bourne
10 kolejka

piecia ferat

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Bendtner
Robben
Robben
Elia
Van Persie
Babel

Kartki\Kontuzje:
Agger
Maduro

Opis:
mecz z cyklu- gospodarz gra przeciwnik strzela. Indywidualnosci przesądziły o takim wyniku co kontakt z piłką zawodnika Holenderskiego w odrębie pola karnego zagrożenie bramki 99 %. mecz na remis, nawet z przewagą moją wyszło odwrotnie.

Bohater spotkania:
Holendrzy za wykorzystanie swoich okazji

Ferat

Ferat Bedziu

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Hesdey Suart
Sneijder
Geijo
Frei
Dzemaili

Kartki\Kontuzje:
Van der Wiel - żółta

Opis:
Derby rzadza sie swoimi prawami.. Prawdziwy futbol na tak.. Ten mecz to potwierdzenie moich marnych umiejetnosci, niektorzy kreca nosem jesli kiwa sie sam na sam, ale jak tak ma to wygladac to juz wole kiwac, banda cepow, Van Nistelrooy a pozniej Van Persie przeszli wszystkich, pokaz nieudolnosci ale tez szczescia Szwajcarow i ich bramkarza, swoja droga MVP tego meczu..... Mam nadzieje ze kubel zimnej wody dobrze wplynie na Holendrow.

Bohater spotkania:
Hitz. Hitz. Hitz.

Edi092

Edi Piecia1990

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Irleand
Doyle
McGeady

Bendtner

Kartki\Kontuzje:
Zółć - Poulsen

Opis:
Zdecydowana przewaga gospodarzy i niesamowita niemoc strzelcka w pierwszej części meczu,w drugiej od świetnej kontry na prowadzenie wyszli goście,ale zaledwie 7' później strzelil wyrównującą bramke po której jeszcze bardziej rzucili się do ataków i to przyniosł bardzo szybko efekt, cieszy duża ilość celnych strzałłow na bramke, Dunczycy krótko mówiąć nie zasługiwali na chociażby punkt w tym mecz. Dzięki za walke do końca i powdzenia dalej Piecia !

Bohater spotkania:
Irleand - Świetnie podawał i strzelał na bramke

Edi Ferat

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Elia
Kuyt
Kuyt

Kartki\Kontuzje:
Czysto

Opis:
Irlandi jednak nie udało się sprawić niespodzianki i wygrać lub chocaż urwać jakiś punkt liderowi grupy, fakt faktem na boisku nie było widać różnicy miedzy umiejetnościami jednych a drugich, przeważyła wieksza skuteczność i to było kluczem do wygranej, gospodarze mieli swoje setki których nie potrafili zamieć na bramke,dzięki za dobre widowisko i powodzenia dalej !

Bohater spotkania:
Kuyt - strzelec dwóch bramek w tym meczu

woodi

woodi Ferat

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
De Rossi
G. Rossi
Giovincio
Van Der Vaart
Robben

Kartki\Kontuzje:
brak

Opis:
Włosi po porażce w Holandi przygotowali sie solidnie do rewanżu u siebie i odgryźli się Oranjes tongue.gif po kwadransie gospodarze prowadzili juz 2:0 lecz w końcówce pierwszej połowy goście zdobyli kontaktową bramke i po pierwszej połowie mamy 2:1. Druga połowa to ostre ataki gości i chęć wyrównania wyniku. Długo nie trzeba bylo na to czekac w 53 minucie Robben zdobywa wyrównującego gola i robi sie gorąco... Radość gości nie trwała jednak długo bo 3 min później w 56 min rzut rozny wykonuje G. Rossi, mocno podkręca w pole karne i piłka trafia pod nogi Giovincio który nie myli sie w takich sytuacjach i daje znów prowadzenie gospodarzom... Obraz gry nie zmienił sie juz do konca spotkania, ciągłe ataki obydwu drużyn, słupek Holendrów, bramka Włochów po minimalnym spalonym i wiele ciekawych okazji ale wynik pozostał korzystny dla gospodarzy i rewanżują sie Holendrom biggrin.gif

Bohater spotkania:
nikt sie nie wyróżnił smile.gif

Bedziu

woodi Bedziu

Składy:
Nie posiadam screena... Woodi był gospodarzem...

Screeny:

Strzelcy:
Derdiyok
Di Natale
Dzemaili
Geijo
Geijo

Kartki\Kontuzje:
brak

Opis:
Mecz wyrównany, dużo gry w środku pola. Obaj wiele atakowaliśmy, lecz ja nie oddawałem strzałów. Do przerwy oddałem jeden i zdobyłem gola. Po przerwie dolożyłem trzy gole i pewnie wygrałem.

Bohater spotkania:
Geijo - bardzo skuteczny, pewny punkt drużyny. Miał udział przy wszystkich golach

Po meczu rywal stwierdził, że nie doda wyniku meczu, do tego przeklinał. Liczę, że zostanie za to ukarany.

Edi092

Edi Woodie

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Doyle
Doyle

Totti

Kartki\Kontuzje:
Czysto

Opis:
Spotkanie które miało zadecydować o awansie do następnej fazy, po 10' bliżej tego byli Włosi którzy za sprawą Tottiego i jego ładnym strzale mierzonym wyszli na prowadzenie,w odowiedzi zmaronowana setka,miekki techniczy lob który wylądował na bocznej siatce,jednak to nie podłamało gospodarzy i w następnej akcji meczu już bezbłędnie zachował się Doyle dla którego była to pierwsza bramka w turnieju, atak za atak,Given jak i również Buffon latali dzisiaj miedzy swoimi słupkami. Jednak tą jedną bramke wiecej wpuscił Gianluigi. Dzięki za mecz !

Bohater spotkania:
Doyle - Strzelec dwóch swoich najwazniejszych bramek w karierze

Jason Bourne

piecia Woodie

Składy:
Zapomniałem wybaczcie
Screeny:

Strzelcy:
Kvist

Amauri
Di Natale

Kartki\Kontuzje:
Czysto

Opis:
Wyrównane spotkanie, w końcu koniec katorgi Duńczykami i to najważniejsze. O pkt w 6 m. Mam po dziurki w nosie tę reprezentację !

Bohater spotkania:
Nikt zbytnio

lukasz44

Rozgrywki w Grupie F zakończyły się ! Bezpośredni awans do głównego turnieju EURO 2012 wywalczyły ekipy:

Holandia (Ferat)Irlandia (Edi092)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.