Adanio
Aug 22 2005, 10:14
czesc:) jak zainstaluje patcha obssesion to gra po paru meczach wychodzi mi do windowsa albo jak jest jakis staly fragment gry to dziwne rzeczy dzieja mi sie z zawodnikami jakos sie dziwnie rozmazuja:/ na wolfie tak nie mialem wszystko mi dobrze chodzilo!!!! a i jeszcze jedno nie mam wszystkich pilek:/moze mi ktos pomoc?? plissssssssssssssss
_DEVIL_
Aug 22 2005, 10:24
Adanio mam podobnie!!jak zagram 3 lub wiecej meczy do wychodzi do pulpitu!!
A czasem przy wolnych dzieja sie ''FATALITY''jak bede mial jeszcze do dam screena!!poprostu zajebiscie to wyglada!nie wiemczm to jest spowodowane?
PS.jeszcze ine rzeczy sie dzieja!
-raz gralem sedzia nie niemial kartki w reku jak pokazywal
-raz zle sie chyba wczytal mecz i nie mialem pilki ino gralem cieniem!!
pozdro
Viperdiesel
Aug 23 2005, 11:11
Kiedyś w Fifie 2005(pojebana piła) miałem coś takiego, że nie miałem piłki grałem cieniem i tak było do kolejnej instalki
marjez72
Aug 23 2005, 12:48
Ja też miałem taki problem! Mam karte GeCube Radka 9550 xt. Do tej pory chodził na catalystach 5.3 i właśnie po 3 meczach wyskakiwały błędy z teksturami ( rozmazanie, ręce piłkarzy na plecach, itp.). Zmieniłem stery na wersje 5.7 i teraz dzieje sie jeszcze coś innego. Po paru meczach VPU Recover restartuje mi gre... ale po tym restarcie mogę grać dalej. Prosze o pomoc!!! POZDRAWIAM
mariusz19
Aug 23 2005, 13:16
Mnie dziwne rzeczy dzieją się tylko na stadionie Santiago Bernabeu,ale opròcz tego wszystko jest ok!
czemu po zainstalowaniu tego patcha nie ma przed meczem pokazanych zawodnikòw jak wychodzą na boisko?? co trzeba zrobić??
Viperdiesel
Aug 23 2005, 20:57
Co do tych zawodnikòw to przed meczem, gdy wyświetla Ci sie menu
Start Match
Formation settings <---pod tym nie wiem dokładnie ile linijek jest Entrance scene i tam musisz zaznaczyć ON bo z pewnością jest ustawione na OFF a wyłaczył je poprzedni użytkownik. Nom i to tyle
Adanio
Aug 23 2005, 23:30
widze devil905 ze nikt nam tu nie chce pomoc:P mam jeszcze jedno pytanko czy jak ja mam np patcha obsession a moi koledzy wolfa to bede mogl grac z nimi normalnie po lanie czy nie?? prosze o odpowiedz:)
Glory glory man utd!!!!!! There's only one Ronaldo.... Cristiano Ronaldo!!!!!!!!
Adanio
Aug 24 2005, 11:25
Prosze podajcie linka do patcha obsession update 2!!!! wszedzie go szukam i nie moge znalezc:/ z gory dziekuje:))))
Glory Glory MAnchester United There's only one Ronaldo..... Cristiano Ronaldo
_DEVIL_
Aug 24 2005, 12:32
QUOTE(Adanio @ Aug 24 2005, 12:29:01)
Prosze podajcie linka do patcha obsession update 2!!!! wszedzie go szukam i nie moge znalezc:/ z gory dziekuje:))))
Glory Glory MAnchester United There's only one Ronaldo..... Cristiano Ronaldo
[right][snapback]33275[/snapback][/right]
poszukaj na www.pes.szu.pl
moze mi ktos powiedziec czy da sie wybranemu klubowi w pes4 dac ina czcionke napisòw na koszulce!!
ja sciaglem nowe litery realu madryt! i jak podmienilem w o.tex to maja je wszystkie druzyny w pesie !!prosze o odp!
Pocker
Aug 25 2005, 11:16
QUOTE(devil905 @ Aug 24 2005, 11:36:28)
poszukaj na www.pes.szu.pl
[right][snapback]33287[/snapback][/right]
PES.4.PL W dziale patche : Duże patche -> Linki masz takowego do update do obssesiona
Adanio
Aug 25 2005, 13:01
dziekowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a moze mi ktos powiedziec co ta poprawka daje??:> a i mam jeszcze jedno pytanie:D jak mam sobie zorbic wszystkie pilki bo na niektorych mam tylko cienie:/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.