Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 | 11.05 - 20.05 | kolejki 6-10
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 9 (II sezon MLO)
GooFy

Tydzień 6

BlueOle (Fener) - Czubinho (Toulouse) 5-4
woodi (Sporting) - lukasz44 (Zenit) 0-0
Nalep (Bordeaux) - Ferat (Udinese) 3-3
WKSRKS (Szachtar) - Rybson (Panata) 1-1
milerinho (Mainz) - wesoły89 (PSV) 1-0
Boby1908 (Weder) - niCejOke (Saragossa) 3-3
lizaku (Getafe) - Edi092 (Everton) 1-5
Szymson (Wolfsburg) - sylwek12b (Rangers) 2-1
Ogryz (Stoke) - DonKryst (Marsylia) 2-1

Tydzień 7
Czubinho (Toulouse) - woodi (Sporting) 2-0
BlueOle (Fener) - Nalep (Bordeaux) 2-2
lukasz44 (Zenit) - WKSRKS (Szachtar) 1-1
Ferat (Udinese) - milerinho (Mainz) 2-2
Rybson (Panata) - Boby1908 (Weder) 4-5
wesoły89 (PSV) - lizaku (Getafe) 0-3 wo
niCejOke (Saragossa) - Szymson (Wolfsburg) 2-4
Edi092 (Everton) - Ogryz (Stoke) 2-3
sylwek12b (Rangers) - DonKryst (Marsylia) 3-0 WO za wystawienie zawieszonego zawodnika.

Tydzień 8
Nalep (Bordeaux) - Czubinho (Toulouse) 1-2
WKSRKS (Szachtar) - woodi (Sporting) 2-2
milerinho (Mainz) - BlueOle (Fener)5-1
Boby1908 (Weder) - lukasz44 (Zenit) 7-1
lizaku (Getafe) - Ferat (Udinese) 2-2
Szymson (Wolfsburg) - Rybson (Panata) 2-3
Ogryz (Stoke) - wesoły89 (PSV) 4-6
DonKryst (Marsylia) - niCejOke (Saragossa) 3-2
sylwek12b (Rangers) - Edi092 (Everton) 2-5

Tydzień 9
Czubinho (Toulouse) - WKSRKS (Szachtar) 5-5
Nalep (Bordeaux) - milerinho (Mainz) 4-4
woodi (Sporting) - Boby1908 (Weder) 0-2
BlueOle (Fener) - lizaku (Getafe) 3-2
lukasz44 (Zenit) - Szymson (Wolfsburg) 2-2
Ferat (Udinese) - Ogryz (Stoke) 4-1
Rybson (Panata) - DonKryst (Marsylia) 4-5
wesoły89 (PSV) - sylwek12b (Rangers)3-0
niCejOke (Saragossa) - Edi092 (Everton) 2-2

Tydzień 10
milerinho (Mainz) - Czubinho (Toulouse) 2-2
Boby1908 (Weder) - WKSRKS (Szachtar) 3-0
lizaku (Getafe) - Nalep (Bordeaux) 1-5
Szymson (Wolfsburg) - woodi (Sporting) 2-3
Ogryz (Stoke) - BlueOle (Fener) 5-3
DonKryst (Marsylia) - lukasz44 (Zenit) 0-4
sylwek12b (Rangers) - Ferat (Udinese) 0-4
Edi092 (Everton) - Rybson (Panata) 5-0
niCejOke (Saragossa) - wesoły89 (PSV)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

3 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 5 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 5 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 5 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 10 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
GooFy
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 2 (kolejki 6-10)
Alex (Edi092, Everton)
Douglas Costa (WKSRKS, Shakhtar)
Miccoli (Milerinho, Mainz)
G.Dos Santos, Cris (Wesoły89, PSV)
Diawara (Donkryst, Marsylia)
Martins, Biabiany (Boby1908, Werder)
WKS
6 kolejka
WKSRKSRybson
Składy:
Robiłęm...niestety nie posiadam bo fraps odmówił posłuszeństwa ;x przepraszam.
Screeny:
j/w

Strzelcy:
Martens
Makukula

Opis:
Mecz pełen emocji, pełen wrażęń no i pełen nieskuteczności. Nie mam pojęcia co się stało z moją drużyną. Czare goryczy przelewa fakt 11 której nie wykorzystał Becks... nie rouzumiem jak gracz z takimi statami może tak marnować karne ale to przeciez jest Pes... Myślę, że miałem większość okazji ale Rybson też nie pozostał dłużny.. Sędzia to ja nie wiem skąd się urwał. Bynajmniej reda bym widział za samą kontuzje takiego grajka jak Crusat a on mnie daje żółte kartki za faule komputera... i sie dziwić czego premii za kartki nie mam. "Tylko kraść, tylko kraść" ;D. Cóż, mimo wszystko dzięki za kolejny emocjonujący mecz. Powodzenia dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Crusat - Kontuzja lekka
------------------------
R.Carvalho - żółta
Eboue - żółta
--------------
Spolli - żółta

Bohater spotkania:
Kopanina była w większości, myślę że bohaterami mogliby zostać goalkeeperzy swoich teamów smile.gif
Edi092
10 kolejka
EdiRybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Mauro Zarate
Mauro Zarate
Lucas
Lucas
Negredo

Opis:
Po ostatnich wpadkach Evertonu nadszedł czas aby coś wkońcu wygrać. Początek dobry ale strasznie nie skuteczny do przerwy mogło być już dużo wyjaśnione,a tak to tylko 1-0 i goście mogli odrobić ten wynik, po przerwie w ataku dalej gospodarze którzy wyszli dość szybko na podwójne prowadzenie,dalej już tylko uważna gra w obronie i ataki ofensywne które w wiekszości przyniosły bo aż 3 bramki padły po rzutach rożnych. Dzięki za mecz i do rewanżu !

Kartki/Kontuzje:
Czysto

Bohater spotkania:
Zarate + cała obrona Evertonu

Nalep
8. kolejka
NalepCzubinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Gouffran
Bramka samobójcza
Diego Milito

Opis:
Mecz rozpoczął się bardzo dobrze dla gospodarzy, którzy już w 12. minucie wyszli na prowadzenie. Pablo Piatti pomknął lewym skrzydłem, następnie wpadł w pole karne i uderzył na bramkę. Bramkarz gości Yohann Pele sparował piłkę prosto pod nogi niepilnowanego Yoana Gouffrana, a ten nie miał problemów z wpakowaniem jej do pustej bramki. Po tej bramce gospodarze cofnęli się do obrony. Zawodnicy Tuluzy zaczęli grać pewniej i coraz odważniej atakowali bramkę strzeżoną przez Sergio Asenjo. Tuż przed przerwą Fabio Simplicio uderzył piłkę zza pola karnego po wcześniejszej interwencji wspomnianego bramkarza. Tą Hiszpan sparował prosto pod nogi... Gennaro Gattuso. Bramka samobójcza i 1-1 po pierwszej połowie. W drugiej odsłonie także częściej atakowali goście. Natomiast ataki Żyrondystów kończyły się zazwyczaj na świetnie zorganizowanej linii obrony przeciwników. Pod koniec spotkania na placu gry zameldował się Diego Milito. Chwilę później w 89. minucie wyszedł sam na sam z Asenjo. Argentyński joker umieścił piłkę w siatce i goście wywieźli cenne trzy punkty. Dzięki za emocjonujący meczyk i do rewanżu.

Kartki/Kontuzje:
Czysto.

Bohater spotkania:

Diego Milito - dżoker Tuluzy. Strzelec bramki na 1-2!

Boby1908
10 kolejka
Boby1908WKSRKS

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Klose
Mehmet Ekici
D.Cisse

Opis:
Bardzo ciężki mecz w którym szwankowały celowniki napastników gospodarzy.Do przerwy przewaga Werderu była niepodważalna i gospodarze powinni schodzić z trzybramkowym prowadzeniem.Jednak tak się nie stało. w drugiej połowie role się odwróciły i do głosu zaczął dochodzić Szachtar ...jednak oni też mieli problemy ze skutecznością. W 61 minucie Maurice Edu zagrał fantastyczną piłkę do Klose za plecy obrońców, a ten mając na plecach obrońcę i bramkarza przed sobą przedarł się i zdobył gola na 1-0.Od tego momentu WKSRKS zaczął bardziej atakować i po chwili mogło być 1-1 jednak świetnie dysponowany Adler wybronił strzał Makukuli.Siedem minut po zdobyciu pierwszego gola było już 2-0 za sprawą Ekiciego,a gości w 77 minucie dobił nowy gracz Werderu D.Cisse.Mecz zakończył się wynikiem 3-0 jednak z przebiegu głownie drugiej połowy na taki wynik nie zasłużył, ponieważ goście w drugiej odsłonie byli lepszym zespołem.

Kartki/Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Adler - gdyby nie jego fenomenalne interwencje wynik byłby zupełnie inny.

WKS
8 kolejka
WKSRKSWoodi
Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Makukula
Makukula
Bojinov
Bojinov

Opis:
Szkoda gadać, kopanina, ani Sporting ani Szachtar nie grał. Mnie i Woodiemu chłopaki sprawili kabaret, że az sie uśmialiśmy do łez. Do 90 minuty było 2:1 ale sędzia to spokojnie z 5 minut doliczył i Bojinov pakuje piłke do siatki ;d . Śmiechu po pachy smile.gif . Mimo wszystko dzieki za mecz w dobrej atmosferze i powo dalej wink.gif

Kartki/Kontuzje:
clear

Bohater spotkania:
Kopanina była w większości
woodi
6 kolejka
woodiłukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Skrót spotkania:

by lukasz44

Opis:
Bardzo ciężki mecz dla gospodarzy :/ dużego farta mieli i dlatego jest remis dzięki znakomitym interwencjom Jaaskalainena smile.gif wyprawiał cuda w bramce i tylko dzięki niemu sporting może cieszyć sie z 1 pkt biggrin.gif łukasz napewno czuje niedosyt ale niestety taki jest urok pesa :/ dzięki i powodzenia dalej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Żółta kartka:
Juan Vargas
Conca

Bohater spotkania:
Jaaskalainen - wyprawiał cuda w bramce gospodarzy smile.gif

lukasz44
7 kolejka
lukasz44WKSRKS

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
M. Diarra
Makukula

Opis:
Mecz zaczął się fantastycznie dla mojej ekipy, gdyż już w 4 minucie po bajecznym strzale Diarry objąłem prowadzenie. Były kolejne szanse na gole, ale nadal bez formy jest mój atak, nie potrafią wykańczać 100% okazji (tak samo było w meczu z woodim) i niestety jak zawsze niewykorzystane okazje się zemściły. Moją piętą achillesową są końcówki I połowy i II. Nie inaczej było tym razem, Makukula urwał się obrońcom i mimo asekuracji ze strony Mexesa zdołał jakimś cudem zdobyć bramkę na sekundy przed końcem pierwszej części...
Bardzo szkoda było tej sytuacji, bo tak doświadczony obrońca jak Mexes powinien tą piłkę wygarnąć bez problemu...
Druga odsłona bardziej wyrównana, obie ekipy miały szansę ale gole już nie padły, mecz skończył się remisem 1-1 co chyba z przebiegu meczu jest sprawiedliwym wynikiem. Dzięki, do rewanżu.

Kartki/Kontuzje:
Arteta - żółta kartka
Srna - lekka kontuzja

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Mahamadou Diarra za piękną bramkę

sylwek12b
7 kolejka
Sylwek12bDonKryst
Składy:

Screeny:

Strzelcy:

wo 3-0 wiec strzelcy zostaja wycofani z klasyfikacji ogolnej

Opis:
Karny k.. znaczy sie walkower za wystawienie Diawry

Kartki/Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
brak

8 kolejka
Sylwek12bEdi
Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Helmes
Rodallega
-----------
Negredo
Negredo
Negredo
Martin Petrov
Mauro Zarate

Opis:
Przewaga zespołu z Liverpoolu. Zasłuzona porażka

Kartki/Kontuzje:

Wallace - żółta

Bohater spotkania:
Negredo - za 3 gole

10 kolejka
Sylwek12bFerat
Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Utaka
M. B. Diouf
Rasiak
Rasiak

Opis:
Gościnności ciąg dalszy. Mecz pod dyktando Ferata. Cóż, widac ze nie pasuje do tej stawki, zapewne jeszcze przed koncem 1 rundy bedzie wiadomo ze spadne.

Kartki/Kontuzje:
Melikson - żółta

Bohater spotkania:
Cały zespol Ferata, za wykorzystanie wszystkich okazji. Można wyroznic chyba Grzesia Rasiaka za 2 gole.

Nalep
6. kolejka
NalepFerat

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
C. Cole
Romaric
Mark Gonzalez
Di Natale
Elmander
C. Adam

Opis:
Kolejny mecz, w którym gospodarzom po prostu zabrakło szczęścia. Już w 4. minucie Carlton Cole dostał podanie w uliczkę i huknął ze skraju pola karnego prosto w okienko bramki Diego Lopeza. Po tej bramce do ataku rzucili się goście, którzy wyrównali za sprawą Romarica. 1:1 - taki wynik utrzymał się do przerwy. W drugiej połowie, a dokładniej w 51. minucie prawą stroną pomknął bardzo dobrze dysponowany Mark Gonzalez. Zszedł do środka pola i uderzył na bramkę, a ta zanim wpadła do siatki odbiła się od słupka bramki strzeżonej przez Carasso. W 67. minucie wprowadzony chwilę wcześniej Antonio Di Natale podwyższył na 1:3. Wydawało się, że po tym ciosie Żyrondyści już się nie podniosą. Gdy na boisku zameldował się Di Natale to razem z nim na plac gry wszedł też Johan Elmander. W 79. minucie Bakari Kone dośrodkował w pole karne, a tam świetnie ustawiony był właśnie szwedzki napastnik. Uderzył piłkę głową i gospodarze strzelili bramkę kontaktową. Siedem minut później Kone i Adam przeprowadzili dwójkową akcję. Były zawodnik FC Liverpoolu przedryblował kilku zawodników Udine, następnie wpadł w pole karne i Diego Lopez był bez szans! Kibice zgromadzeni na Stade Chaban-Delmas wpadli w euforię. Chwilę później Udinese odpowiedziało groźną akcją dwójki Carew - Rasiak, ale Polak przestrzelił nad wychodzącym z bramki francuskim Goalkeeperem. Niewątpliwie był to bardzo wyrównany mecz. Pozostał niedosyt bo jednak miałem tych sytuacji troszeczkę więcej, ale mówi się trudno. Ważne, że się podniosłem. Dzięki za meczyk i do rewanżu.

Kartki/Kontuzje:
Fair play - czysto jak zawsze.

Bohater spotkania:

Johan Elmander - gdy zameldował się na boisku to gra gospodarzy wyglądała zupełnie inaczej. Do tego strzelił bramkę kontaktową.
Ferat
9 kolejka
FeratOgryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Carlos Eduardo
M.B.Diouf
M.B.Diouf
Di Natale
Di Natale

Opis:
Brzydkie spotkanie, rywale po straceniu dwoch goli zaczeli grac chamsko, ale z tego sa znani, do konca meczu nie wytrzymal Ballack, wyrzniety od tylu przez jakiegos troglodyte, Udinese dopisalo niesamowite nieszczescie, cudowna postawa w bramce Diego Lopeza a przede wszystkim indolencja strzelecka rywala i tu chyba nalezy dosuzkiwac sie przyczyn porazki a nie wszedzie dookola. Gwizdy dla schodzacych z boiska Anglikow w pelni uzasadnione.

Kartki/Kontuzje:
Ballack - lekka kontuzja

Bohater spotkania:
Di Natale - pokazal rywalom jak sie strzela bramki.

Ogryz
6 kolejka
OgryzDonKryst

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Diego
Fuller
-------------------------------
Sandro
Opis:
4 mecz u siebie i 4 wygrana piłkarzy Stoke City. Wykorzystali 2 sytuacje na początku meczu i te 2 gole ustawiły wynik spotkania rywal miał swoje szanse, ale dobrze w bramce spisywał się Doni albo strasznie niecelnie z dystansu rywal uderzył na bramkę Stoke. Dopiero W 76 minucie Sandro zdecydował się na rajd i strzelił kontaktową bramkę. Stoke również miało wiele okazji, ale nieporadność w końcówce meczu gdy Diego mógł zapytać bramkarza gdzie strzelić, a potem miał przed sobą pustą bramkę i 2 razy piłka przeszła obok słupka. Czas poprawić grę na wyjazdach ponieważ u sb jest naprawdę ok, ale wyjazdy to tragedia. P.S rywal od początku wystawił w składzie Diaware którego zmienił dopiero w 10 minucie ponieważ wtedy się skapnął, że nie może gracz jego zawodnik. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Kartki/Kontuzje:
Van Bommel - Żółta
Lucho Gonzalez - Lekka Kontuzja
Bohater spotkania:
Nikt jakoś bardzo się nie wyróżnił.

lizaku
6 kolejka
lizakuEdi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Negredo
Colunga
Mauro Zarate
Negredo
Mauro Zarate
Mauro Zarate

Opis:
Mecz się zaczął od szybkiego stzelenia bramki gości i juz wiedziałem że ten mecz łatwy nie będzie, a wręcz przeciwnie. szybkie wyrównanie dało nadzieje tylko na chwilę bo zaraz goscie wychodzą na prowadzenie i wynikiem 1-2 kończy się pierwsza połowa. Drugą połowę goscie zdominowali strzelając 3 bramki. Dzięki za mecz.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:
Mauro zarate

8 kolejka
lizakuFerat

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Barcos
Di Natale
Colunga

Opis:
Podobny mecz jak w tamtym sezonie. Ferat ma ogromną przewagę a udaje się z remisować. Duże umiejętności i dobra dyspozycja bramkarza, oraz dużo szczęscia gospodarzy pomogły w remisie. Remis cieszy, styl nie. Dzieki za mecz.

Kartki/Kontuzje:
Żółta - Fosgt

Bohater spotkania:
Zdecydowanie bramkarz Given

lukasz44
9 kolejka
lukasz44Szymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Donovan
Donovan
Asamoah Gyan
samobój

Opis:
Ciężko opisać to spotkanie. Na pewno obie ekipy miały szanse aby to wygrać ale jednak chyba wynik remisowy jest sprawiedliwy. Zenit starał się jak zawsze zagrać ładną piłkę i z tego jestem zadowolony. Świetny mecz Donovana, po raz kolejny pokazał że w trudnych momentach można na niego liczyć.
Dzięki, powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
brak

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Landon Donovan
lukasz44
10 kolejka
DonKrystlukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Juan Vargas
Donovan
Grafite
Donovan

Opis:
Nareszcie ekipa Zenitu zagrała nie tylko ładnie ale też i skutecznie. Wreszcie przełamał się Vargas no i Grafite. Donovan znów poprowadził zespół, tym razem do zwycięstwa. Wszystko współgrało jak trzeba i mogło się podobać kibicom. Po 3 remisach z rządu (woodi, WKS, Szymson) nadeszło przełamanie z bardzo mocną Marsylią. Mecz był bardzo ciekawy bo obaj staraliśmy się grać ofensywną piłkę, dzięki, powodzenia dalej. Oby to zwiastowało lepsze czasy mojej ekipy przed ciężkimi meczami z Werderem i Toulouse.

Kartki/Kontuzje:
Donovan - żółta

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Landon Donovan

Boby1908
8 kolejka
Boby1908Lukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Klose
Klose
Klose
D.Cisse
D.Cisse
David Pizarro
Kolodin - samobój
-------------------------
Arteta

Opis:
Mecz rozpoczął się od szybkiego uderzenia gospodarzy i już po ośmiu minutach było 2-0 za sprawą Klose. Lukaszowi chyba już odechciało się grać,ale po strzeleniu bramki z rzutu karnego w 22 minucie doszedł do głosu. Jednak fenomenalnie bronił tego dnia Adler i wszystkie strzały które leciały w światło bramki lądowały w jego rękach.W 44 minucie poszła akcja i D.Cisse umieścił piłkę w siatce dając spokojne prowadzenie do przerwy 3-1. Po przerwie spotkanie wyglądało podobnie jak w pierwszej połowie czyli Zenit marnował wszystko,a Werder strzelał wszystko co było do strzelenia.W 87 minucie kiedy już napastnicy gospodarzy byli bezradni w polu karnym to wyręczył ich Kolodin strzelając samobója.Mecz zakończył się wynikiem 7-1 i obiektywnie patrząc mogę stwierdzić, że jest to za wysokie zwycięstwo gospodarzy, ponieważ mecz był dosyć wyrównany.

Kartki/Kontuzje:
D.Cisse - kontuzja lekka
David Pizarro - kontuzja lekka

Criscito - żółta
Kolodin - żółta
Bruno Alves - czerwona

Bohater spotkania:
Adler - gdyby nie on wynik byłby inny.Wpuścił tylko bramkę z rzutu karnego,a reszte wybronił.

czubinho
7. kolejka
CzubekWoodi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Seedorf
Llorente
Amauri
Amauri

Opis:
Mecz raczej z przewagą Francuzów, lecz rażąca nieskuteczność znowu przyczyniła się do straty punktów. Bardzo ładna bramka Seedorfa ubarwiła to widowisko.

Kartki/Kontuzje:

Bohater spotkania:
Amauri

9. kolejka
CzubekWKSRKS

Składy:
[/u][/b]

Screeny:
[/u][/b]

Strzelcy:
Pogrebnyak
Pogrebnyak
Pogrebnyak
Moussa Sissoko
Fabio Simplicio
Makukula
Makukula
Gundogan
Eduardo
Crusat

Opis:
Szalony mecz, pierwsza połowa należała zdecydowanie do fioletowych, 4 bramki... miało być po meczu. Lecz w drugiej połowie Ukraińskie Lwy pod wodzą WKS'a odrobiły stratę i dzięki temu mieliśmy znakomite widowisko. 10 bramkek w jednym meczu to nie lada wyczyn, dzięki. Liczę na taki sam rewanżwink.gif no może tylko z 3 punktami po mojej stronie

Kartki/Kontuzje:

Bohater spotkania:
Znów Pawełek, znów hattrick. Kolejny Rudnevs... Rudniew, Rudnievs??

Ogryz
8 kolejka
OgryzWesoły89

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Diego
Diego
Diego
Jones
-------------------------------------
Hugo Almeida
Hugo Almeida
Hugo Almeida
Menez
Lavezzi
Ewerthon
Opis:
Są takie mecze w pesie których się po prostu nie da wygrać rywal zagrał kapitalne spotkanie wychodziło mu niemal wszystko ja próbowałem z całych sił rywalowi dorównać, ale niestety zabrakło sam Diego nie dał rady zagrać takiego spotkania jak cała ekipa PSV z Issaksonem na bramce po Almeide w ataku. Mój GK też nie chciał mi pomóc w korzystnym rezultacie stąd porażka. Z przebiegu meczu nie byłem gorszy, ale rywal wykazał się lepszą skutecznością i lepiej tego dnia był dysponowany bramkarz gości i to PSV jako 1 drużyna wywozi ze stadionu Stoke City komplet punktów. P.S przed meczem pomyliłem się, bo myślałem, że gospodarzem jest Wesoły to dlatego ta porażka, bo moi piłkarze myśleli, że grają na wyjeździe biggrin.gif biggrin.gif
Kartki/Kontuzje:
Fair Play
Bohater spotkania:
PSV Eindhoven - Cały zespół z Holandii zagrał dobre spotkanie.

10 kolejka
OgryzBlueOle10

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Niang
Niang
Liedson
Liedson
Gokhan Gonul(Samobój)
--------------------------------------------------
Zhirkov
Demba Cisse
Podolski
Opis:
Jak to bywa zawsze w meczach moim z BlueOle pada pełno bramek i nie było inaczej w tym spotkaniu. Rywal szybko objął prowadzeni w 5 minucie po golu Zhirkova. Stoke City odpowiedziało w 19 minucie bramką Nianga, a 2 minuty później Liedson podwyższył na 2-1 7 minut później Demba Cisse znów doprowadza do remisu i po 30 minutach gry mamy remis 2-2. W ostatnich 10 minutach 1 połowy najpierw w 36 minucie Niang wyprowadza Stoke na prowadzenie 3-2, a 5 minut później Liedson podwyższa na 4-2 do przerwy mamy 2 bramkowe prowadzenie gospodarzy. W 2 połowie nie padło aż tyle bramek obie ekipy w 2 połowie zagrały dobrze w obronie i dopiero w końcówce meczu padły 2 bramki. Najpierw miękka wrzuta piłkarza Stoke w pole karne Fenerbahce, a tam Liedsona wyręcza Gokhan Gonul pakując piłkę do własnej bramki naprawdę super trafienie, a minute później Podolski strzela 3 bramkę dla swojej drużyny. Mecz kończy się zwycięstwem 5-3 Stoke City. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Kartki/Kontuzje:
Czyściutko bez kartek i bez kontuzji.
Bohater spotkania:
Liedson - Niang - Duet napastników zapewnił Stoke City 3 punkty.
Rybson
9 kolejka
RybsonDonKryst

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Leto
Leto
Leto
Crouch

Andre Ayew
Andre Ayew
Andre Ayew
Valbuena
Remy

Opis:Ile można mieć pecha.. kolejny mecz przegrany.. kolejny mecz przegrany jednym golem... kolejny mecz gdzie formy było dobre może drużyna skłądała się z 3 składów ale były redy:D i jak można prowadzić 3:0 i przegrać 4:5... no to woła o pomstę do nieba... nie mam siły do końcówek mojej panaty gdzie co mecz jest to samo... może to moja nieumiejętność wygrywania.. może nie wiem... Don miał kupe więcej strzałów sta\tystycznie, ale połowa tych strzałów oddawana z pozycji z których nie da się strzału oddac:D i leciało w tyłki obroncom albo w trybuny... jednak jezeli chodzi o sytuacje było po równo, oczywiście wynik remisowy by nie krzywdził zadnej druzyny, ale porażka poprostu była frajerska z mojej strony... na nic ładne gole i cały wysiłek zespołu poszedł do piachu... szkoda bo było tak blisko jednak to Don może się cieszyć po tym meczu, szkoda ostatniej bramki jaką straciłem bo strzał do pustaka:D po podaniu wzdłuż bramki i jeszcze bramka decydująca o końcowym wyniku:/ no nic kolejna lekcja na przyszłość, czekam na rewanż! powo dalej!.

Kartki/Kontuzje:
BRAK!

Bohater spotkania:
jak by bwygrała panata tytuł powędrowął by do Leto, a tak to na bohatera zasłużył zdobywca hat tricka Andre Ayew.

7 kolejka
RybsonBoby

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Vitolo
Julio Baptista
Karagounis
Tuncay

Klose
Klose
D. Cisse
Weasly
samobój Woodgate

Opis:meczyk wygrał Klose który co dostał piłe krótkim podaniem potrafił się z 2 srodkowych obronców odwrocic.. i strzelic najcizesciej na raty:D ale skutecznie, ladna bramka Cisse z rożnego przelobowął ciekawym strzałem moją obrone, mimo niezłego meczu obrona zawaliła mecz dzieki powo dalej!.

Kartki/Kontuzje:
BRAK!

Bohater spotkania:
klose za magnez, przepychanie i stzrelanie... .

BlueOle10
7 kolejka
blueole10Nalep

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Elmander
Elmander
Podolski
Podolski

Opis:
Mecz niewykorzystywania akcji podbramkowych z obu stron, jednakze udalo sie to i dwukrotnie gosciom, dobrze konczac swoje akcje. Zdesperowany trener Fenerbahce wpuszcza w bardzo slabej formie Podolskiego, ktory mimo to drukronie strzelajac do bramki żyrondystów, ratuje punkt z tej konfrontacji.

Kartki/Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Chyba mimo wszystko Podolski, bo wszedl na kilkadziesiat minut i uratowal remis.

Edi092
7 kolejka
EdiOgryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Cahill
Mauro Zarate

Jones
Jones
Niang

Opis:
Mecz do wygrania,zostaje duży nie dosyt po dobrej passie znowu było trzeba znieść gorycz porażki. Chociaż optymizm zostaje na kolejne mecze,Ogryz dziś skutecznie i to był klucz do wygranej. Dzięki za mecz !
Kartki/Kontuzje:
Jones - Zółć

Bohater spotkania:

woodi
9 kolejka
woodiBoby1908

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Klose
Klose

Opis:
Mecz raczej wyrównany lecz niestety z powodu braku formy Amauri nie zagrał w postawowej 11 Sportingu i wynik jak widać :/ nie miał kto postawić kropki na "i" :/ Gekas próbował 1 połowe bez skutecznie... W drugiej połowie trener postawił na nowy nabytek z Włoch Floro Floresa, który myśle godnie zastąpi Amauriego lecz brakowało mu szczęścia :/ ale też nie mozna nie wspomnieć o wspaniałych paradach Adlera który był nie do przejścia :/ Liczyłem na dobry wynik ale niestety za bardzo skupiłem sie na ataku a zapomniałem o obronie gdzie sprytnie to wykorzystał Klose dwukrotnie pokonując Llorisa, któremu tez nie mozna nic zarzucić bo wyciagnął kilka setek z bramki biggrin.gif dzieki za mecz i powodzenie dalej

Kartki/Kontuzje:
żółta kartka:
Bassong

Bohater spotkania:
Klose - nie do upilnowania i moge sie założyc ze zdobedzie korone króla strzelców biggrin.gif oby tak dalej biggrin.gif

Boby1908
6 kolejka
Boby1908niCejOke

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Klose
Klose
Klose
---------
Lisandro Lopez
Luis Fabiano
D'Alessandro

Opis:
Od początku mecz nie ułożył się po myśli gospodarzy.Już w 7 minucie gola zdobył Lisandro Lopez i wiedziałem, że będzie ciężko wyrwać punkty. Do przerwy jednak udało się wyjść na prowadzenie za sprawą dwóch goli Klose. Po przerwie nadal gospodarze kontrolowali grę i podwyższyli na 3-1. Takim też wynikiem powinien zakończyć się ten mecz.Jednak z czasem nastąpiło przebudzenie gości. Na dwanaście minut przed końcem nastąpiło ogromne nieporozumienie w obronie i padła bramka kontaktowa. Ostatnie minuty to akcja za akcję i kiedy już kbice myśleli , że ich pupile odniosą kolejne zwycięstwo to stadion uciszył D'Alessandro.Mecz zakończył się wynikiem 3-3 i pozostał pewien niedosyt, ponieważ zabrakło dwóch minut do osiągnięcia celu. Trzeba wyciągnąć wnioski i stawić czoła kolejnym graczom.

Kartki/Kontuzje:
czysto

Bohater spotkania:
Klose

Ferat
7 kolejka
FeratMilerinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Carew
Ronaldinho
Yakubu

Opis:
Mimo katastrofalnej dyspozycji w tym meczu udalo mi sie strzelic dwie bramki, ale niestety po zmianie ustawienia Mainz na hiperofensywne dalem sobie strzelic dwa gole i nie potrafilem wykorzystac okazji do kontrataku, bardzo slaby mecz Udine, ale na szczescie bez porazki:)

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Bohater spotkania:
Carew - strzelec dwoch goli dla Udine.

Nalep
9. kolejka
Nalepmilerinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Pablo Piatti
Ponce
C. Cole
Pablo Piatti
Yakubu
Huddlestone
C. Cole
Zambrotta

Opis:
Ten mecz był dziwny... Jak wszystkie z tym panem. Rozpoczął się bardzo dobrze, bo już w 7. minucie gry Pablo Piatti otrzymał podanie od Carltona Cole'a, wpadł w pole karne i Boruc nie miał szans. W 25. minucie Ponce znalazł się w polu karnym i było 1:1. Taki wynik utrzymał się do przerwy. Tutaj jeszcze kolega grał normalnie, ale to co działo się w drugiej połowie - szkoda słów. Jeszcze kilka słów o kontuzji Forlana, po której miler miał do mnie pretensje i ironicznie dziękował za kontuzję co widać na screenach. Po pierwsze nie robi się 3 przerw w ciągu meczu. Szczerze to nie obchodzi mnie to, o której tam u was jada się "kolację" i co jadacie. Co z tego, że to była pizza. Who cares?! A po drugie ta kontuzja wyglądała tak, że czas twojej przerwy się skończył, a gra wznawiana była od bramki. Boruc wykopał piłkę, a ta wpadła pod nogi Forlana. Próbowałem wybić piłkę głową sprzed nosa Urugwajczyka, ale Gattuso w główkach za dobry to nie jest. Po prostu po chwili, gdy piłka spadła na ziemię podszedłem i nacisnąłem x2.gif Forlan się przewrócił i doznał kontuzji. Chciałem normalnie odebrać piłkę więc PODWÓJNIE nie rozumiem twoich pretensji. Czysta hipokryzja. W drugiej połowie, cztery minuty po wznowieniu gry Carlton Cole podwyższył na 2:1. Cztery minuty później był 3:1 po drugiej bramce Pablo Piattiego! Jednak co stało się potem? Sami oceńcie. Miler ustawił bardzo ofensywne ustawienie. W ataku jego drużyny grał Zambrotta, grał Ponce etc. No i zaczęło się schematowanie. Wstrzeliwanie piłki w pole karne po ziemi. Tak padły dwie bramki dla gości i było 3:3. Gdy Cole przedarł się w polu karnym Mainz i wyszedłem na prowadzenie to miler zaczął atakować z jeszcze większą zawziętością. Taka "tiki taka" mi się za bardzo nie podobała. Zresztą nie tylko mi, ale i Just'owi czy innym. Nie chce mi się wymieniać bo wymieniłbym pól ligi. O dam inny przykład. Powyżej jest wpisany wynik meczu Ferata z Milerem. Szanowny waćpan przegrywał dwoma bramkami i zapewne odrobił je sposobem, który jest znany wszystkim. Nie mówię o samym square.gif + x2.gif , ale i o milionie podań w polu karnym aż wreszcie ten najlepiej ustawiony (czyt. najbliżej/na wprost bramki) będzie miał czystą pozycję. Wymieniać dalej? Dobrze, że tego meczu nie przegrałem bo to byłby dopiero wstyd. Próby wykładania piłki sposobem l1.gif + triangle.gif "Niestety" akurat to mu nie wyszło. Jak mi szkoda... No i tym sposobem wyrównał na 4:4, tzn. tym wariantem z polem karnym i tiki taką na wzór Mes Que Un Clubu. Podsumowując nie dziękuję za mecz, i kto wie czy w rewanżu nie oddam walkowera. Zero frajdy z gry. Prowadziłem, ale oczywiście wiedziałem jak to się skończy. Jeszcze to bezczelne narzekanie na kontuzję. Proszę człowieku, wyjdź. Kilka tygodni temu po meczach w Lidze Mistrzów zapytałeś się mnie jak masz grać. Tłumaczyłem tobie, że gra na schemat nie jest fajna, ale jak widać nie wyciągnąłeś żadnych wniosków, więc nie dziw się, że co druga osoba jedzie po tobie jak po szmacie. Jestem gotowy na warny etc, ale nie mogłem się powstrzymać. Żenada!

Kartki/Kontuzje:
Kartek brak
Forlan - lekka kontuzja

Bohater spotkania:
Piłkarze Mainz i przepiękna gra do samego końca biggrin.gif Well done, good job! smile.gif

donkryst
8 kolejka
DonKrystNiceJoke

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
A. Diarra
J. Ayew
Remy
Luis Fabiano
Jesus Navas

Opis:
Bardzo dobry początek z mojej strony trochę mnie uśpił, Nice raz za razem próbował odrobić straty i w 52. min moja przewaga stopniała do jednej bramki. Udało mi się jednak dowieźć zwycięstwo do końca. Dzięki i powo dalej, dobry meczyk wink.gif

Kartki/Kontuzje:
Ż.K - Rolfes
Ż.K - Bosingwa

Bohater spotkania:
Nikt szczególny.

Aktualka kartek.
niCejOke
9 kolejka
niCejOkeEdi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Aruna Dindane
Cassano

Martin Petrov
Martin Petrov

Opis:
Mecz na wysokim poziomie. Z lekką przewagą gospodarzy. Niestety Zaragoza w tym sezonie spisuje się poniżej oczekiwań i gra bardzo słabo. Bramki tracone przez błędy obrony tylko demotywują napad. Edi zasłużenie krednie mi dwa pt. Dzięki i powo dalej.

Kartki:
Brak

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:
Zespół Evertonu za kolektyw przez 90 min. i walkę do końca smile.gif

lizaku
10 kolejka
lizakuNalep

Składy:

Screeny:

Strzelcy:[b][/b]
Gouffran
C. Adam
Gilardino
C. Adam
Elmander
Elmander

Opis:

Kartki:
Żółte: Yepes
V. Berezutski

Kontuzje:
Po pół godziny było już 0-2, bramka w 43 minucie dla gospodarzy dała nadzieje, ale co sędzie zajebał za przeproszeniem w doliczonym czasie to żal, karny i 1-3. Podłamani piłkarze nie byli sie w stanie otrzasnąć i na poczatku 2 połowy bramka dla gości i jest po meczu. Elmander jeszcze dołozył bramkę i mecz sie kończy wynikiem 1-5. Dzięki za mecz i dzieki bardzo panu sędziemu ...

Bohater spotkania:
Pan Sędzia

BlueOle10
6 kolejka
BlueOle10Czubinho

Screeny:
Niestety brak. Rozlaczenie okolo 80 minuty.

Strzelcy:
Raul
Milito
Milito
Pogrebnyak
Demba Cisse
Demba Cisse
Podolski
Podolski
Totti

Opis:Mecz niezwykle wyrownany, jak zawsze otwarty. Duzo bramek i zwyciestwo druzyny z Turcji. okolo 80 minuty nastapilo rozlaczenie, no i dogrywane ponad 10 minut. Do tego czasu bylo 4:3 dla gospodarzy. Po rozpoczeciu dogrywania, bardzo szybka bramka Fenerbahce i przy wyniku 5:3 trudno bylo Przeciwnikom dojsc do korzystnego rezultatu. Jednak udalo sie im strzelic bramke kontaktowa i kilka minut bylo nerwowych. Wazne 3 punkty, dzieki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Cisse- jego ostatnia bramka dala tak na prawde 3 punkty gospodarzom.

DONE

BlueOle10
9 kolejka
blueole10Lizaku

Screeny:

Strzelcy:
Sow
Emre
Podolski
Barcos
Barcos

Opis:
Mecz wyrownany, wiele akcji z dwoch stron, jednak efektowniejszymi bramkami popisali sie gospodarze. Dobrze dysponowany Emre, uderzyl nie do obrony, a Podolski rownie ladnym uderzeniem zapewnil gospodarzom 3 oczka.

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:

Gdyby bylby remis, lub wygrana Getafe, to bezapelacyjnie Barcos, jednakze Druzyna zwycieska byla Fenerbahce, a ze bramke na wage 3 punktow strzelil Podolski, to uwazam, ze jemu sie nalezy to miano.

Boby1908
7 kolejka
RybsonBoby

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Vitolo
Julio Baptista
Karagounis
Tuncay

Klose
Klose
D. Cisse
Weasly
samobój Woodgate

Opis:meczyk wygrał Klose który co dostał piłe krótkim podaniem potrafił się z 2 srodkowych obronców odwrocic.. i strzelic najcizesciej na raty:D ale skutecznie, ladna bramka Cisse z rożnego przelobowął ciekawym strzałem moją obrone, mimo niezłego meczu obrona zawaliła mecz dzieki powo dalej!.

Kartki/Kontuzje:
BRAK!

Bohater spotkania:
klose za magnez, przepychanie i stzrelanie... .

[/quote]
Moim zdaniem wynik powinien wyglądać tak: 3-5, gdyż ta bramka nie powinna być uznana http://youtu.be/zcwggI7P9UE. Ale to tylko moje zdanie
Milerinho
10 kolejka
MilerinhoCzubinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Hernanes
Jovetic
Raul
Llorente

Opis:
Jeden z lepszych meczy Mainz, kompletna dominacja grali swoje rywal tylko kontrowal jak w golole mial taka mozliwosc Mainz grali jak Barca. Zero fauli ze strony niemcow oznacza czysty mecz. Fajnie sie gralo a wynik teraz byl obojetny taktyka sie sprawdzila smile.gif

Kartki/Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Cala druzyna Mainz ktora zdominowala rywala pokazujac ciekawa pilke !

Szymson
6 kolejka
SzymsonSylwek12b

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Adrian
Adrian

Saha

Opis:
To było pierwsze zwycięstwo Wolfsburga w tym sezonie,po jakże heroicznej walce i zdobyciu gola w ostatniej akcji meczu;)3pkt zmotywowały chłopaków do cięzkiej pracy na treningach;)Dzięki za meczyk:)

Kartki:
czysto

Kontuzje:
czysto

Bohater spotkania:

Adrian-zdobył decydującego gola

8 kolejka
SzymsonRybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Pirlo
Hitzlsperger

Toivonen x3

Opis:
Świetne spotkanie cogol to piękniejszy,super się grało,szkoda tylko straconych w samej końcówce punktów,ale cóż trzeba tp wziąć na klate;)Dzięki za meczyk,powodzenia dalej,pozdro;)

Kartki:
Czysto

Kontuzje:
czysto

Bohater spotkania:

Toivonen-strzelec hat tricka

sorry za brak ss ale nie moge coś wrzucić na żaden serew,ale ma je na kompie;)
Szymson
7 kolejka
nicejokeSzymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Asamoah Gyan
Asamoah Gyan
Pirlo
Adrian

Luis Fabiano
Howeds

Opis:
Świetne spotkanie Wolfsburga,byli zdecydowanie lepsi w tym spotkaniu i myśle że wygrana mogła a nawet powinna być wyższa,zdecydowanie najlepszy mecz jak do tej pory w lidze;)Piłkarze pokazali klase i to bardzo bardzo cieszy;)Dzięki za meczyk i powodzenia dalej,pozdro

Kartki:
żółta-Nene

Kontuzje:

Bohater spotkania:

Andrea Pirlo-fenomenalny mecz tego zawodnik,kilka świetnych zagrań i kapitalny gol z woleja z około 25 metrów

Milerinho

8 kolejka
MilerinhoBlueOle10

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Demba Cisse
Hernanes
Hernanes
Forlan
Jovetic
Senna

Opis:
Mainz sie rozkręca co mecz to lepszy, w pierwszej połowie wszystko wpadało! 7(5) skutecznosc i do przerwy 5-0! w drugiej rywal zmienil taktyke i nie mialem za wiele do powiedzenia i gdyby nie Boruc kto wie jakim wynikiem skonczylo by sie to spotkanie ;D

Dzieki powo dalej !

Kartki/Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:

Hernanes ukuł dwie bramki i byl bardzo aktywny a Boruc niejednokrotnie uratował defensywe Mainz !

############

6 kolejka
Milerinhowesoly

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Hernanes

Opis:
Mainz przeważało, miało o wiele wiecej klarownych sytuacji i gdyby nie Isaksson wynik moglby byc wyższy. Zasluzone zwyciestwo niemcow ktorzy otrząsnęli się po fatalnym starcie rozgrywek.

Kartki/Kontuzje:
Huddlestone - żółta
Luis Perea - żółta

Bohater spotkania:

Dwoił się i troił w bramce PSV

Szymson
.10 kolejka
SzymsonWoodi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Asamoah Gyan
Adrian

Amauri x2
Floro Flores

Opis:
Fajne dla oka spotkanie,spokojne prowadzeniem Wolfsburga,no i w 2 połowie fatalny błąd Friedricha który wykonując rzut wolny przy swoim polu karnym fatalnie podał do Amauriego a ten juz wiedział co zrobić z takim prezentem;)To był punkt zwrotny i od tego momentu sporting kontrolował przebieg spotkania,zięki zamecz i powodzenia dalej,pozdro;)

Kartki:
czysto

Kontuzje:
czysto

Bohater spotkania:
Amauri-poprowadził Sporting dozwycięstwa

wesoly89
9 kolejka
wesoly89sylwek12b

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Demba Ba
Baros
Baros

Opis:
Komletna dominacja zespolu holenderskiego nad szkotami.

Kartki:
żółta - Engelaar

Kontuzje:
BRAK

Bohater spotkania:

Milan Baros - strzelec 2 bramek

wesoly89
10 kolejka
Nicejokewesoly89

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Demba Ba
Demba Ba
Demba Ba
Baros
Baros
Ewerthon
_________

Cassano
Cassano
Lisandro Lopez
Jesus Navas

Opis:
mecz ogolnie wyrownany.. w drugiej polowie z lekka przewaga psv... zadecydowala skutecznosc i zimna krew w koncowce spotkania

Kartki:
żółta: F.Meira

Kontuzje:
BRAK

Bohater spotkania:
Demba Ba - strzelec 3 bramek

aktualka strzelcow
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.