Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa C
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2012 > Eliminacje Euro 2012
lukasz44

Do turnieju Euro 2012 awansują 2 najlepsze zespoły z każdej z grup (A-F) oraz 2 z najlepszym bilansem z trzecich miejsc. W taki sposób skompletujemy finałową 14-tkę do której dołączą ekipy Polski (T-Mac) i Ukrainy (similo14) które mają automatyczną kwalifikację.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie pierwszych 5 kolejek będzie podany po wydaniu rostera ze składami.
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje będą liczone:
Kontuzja lekka --->
Zawieszenie w rewanżach meczy eliminacji \Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012
Kontuzja poważna --->
Zawieszenie na rewanżowe mecze eliminacji i cały turniej EURO 2012
2 żółte kartki --->
Czerwona kartka ---> Zawieszenie w rewanżach meczy eliminacji \Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012

Pierwsze 5 kolejek gramy dopiero gdy zostanie wydany patch z powołaniami. W żadnym wypadku proszę nie rozgrywać spotkań wcześniej !

POWODZENIA !!!
Tomek93

Tomek93 JustMe1987

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
D. Cisse
Ben Arfa
Ben Arfa
Ben Arfa
Sultes

Kartki\Kontuzje:
Czysto

Opis:
Fajny meczyk, momentami Francuzi nie wychodzili z mojego pola karnego. Różnica potencjałów obu drużyn zaważyła na wyniku,a brak Ujfalusiego i Rosickiego na grze reprezentacji Czech. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Ben Arfa & Henry & Cisse

JustMe1987

JustMe1987 Milerinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Boyd
Boyd
S.Fletcher
Henry
Henry

Kartki\Kontuzje:

czerwo - Frey

Opis:

Mecz pelen bezczelnej i schematycznej gry w ktorej wazne bylo kolejne miniecie i kolejny gol. Do rewanzu najprawdopodbniej nie dojdzie. Jesli bede mial ochote poogladac sobie na okrete ta sama animacje to odpale wygaszacz ekranu. Twoje podejscie do tematu zdobywania goli to brak szacunku w stosunku do rywala i zerowa kreatywnosc do momentu uzyskania prowadzenia. Wyprowadziles mnie z rownowagi. Powtorki nie bedzie.

Bohater spotkania:

Żalstyle trenera gości i namietne []+x

_ _ _

JustMe1987 Kubbas

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

D.Cisse
Menez
Cheyrou
Gekas
Ninis

Kartki\Kontuzje:

zolta - Katsouranis
zolta - Avraam

kontuzja lekka - Ribery

Opis:

Rywal nie klamal ze mial spora przerwe. W pierwszej polowie nie zaistnial . Zero strzalow. No moze poza jednym udanym w nogi. Niestety owocem nieumyslnej kosy jest kontuzja prawego smigla co cieszyc nie moze. W drugiej polowie wrzucil jednak drugi bieg i zmusil mnie do sporego wysilku swoimi atakami jednak szczescie dzis bylo po mojej stronie. Dzieki za fajny mecz.

Bohater spotkania:

Wydaje mi sie ze nikt nie zablysnal szczegolnie..

_ _ _

JustMe1987 Web

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

D.Cisse
D.Cisse
A.Eremenko

Kartki\Kontuzje:

-

Opis:

Po pierwszej polowie nastapil u Weba "ale urwal" dlatego tez screeny sztukowane. Moze i dobrze bo nie moglem go ugryzc w pierwszej odslonie spotkania. W drugiej po rozlaczeniu udalo sie jednak wbic dwa gwozdzie. Swietny facet btw. Kontaktowy i uprzejmy. Pelna kulturka. Polecam go do ligi i innych rozgrywek.

Bohater spotkania:

@=> Djibril Aruun Cissé

Web

WebKubbasPL

Składy:

Screeny:

Sorry ale nie mam screenu wyniku(fraps mi focha strzelił sad.gif )

Strzelcy:
Finlandia:
-Tainio

Grecja:
-Panagiotis Kone x2
-Liberopoulos
-Tziolis
-Karagounis
-Katsouranis

Kartki:
Finlandia:
-Raitala

Grecja:
-Panagiotis Kone

Opis:
Mecz przez całą pierwszą połowę był naprawdę wyrównany, obie drużyny szły łeb w łeb. W czasie przerwy nastąpiła zmiana taktyki drużyny Grecji co w rezultacie doprowadziło do pogromu fińskiej reprezentacji. Grecja zaprezentowała kawał porządnego futbolu, co doprowadziło do wysokiego wyniku.

Bohater Spotkania:
-Panagiotis Kone (zdobywca 2-óch bramek)

Milerinho

MilerinhoKubbas

Składy:

screen sie nie zapisal

Screeny:

Strzelcy:
Szkocja:
-C.Beattie
-C.Beattie
-C.Beattie
-C.Beattie
-Ferguson

Grecja:
-Mitroglou
-Karagounis
-Karagounis
-Karagounis

Kartki:
Grecja:
-Liberopulos - żółta
-Ninis - żółta

Opis:
Zaciety mecz akacja za akcje, mogl wygrac jeden jak i drugi zespol, Wygrali szkoci ktorzy lepiej powstrzymali rywali w Defensywie.

Bohater Spotkania:

KOD
AKTUALKA

Milerinho Web

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Boyd
Boyd
Whittaker
Whittaker
Whittaker
S.Fletcher

Kartki\Kontuzje:
czerwona kartka - Gary Caldwell

Opis:
Dobry mecz Szkotow, dominowanie od poczatku do konca. Finowie mieli ogromnego pecha bo majac mnostwo akcji nie mieli szczescia zeby ukasic, napastnicy okropnie pudłowali a jak trzeba bylo to i GK szkotow spisiwal sie na medal. Szkoda czerwa dla Garego, ale jest jeszcze paru zawodnikow ktorzy beda dzielnie walczyc o jego miejsce na srodku def.

Bohater spotkania:

Swietny wystep przypieczetowal 3 bramkami.

Web

WebTomek93

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Finlandia:
-Raitala

Czechy:
-Necid x2
-Baros x2
-Hlousek

Opis:
Finlandia mimo świetnego początku przegrała mecz. Piłkarze po strzeleniu bramki spoczęli na laurach co doprowadziło do wysokiej przegranej. Piłkarzom Czech należą się zasłużone brawa, byli szybsi, celniejsi i skuteczniejsi od swoich rywali, co upieczętowali wysokim wynikiem.

Bohater Spotkania:
-Necid (zdobywca 2-óch bramek)

Tomek93

Tomek93 Kubbas

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Baros
Baros
Gekas
Gekas
Samaras

Kartki\Kontuzje:
Żółtka:
Samaras
Karogounis

Opis:
Fajny meczyk. Zaimponował mi styl gry przeciwnika - bezkompromisowa klepanka. Mecz mógł rostrzygnąć się w obie strony, obu drużynom nie brakowało sytuacji do strzelenia gola. Skuteczniejszy i tym samym lepszy okazał się Kubbas. Gratuluję, dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Gekas & Ninis

Tomek93

Tomek93 Milerinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Baros
C. Beattie
C. Beattie
S. Fletcher
Maloney
Berra
Baros
Jarolim

Kartki\Kontuzje:
Suchy - lekka kontuzja

Opis:
Wyrównane spotkanie, mecz mógł rostrzygnąć się w obie strony. Przełomowym momentem była akcja sam na sam Sultesa z bramkarze, gdzie GK obronił jego strzał po długim słupku. Po tym zagraniu poszła kontra na 4:3, później 5:3. Wynik nie wskazuję, na to, ale to był bardzo zacięty mecz, gol za gol. Dzięki, powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

lukasz44

Do turnieju Euro 2012 awansują 2 najlepsze zespoły z każdej z grup (A-F) oraz 2 z najlepszym bilansem z trzecich miejsc. W taki sposób skompletujemy finałową 14-tkę do której dołączą ekipy Polski (T-Mac) i Ukrainy (niCejOke) które mają automatyczną kwalifikację.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonu ---> TUTAJ
Termin na rozegranie pierwszych 5 kolejek będzie podany po wydaniu rostera ze składami.
Numery GG do wszystkich graczy ---> TUTAJ
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> TUTAJ

Kartki i kontuzje będą liczone:
Kontuzja lekka --->
Kontuzja poważna --->
Zawieszenie na rewanżowe mecze eliminacji i cały turniej EURO 2012
2 żółte kartki --->
Czerwona kartka ---> Zawieszenie w rewanżach meczy eliminacji \Zawieszenie w 1 meczu EURO 2012

Kolejne 5 kolejek gramy dopiero gdy zostanie wydany patch z powołaniami. W żadnym wypadku proszę nie rozgrywać spotkań wcześniej !

POWODZENIA !!!
Kubbas.

Kubbas Milerinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Kartki\Kontuzje:

Opis:
Wyszedłem do spotkania w lekko zmodyfikowanym składzie z powodu form, popełniłem błąd nie wystawiając Gekasa ze słabą formą, bądź innego snajpera z ławki niż Mitroglou, ale trudno. Spotkanie bardzo wyrównane, karny nie chcąco spowodwany, ale obroniony ! Do tego dobitka też obroniona ! Później punch za punch i szpila Katsouranisa, Miler już nie zdążył odpowiedzieć, wynik chyba sprawiedliwy, ale no mogłem wygrać...równie dobrze tez mógł Miler wygrać ;d Świetny mecz.

Bohater spotkania:

Kubbas.

Kubbas Justme

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Kartki\Kontuzje:

Opis:
Nie wiem w co Grecy grali w tym meczu, ale na pewno to nie był futbol, gratulacje Just, masa głupich strat i przegrana.

Bohater spotkania:

Milerinho

Milerinho Tomek

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Kartki\Kontuzje:

Opis:
Zasluzona wygrana Czechów, byli w tym meczu lepsi pod każdym aspektem gry. Wszystko wskazywało na to że będzie remis, lecz w ostatnie 5min meczu Czesi wykorzystali luki w obronie i wbili dwie bramki które byc może przyczynią się do baraży a nóż awansu.

Bohater spotkania:

Cała drużyna Szkocji która przegrywając 0-2 odrobiła na 2-2 i mimo porażki wywalczyła awans z grupy w ktorej byli między innymi potężni Francuzi.

Web

WebMilerinho

Składy:

Screeny:

Niestety przed końcem meczu nastąpiło dc i screenów nie ma (obie strony zgodziły się na publikacje takiego wyniku)

Strzelcy:

Szkocja:
-Miller x2
-Whittaker
-S. Fletcher
-Maloney
-Fletcher
-Wilson

Opis:
Świetny mecz reprezentacji Szkocji. Znakomity początek meczu jak i cała jego reszta. Kompletna kompromitacja reprezentacji Finlandii.

Bohater Spotkania:
-Miller (zdobywca 2-óch bramek)

Kubbas.

Kubbas Web

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

+ Karagounis, przed czarnym ekranem

Kartki\Kontuzje:
brak

Opis:
brak formy, kompletny Greków ostatnio, ale udało się wygrać

Bohater spotkania:
Brak, Drużyna Grecji

Kubbas.

Kubbas Tomek93

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Kartki\Kontuzje:

Opis:
Ważne spotkanie grupowe, przypieczętowałem awans do baraży, bo chyba miejsc 1 i 2 już nie dosięgnę, twardy defensywny i ofensywny mecz, piękne spotkanie, obaj dużo sytuacji zmarnowaliśmy

Bohater spotkania:
Kubbas i Tomek93 za piękną gre drużynową

JustMe1987

JustMe1987 Tomek93

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Benzema
Baros

Kartki\Kontuzje:

brak

Opis:

Tomek zagral bardzo madrze i przemyslanie. Za podejscie nalezal mu sie punkt chociaz mam wielki niedosyt bo okazje klarowne mialem w liczbie 4-5 ale rezerwowy bramkarz rywala mial chyba wszystkim cos do udowodnienia..

Bohater spotkania:

@=>Jaroslav DROBNY

Web

WebJustMe1987

Składy:

Screeny:

Sorry ale nie mam screenu wyniku(fraps mi focha strzelił sad.gif )

Strzelcy:
Finlandia:
-

Francja:
-D.Cisse
-Benzema x2

Kartki:
Brak

Kontuzje:
-Henry (lekka)

Opis:
Typowy mecz reprezentacji Finlandii. Mimo kilku akcji finom nie udało zdobyć honorowej bramki. Reprezentacja Francji była skuteczniejsza co doprowadziło do wysokiego wyniku, niestety kontuzjowany został jeden z czołowych reprezentantów Francji (Henry).

Bohater Spotkania:
-Benzema (zdobywca 2-óch bramek)

Tomek93

Tomek93 Web

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Necid
Bednar

Kartki\Kontuzje:
Kallio - żółta
Rosicky - lekka kontuzja

Opis:
Gospodarze na luzie podeszli do tego spotkania. Dużo zabawy w polu karnym przeciwnika nie znalazło odbicia na wyniku końcowym. Dzieki powodzenia wink.gif

Bohater spotkania:
Nie ma blush.gif

lukasz44

Rozgrywki w Grupie C zakończyły się ! Bezpośredni awans do głównego turnieju EURO 2012 wywalczyły ekipy:

Szkocja (Milerinho)Francja (JustMe1987)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.